reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla a co ja mam powiedzieć jak u mnie od rana pada :-:)-:)-(
Dorota zdrówka dla Oliwki oby jej nie rozłożyło na dobre :tak::tak::tak:

reklama
No na szczescie nie pada bo juz wogole bym zeswirowala:no:Pocwiczylam sobie troszke ale juz mam dosyc;-)
Zaraz chyba wygonie mlode spac bo caly czas mi wyja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cieszę sie że mnie pamiętacie. Obiecuje poprawę, wiktoria fajna ta piosenka mi ostatnio jak wracałam ze szkoły wpadła w ucho ta
[video=youtube;Z5JIWD5lmCo]http://www.youtube.com/watch?v=Z5JIWD5lmCo[/video]
i chodzi za mną cały czas

No i nie mam cytatów-choroba!

Oriflame-witaj znowu.

Dorota, mam nadzieję, że to tylko chwilowa temperatura była. a brzuszek ja nie bolał? moze cos jej zaszkodziło...

Anabuba to na poziomki przyjade:-D, tez lubie:-D. Matko ale dzis żarta jestem.

Zapomniałąm wam powiedzieć, cos tam się dowiedzieliśmy przedszkolu. W ten Picia urlop bylismy sie dowiedzec jak to teraz wyglada, no i babka mówi, że na 25 miejsc jest 30 chetnych, ale niektórzy rodzice zapisali tez do innych przedszkoli, wiec pewnie pójda do tamtych. No i zapisała sobei nasze nazwisko z szerokim uśmiechem-"ale wiecie, ja sobie zapisuje, ale tonic( hehe) nie znaczy", tak więc jestem lepszej myśłi. Wyniki już za niedługo...za 5 dni.

Cos mialam jeszcze napisac i zapomnialam...

luna witam i postaram się nie znikać na tak długo.
Staram sie o staż żeby chociaż trochę ulżyć mężowi, przynajmniej za szkołe bym sama płaciła, teraz w maju wszystko na raz nam się zwaliło. Ubezpieczenie samochodu, nasza kolej płacenia za światło i jakby tego było mało Pawła chrześnica ma komunię :angry:

hej
wstalysmy o 9 jestemy gotowe i czekamy na mezusia.Jedziemy po paszport dla Laury bo ostatnio jak jechalam to mialam niewazny:baffled: dobrze ze nas nie skontrolowali:baffled:
Lali ubrana i uczesana w butach.Ja tylko wskocze w buty i wynocha do auta:-D
Piszecie ze u Was pada? u mnie sloneczko przebija sie zza chmurek:sorry2: wiec pogoda chyba teraz do Dowikla pojdzie:tak:
Zdroweczka dla chorowitkow
Oriflame pamietamy Cie pisz jak tam urodzinki:tak:
Dzis nie mam obioadku wiec chyba na miescie zjemy albo zapiekanyki z zamrazalki:-D
Jedzonko w lodowce jest wiec dzis nie gotuje:rofl2:

ja sobie posprzatalam,pomylam podlogi(oprocz salonu) i posciagalam suche pranie:tak::tak::tak:Mlodym po snaidaniu wlaczylam mini-mini i jakos dalam rade:-)
Zaraz sie ubieramy i pojdziemy na spacerek i po Dominika:-):tak:

ANKA
No to Ci sie fuksło z tym paszportem:tak::tak::tak::tak:Moje dzieciaki maja dowody:-)

LUNKA
No to trzymam kciuki za przedszkole:-):tak:

reklama
ja sobie posprzatalam,pomylam podlogi(oprocz salonu) i posciagalam suche pranie:tak::tak::tak:Mlodym po snaidaniu wlaczylam mini-mini i jakos dalam rade:-)
Zaraz sie ubieramy i pojdziemy na spacerek i po Dominika:-):tak:

ANKA
No to Ci sie fuksło z tym paszportem:tak::tak::tak::tak:Moje dzieciaki maja dowody:-)

LUNKA
No to trzymam kciuki za przedszkole:-):tak:

tu do 5 lat dzieci dostaja paszport tymczasowy na rok.Przed 5 rz moge zrobic jej na 10 lat.dziwne jakies ale wlasnie wyczytalam to na ich stronie :/
Dobra moj dzwonil ze juz jedzie wiec uciekam :D
Wlece za jakis czas

Do góry