reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moja już też śpi ,teraz juz idzi spac bez butli ,czytamy wieczorem dwie książeczki a własciwie tylko ogladamy ,odkładam ja do łóżeczka ,jeszcze się z nią troszkę wygłupiam żeby nie płakała,i zasypia :-) a jeszcze niedawno miałam problem bo zasypiała tylko przy butli

Heksa właśnie przeczytałam ze ty z Jeleniej Góry jesteś ,a moja siostra mieszka w Łomnicy pod Jelenia Górą ,często, przynajmniej kiedys, u niej bywałam ,jak jeszcze niuni nie miałam.w przyszłym roku bedę tam na komuni u chrześniaka

WRÓCIŁAM !!!
Ale naklikałyscie....ahh...ide zaraz nadrabiać.
U mnie BOSKO ....wreszcie cisza i spokuj :p zero siersci i zero tonowego bydlaka na naszym łózku w nogach ....
Dzisiaj miałam mega sprzatajacy dzień .Uspiłam całamoja rodzinke a sama popijam pivko i chrupie chrupaczki.

Ide nadrabiac.

witajcie

no i po urlopie, jejku jak to szybko mineło, było super, pogoda dopisła, Maja zadowolona,

ale się pozmieniało, nie mogę sie połapać z tym wszystkim, mam nadzieję, że sie przyzwyczaję

a na razie kończę, bo podróż jednak była męcząca

dobranoc

Łoj dopoiero teraz udało i sie do kompa uśiąść :sick:
Dziś dzień pod tytułemgoście ,goście :happy:
To jak jesteście za nowymi wątkami lece je wklikać :-)
Dobrej nocki wszystkim mama

reklama
DZIENDOBEREK
ja dzis pierwsza:-) wczoraj tylko nadrobiłam zaleglosci wieczorem i poszłam spac,bo wozek musiałm wyprac bo moje dziecko wysmarowało cały ciachem(beza)
jejciu ja tez myslałam ze BILI nie zyje :confused:

PYCHA witaj po urlopie
ZUZIA wszystkiego co najpiekniejsze i wymazone w rocznice slubu

Do góry