Anabuba
czarownica mroźnego lądu
sorki dziewczyny ze nie w jednym poscie,ale mnie wylogowalaa nie chcialam zeby mi cytaty poszly...
ot i caly Kuba
dobrze ze u mnie z Paulina juz takich cyrkow nie ma
zdaza sie ze cos sobie ubzdura ale jakos idzie jej to wypersfadowac
tylko mala teraz szalje
aj a ogoladalm wczoraj kawalek gwiezdnych wojen
i zaczela przyspypiac wiec mycie i spanko
ja nie roilam prapetowy bo nie mam parapetow:-)
poki co tylko imitacja:-)
a kto mial wpasc to i tak wpadl
uuuuuuuuuu
sie narobilo sie
jak czeslam rano Pauline to tez mi sie wydawalo ze ma katar,ale moze miec alergiczny
oby sie d komunii nic nie wyklulo
no i we wtorek jeszcze do tej Czestochwoy,nie chce mi sie w taka trase jecahc,ale jak mus to mus
musze sobie lokomotiv kupic;-)
Witam ...Żyję....
Od rana próbowałam coś napisać...
Nie dane mi było....
Rano szkoła,sklep, potem przedszkole z końmi,następnie fundacja,sklep ,powrót z Kubą do domu i czekanie 35 min na przystanku,bo autobus nieodpowiedni podjechał
Myślałam,że rozszarpię gada.
Wszystkie autobusy nam pasują ,a ten sobie ubzdurał,że wsiądzie tylko do tych co prosto jadą a nie te na pętlę.
Różnica do przejścia jest 150 metrów.
Teraz siedzę na necie i zamówienie robię na meble do sypialni ,bo Kuba łóżko zarwał.
Czas więc wszystko zmienić.:-):-):-)
A na dodatek zachciało mi się placków ziemniaczanych,więc jeszcze sporo smażenia przede mną.
o.
ot i caly Kuba
dobrze ze u mnie z Paulina juz takich cyrkow nie ma
zdaza sie ze cos sobie ubzdura ale jakos idzie jej to wypersfadowac
tylko mala teraz szalje
Ja tez patrze na M jak milosc . Spakowana jestem w czesci.Pismo na brudno napisane,jeszcze przepisac .Dokumenty wszystkie naszykowane.Nic sie nie dzieje. WIKI swietna fotka. ANKA fajne wozki :-). Milej nocki zycze .Aha Oliwka jeszcze nie spi ale lezy :-).
aj a ogoladalm wczoraj kawalek gwiezdnych wojen
i zaczela przyspypiac wiec mycie i spanko
Ja parapetówy niestety nie będeę robić bo brak funduszy ale kto będzie chciał przyjść to zapraszam coś do jedzenia i picia zawsze się znajdzie ;-)
:
ja nie roilam prapetowy bo nie mam parapetow:-)
poki co tylko imitacja:-)
a kto mial wpasc to i tak wpadl
Witam,
Helenka jeszcze śpi, nie puszczam jej dzisiaj do przedszkola, a Nikusia ma gigant katar
:
uuuuuuuuuu
sie narobilo sie
jak czeslam rano Pauline to tez mi sie wydawalo ze ma katar,ale moze miec alergiczny
oby sie d komunii nic nie wyklulo
no i we wtorek jeszcze do tej Czestochwoy,nie chce mi sie w taka trase jecahc,ale jak mus to mus
musze sobie lokomotiv kupic;-)