anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
U nas też piękne słoneczko jak na razie świeci i oby tak dalej
No niestety ceny bucików dla dzieci są powalające, ja też dosyć często w ccc butki dla Mai kupowałam bo jak dla mnie to wydać 150zł na buty to troszkę za dużo
Nie czyściłam i cifa w domu nie mam, ale dzisiaj zakupię i spróbuję
A u nas piękne słonko i małe chmurki gdzieniegdzie
Iwcik powodzenia na badaniach
Anka szczęśliwej podróży do pl
Anabubka ale cię córa urządziła z tymi urodzinami, dobrze chociaż że ten telefon miałaś bo inaczej by niespodzianka dzisiaj była na całego
Luna tak to jest z tymi fryzjerami, ja też jak w lustro patrzę to tylko się modlę żeby szybko odrosły
U nas też piękne słoneczko jak na razie świeci i oby tak dalej
A ja obłaziłam się po mieście w poszukiwaniu sandałków dal małego..no i cena 150zł....kurcze a nie chce mu kupować dziadostwa mimo, że kasy brak bo jednak w takich sandałkach to bedzie całymi dniami chodził bo wiadomo w domu siedzieć nie bedziemy....tylko skad kase wziąść
No niestety ceny bucików dla dzieci są powalające, ja też dosyć często w ccc butki dla Mai kupowałam bo jak dla mnie to wydać 150zł na buty to troszkę za dużo
Anaconda czyscilas cifem? ponoc pomaga
Nie czyściłam i cifa w domu nie mam, ale dzisiaj zakupię i spróbuję
Witam po jedniodniowej przerwie. Masakryczna pooda i tak ma padac aż do środy,a kto wie czy i nie dalej!
A u nas piękne słonko i małe chmurki gdzieniegdzie
Iwcik powodzenia na badaniach
Anka szczęśliwej podróży do pl
Anabubka ale cię córa urządziła z tymi urodzinami, dobrze chociaż że ten telefon miałaś bo inaczej by niespodzianka dzisiaj była na całego
Luna tak to jest z tymi fryzjerami, ja też jak w lustro patrzę to tylko się modlę żeby szybko odrosły