reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Majka spi, ale przed urządziła cyrk, bo nie chciała jeść i tak sie razpłakała że nic jej nie mogło uspokoić, a mój mąż poszedł sobie jakby nigdy nic do kościoła :wściekła/y:

Magda31 ale masz fajnie że mieszkasz w Gdyni, bardzo mi sie tam podobało, macie gdzie pospacerowac,
w Gdansku, koło Westerplatte, spotkalismy takiego miłego pana i on właśnie mówił, że w sezonie to tam jest tłok, ze przejść nie mozna, więc jestem zadowolona, że pojechalismy we wrzesniu, bo niedosyć że pogoda dopisała, to mozna było spokojnie przejechac wózkiem, a nie sie przepychac

ja całe szczęście tez nie miałam mdłości jak byłam w ciąży

figielek79 witamy witamy :-):-):-)

ja dopiero co wróciłam i jestem strasznie zakręcona przez te zmiany, ale mam nadzieję że będzie dobrze

reklama
My juz po obiedzie i jesteśmy na najlepszej drodze żeby na basen jechać ,wszyscy chętni oprócz...Emi która śpi już 3 i pół godziny:szok:
czasem jej sie tak zdarza ,nie wiem odsypia może cos o czym ja nie wiem;-)
była u nas ciotka wujek z wnukami i zaczeło sie porównywanie dzieci ,jeny jak ja tego nie znosze:no: :baffled: :baffled: :no:

noelia zgadza sie to niedaleko ja w cieplicach mieszkam jak bedziesz w okolicy to daj znac zapraszam do siebie. jest sie gdzie podziac .
a ja dzis w szoku bo mała wstala o 6 rano co jej sie nie zdarzyło odkąd weszła w 2 m-c zycia. taka kołowata ze nie bardzo wiedziałam co sie dzieje.

Witam:-) !!
My juz dzis po trzech Milkowych drzemkach i dwoch spacerkach.No i po kapielce,wlasnie zasypia moja mala rozrabiara,nauczyla sie podciagac i teraz przy wszystkim sie stara podciagnac,mala kombinatorka:-D .
Wczoraj mnie strasznie mdlilo i tez gorzki smak w buzi,mamy mej sie pytalam i mowi ze to watroba,kurcze straszne,ciekawe przez co:confused: musze do lekarza jakos niebawem zawitac,nie ma co.moze przez te lata mlodosci i okres dojrzewania:confused: ale zebym az taka niedobra byla:confused: :cool2: spokojnej noski zycze:tak: papa:-)

I ja witam wieczorkiem!
Bylismy dzis na malych zakupach,potem u tesciowej na pysznych knedlach ze sliwkami a potem nad Wisla na spacerze.Dziecko wykapane i slodko spi.:-) Ja sie zabieram za kolacje a pozniej szklaneczke piwka.:tak:
Co do mdlosci w ciazy to ja tez nie mialam,ani zachcianek zadnych.Gdyby nie brzuch i pozniej kopiace dziecko w nim to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy.Porod mi o tym szczesliwym fakcie przypomnial:-D :-) :happy: :happy:

reklama
Ja też witam po dłuuugiej przerwie.
Siedzę tu już pół godz.i czytam, o czym pisałyście, tyle tego. Dziękuję wszystkim za życzenia:-). Wieczorek był baardzo miły:-D.
A dzisiaj Kubusiowi wyszedł pierwszy ząbek i mamy małego wampirka. Z tej okazji oczywiście strasznie marudził:eek:. Na szczęście już śpi. A wieczorkiem jeszcze wizytacja tesciowej była:baffled:.
Iwonka - knedelki pyyycha, aż mi się zachciało:tak:.
Pycha - cieszę się, że wyjazd Wam się udał:-), my na wakacjach byliśmy w Kościerzynie i zrobiliśmy sobie też wycieczkę między innymi do Gdańska.

Co do mdłości w ciąży to miałam tylko, jak byłam głodna. I ciągle chciało mi się coś tam podjadać:laugh2:.

P.S. Witam wszystkie nowe mamy :happy:.

Do góry