reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam Was dziewczyny!

u nas koszmar:no::no::no::no:
Sewi chory na maksa dzis dal nam popalic...
juz sama nie wiedzialam co z nim jest...
w poniedzialek ide z nim do lekarza...
jest tak rozpalony a goraczki nie ma
ale za to kaszel i katar...
daje mu flegamine mysle ze to pomoze bo kaszel ma mokry i odrywajacy....

ale spanikowalam jak zaczal trzepac nogami - jakby go cos bolalo...
ale co - nie odpowiedzial tylko plakal i cos tam marudzil pod nosem ze z m nie mioglismy go zrozumiec....
wiec mowie wsadze mu czopka - a gdzie tam meczylam sie chyba z 10 min... nie wsadzialm...
dalam mu nurofen...
zobaczymy jak teraz

poza tym glowa mi normalnie peka... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze Niki spi..
bo chyba bym sie rozwyla i srala na wszystko:dry::dry::dry:

pogoda .... hmmmmm...
masakra grzmi cos tam i sie blyska....:baffled::baffled:
Sewek mial spac ale nie wiem czy zasnie...

ide sie polozyc...:tak:

no tyle co u mnie...
i wogole to bieeda...:-:)dry:
współczuję zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak::tak::tak:
czesc dziewczyny
Dzieki laski , Ja melduje sie tylko ze dotarlismy na miejsce jechalismy dlugo ale t ze wzgledu na mnie bo musiałam czesto i do kibelka i rozprostowac nogi bo mała strasznie kopała:-):-):-):-)
Maks z Laura wariuja i piszcza z radosci nie moga sie sobą nacieszyć :-D:-D:-D:-D

Zycze miłego weekendu
super ze bez zadnych przygod dotarliscie:tak::tak::tak:

a ja tak ino wpadlam zaraz spadamy spac bo oczy mi sie same kleją:no:
m zreszta tez juz do spania sie klania wiec zmykam do juterka papa;-);-)

reklama
Agnes,
FP jest fajny, ale z tego co wyczytałam to ten COBI ma dużo więcej opcji wiec chyba lepszy dla Oliwki, Helenka swój dostała jak miła roczek :sorry2:

Witam niedzielnie.Wczoraj poszlam spac razem z Oliwka wiec nie zajzalam :-). IWCIK fajnie ze zajzalas i fajnie ze podroz uadana .Bawcie sie dobrze :-). NATALINECZKA ciekawa jestem jak sie M SPISAL ????????? PATI zdrowka dla SEwcia . Nocka u nas ok.Ja dzis jade z mala do kolezanki do Czestochowy :-).Milej niedzieli zycze kochane .

witam :-) w koncu mam niedziele wolną od pracy to znowu musze isc do kaosciola z Zuzką :wściekła/y::crazy: no ioczywiscie trzeb by cos ugotowac caly tydzien sie lenie i nie gotuje tylko mąż :baffled: a jutro mam na 16.30 do pracy ale sprzatani duzo sie zebrało 4 prania no i wypadalo by zmienic posciel bo Gabi sie wychorowala juz Milej niedzieli :-D

Witam i ja
Za oknem piekne sloneczko i chyba jest cieplo:tak::tak::tak:
Mlode malo spaly wiec pewnie niedlugo sie zacznie:no::no:Planowalam jechac z tesciowa do ciotki ktora jezdzi na wozku ale jeszcze zobacze
Zaraz ide robic sniadanko bo mam ochote na jajecznice z pomidorkiem:tak::tak::tak:

Witam niedzielnie.Wczoraj poszlam spac razem z Oliwka wiec nie zajzalam :-). IWCIK fajnie ze zajzalas i fajnie ze podroz uadana .Bawcie sie dobrze :-). NATALINECZKA ciekawa jestem jak sie M SPISAL ????????? PATI zdrowka dla SEwcia . Nocka u nas ok.Ja dzis jade z mala do kolezanki do Czestochowy :-).Milej niedzieli zycze kochane .
na szczęście mama kupiła tylko 0,7 l i pili w czwórkę :tak::tak::tak::tak:
mama tata siostra i darek wiec za duzo nie wypil:tak::tak:
chwile posiedzielismy pogadalismy posmialismy sie mi nawet humor dopisywal co sie ostatnio u mnie zadko zdarza :sorry2::sorry2:
wiec bylo git;-);-);-)
u nas 13* i chmury naciagly wiec chyba dezczyk sie zapowiada:-:)-:)-(
trudno znow nuda w domu:dry::dry:

