reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja tez nie cierpie myc naczyc sle nawet nie mam na kogo tego zwalić
pranie dopiero nastawilam ale bedze miala chyba ze dwa albo trzy bo po pobycie u tesciowej troszke sie nazbieralo a u niej nie chcialam prac

Ja odrazu zapisuje sie do wątku AA
i jestem za pozostałymi.
co do przebywania z małą to mi tez jest miło ale niałam wiecej sił jak pracowałam niz teraz jakoś mi ich ubyło. bardziej sie męcze nic nie robiąc niz pracując.
co do spania maleństw nasza jeszcze ani jednej nocy nie spała z nami i nie mam tez problemu z jej usypianiem ani nie musze nosic ani cudowac poprostu usypia sama.

a i śpi długo bo od 22 do 9 rano i od 9.30 do 11 i potem w ciągu dnia.
na razie czekam za ząbki. bo chyba cos soie zaczyna dziec.
przepraszam ze nie jestem zbyt cząsto ale problem z dostępem do komp.

Ja właśnie wróciłam z długiego spacerku z moją pociechą , która miała zasnąć ale niestety nic nie pomogło nawet huśtanie pod drzewkami , teraz postaram się położyć małego do łóżeczka i może jak zaśnie to będe kontynuować moje gruntowne porządki :happy:
Pogoda piękna także jak się uda to jutro chyba wyskjoczymy gdzieś w góry z Oskarkiem dla urozmaicenia :-)

A ja mam problem bo nie moge wkleic zdjecia w podpisie?! Pokazuje mi ze tylko zdjecie ponizej 2 kb moze byc,a i tak nie wchodzi choc to maklenstwo to jest dziwne! Zmiejszylam suwaczek i dalej chca zdjecie ponizej 2kb.

reklama
Hej
własnie mąz z pracy wrócił i siedze u niego na kolanach ,strasznie upierdliwy jest ,prostuje mojego garba który powstał w wyniku nic nie robienia:baffled: :dry:

jestem za wszystkimi wątkami AA tez się przyda:tak:

Okienka nawet dziś dwa umyłam,obiadek w połowie
Emi smacznie śpi,więc mam teraz czas na relaks :szok:

basen mi się marzy,chciałabym Emi zabrac bo już dawno niebyła, a to taka dla niej frajda

Do góry