reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I witam wieczorkiem ale tu widze ze pustki straszne :-( co sie dzieje z forum ze tak pustkami swieci.
U nas cały dzien padało więdz siedzielismy w domku no na chwillke koło 15:00 bylismy na polku ale dosłownie na pół godzinki teraz dzieciaczki spią a ja czekam na M jak miłość

reklama
witam sie wieczorem.
moje dzieci już wykapane,najedzone ale jak narazie nie spia,m pojechal na zakupy do tesco bo wszystko mi sie pokaczyło i na jutro na obiad nic nie mam.
ja tez ogladam M jak miłosc,ale czeka mnie ruszenie tyłka z krzesła bo musze pocwiczyc,ale cholernie mi sie nie chce.

Ja tez patrze na M jak milosc . Spakowana jestem w czesci.Pismo na brudno napisane,jeszcze przepisac .Dokumenty wszystkie naszykowane.Nic sie nie dzieje. WIKI swietna fotka. ANKA fajne wozki :-). Milej nocki zycze .Aha Oliwka jeszcze nie spi ale lezy :-).

Beata super przeprowadzka juz tuztuz zbliza sie wielkimi krokami , no to kiedy parapetówa:-D:-D:-D:-D

Natali nie przejmuj sie bo mi tez nic sie nie chce:-):-):-) mnie tez powinien ktos kopnać w moje 4 litery:-D:-D:-D:-D

Na zakupy nie pojechałam , wiec beda ziemniaki z jajkiem :-D:-D:-Dide na łatwizne zreszta mojemu meżowi tez nie spieszno do sklepu wiec co ja sie bede przejmowac :tak::tak::tak::tak:luz blus i kolorowe kuleczki:-D:-D:-D:-D
Ja parapetówy niestety nie będeę robić bo brak funduszy ale kto będzie chciał przyjść to zapraszam :tak: coś do jedzenia i picia zawsze się znajdzie ;-):-p
Dowikla wozek taki, juz kupilam:)
WÓZEK DLA LALKI Baby Born Deluxe 808498 Zapf (1017422650) - Aukcje internetowe Allegro
A nad strojami mysle
Stroj kapielowy PUSH UP SELF 780 KOLORY tu M 38 (1009637259) - Aukcje internetowe Allegro
Sexowne BIKINI PUSH UP SELF 3 KOLORY tu 38 M (1020665438) - Aukcje internetowe Allegro

Witam nowa mamusie i zapraszam na pogaduchy.Sliczna masz coreczke i piekne plany :)

Dla chorowitkow zdrowka zycze :)

A teraz spadam na klachy do Agi:-D
Ania wózeczek super :tak: i stroje też :tak: ten pierwszy najlepszy :tak:
Witam ...Żyję....
Od rana próbowałam coś napisać...
Nie dane mi było....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
Rano szkoła,sklep, potem przedszkole z końmi,następnie fundacja,sklep ,powrót z Kubą do domu i czekanie 35 min na przystanku,bo autobus nieodpowiedni podjechał :angry::angry::angry:
Myślałam,że rozszarpię gada.:szok::crazy::crazy::crazy::crazy:
Wszystkie autobusy nam pasują ,a ten sobie ubzdurał,że wsiądzie tylko do tych co prosto jadą a nie te na pętlę.
Różnica do przejścia jest 150 metrów.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:
Teraz siedzę na necie i zamówienie robię na meble do sypialni ,bo Kuba łóżko zarwał.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czas więc wszystko zmienić.:baffled::baffled::baffled::-):-):-)
A na dodatek zachciało mi się placków ziemniaczanych,więc jeszcze sporo smażenia przede mną.:baffled::baffled::baffled:

MALINUŚ kochana najszczersze życzenia od nas dla Ciebie.
100 lat w zdrowiu i szczęściu.:-D:-D:-D

Klaudia już wyzdrowiała prawie i daje też nieźle popalić.:tak:;-):-):-)
Niech się skończą te matury a ona niech idzie do szkoły.:baffled::baffled::baffled:

Na więcej czasu nie mam.
Pozdrawiam Was gorąco.
As Kochana Ty jak zawsze zabiegana :no: odpocznij trochę :tak: to Ci Kuba pokoik załatwił :sorry2: dobrze że z klaudia już dobrze :tak:

Witam wieczornie :tak: Kuba zasnął a raczej padł jak kawka :-D oby spał chociaż do 8 jutro :sorry2: a ja z M oglądam gwiezdne wojny bo nie ma nic innego ale zaraz idę spać bo coś mnie muli :sorry2:chyba jak każdego dzisiaj ;-) życzę spokojnej nocki :tak:

uuuuuuu ale pusto:szok::szok:

Wiki fajna Lalka w wozku:-D:-Djak zywa:szok::-D:-D:-DKamilkkowi chyba sie podbalo
AS Ty jak zawsze w pedzie Fajne ze z Klaudia lepiej a matury jeszcze troche:rofl2:
Dowikla czyzby dzieci daly popalic- nerwy mialas?

