reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kasiula matula- aż ci zazdroszcze że już masz skończone sprzątanie, ja nawet nie jestem w połowie :-(
Właściwie to chyba zaraz w przerwie sobie kawke zrobie , może jakoś lepiej mi pójdzie :happy: całe szczęście że mój mały wojownik zasnął :-D

reklama
a ja od kilku dni w godzinach od 14 do 16 mam potęzną przeprawe mała potwornir krzyczy ale nie ma twardrgo brzuszka i po jedzonku dalej krzyczy juz sama nie wiem co robic.

Hej! Ja tylko na chwileczkę, zobaczyć co robicie.
Mamy dziś 6 rocznicę ślubu z moim mężem, więc szykujemy się do upojnego:-Dwieczoru. Winko już jest, mój coś tam gotuje, więc wieczorkiem chyba już nie dam rady zajrzeć do was;-).
Życzę wszystkim spokojnego wieczoru:-).

Witam wieczorkiem:-) !!Ja sie ponad pol dnia lenilam,najpierw na spacerku z tatkiem Mileny,a pozniej jak sobie poszedl to raczej z przymusu niz checi w domku.Z przymusu dlatego ze jakos mnei zemdlilo dzis strasznie i mialam taki paskudny goszki smak w buzi:sick: ,na sczescie juz przeszlo ale chyba z trzy godziny siedzialam i ruszam sie tyle tylko ile mi Mila narzucila co by sie nie poczuc jeszcze gorzej.Jakby nie fakt ze jestem samotna to bym pomyslala ze sie szykuje rodzenstwo Milence;-) .Przed chwila skonczylam myc naczynka i powolutku sie zabieramy za kapiel malego babasa.
Milego sobotniego wieczorku Wam zycze!!

Ja tez bylamdzis na spacerku ale sama z dzieckiem bo sie poklocilam ze swoim i chcialam byc sama ale juz jest ok. Tez zaraz kapie swoje dziecko tylko po zmieniam poscielowe.mam nadzieje ze pokapieli zaraz usnie
bo dzis by+la jedna DRZEMKA TYLKO.
POZNIEJ ZNOW WPADNE.OJ TO MOJE DZIOECKO TAK MI PO KLAWIATUR
ZE KLIKA .DOBRA UCIEKAM BO JEST PLACZ

reklama
Ale pieknie napisalam dwa posty wczesniej:-) Wybaczcie bo to sprawka mojej kochanej coreczki:-) :-) :-)
a tak wogole to gdzie sie reszta podziewa?Hej hello!:-) :-) :confused: :confused:
kanoot Moze by trzeba sobie zrobic jakies badania !
zuzia wszystkiego NAJ i duzo szczescia i milosci w waszym zwiazku!
heksa ja tak mialam jak moja miala 2 miesiace ale to od 20;00 do 22;00 i tez nie wiedzialam co jej jest ale za jakis czas sie uspokoilo.Brzuszek mieki,dziecko na karmione i tatus w rożku bujal az zasnela.:-)

Do góry