reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wita nowa mame:-)

ja bylam chwilke w sklepie malym bo mnie mialam nic w domu po tym weekendzie:baffled:

Dzis na obiad spaghetti:-D
co ja mam z tym spaghetti to ja nie wiem- jak nigdy nie lubiłam- teraz bym jadła non stop:eek:

Beata super przeprowadzka juz tuztuz zbliza sie wielkimi krokami , no to kiedy parapetówa:-D:-D:-D:-D

Natali nie przejmuj sie bo mi tez nic sie nie chce:-):-):-) mnie tez powinien ktos kopnać w moje 4 litery:-D:-D:-D:-D

Na zakupy nie pojechałam , wiec beda ziemniaki z jajkiem :-D:-D:-Dide na łatwizne zreszta mojemu meżowi tez nie spieszno do sklepu wiec co ja sie bede przejmowac :tak::tak::tak::tak:luz blus i kolorowe kuleczki:-D:-D:-D:-D

Ja właśnie spadam brać się za obiad :tak::tak::tak:
Natalia chodź ze mną :-p:-p:-p
obiadek juz wstawiony mieszkanko z grubsza ogarniete, jeszcze odkurzacz czeka i zmywanie podlog pranie wstawione, mam nadzieje ze sie wypierze bo proszku mi braklo :baffled::baffled:
i zamiast dwoch miarek wsypalam 3/4 :baffled:
najwyzej jeszcze raz przepiore;-);-)
mlody wstal i odgrzalam mu klopsy ze sloika m;-)
ale cos mu sie nie smakuja wiec ja zjadam:tak::tak::tak:

Ja też mam dzień lenia ale nie ma się co dziwić jak pogoda pod psem, niby w sklepie byłam i jeszcze do biedronki skoczę ale to jak będę po Maję szła bo to po drodze i jeszcze wieczorkiem czeka mnie prasowania :crazy::crazy::crazy:

Oj lenia i to smierdzacego to i ja dzis mam :-). Przygotowalam tylko ciuchy do spakowania i ogarnelam mieszkanie.POzniej musze ciut poprasowac ale ide na latwizne i tylko to co mi potrzeba to poprasuje a reszte za tydzien jak wroce :-).Oliwka spi ale zaniedlugo powinna wstac .Pogoda do D... .Moj nastroj jakos tez. Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze . DOWIKLA sliczne rowerki i dziewczynki na rowerkach :-) Witam NOWA MAMUSKE i zycze powodzenia bo widze ze juz wszystko swietnie zaplanowane :-). IWCIK zapomnialam napisac ze wasza coreczka bedzie miala slicznie na IMIE :-) KERNUS wspolczuje dzis tego placzu malego.Dobrze ze z Toba i fasolinka juz lepiej :-).

wszsytkie rozleniwione :szok::szok::szok:
Ja mam pizze z wczoraj i jeszcze rosolek to jestem uratowana;-);-);-)
Michał nie daje mi pisać bo sam chce klikać na klawiaturze:baffled::baffled::baffled: ale wstał w dobrym humorze przynajmniej:-)

Fajnie, że małemu humor wrócił :tak: Moje pewnie wstaną rozdarte :baffled:
Dal dzieci też miłam obiad z wczoraj :-p a sama pożarłam tortillę :rofl2:

reklama
Ja też dzisiaj obiad na odwal się czyli spaghetti z sosem wyjętym z zamrażalnika :-p:-p:-p
Całe szczęście że moja dzisiaj w przedszkolu bo w taki dzień to kiepsko ją widzę siedzącą w domu zwłaszcza że po kilku dniach w rozjazdach raczej chętnie by nie siedziała.
Idę sobie kawkę zrobić, która chętna?

Do góry