Witajcie.Jakos ostatnio weny nie mialam na pisanie i czytanie dlatego malo sie odzywalam,Ale juz lepiej :-). Wczoraj bylismy z chrzestna i jej mezem w parku dinozaurow bylo bardzo fajnie.Pozniej na fajnym placu zabaw.Oni robili zdjecia jak wrzuca mi go na mojego kompa to napwno wam pokaze :-). Jak wrocilam to bylam z mama i Jasiem na rynku.Niunia jezdzila na karuzeli i pojadlysmy waty cukrowej :-). Dzis mamy tez isc na rynek jak nie bedzie padac. Dzis juz koniec leniuchiwania,kurze wytarlam.jedno pranie powiesilam i drugie sie wiruje,podlogi pomylam :-). MIlego dnia Ide was troche poczytac :-)
kurcze alez wam zazdroszcze tych wsztkich wyjsc do zoo i parow dinozaurow i innych atrakcji u nas jedynie po gorach mozna pochodzic i wodospady zweidzac ale niestety z wozkiem tam nie dojade
wiec siedzimy w domu
witam
Ja dopiero wstalam ok 10 , mam męża wiec nie spieszyło mi sie wstawac sniadanko zjedzone no i teraz kawusia i ciacho bo zostalo z wczoraj
Włanie gadałam z siostra przez skeypa i cos nas rozłaczyło pewnie Lali cos porozłańczała
Ach no i pochwale sie bo mąż wybrał imie dla naszej princeski ,spodobało mu sie LENKA , wiec moja córcia tak bedzie miała na imię:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)LENA.
sliczne imie
a my nadal nie wiemy jakie imiona
tzn ja wiem jakie mi sie podobaja ale m sie ni podobaja
no i witam
ja w zlym humorze...
tesciowa byla juz po 9...
wczoraj bylam z malym na dyzurze bo urwal sobie skorke z palca u nogi i mial stan zapalny
tzn ropa pod skora i to duza no i czarwony palec...
przebil mu to lekarz odkazil i przepisal leki... zas 60 zl poszloooooo... ;/
\nie chce mi sie nic, pogoda do bani...
oj skórka i to jeszcze palec u nogi uuuuuu bolesne
Cześć babeczki:-)
Witam się poimprezowo;-)
Dopiero teraz pojechał wrocław i dochodzimy do siebie,...taki tłok że szok ale Michał był wniebowzięty bo wszyscy ciaciali i latali koło niego:-)
Wesele ok, ale ja głównie siedziałam
Mimo to wytrzymałam do 2
Ale od wesela brzuch mnie boli cholernie
to nie są skurcze ani nic takiego..boli mnie cały brzuch, tak kłuje mnie wszędzie jak napnę, jak chodzę..wydęty i twardy jak balon...aż pod cycki...Pewnie jakieś mega wzdęcia mam bo co innego
Jeszcze ciotka mnie nastraszyła bo śniły mi się zęby i krew i że to cos sięstanie złego a ja już nakręcona chodze.
Później cos poczytam bo obiadek szykuję i tylko tak zaglądnęłam. fotki wstawię też;-);-)
Papapa
mam nadzieje ze to nic powaznego
moze rzezywiscie wzdecie ale doradzam na wszelki wypadek wizyte u lekarza tym bardziej ze twoja ciaza jest zagrozona
ja znajac siebie pewnie bym zbagatelizowala i nie poszla ale ja glupia jestem i musze miec kogos kto mnie wypchie
Witam
:-):-):-):-)
śliczniutka dzieweczka z Ciebie laska jak sie patrzy, kurcze a mi nawet nie ma kto zdjec porobic:-
-
-
-(
Wszystkiego najlepszego!
Litra wyborowego!
Zdrowia, szczęścia w miłości,
Nie za dużo gości.
Bo to zawsze się tak kończy,
Że główka rano ból sączy.
I szklanek może ubyć w barku..
A po szaleństwach będzie strzykać w karku.
Teraz coś na poważnie..
Żeby nie było tak doraźnie..
Że mój humor Ci doskwiera..
Jak Ci 18 strzela!
Szanuj zawsze i wszędzie ludzi,
Każdy swój urok ma.
Nawet gdy ktoś bardzo marudzi..
(na ten przykład ja)
100 lat Malinus :* !
sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj zyje nam!!!!
Mam numerek do przychodni :-) jesteśmy pierwsze
A na dworze zimno i strasznie wieje, brrrr
A jeśli mowa o ósemkach, to moje sie pchają od paru lat, ale , żadnej jeszcze nie mam
Helenka, jeszcze spi, szok, no ale cóż chora bidula :-(
ja mam ale dwei sa takie niepelne tzn jeszcze wychodza
zdrówka dla Helenki
NATALINECZKA jAK TAM nastroj dzisiaj????????????
dzisiaj m w pracy wraca kolo 15 wiez zaraz poloze czarka spac a sama sie za porzadki zabiore bo po tym weekendzie to jedna wielka masakra
a co do m to moze dzis mi sieuda go na zakupy wyciagnac bo w lodówce tylko swiatlo
znajac zycie bedzie marudzil ze mu sie nie chce i zebym sama jechala
czy on nie rozumie ze mi jego brakuje a nie zakupow z mama
ja nie wiem mowie mu to prosto w twarz ostatnio przy rodzicach bo byli i zaczelismy gadac ze chcialabym gdzies jechac a nie w domu siedziec a on "no to jedz z czarkiem i z rodzicami wez mame i tate i wiktora", a ja mu "ale ja chce z toba jechac nie rozumiesz?"
a on "no to wez czarka i jedzcie sobie" wtedy juz sie wydarlam ze ja nie chce sama tylko z nim nawet moj tato ktory tez jest facetem typowym zroumial i mu to mowil ze mna a on swoje
ja nie wiem moze mu juz na mnie nie zalezy, i jest ze mna tylko dla czarka:-
-
-(
czasem juz nie wiem sama co o tym myslec
witam
ja również jestem mamusią siedzącą w domku,czy można się przyłączyć do pogaduszek
przyłączaj sie smialo kochaniutka opowiedz cos wiecej o sobie??
witam sie z wami moje drogie panie
czesc moich spostrzezen jest wyzej;-)
a ja sie troszke niepokoje bo mi brzuszek taki malutki babelek nadal jest a przytylam od poczatku ciazy 2 kg
tzn przed wazylam 57 a w trakcie schudlam do 55 i teraz 59 waze
boje sie czy dzidzia dobrze sie rozwija
kurcze i znow dół
ja juz mam dosc domu normalnie mam dosc, wiecznie te zasrane cztery sciany chcialam sobie dzialeczke kupic zebym sobie mogla porobic cos posiedziec a nie wieczna nuda:-
-(
to dziadka na tej dzialce nie widac i nie ma sie nawet kogo zapytac za ile ta dzialke by chcial sprzedac ani czy wogole by chcial
ostatnio byli na dzialce wczoraj i siostra powiedziala mamie ze dziadek byl na tamtaj ale jak ten juz sobie poszedl
ja nigdy nie bede miala nic swojego