U Agi troche posiedziala wrocilam tro Laura do mycia, kolacja i lozko.Ja licytowalam na allegro stroj i wygralam aukcje o 15 groszy:-D:-)
A wiec zakupow narobila ze ho ho Teraz mama musi sie trzymac za kieszen bo ktos to musi zaplacic:-D:-D
Mam oba stroje i wozek a wiec zakupy udane:tak::tak::tak:
Woda w wannie gotowa wiec uciekam z mezem na wspolna kapiel:-p

Oj lenia i to smierdzacego to i ja dzis mam :-). Przygotowalam tylko ciuchy do spakowania i ogarnelam mieszkanie.POzniej musze ciut poprasowac ale ide na latwizne i tylko to co mi potrzeba to poprasuje a reszte za tydzien jak wroce :-).Oliwka spi ale zaniedlugo powinna wstac .Pogoda do D... .Moj nastroj jakos tez. Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze . DOWIKLA sliczne rowerki i dziewczynki na rowerkach :-) Witam NOWA MAMUSKE i zycze powodzenia bo widze ze juz wszystko swietnie zaplanowane :-). IWCIK zapomnialam napisac ze wasza coreczka bedzie miala slicznie na IMIE :-) KERNUS wspolczuje dzis tego placzu malego.Dobrze ze z Toba i fasolinka juz lepiej :-).

Zycze udanego wyjazdu:-):-):-)

Dowikla wozek taki, juz kupilam:)
WÓZEK DLA LALKI Baby Born Deluxe 808498 Zapf (1017422650) - Aukcje internetowe Allegro
A nad strojami mysle
Stroj kapielowy PUSH UP SELF 780 KOLORY tu M 38 (1009637259) - Aukcje internetowe Allegro
Sexowne BIKINI PUSH UP SELF 3 KOLORY tu 38 M (1020665438) - Aukcje internetowe Allegro

Witam nowa mamusie i zapraszam na pogaduchy.Sliczna masz coreczke i piekne plany :)

Dla chorowitkow zdrowka zycze :)

A teraz spadam na klachy do Agi:-D

Elegancki wózek no i str,ój tez w deche:-):-):-)

czesc mauski!!!:-)
witam sie i ja w ten brzydki,ponury pochmurny dzien.:-(nic mi sie nie chce,głowa mnie strasznie boli.ja poszlam dzis na łatwizne i na obiad mam zupe pomidorowa i spagetti(szybko sie robi)a ja nie mam ochoty i weny na gotowanie.:no:
a jesli chodzi o weekend dlugi majowy to ja go zaliczam do udanych.tak jak wczesniej pisalam w sobote bylismy u znajomych na grillu i bylo super,doszlismy do wniosku że trzeba to powturzyc wiec w niedziele grill byl u :tak:;-)nas.wszystko by bylo super tylko pogoda nam sie nie udala:wściekła/y::no:padalo i grzmialo strasznie,ale nam to w niczym nie przeszkodzilo;-)kielbaska i karkowka sie piekła na grilu a mysmy w domku piwko popijali i bylo bardzo fajnie i wesolo.:-p;-)a wczoraj bylam z cala rodzinka u mjej mamy i też bylo super.
jedynie czego żaluje to ego ze pogoda nam sie nie udała bo meliusmy w planach jechac na soline,no ale terudno sie mowi:sorry2:moze za tydzien bedzie ładnie to pojedziemy.:tak:

iwicik-wcale Ci sie nie dziwie ze sie wystraszylas:-(oby nigdy wiecej juz cie tak nie bolalo.
a lenka to sliczne imie.:tak:

madeuska-biedny maxsiu,:-(oby mu te ząbki jak najszybciej wyszły.u mnie alan tak zle znosi ząbkowanie.
ps.a na obiad tez mam spagetti.:tak:

mh-dużo zdrówka zycze dla dzieciaczkow.

agnes-kochana duzo cierpliwosci i wytrwalosci wam życzę:tak:oby oliwce jak najszybciej ten bunt trzylatka minol.

kerna-no to mlody ladnie ci dzisiaj dal popalic:-(
a co do brzuszka to bardzo dobrze ze juz ci sie nie napina i ze nie boli.uwazaj na siebie.

malinka-wszystkiego naj naj najlepszego!
100lat!!!!!!!!!!!!!
kochana zycze tobie i julci,szybkego powrotu do zdrowia(strasznie was dopadlo:-()

ania-wozek super!!
a co do strojow kapielowych to sliczne sa te pierwsze.

Lidka super ze weekend sie udał, u mnie tez :-):-):-)

Ania my mamy taki wózek dla lalek na tym zdjęciu Kamilek siedział w nim :-)

super fotka:-D:-D:-D

Witam ...Żyję....
Od rana próbowałam coś napisać...
Nie dane mi było....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
Rano szkoła,sklep, potem przedszkole z końmi,następnie fundacja,sklep ,powrót z Kubą do domu i czekanie 35 min na przystanku,bo autobus nieodpowiedni podjechał :angry::angry::angry:
Myślałam,że rozszarpię gada.:szok::crazy::crazy::crazy::crazy:
Wszystkie autobusy nam pasują ,a ten sobie ubzdurał,że wsiądzie tylko do tych co prosto jadą a nie te na pętlę.
Różnica do przejścia jest 150 metrów.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:
Teraz siedzę na necie i zamówienie robię na meble do sypialni ,bo Kuba łóżko zarwał.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czas więc wszystko zmienić.:baffled::baffled::baffled::-):-):-)
A na dodatek zachciało mi się placków ziemniaczanych,więc jeszcze sporo smażenia przede mną.:baffled::baffled::baffled:

MALINUŚ kochana najszczersze życzenia od nas dla Ciebie.
100 lat w zdrowiu i szczęściu.:-D:-D:-D

Klaudia już wyzdrowiała prawie i daje też nieźle popalić.:tak:;-):-):-)
Niech się skończą te matury a ona niech idzie do szkoły.:baffled::baffled::baffled:

Na więcej czasu nie mam.
Pozdrawiam Was gorąco.

uuuuuuuu alez groznie wyglada twój post same niedobre buzki:-D:-Dale to przez ta pogode dzisiaj wszystkie nie do zycia:-D:-D
Ja parapetówy niestety nie będeę robić bo brak funduszy ale kto będzie chciał przyjść to zapraszam :tak: coś do jedzenia i picia zawsze się znajdzie ;-):-p

Ania wózeczek super :tak: i stroje też :tak: ten pierwszy najlepszy :tak:

As Kochana Ty jak zawsze zabiegana :no: odpocznij trochę :tak: to Ci Kuba pokoik załatwił :sorry2: dobrze że z klaudia już dobrze :tak:

Witam wieczornie :tak: Kuba zasnął a raczej padł jak kawka :-D oby spał chociaż do 8 jutro :sorry2: a ja z M oglądam gwiezdne wojny bo nie ma nic innego ale zaraz idę spać bo coś mnie muli :sorry2:chyba jak każdego dzisiaj ;-) życzę spokojnej nocki :tak:

yyyyyyy troche za daleko mieszkasz kochana bo ja bym wpadła cie odwiedzić:tak::tak::tak:

a ja troche dzisiaj szyłam na maszynie bo pogoda do niczego , moze jutro uszyje mamusce firanke bo by sie jej przdała juz nowa do pokoju który sama malowalam na konieczynkowy tj jasna zielen intensywna:-D:-D
Maksiu spi maz w pracy wroci w czwartek wiec jutro obiadu nie bedzie:-D:-D:-D

No i kupilam ten pierwszy stroj rozowiutki:tak::tak:Babkla mi wysle specjalnie kurierem wiec jak bede w Pl to sobie wezme. Juz mam w czymn chodzic po plazy w Cro:-D:-D
Spadam do Agi bo sie wybrac nie moge:-D:-D:-D
pierwszy ladniejszy :tak::tak::tak::tak:
Ania my mamy taki wózek dla lalek na tym zdjęciu Kamilek siedział w nim :-)
sliczna laleczka w wozku:tak::tak:

a mnie nikt tu nie zauważył:-:)-:)-(
a w podłym humorku bylam:-:)-(
pojechalismy jednak na te zakupy kupilismy czarkowi buty i jakies zarelko i oczywiscie sie poklucilismy:dry::dry::dry:
szkoda gadac:-:)no::no:
m poszedl juz spac a ja siedze i wozki ogladam
tyle ze chociaz ustalil ze naprawiamy autko wiec na allegro zamowilam dwie sprezyny do zawieszenia i dwa amorki mam nadzieje ze w tym tyg przyjda to bede juz miala auto:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam,

Helenka jeszcze śpi, nie puszczam jej dzisiaj do przedszkola, a Nikusia ma gigant katar :no:

As, koniecznie pochwal się zakupami :tak::-p
A ja nie mam kiedy wybrać się po głupie firanki :baffled: Ale za to udało mi się sprzedać podwójny wózeczek :-p

Kurcze wszystko pozapominałam :baffled::dry:

reklama
witajcie porannie
wczoraj caly dzien w biegu
rano zrobilam porzdaek w domu,prasowanie pochowalam,zupke zrobilam,poznie biegem do szkoly,szybki powrot,dzieciom jesc,lekcje,pozniej na rowerek mimo ze kropilo i do kosciola
Weronika polowe proby ladnie siedzilaa kolo mnie,pozniej znalazla sobie towrzystwo i krecila sie po kosciole,ale grzecznie

wrocilam,musialam w piecu rozpalic bo zimno jak piorun,moj chlop wrocil doperio o 19 bo duzo roboty mieli,i zostawil mnie bez kawalka drzewa do palnie,wiec musialam naniesc sobie drzewa i narabac na rozpalke drobnego:baffled:
wkurzyl mnie tym strasznie
czyzby @ sie zblizala bo nerwowoa jestem,albo przez ta komunie...:baffled:

na rozladowanie nerwowo poszlam kosic trawe bo juz dluga,ale dlugo ie pokosilam bo zaczal padac deszcz:wściekła/y:,anwet nie zdazylam z przodu podworka wykosic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a dzis znow pada i zimno wiec dupa blada.

tyle dobrego ze w koncu paznokcie doprowadzilam do lady,pozniej w sobote tylko je pomalowac o ile zdaze:-D

wieczorem padlam

Paulina juz do szkoly wyprawiona,mala zjadla o 6 flache i spi

My po lekarzu, dziewczyny poprzeziebiane :no: kiedy one przestana chorowac :baffled: ciągle cos :wściekła/y: Najbardziej nielubie podawac lekow Anice, bo ona wszystkim pluje :baffled: Całe szcęscie niemaja wysokiej temperatury :sorry2:

zdrokwa
to przez ta durna pogode

witam
ja również jestem mamusią siedzącą w domku,czy można się przyłączyć do pogaduszek

witamyi zapraszamy

Witam moje kochane poweekendowo :happy:
przepraszam ale trochę odczytywałam i to tyle :zawstydzona/y:
Obie z Julka mamy zapalenie oskrzeli ja do tego zapalenie okostnej nadal ięc zaczynam 3 antybiotyk:baffled: do tego nabawiłam sie stanu zapalnego w miejscu intymnym od tych antybiotyków mimo że brałam osłone iłam kefiry ech....do tego mam @ i przepadła nam dzisiejsza wizyta z Juli,a u laryngologa:wściekła/y: siedzimy w domku a za oknem słonko:sorry2:
buziaczki dla was wszystkich:tak::tak::tak:
wpadnę jak tylko łeb przestanie mnie tak napierniczać :-:)-:)-(
bardzo dziękuję za życzenia :tak::tak::tak::tak:milusio mi bardzo bardzo:tak::tak::tak::tak:
to ja stawiam tort i zmykam do łóżka póki Antek śpi a Julia nie marudzi:tak
ps chciłam wkleić zdjęcie tortu ale mi ni hu hu nie wychodzi dobr uciaekam buziaczki:-*

bidulku
tulam mocno i duuuuuuuuuuuuuzo zdrokwa zycze:tak::tak::tak::tak::tak:

no ja nie taka nowa,kiedyś sie udzielałam na forum,najpierw na starających sie o dzicko,później na mamuśkach grudniowych, ale po narodzinach córeńki za dużo czasu nie miałam na czytanie i odpisywanie bo tu an forum naprawdę sporo smarujecie...
no więc od przeszło 5 miesiecy jestem mamą Emilki,która miała urodzić sie w grudniu ale do porodu doszło 24.11.2009r. poród był wywoływany ze względu na zatrucie ciążowe.
urodziłam siłami natury,teraz miło wspominam ten piękny dzień.
mieszkam w grodzisku mazowieckim,obecnie jestem na zasiłku macierzyńskim ale do pracy nie wracam gdyż umowa została nei przedłuzona (a miałam ją do końca roku) więc niebawem będę bezrobotną mamą,ale mimo wszystko jakbym miała tą pracę nadal to bym zajmowała się córeńką i domem bo nei wyobrażam sobie córki zostawić z nianią.
w wakacje chcemy rozpocząć starania o rodzeństwo dla Emilki (najchętniej braciszka)
wogóel chcemy mieć 3 dzieci,ale ostatnie dziecko chemy mieć za 5-7 lat.
od października zamierzam pójść na studia na Zarządzanie (mam nadzieję że dam radę) \mam 27 lat i dopiero teraz zdecydowałam się na studia bo wiem że bez nich ciężko będzie o ciekawą i dobrze płatną pracę.

