reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fajna ta Pioseneczka :)

Nasza Ślubna piosenka na pierwszy taniec to FARBA - CHCE TU ZOSTAC
my chcielismy na piersza pisenke "nothing else matter" metallica
ale coraz bardziej jestem przekonana ze do tego nie dojdzie:no::no::no::no:
Zobacz załącznik 242290 Zobacz załącznik 242291 Zobacz załącznik 242300Zobacz załącznik 242293Zobacz załącznik 242296

no coś powstawiałam. Pierwsze to my z prababcią, no i reszta...:-)

i jeszcze nie wiem skąd Mima pianista
jaki wieloryb, kochana slicznie wyszłas:tak::tak::tak:
naprawde:tak::tak::tak:
oj kochana, potzrebna wam porządna rozmowa, ale do tego dwojga potrzeba. Jak Ty będziesz mówić, a on jednm wpuszczac i drugim wypuszczać, to nic z tego nie wyjdzie. Może postrasz go, że odejdziesz, że uż tak nie możesz, że zycie wam się wali, że musicie odpocząc i porządnie wszystko przemyśłeć. Niech zastanowi się co jest dla niego priorytetem.
I głupot nie opowiadaj, jaka egoistka! Starasz się małżeństwo ratować, nie wiem co, ale trzeba coś wymyśleć by i on zechciał. Chłop to chłop, no inny gatunek, to już wszystkie wiemy, dotrzec do nich ciężka sprawa. Zastanów się, przecież to Ty znasz go najlepiej, znajdż coś co w niego uderzy, coś co da mu do myslenia.
w tym problem ze na niego juz nic nie dziala :no::no::no::-:)-:)-(
i coraz bardziej jestem przekonana ze jednak go wogole nie znam:no::no:
nie chce mu grozic odejsciem bo wiem ze on zaczne ryczec ja zmiekne dostane spazmow i jeszcze ja go bede przepraszac:-:)-:)-(
wiem ze tak bedzie bo juz jedna taka sytuacje mamy za soba:-(
a ja juz jestem jedna wielka ruiną i nie daje rady tego wszystkiego ogarnąc:no::no::no:
poprostu nie wyrabiam:no::no:
moze w koncu sie przekona jak kiedys nie wytrzymam i zrobie cos glupiego bo kiedys naprawde nie wytrzymam:no::no::no:
a najgorsze jest to ze nie mam nawet w nikim oparcia w nikim:no::no::no:

reklama
No to jestem w domku i mlode juz spia:tak::tak::tak:fatalnie mi sie z Nimi szlo bo stale marudzily i ryczaly przez to nie dospanie:no::no::no:mam nadzieje ze jak sie wyspia to beda mialy lepsze humorki
A mnie tak plecy napierniczaja ze kupilam sobie plastry voltaren:tak:

KERNUS
Super foteczki:-):tak:A Ty jaki masz juz fajny duzy brzusio:tak:

Dowikla nie lubię tych plastrów bo jak dla mnie zbyt sztywne, wolę zwykłe :tak::tak::-D:-D
Kerna co ty od siebie chcesz, ślicznie wyglądałaś na weselisku :tak::tak:
Natalia a od czego masz nas? Nam się możesz wyżalić ile wlezie :tak::tak::tak:

Są takie plastry przeciwbólowe bodajże po 2-3zł i one nie są takie sztywne tylko takie jak materiał i te mi bardziej odpowiadają :tak::tak::tak:

A to ja nawet nie wiedzialam:baffled:nastepnym razem jak pojde to sie o nie zapytam:tak:
Ja chcialam wlasnie voltaren albo ketonal:-)

Witam i Ja:tak::tak:
My dzis wstalismy o 8 bo musialam do lekarza na pobranie krwi zeby sprawdzic czy czasem nie musze miec zmienionych tabletek na tarczyce.
Wyniki bede miala jutro wiec dopiero bede wiedziec co i jak.:tak::tak:
U lekarza pracuje teraz nowa pielegniarka ktora kiedys pracowala u mojego gina fajnie sobie pogadalysmy dosc dlugo.:tak::tak:
Bardzo mila dziewczyna kiedys u gina to zawsze mnie wpuszczala bez kolejki co bylo dla mnie super bo z terminem czasami sie czekalo po godzine dwie czasami dluzej a ja jak przyszlam to dzieki niej zaraz do gabinetu wchodzilam:))

My na dzis nie mamy zadnych planow Emily teraz spi ja zaraz ide posprzatac a potem chyba na spacerek sie wybierzemy:))