Witam. Słoneczko pięknie wyszło więc Kuba wstanie i na dworek idziemy :tak: dzisiaj skończyłam pokoik Kuby :-D M skręcił szafę i stwierdziłam że nie będę brać łóżeczka dla małego, będzie spać na łóżku :tak: najwyżej spadnie :-p a mnie coś głowa boli :no: ta durna pogoda, raz pada raz świeci słońce :dry: zgłupieć idzie :baffled: dzisiaj wpadł znajomy do tej kuchenki i się okazało że to programator się zj**** :crazy: i nie naprawiam bo nowy to około 300zł kosztuje :crazy: więc będę gotować na starej kuchence :wściekła/y: jestem tak wnerwiona że aż płakać mi się chce :-:)crazy: a myślałam że chociaż tą kuchenkę będę miała jakąś :-( jutro facet do pralki przyjeżdża i jak powie że ją bierze to ja chce kasę :tak: no to tyle ode mnie idę się lekko zrelaksować :sorry2: miłego dnia życzę :tak:

Witajcie dziewczynki .
Oznajmiam ,że żyję.
Nie miałam czasu do Was zajrzeć.
Wczoraj poszłam na luzaka do szkoły ,bo mieliśmy nowelkę na lekcji czytać a tu niespodzianka.
Komisja i piszemy wtorkową maturę z POLSKIEGO :szok::szok::szok::szok::szok:
Szok normalnie ,ochłonęłam nieco ,rozdali nam arkusze a my jak na skazaniu.
Nikt nie zajrzał newet do internetu jakie tematu były a tu pisać trzeba bez przygotowania.:szok::szok::angry::baffled::baffled::baffled:
Na szczęście pisaliśmy tylko pierwszą częśc czyli czytanie ze zrozumieniem i odpowiedzi na pytania do tego tekstu.

Wydawało mi się,że napisałam na jakieś 60-65 % ,ale nerwy mną nerwy równo szarpały na naszą polonistkę.

Dziś przyszła i od razu mówi,że sprawdziła i z zadowoleniem,że nawet ma kogo pochwalić.

Zwraca się do mnie z tekstem 18 na 20 pani Aneto :-D:-D:-D:-D:-D
A mnie zamurowało :szok::szok::szok::szok::szok:

Napisałam połowę matury bez przygotowania prawie na max punktów .
W zasadzie nie zrobiłam żadnego błędu ,tylko mi czasu na 1 odpowiedź nie starczyło.:baffled::baffled::baffled:,bo bym miała max.

Wczoraj byłam zła na nią,a dziś jej dziękuję.
Wiem już ,że matura z Polskiego to czysta przyjemność ,i że dam radę.:tak::-D:-D:-D:-D
Normalnie jestem z siebie dumna.
:tak::-):-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Takie nic ,a cieszy.

Musiałam się z Wami podzielić tą wiadomością.:-D:-D:-D:-D

Uciekam kochane śniadanko zjeść.:-D:-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki .
Oznajmiam ,że żyję.
Nie miałam czasu do Was zajrzeć.
Wczoraj poszłam na luzaka do szkoły ,bo mieliśmy nowelkę na lekcji czytać a tu niespodzianka.
Komisja i piszemy wtorkową maturę z POLSKIEGO :szok::szok::szok::szok::szok:
Szok normalnie ,ochłonęłam nieco ,rozdali nam arkusze a my jak na skazaniu.
Nikt nie zajrzał newet do internetu jakie tematu były a tu pisać trzeba bez przygotowania.:szok::szok::angry::baffled::baffled::baffled:
Na szczęście pisaliśmy tylko pierwszą częśc czyli czytanie ze zrozumieniem i odpowiedzi na pytania do tego tekstu.