to masz plany
ja tez palnuje 3 dziecko,tylko musze obrac jakis termin:rofl2:
a studia jak najbardziej popieram:tak::tak::tak::tak::tak:

dzisiaj m w pracy wraca kolo 15 wiez zaraz poloze czarka spac a sama sie za porzadki zabiore bo po tym weekendzie to jedna wielka masakra:tak::tak:
a co do m to moze dzis mi sieuda go na zakupy wyciagnac bo w lodówce tylko swiatlo:sorry2::sorry2:

a ja sie troszke niepokoje bo mi brzuszek taki malutki babelek nadal jest a przytylam od poczatku ciazy 2 kg:baffled::baffled::baffled:
tzn przed wazylam 57 a w trakcie schudlam do 55 i teraz 59 waze:baffled::baffled:
boje sie czy dzidzia dobrze sie rozwija
:

u nas sie mowi ze pingwin w lodowce siedzi:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moja bratwoa przez 4 miesiace wymiotowala i schudla,a pozniej przytyla i mala sie urodzial prawei 3,5kg wiec nie martw
Ty nie tyjesz ale dziecko i tak z Ciebie bierzez co mu potrzeba:tak::tak::tak::tak:

cześć laski:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak wytrzymam do przyjazdu M do będzie prawdziwy cud:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem co sie stało małemu ale od 2h non stop wył:szok::szok: Pewnie przez ten wekend się tak rozdziadował i przyzwyczaił do zabawiania z każdej strony..teraz udumał sobie ciasteczko i koniec. Wył, rzucał się po podłodze, zachodził aż, bił mnie i niczym nie dał się przekonać. No i z tej rozpaczy dwugodzinnej zasnął na podłodze:szok::szok: Ledwo łapiąc oddech..dałam mu kaszkę i dopiero się wściekł jak się skończyła!! Spazma!! 15min wkładałam go do łóżka z racji, że nie mogę go nosić..:angry::angry::angry:no ale zasnął od razu oczywiście piszcząc i płacząc już przez sen!!
Mówie Wam takiego jeszcze cyrku nie miałam:no::no::no:aż sieboję jak się obudzi:baffled::baffled::baffled:
:

jakis wirus czy co
moja mala tez mi soatatnio urzadza dzikie histerie
wczora sie zaczelo do chusteczki na szyje,pzniej buty a pozniej nie wiadomo co jeszcze
az po tylku dostala bo juz przechodzila sama siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba tez bunt 3latka:baffled:

Witam po długim weekendzie :tak: wszystkie dni wolne poza domem spędziłam więc nie miałam jak do Was zajrzeć za co ogromnie przepraszam :-( jeszcze @ mi się pierwszego przypałętał i już kompletnie byłam nie do życia przez te 3 dni :dry: Kuba właśnie zasnął a ja się muszę wziąć za obiad i sprzątanie bo bałagan mam w domu jak nie wiem co :sorry2: planujemy w tym tygodniu się przenieść pomału i jak dobrze pójdzie to na przyszły tydzień będę już w żąganiu :-D ach w końcu, teraz tylko końcówkę zrobić czyli listwę przy podłodze przykleić, drzwi pomalować, w przedpokoju pasek przy tapecie zmienić no i sprzątnąć porządnie i koniec :tak: lecę się brać za sprzątanie :tak: zajrzę potem jak dam radę ogarnąć wszystko zanim Kuba wstanie :tak:
Witam nową mamuśkę :tak:
Malinka 10000000 lat, zdrowia szczęścia kasy niech Ci facet nago tańczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przeprowadzka pelna para widze
fajnie:tak::tak::tak::tak:

No i kupilam ten pierwszy stroj rozowiutki:tak::tak:Babkla mi wysle specjalnie kurierem wiec jak bede w Pl to sobie wezme. Juz mam w czymn chodzic po plazy w Cro:-D:-D
Spadam do Agi bo sie wybrac nie moge:-D:-D:-D

fajne te kostiumy,tylko nie na moja keiszen:sorry2:
ale bede musiala cos sobie sparwic zeby miec na wakacje

MADZIULA mam nadzieje ze termin mam zarezerwowoany
zaraz po szkole czyli pewnie 27-28czerwca:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry