hejka,Oliwka lezy w łożku więc wskoczyłam na bb,jakos powstrzymac się nie mogę
normalnie tragedia z tym Oliwki jedzeniem,kazdy posiłek płacz bo nie chce a w brzuchu burczy jak nie wiem co
dzis to już wybuchłam ,kolacje jadła prawie 1,5h masakra 1 kanapeczkę.wydarłam się na nią bo już straciłam stoicki spokój.
katar ma mega cieknący,co chwila chusteczki w ruch az ma czerwny nos od tego dmuchania i wycierania.
na noc nasmarowałam ja pulmex baby.
bylismy dziś godzinke na spacerze jak wróciłam z pracy.założyłam jej kalosze i pochasała po kałużach,ale miała radochę
ja tezz rozglądam się za sandałkami,jak zwykle kupię Bartka,co roku je kupujemy i jestem z tej firmy zadowolena,jesienne i zimowe też Bartka miała.
kerna róznica jest w cenie dlatego ze te pierwsze picco są wykonane ze skóry ekologicznej a te drugie i trzecie ze skóry naturalnej różnica jest prawda?
na lato tylko skóra naturalna bo nóżka się tak nie poci
normalnie tragedia z tym Oliwki jedzeniem,kazdy posiłek płacz bo nie chce a w brzuchu burczy jak nie wiem co
dzis to już wybuchłam ,kolacje jadła prawie 1,5h masakra 1 kanapeczkę.wydarłam się na nią bo już straciłam stoicki spokój.
katar ma mega cieknący,co chwila chusteczki w ruch az ma czerwny nos od tego dmuchania i wycierania.
na noc nasmarowałam ja pulmex baby.
bylismy dziś godzinke na spacerze jak wróciłam z pracy.założyłam jej kalosze i pochasała po kałużach,ale miała radochę
ja tezz rozglądam się za sandałkami,jak zwykle kupię Bartka,co roku je kupujemy i jestem z tej firmy zadowolena,jesienne i zimowe też Bartka miała.
Anaconda M mówi, że mi czyscił bardzo drobnym papierem ściernym nazywa sie wodny papier on jest taki jak polerka prawie drobniusi....
No a ja łażę po allegro i szukam bucików ale tak siezastanawiam czy można uwierzyc w to, że są elastyczne..nie chce mu kupować chodaków
No a Aniu masz racje ..teraz mu kupowałam z tych tańszych bo i tak mało w nich chodził ale teraz waidomo, że non stop i nie chce w badziewie go ubrać.
co myślicie o tych??
Skorzane sandalki~Picco~Nowosc 2010~dwa kolory~R23 (1026387114) - Aukcje internetowe Allegro
niby skóra, choć tanio
....Sandalki z atestem zdrowej stopy~SUNWAY~R23... (1022758259) - Aukcje internetowe Allegro
te podobne no i cena dwa razy wyzsza
...Sandalki z atestem zdrowej stopy~SUNWAY~R.22... (1022766179) - Aukcje internetowe Allegro
no i te..co o nich myślicie????
kerna róznica jest w cenie dlatego ze te pierwsze picco są wykonane ze skóry ekologicznej a te drugie i trzecie ze skóry naturalnej różnica jest prawda?
na lato tylko skóra naturalna bo nóżka się tak nie poci
Ostatnio edytowane przez moderatora: