Natalineczka555
kocham kochać :)
my chcielismy na piersza pisenke "nothing else matter" metallicaFajna ta Pioseneczka
Nasza Ślubna piosenka na pierwszy taniec to FARBA - CHCE TU ZOSTAC
ale coraz bardziej jestem przekonana ze do tego nie dojdzie
jaki wieloryb, kochana slicznie wyszłasZobacz załącznik 242290 Zobacz załącznik 242291 Zobacz załącznik 242300Zobacz załącznik 242293Zobacz załącznik 242296
no coś powstawiałam. Pierwsze to my z prababcią, no i reszta...:-)
i jeszcze nie wiem skąd Mima pianista
naprawde
w tym problem ze na niego juz nic nie dziala :---(oj kochana, potzrebna wam porządna rozmowa, ale do tego dwojga potrzeba. Jak Ty będziesz mówić, a on jednm wpuszczac i drugim wypuszczać, to nic z tego nie wyjdzie. Może postrasz go, że odejdziesz, że uż tak nie możesz, że zycie wam się wali, że musicie odpocząc i porządnie wszystko przemyśłeć. Niech zastanowi się co jest dla niego priorytetem.
I głupot nie opowiadaj, jaka egoistka! Starasz się małżeństwo ratować, nie wiem co, ale trzeba coś wymyśleć by i on zechciał. Chłop to chłop, no inny gatunek, to już wszystkie wiemy, dotrzec do nich ciężka sprawa. Zastanów się, przecież to Ty znasz go najlepiej, znajdż coś co w niego uderzy, coś co da mu do myslenia.
i coraz bardziej jestem przekonana ze jednak go wogole nie znam
nie chce mu grozic odejsciem bo wiem ze on zaczne ryczec ja zmiekne dostane spazmow i jeszcze ja go bede przepraszac:---(
wiem ze tak bedzie bo juz jedna taka sytuacje mamy za soba:-(
a ja juz jestem jedna wielka ruiną i nie daje rady tego wszystkiego ogarnąc
poprostu nie wyrabiam
moze w koncu sie przekona jak kiedys nie wytrzymam i zrobie cos glupiego bo kiedys naprawde nie wytrzymam
a najgorsze jest to ze nie mam nawet w nikim oparcia w nikim