Jutro jedzie Emily ze szwagierka na wycieczke autobusem ;-);-)
Emily strasznie ostatnio lubi autobusy cieszy sie strasznie jak widzi jakis na ulicy no i ze juz bardzooo dawno nie jechala autobusem szwagierka postanowila ze ja wezmie jutro do miasta na zakupy i przy okazji przejada sie autobusem napewno bedzie sie cieszyla:tak:

Kerna super brzusia a jaki juz duzyyyyy - super wygladasz
Dorota zdrowka dla Oliwki
Anka jak to z tymi paszportami w koncu czemu tylko tymczasowy do 5 r.z ??przeciez ja mam na 8 lat. No chyba ze u Ciebie to co innego bo Lali nie ma obywatelstwa Niemieckiego.

Ostatnia edycja:
hej laski!!!
nareszcie ma chwilke czasu i moge wpasc na bb.od samego rana jestem jakas taka zabiegana.obudziłam sie dzis rano z cholernym bólem glowy,myslałam ze zwarioje!zarzyłam tabletke i roszke mi lepiej.od rana zabiegana,pranie,prasowane sprzatanie i na dodatek dzeci daja mi popali.a to wszystko wina pogody-jest beznadziejna,kiedy sie wkacu ciepło zrobi??????

dorota-zdrowia dla oliwki.koniecznie daj znac po wizycie.
a co do wyjazdu to faktycznie macie pecha.

kerna-co ty chcesz od siebie?wygladasz slicznie!!!!!!!!!!!!
super zdiecia.

natalineczka-kochana co to za mysli ci po glowie chodzą?????ani mi sie nie warz tak myslec.a twojemu M to pożadny kopniak w dupsko by sie przydał.a to że musi codziennie cos wypic to nie rokuje dobrze.

dowikla-na pocieszenie powiem ci ze moje dzieci też są dzis okropne.
a co ty kochana masz z tymi plecami?

Melduję że żyję do chorującej mamy i Julci dołączył Antoni:-:)-:)-:)-(
przeleciałam wzrokiem posty ale sił nie mam by odpisać:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kernuś wyglądasz pięknie:tak::tak::tak::tak:twój mąż ma piękną żonę a twoje dzieci śliczną mamusię :tak::tak::tak::tak:
Natalineczka zapowiedz swojemu że ja niedługo wyzdrowieję i chyba go odwiedzę co by pogadać od serca:wściekła/y:współczuję ci kochana bardzo jeżeli nie porozmawiasz z nim i nie dojdziecie do porozumienia to ty nie będiesz szczęśliwa :no::no::no::no: kochana jak wydobrzeję to coś napiszę ci na ten temat :tak:
A&E a ty bierzesz leki na tarczycę????????
Lunka ty pędziwietrze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś Lidka rozdarte dzieci to i u mnie dziś :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Oriflame fajnie że wróciłaś gdzie byłaś jak ciebie nie było???
Anabubka jak po fryzjerze????????????
Ania wózek swietny a bikini boskie gdybym miała tak boską figurkę to to drugie w groszki na czekoladowym tle było by moje :tak::tak::tak:a że mam figure walenia to mi strój nie potrzebny wcale :sorry2:
Dorotko i jak Oliwka??
sorki kochane więcej nie popiszę bo moja głowa pęka a Antek domaga się noszenia:baffled:
a Antek ma uczulenie po drugiej dawce augumentinu więc muszę dzwonić do pani doktor może wracając da nam receptę na coś innego :baffled:cholera już wydałam 210 zł na naszą 3 a gdzie reszta:dry::dry::dry::dry::dry::dry:

reklama
KERNA slicznie wygladasz :-) NATALINECZKA nie wiem co mam ci powiedziec,doradzic.W nas masz opracie kochana.Wiem i rozumiem jak jest ci ciezko a Twoj serio jak tak dalej bedzie piwkowal to zaniedlugo bedzie mial problem :-(.Wspolczuje.Wiem jak to jest byc w cizy i nie byc doceniana i wszystko na Twojej glowie.Nie wspominajac ze powinno unikac sie stresow a ty caly czas w cizy w stresie :-(. Lekarka dala jakis syropek na gardlo bo niby cos tam sie moze w nim rozwinac ale niekoniecznie.mA TAKIE LEKKO CZERWONE ALE NIE MA ZLE.sorki za capsa.Takze nadal est glupia z tego wszystkiego i nie wiadomo dlaczego taka goraczka.Mam nadzieje ze nic wiecej sie nie rozwinie. Dziekuje dziewczyny ze pytacie o Oliwke.Mnie tez dzis glowa boli .Wzielam juz tabletke :-).

Do góry