reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja te moje osemki tez odkrylam przez przypadek jakos rok temu:tak::tak::tak:Zagladalam sobie do geby i cos duzo zebow mi sie wydawalo do gory,wiec je policzylam hehe;-):-D:-D:-D

Zmykam robic sniadanko:-):tak:

reklama
Dowikla czyżbyś już rowerki dziewczynkom kupiła? :szok::szok:
Co do ósemek to mi ich wyrastanie ból sprawiały i stąd wiedziałam że idą a mam 3 :tak::tak::tak:

My po lekarzu, dziewczyny poprzeziebiane :no: kiedy one przestana chorowac :baffled: ciągle cos :wściekła/y: Najbardziej nielubie podawac lekow Anice, bo ona wszystkim pluje :baffled: Całe szcęscie niemaja wysokiej temperatury :sorry2:

Dowikla to pochwal się :tak::tak::tak:
MH moja też po weekendzie zaglucona - mam tylko nadzieję że na czymś gorszym się nie skończy :-:)-(

Malinka wszystkiego najlepszego , 100 lat picia 200 życia :-D:-D:-D

ANakonda super ze weekend udany i zdrówka dla Mai mam nadzieje ze to tylko katarek chwilowy

Wiki pieknie wygladasz no i awatarek super:tak::tak:

Anabubka to czekamy na fotki fryzurki:tak::tak:

MH zdrówka dla Helenki

Agnes powodzenia w poskromieniu aniołka z różkami:-)

Kerna zadzon do gina i sie zapytaj , lepiej dmuchac na zimne:tak:

Luna to jakies chyba podtrucie było bo juz wczoraj czułam sie dobrze i dzisiaj tez bez niespodzianek;-)

Dowikla gratki 6 :-) a z wózkiem to chyba pomyliłas mnie z Agą bo ja wóżka nie kupuje rzadnego:-D:-D:-Dja wczesniej pisalam ale o kołysce dla Lenki ze bym sobie kupiła:tak::tak::tak:bo mi sie strasznie podobają:tak::tak::tak:

No to teraz trocheo mnie bo wczoraj to byli sasiedzi i posiedzielismy do 9 dzieci wyszalały sie przed domem az maksiu w nocy przzywal i wołał szybko szybko:-D:-D:-D usmiałam sie bo ja wtedy mu gadałam powoli powoli:-D:-D:-D rano tatus zawiózł dzieci do szkoły a mamusia jeszcze spała do 9 pózniej sniadanko z mężęm no i by sie ubrac pasowalo i najakies zakupy pojechac bo po tych swatecznych dniach pustki w lodówce a obiad trzeba zrobic:-D:-D:-D

Takze narazie uciekam i zycze miłego dnia:-):-):-):-)

Witam moje kochane poweekendowo :happy:
przepraszam ale trochę odczytywałam i to tyle :zawstydzona/y:
Obie z Julka mamy zapalenie oskrzeli ja do tego zapalenie okostnej nadal ięc zaczynam 3 antybiotyk:baffled: do tego nabawiłam sie stanu zapalnego w miejscu intymnym od tych antybiotyków mimo że brałam osłone iłam kefiry ech....do tego mam @ i przepadła nam dzisiejsza wizyta z Juli,a u laryngologa:wściekła/y: siedzimy w domku a za oknem słonko:sorry2:
buziaczki dla was wszystkich:tak::tak::tak:
wpadnę jak tylko łeb przestanie mnie tak napierniczać :-:)-:)-(
bardzo dziękuję za życzenia :tak::tak::tak::tak:milusio mi bardzo bardzo:tak::tak::tak::tak:
to ja stawiam tort i zmykam do łóżka póki Antek śpi a Julia nie marudzi:tak
ps chciłam wkleić zdjęcie tortu ale mi ni hu hu nie wychodzi dobr uciaekam buziaczki:-*

Ostatnia edycja:
IWCIK
Widze ze tez mialas fajny dzionek:tak::tak:I super ze podtrucie juz minelo:-):tak:
A z tym wozkiem to na bank sie pomylilam ale bylam pewna ze pisze A&E:tak:
Wiem,wiem ze Ty pisalam o kolyskach

Witam nowa mamusie:tak::tak:
Napisz nam cos wiecej o sobie:-)

MALINUS
Zdrowka Kochana:-)Dla Ciebie i dla Juleczki:tak:Oby zaraza szybko przeszla i zeby reszta ferajny sie nie pozarazla:tak::tak::tak:

MH
Dobrze ze to tylko zwykle przeziebienie:-):tak:

Ja moich wezme niedlugo na dwor bo juz Ich rozpiera a mnie szlag trafia

ANACONDA
Ja jzu wstawialam foteczki,ale skoro nie widzialas to prosze bardzo:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Malinka dużo zdrówka dla was i szkoda ze wam przepadła wizyta u laryngologa bo zapewne znowu będziecie musiały sporo czekać :-:)-(
Dowikla to rowerki chyba wklejałaś jak mnie nie było, a są bardzo fajne :tak::tak::tak:

Do góry