reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry :happy:

Wczoraj dałam d .... i popsułam tytuł watku .
Więc może teraz wy potwieracie następne z tych które były proponowane :confused:

My pędzimy dziś na basen,pierwszy raz sami,mam nadzieje że dam rade :baffled:

Pycha pisz jak było na wyjeżdzie :tak:

Zuzia wszystkiego co tylko zapragniecie a przedewszystkim milości

reklama
na basen ale fajnie miłego pływania
my jedynie do parku sie przejdziemy ach noi dzis swieto patrona miasta jakieś beznadziejne imprezy moze tez pojdziemy na rynek zobaczyc bo mamy niedaleko

witam

ale u nas prazy słonko od samego ranka :-)

Mija wyjazd się udał, pokój mielismy w Jastrzębiej Górze, ale dużo jeździlismy, bylismy w Helu, Gdańsku, Sopocie, Gdyni, na plażę jeździlismy do Władysławowa, bo w Jastrzebiej na plażę schodzi sie po bardzo stromych i wysokich schodach i ciężko było z Majka i wózkiem, bylismy też w Pucku :-):-):-)

Zuzia wszystkiego naj naj naj :-):-):-)

Witajcie
Widze ze jest tak jak ktoras z was juz napisala- nie zauwaza sie nowych mam- bo nawet nik sie ze mna nie przywital:-(
Ale moze z czasem sie to zmieni

Czuje sie okropnie- czesto mnie mdli jak tylko poczuje jakies jedzenie, w pierwszej ciazy nic mi nie bylo

Widze ze tu dziewczyny urlopu sobie robia- my mielismy w czercu- 3 tyg na dominikanie- bylo super
teraz to pewnie dopiero sie ruszymy za 2 lata

ps.ide poczytac co tam w innych dzialach pisza:cool2:

figielku ja tez czuje sie tu troszke obco mamy z dluzszym starzem maja juz wspolne tematy ale staram sie za nimi nadąrzac
ja mialam mdlosci i wymioty przez 3miesiace okropnosc zero jedzenia nie wiem jak to malenstwo sie rozwijalo

Pycha, ale wam się pogoda trafiła w czasie urlopu. Normalnie lato w pełni. Nawet ci, którzy mieli urlop na początku sierpnia tak nie trafili. Ludzi już
wywiało znad morza i święty spokój się wreszcie u nas zrobił. W Gdyni dopiero teraz można odpocząć....wcześniej były wszędzie dzikie tłumy.

Siedzę przy kompie i robię wszystko, byle nie wchodzić do kuchni. Tam na mnie czeka taka sterta naczyń do mycia, że można w depresję wpaść. Wczoraj mój M. miał okrągłe urodziny i była mała imprezka. Fajno było, tylko następnym razem chyba podam żarcie na jednorazowych talerzach.:tak:

Cześc wszystkim mama
Ja dziś sama w domu ,bo mąż w pracy ,potem na basen mamy jechać ale nie wiem jak to bedzie:confused:
Co do mdłości w ciazy do naszczęscie ich nie miałam ,:no: :-)

reklama
figielek masz ciekawe wykształcenie,ja mam lekiego fioła na punkcie wychowania ,strasznie chce wychować szczesliwe ,pogodne i odważne dziecko ,choć zdaję sobię sprawe że niektóre cechy są wrodzone

czy ty masz może jakaś złotą rade na to ?

Do góry