reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny.
Pewnie mnie już nie pamietacie ale nie dziwię się. Nie będę nadrabiać tego co pisałyście bo znając Wasze możliwości jest tego dużo postaram się pisać na bierząco. U nas pogoda do dupy za przeproszeniem, jesteśmy po urodzinach Amelki i jakoś powoli leci.

reklama
Anoacodna-mi tez niestarszny:-D:-D:-D:-D:-D
dzis tez musze isc po dzieci i zrobic czesc zakupow komunijnych-warzywa owoce,ale jutro reszte bo zwyczajnie wszytsko mi do wozka nie zmiesci:-D:-D:-D:-D

Wiki nomoja tez duza,a jak tak bedzie padac to calkiem wielka bedzie
zastanawiam sie czy kosiarki nie spalilam wczoraj
mam elektryczna i w sumie trawa byla wilotna
jak zaczelo padac to zacezla dziwnie rzeczec i ja wylaczylam
i pozniej sie wlaczyc nie dala:baffled::baffled::baffled::baffled:
oby sie tylko przegrzala bo nie stac mnie na nowa:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

pozniej pjde zobacze,moze uda mi sie ja uruchomic
kosic nie bde bo pada ale zobacze czy dziala
za ojknem paskuden 7 stopni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anoacodna-mi tez niestarszny:-D:-D:-D:-D:-D
dzis tez musze isc po dzieci i zrobic czesc zakupow komunijnych-warzywa owoce,ale jutro reszte bo zwyczajnie wszytsko mi do wozka nie zmiesci:-D:-D:-D:-D

Wiki nomoja tez duza,a jak tak bedzie padac to calkiem wielka bedzie
zastanawiam sie czy kosiarki nie spalilam wczoraj
mam elektryczna i w sumie trawa byla wilotna
jak zaczelo padac to zacezla dziwnie rzeczec i ja wylaczylam
i pozniej sie wlaczyc nie dala:baffled::baffled::baffled::baffled:
oby sie tylko przegrzala bo nie stac mnie na nowa:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

pozniej pjde zobacze,moze uda mi sie ja uruchomic
kosic nie bde bo pada ale zobacze czy dziala
za ojknem paskuden 7 stopni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiesz my też mamy na prąd i nieraz sie wyłączyła i włączyc nie chciała i po czasie sie włanczała ale kiedys przepalił sie kabelek w srodku ale m naprawił

A ja juz włoski umyłam ide suszyc no i maseczke nałożyłam fajna jest taka na wągry i powiem wam ze duzo mi juz pomogła.
a wczoraj kupiłam balsam do ciała serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające modeluje sylwetke i zwalcza celulit i roztępy redukuje tkanke tłuszczową ale chyba cos tam robi bo jak posmarowałam po rozstępach to piekło a na reszcie ciała nie

Wiki no kurcze z tym wyszczyplaniem....
ja sobie zamoiwlam tez balsam i czekam az przyjdzie
a o gebie to mojej juz nic nie pomoze......

Oriflame oczywiscie Cie pamietamy;))))
urodzinki udane?

dobra mala wstala ,ja sie co prawda ubralam ale trza cos porobic
zapomnialam wczoraj mieso na obiad wyjac z zamrazki wiec teraz siedzi w cieple wodzie

u fryzjera pewnie ze 3godzinki posiedze

no sie pochwale ze mam juz zakiet;)
mama mi wczoraj przywiozla
teraz tylko spodnice musi mi uszyc i musze sobie jakas bluzke wynalzec co by pasowala,hyba ze jakas tania w sklepie znjade albo w lumpku
a jak nie to pojde w tym co mam

ide laski
milego dnia

Anabuba udane chociaż planowaliśmy grilla na łonie natury tylko deszcz nam popsuł plany. Też zniknę na chwilę bo słyszę że dzieci wstają i muszę się nimi zając
Ps. Ja też idę dzisiaj do fryzjera.

Ja rowniez witam w ten deszczowy i brzydki dzien :-(.Jestem zla bo cos pecha mam z tym wyjazdem do kolezanki.Ostatnio obie doszlysmy do wniosku ze przesuniemy na dzisiaj moj przyjszd do niej bo dostalysmy tez inne propozycje na wekend ,wiec nie pojechalam,Wczoraj juz sie spakowalam.Oliwka wczoraj caly dzien jakas goraca byla,popoludniu jej sprawdzam ona 38,1 temp.Dalam jej syropek i bylo ok.Nocka taka sobie ale rano o 4,30 temperatura 38,3 :-(. Zadzwonilam do lekarza i mam przyjsc po 13 .Dzis musze i tak z nia wyjsc bo musze sie isc dzis podpisac do urzedu ,po drodze do sadu ide dam dokumenty o alimenty i wracajac wejde do lekarza.Teraz mala ma fajnie bo ma 36,3 wiec syrop jeszcze ja trzyma :-).Pojde zobacze co mi lekarz powie.Mam nadzieje ze juz wiecej goraczki miec nie bedzie.Nie wiem co to moze byc bo nic innego jej nie ma .Nie ma kataru ani kaszlu,ani nie marudzi ani kup dziwnych nie ma . jAK NIUNIA mi pozwoli to troche poczytam .

Witam z ranca
Mlode wstaly przed 8 ,wiec jest masakra:no:Jezdza na zmiane na rowerze i hulajnodze ale stale sie o cos kloca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pogoda taka jakas nijaka,bo niby swieci czasami slonce ale chmury sa paskudne:no::no::no:

reklama
Widze ze wiekszosc od wczoraj w zlym humorze :-(.Ta pogoda nas wszystkie chyba wykonczy :-(.Ja jestem po @ a tez nerwowa jestem :-(. Powodzenia wszystkim u fryzjerach i fotki poprosze nowych fryzurek :-). ORIFLAME oczywiscie ze pamietamy i zashetcamy abys zas zaczela z nami pisac :-). NATALINECZKA wspolczuje klotni z M .Postaraj sie z nim pogada i powiec mu o co ci dokladnie chodzi.Wiesz ze do facetow to trzeba gadac i gadac . Ide dokonczyc pisemko i posprzatac i cos zjesc bo za 2 godziny wychodzimy.Jak mi sie uda to wejde na sekunde zanim wyjde :-).

Do góry