reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam Was dziewczyny!

u nas koszmar:no::no::no::no:
Sewi chory na maksa dzis dal nam popalic...
juz sama nie wiedzialam co z nim jest...
w poniedzialek ide z nim do lekarza...
jest tak rozpalony a goraczki nie ma
ale za to kaszel i katar...
daje mu flegamine mysle ze to pomoze bo kaszel ma mokry i odrywajacy....

ale spanikowalam jak zaczal trzepac nogami - jakby go cos bolalo...
ale co - nie odpowiedzial tylko plakal i cos tam marudzil pod nosem ze z m nie mioglismy go zrozumiec....
wiec mowie wsadze mu czopka - a gdzie tam meczylam sie chyba z 10 min... nie wsadzialm...
dalam mu nurofen...
zobaczymy jak teraz

poza tym glowa mi normalnie peka... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze Niki spi..
bo chyba bym sie rozwyla i srala na wszystko:dry::dry::dry:

pogoda .... hmmmmm...
masakra grzmi cos tam i sie blyska....:baffled::baffled:
Sewek mial spac ale nie wiem czy zasnie...

ide sie polozyc...:tak:

no tyle co u mnie...
i wogole to bieeda...:-:)dry:

reklama
Witam :-):-):-):-)
Ja tylko na chwilkę daję znać że żyje i że od rana na dworze siedzimy, jednak pogoda nam dopisała na wizytę u teściowej :tak::tak::tak:

Witam, ja od rana zabiegana :tak:

Rano spakowalam Helenke i pognałam do Ikea, M został z Niki, spędziłam z córcią miło czas :tak: No i mam w końcu firanki :-):rofl2: Nie takie do końca jakbym chciała, NO ALE KASKI ZBRAKŁO, A JUZ COS MUSIAŁAM POWIESIĆ BO BYM ZWARIOWAŁA :rofl2: sorki za caps no jeszcze brakuje mi nowej kanapy, telewizora i biurka, bagatela :sorry2: no ale powolutku może coś poodkładam :blink:

Lunka nieźle dałaś z ta karta :szok:
Madea, pewnie sobie wezma jak pampki zejda :sorry2:
Dowikla synalek pierwsza kalsa, pozadrościc :tak:
Pati, te same objawy co u moich dziewczyn, bujam się z tym od zeszłego tygodnia :no: zdrówka :-)

dziewczyny ja tylko się melduję, że jest ok.
nie miałam jak poczytac bo net mi zanikał i nie chce się denerwować:sorry2:
Całusy:-):-):-)

Witam wieczorkiem
Bylam z mlodymi na placu zabaw i dziewczynki mimo ze nie spaly w dzien to ladnie szly po nozkach w obydwie strony wiozac swoje wozeczki:tak::tak::tak::tak:
Teraz mi szaleja w chacie jezdzac na wszystkim co sie da:szok::szok::szok:łeb juz mi od tego peka ,ale przynajmniej mam spokoj bo nie siedza nade mna:-);-)

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow:-)

witam :-)

Oliwka własnie usneła,,ja tez jakaś zmęczona jestem.

zaraz zrobię sobie małą pzrekąske bo zgłodniałąm i tez sie położę.

jutro do teściów jedziemy więc nie będzie mnie cały dzień w domku :tak::tak::tak::tak:

czesc dziewczyny
Dzieki laski , Ja melduje sie tylko ze dotarlismy na miejsce jechalismy dlugo ale t ze wzgledu na mnie bo musiałam czesto i do kibelka i rozprostowac nogi bo mała strasznie kopała:-):-):-):-)
Maks z Laura wariuja i piszcza z radosci nie moga sie sobą nacieszyć :-D:-D:-D:-D

Zycze miłego weekendu

reklama
a właśnie bym zapomniała MH ja chyba widziałam u Ciebie na ajkimś zdjęciu Helenka ma laptop fisher price tak?

bo chciałam Oliwce kupic bo mi strasznie truje już od dłuższego czasu i jej obiecałam ze kupię ale nie mogę sie zdecydować który lepszy ten kubusia puchatka czy fisher price :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

możesz mi cos powiedziec o tym fishera??????????

Do góry