Wydawało mi się,że napisałam na jakieś 60-65 % ,ale nerwy mną nerwy równo szarpały na naszą polonistkę.

Dziś przyszła i od razu mówi,że sprawdziła i z zadowoleniem,że nawet ma kogo pochwalić.

Zwraca się do mnie z tekstem 18 na 20 pani Aneto :-D:-D:-D:-D:-D
A mnie zamurowało :szok::szok::szok::szok::szok:

Napisałam połowę matury bez przygotowania prawie na max punktów .
W zasadzie nie zrobiłam żadnego błędu ,tylko mi czasu na 1 odpowiedź nie starczyło.:baffled::baffled::baffled:,bo bym miała max.

Wczoraj byłam zła na nią,a dziś jej dziękuję.
Wiem już ,że matura z Polskiego to czysta przyjemność ,i że dam radę.:tak::-D:-D:-D:-D
Normalnie jestem z siebie dumna.
:tak::-):-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Takie nic ,a cieszy.

Musiałam się z Wami podzielić tą wiadomością.:-D:-D:-D:-D

Uciekam kochane śniadanko zjeść.:-D:-D:-D:-D

AS gratulacje i żeby tak dalej Ci szło :tak:
ja niestety zrezygnowałam ze szkoły bo nie dawalm rady i zawyczaj sobote niediele pracuje a nikt nie bedzie ukladal grafiku pode mnie no i zamiany miedzy kasjerkami na zmiany sa u nas niedopuszczalne bo potem kierwoniczka nie wie jak policzyc godziny :crazy::crazy::szok::wściekła/y:

no niedługo dziecki bede sie myc i szykowac do spania ja planow nie mam na wieczor rzadnych jestem taka zmeczona ze az boli mnie wszystko w domu zimno najchetniej polozylabym glowe na podusi kolderka i lulu a tak sie nie da :-(ostatnio mąz sie smial ze trzeszczą mi kosci narzekam ze boli mnie czesto glowa lewe kolano no i złamany niezłozony palec u lewej nogi te nowe leki nawet dzialaja musze zapodac chyba jakies witaminy a tu komunia zbliza sie wielkimi krokami :szok: chcilbym sie polozyc i wstac dopiero w czerwcu juz po wszystkim :-(aaa moj Wojtek jest kandydatem na ministrana za tydzien ma ślubowani i obłoczyny wiec bedzie juz ministrantem na calego dzis o 14 na mszy widzialm ze niósł kielich a potem odnosił moze troch lepiej sie z nim dogada c ale nie chwale bo zapesze :baffled:

reklama
bylismy u teściów tak jak pisałam,ale było okropnie ze ze względu nazachowanie Olwki,była dzis okropna,nie do zniesienia.nawet raz uderzyła M i teściową,rzuciła nocnikiem o ziemię,masakra jakaś.dzis prawie nic nie zjadła,foch na amksa,zaczęło się od samego rana zjadła tylko pół paróweczki naśnaidanie potem pół bananka na drugie i u teściów pół jabłuszka.obiadu nie tknęła ,histeria na całego ani zupy anhi drugiego dania,poszła na głodniaka spać.spała 2h to myślałąm ze będzie miec dobry humor i będzie git gdzie tam co chwilę coś w końcu zjadła jedna kanapeczkę z wielkim płaczem.

teraz jestesmy w domku to też zaliczyła juz 2 histerię bo dzwonił tele ,M rozmawia a ona koniecznie chce zabrać mu ten tel i porozmawiać na nic zdają się tłumaczenia ze jak tato skończy to jej da :no::no::no::no:

potem M idzie posprzątać schody bierze szczotkę tylko zobaczyła i cyrk wyrywanie szcziotki bo ona wtej chwili chce zamiatć.normalnie mówię Wam diś to amm nerwy zszarpane:sorry2::sorry2::sorry2:

dziś to mi głowa pęka,niech ten dzień się już skończy :tak::tak::tak::tak:

Do góry