reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to ja tez dolaczam do mega rozleniwionych hehe;-):-)nie chce mi sie kompletnie nic:no:Mlode spia a Dominik u siebie:tak:ja sobie zaraz wypije jakas kawke i jak zdaze to tez sie troszke poloze:tak:Łeb mnie boli i jakos zoladek mi dokucza:no::no::no:

KERNUS
Super ze brzuszek juz lepiej:tak::tak::tak:Ale i tak uwazaj na siebie tzn na fasolinke:tak::tak::tak:

reklama
ANKA
Fajny ten wozeczek:tak::tak::tak:I widac ze juz taki wiekszy:-):tak:

A stroje to ja te same ogladalam chyba nawet wczoraj;-):-)Bo tez chce sobie jakis kupic:tak::tak::tak:

czesc mauski!!!:-)
witam sie i ja w ten brzydki,ponury pochmurny dzien.:-(nic mi sie nie chce,głowa mnie strasznie boli.ja poszlam dzis na łatwizne i na obiad mam zupe pomidorowa i spagetti(szybko sie robi)a ja nie mam ochoty i weny na gotowanie.:no:
a jesli chodzi o weekend dlugi majowy to ja go zaliczam do udanych.tak jak wczesniej pisalam w sobote bylismy u znajomych na grillu i bylo super,doszlismy do wniosku że trzeba to powturzyc wiec w niedziele grill byl u :tak:;-)nas.wszystko by bylo super tylko pogoda nam sie nie udala:wściekła/y::no:padalo i grzmialo strasznie,ale nam to w niczym nie przeszkodzilo;-)kielbaska i karkowka sie piekła na grilu a mysmy w domku piwko popijali i bylo bardzo fajnie i wesolo.:-p;-)a wczoraj bylam z cala rodzinka u mjej mamy i też bylo super.
jedynie czego żaluje to ego ze pogoda nam sie nie udała bo meliusmy w planach jechac na soline,no ale terudno sie mowi:sorry2:moze za tydzien bedzie ładnie to pojedziemy.:tak:

iwicik-wcale Ci sie nie dziwie ze sie wystraszylas:-(oby nigdy wiecej juz cie tak nie bolalo.
a lenka to sliczne imie.:tak:

madeuska-biedny maxsiu,:-(oby mu te ząbki jak najszybciej wyszły.u mnie alan tak zle znosi ząbkowanie.
ps.a na obiad tez mam spagetti.:tak:

mh-dużo zdrówka zycze dla dzieciaczkow.

agnes-kochana duzo cierpliwosci i wytrwalosci wam życzę:tak:oby oliwce jak najszybciej ten bunt trzylatka minol.

kerna-no to mlody ladnie ci dzisiaj dal popalic:-(
a co do brzuszka to bardzo dobrze ze juz ci sie nie napina i ze nie boli.uwazaj na siebie.

malinka-wszystkiego naj naj najlepszego!
100lat!!!!!!!!!!!!!
kochana zycze tobie i julci,szybkego powrotu do zdrowia(strasznie was dopadlo:-()

ania-wozek super!!
a co do strojow kapielowych to sliczne sa te pierwsze.

Ostatnia edycja:
No i kupilam ten pierwszy stroj rozowiutki:tak::tak:Babkla mi wysle specjalnie kurierem wiec jak bede w Pl to sobie wezme. Juz mam w czymn chodzic po plazy w Cro:-D:-D
Spadam do Agi bo sie wybrac nie moge:-D:-D:-D

Dowikla wozek taki, juz kupilam:)
WÓZEK DLA LALKI Baby Born Deluxe 808498 Zapf (1017422650) - Aukcje internetowe Allegro
A nad strojami mysle
Stroj kapielowy PUSH UP SELF 780 KOLORY tu M 38 (1009637259) - Aukcje internetowe Allegro
Sexowne BIKINI PUSH UP SELF 3 KOLORY tu 38 M (1020665438) - Aukcje internetowe Allegro

Witam nowa mamusie i zapraszam na pogaduchy.Sliczna masz coreczke i piekne plany :)

Dla chorowitkow zdrowka zycze :)

A teraz spadam na klachy do Agi:-D

Wózeczek super :tak: a strój ten pierwszy, jak dla mnie :tak:

Ja też dzisiaj obiad na odwal się czyli spaghetti z sosem wyjętym z zamrażalnika :-p:-p:-p
Całe szczęście że moja dzisiaj w przedszkolu bo w taki dzień to kiepsko ją widzę siedzącą w domu zwłaszcza że po kilku dniach w rozjazdach raczej chętnie by nie siedziała.
Idę sobie kawkę zrobić, która chętna?

Ja ale chyba się spóźniłam :-p

Anika nie daje sobie nosa wycierac :angry: i cały dzień jest na chrup[kach kukurydzianych i cycu :baffled: ale sobie dietkę wybrała :sorry2:

Witam ...Żyję....
Od rana próbowałam coś napisać...
Nie dane mi było....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
Rano szkoła,sklep, potem przedszkole z końmi,następnie fundacja,sklep ,powrót z Kubą do domu i czekanie 35 min na przystanku,bo autobus nieodpowiedni podjechał :angry::angry::angry:
Myślałam,że rozszarpię gada.:szok::crazy::crazy::crazy::crazy:
Wszystkie autobusy nam pasują ,a ten sobie ubzdurał,że wsiądzie tylko do tych co prosto jadą a nie te na pętlę.
Różnica do przejścia jest 150 metrów.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:
Teraz siedzę na necie i zamówienie robię na meble do sypialni ,bo Kuba łóżko zarwał.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czas więc wszystko zmienić.:baffled::baffled::baffled::-):-):-)
A na dodatek zachciało mi się placków ziemniaczanych,więc jeszcze sporo smażenia przede mną.:baffled::baffled::baffled:

MALINUŚ kochana najszczersze życzenia od nas dla Ciebie.
100 lat w zdrowiu i szczęściu.:-D:-D:-D

Klaudia już wyzdrowiała prawie i daje też nieźle popalić.:tak:;-):-):-)
Niech się skończą te matury a ona niech idzie do szkoły.:baffled::baffled::baffled:

Na więcej czasu nie mam.
Pozdrawiam Was gorąco.

reklama
Rzeczywiscie straszne tu pustki:szok::szok::szok:
Ja bylam na dworku z mlodymi,a ze wszyscy byli na rowerach to sie troszke wkurzalam;-):no:
Gotuje sobie teraz zupke na jutro:tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepsza pogoda niz dzisiaj bo moje dziewczynki wrocily do domu mega zmarzniete:no::no::no:

WIKI
Super fotka:tak::tak::tak:
Moje dziewczynki tez sie woza w wozkach dla lalek:tak::tak::tak:

AS
No to niezle Kuba Cie zalatwil:no:

Do góry