reklama
anaconda27
styczniówka2006
Dowikla czyżbyś już rowerki dziewczynkom kupiła?
Co do ósemek to mi ich wyrastanie ból sprawiały i stąd wiedziałam że idą a mam 3
Co do ósemek to mi ich wyrastanie ból sprawiały i stąd wiedziałam że idą a mam 3
Mama Helenki
i Aniki :D
My po lekarzu, dziewczyny poprzeziebiane kiedy one przestana chorowac ciągle cos Najbardziej nielubie podawac lekow Anice, bo ona wszystkim pluje Całe szcęscie niemaja wysokiej temperatury
Dowikla czyżbyś już rowerki dziewczynkom kupiła?
TakRowerki kupilam jakos w zeszlym tygodniu
anaconda27
styczniówka2006
Dowikla to pochwal się
MH moja też po weekendzie zaglucona - mam tylko nadzieję że na czymś gorszym się nie skończy :--(
MH moja też po weekendzie zaglucona - mam tylko nadzieję że na czymś gorszym się nie skończy :--(
Malinka wszystkiego najlepszego , 100 lat picia 200 życia
ANakonda super ze weekend udany i zdrówka dla Mai mam nadzieje ze to tylko katarek chwilowy
Wiki pieknie wygladasz no i awatarek super
Anabubka to czekamy na fotki fryzurki
MH zdrówka dla Helenki
Agnes powodzenia w poskromieniu aniołka z różkami:-)
Kerna zadzon do gina i sie zapytaj , lepiej dmuchac na zimne
Luna to jakies chyba podtrucie było bo juz wczoraj czułam sie dobrze i dzisiaj tez bez niespodzianek;-)
Dowikla gratki 6 :-) a z wózkiem to chyba pomyliłas mnie z Agą bo ja wóżka nie kupuje rzadnegoja wczesniej pisalam ale o kołysce dla Lenki ze bym sobie kupiłabo mi sie strasznie podobają
No to teraz trocheo mnie bo wczoraj to byli sasiedzi i posiedzielismy do 9 dzieci wyszalały sie przed domem az maksiu w nocy przzywal i wołał szybko szybko usmiałam sie bo ja wtedy mu gadałam powoli powoli rano tatus zawiózł dzieci do szkoły a mamusia jeszcze spała do 9 pózniej sniadanko z mężęm no i by sie ubrac pasowalo i najakies zakupy pojechac bo po tych swatecznych dniach pustki w lodówce a obiad trzeba zrobic
Takze narazie uciekam i zycze miłego dnia:-):-):-):-)
ANakonda super ze weekend udany i zdrówka dla Mai mam nadzieje ze to tylko katarek chwilowy
Wiki pieknie wygladasz no i awatarek super
Anabubka to czekamy na fotki fryzurki
MH zdrówka dla Helenki
Agnes powodzenia w poskromieniu aniołka z różkami:-)
Kerna zadzon do gina i sie zapytaj , lepiej dmuchac na zimne
Luna to jakies chyba podtrucie było bo juz wczoraj czułam sie dobrze i dzisiaj tez bez niespodzianek;-)
Dowikla gratki 6 :-) a z wózkiem to chyba pomyliłas mnie z Agą bo ja wóżka nie kupuje rzadnegoja wczesniej pisalam ale o kołysce dla Lenki ze bym sobie kupiłabo mi sie strasznie podobają
No to teraz trocheo mnie bo wczoraj to byli sasiedzi i posiedzielismy do 9 dzieci wyszalały sie przed domem az maksiu w nocy przzywal i wołał szybko szybko usmiałam sie bo ja wtedy mu gadałam powoli powoli rano tatus zawiózł dzieci do szkoły a mamusia jeszcze spała do 9 pózniej sniadanko z mężęm no i by sie ubrac pasowalo i najakies zakupy pojechac bo po tych swatecznych dniach pustki w lodówce a obiad trzeba zrobic
Takze narazie uciekam i zycze miłego dnia:-):-):-):-)
sawi
szczęśliwa żona i mama
witam
ja również jestem mamusią siedzącą w domku,czy można się przyłączyć do pogaduszek
ja również jestem mamusią siedzącą w domku,czy można się przyłączyć do pogaduszek
Witam moje kochane poweekendowo
przepraszam ale trochę odczytywałam i to tyle
Obie z Julka mamy zapalenie oskrzeli ja do tego zapalenie okostnej nadal ięc zaczynam 3 antybiotyk do tego nabawiłam sie stanu zapalnego w miejscu intymnym od tych antybiotyków mimo że brałam osłone iłam kefiry ech....do tego mam @ i przepadła nam dzisiejsza wizyta z Juli,a u laryngologa siedzimy w domku a za oknem słonko
buziaczki dla was wszystkich
wpadnę jak tylko łeb przestanie mnie tak napierniczać :---(
bardzo dziękuję za życzenia milusio mi bardzo bardzo
to ja stawiam tort i zmykam do łóżka póki Antek śpi a Julia nie marudzi:tak
ps chciłam wkleić zdjęcie tortu ale mi ni hu hu nie wychodzi dobr uciaekam buziaczki:-*
przepraszam ale trochę odczytywałam i to tyle
Obie z Julka mamy zapalenie oskrzeli ja do tego zapalenie okostnej nadal ięc zaczynam 3 antybiotyk do tego nabawiłam sie stanu zapalnego w miejscu intymnym od tych antybiotyków mimo że brałam osłone iłam kefiry ech....do tego mam @ i przepadła nam dzisiejsza wizyta z Juli,a u laryngologa siedzimy w domku a za oknem słonko
buziaczki dla was wszystkich
wpadnę jak tylko łeb przestanie mnie tak napierniczać :---(
bardzo dziękuję za życzenia milusio mi bardzo bardzo
to ja stawiam tort i zmykam do łóżka póki Antek śpi a Julia nie marudzi:tak
ps chciłam wkleić zdjęcie tortu ale mi ni hu hu nie wychodzi dobr uciaekam buziaczki:-*
Ostatnia edycja:
IWCIK
Widze ze tez mialas fajny dzionekI super ze podtrucie juz minelo:-)
A z tym wozkiem to na bank sie pomylilam ale bylam pewna ze pisze A&E
Wiem,wiem ze Ty pisalam o kolyskach
Witam nowa mamusie
Napisz nam cos wiecej o sobie:-)
MALINUS
Zdrowka Kochana:-)Dla Ciebie i dla JuleczkiOby zaraza szybko przeszla i zeby reszta ferajny sie nie pozarazla
MH
Dobrze ze to tylko zwykle przeziebienie:-)
Ja moich wezme niedlugo na dwor bo juz Ich rozpiera a mnie szlag trafia
ANACONDA
Ja jzu wstawialam foteczki,ale skoro nie widzialas to prosze bardzo:-)
Widze ze tez mialas fajny dzionekI super ze podtrucie juz minelo:-)
A z tym wozkiem to na bank sie pomylilam ale bylam pewna ze pisze A&E
Wiem,wiem ze Ty pisalam o kolyskach
Witam nowa mamusie
Napisz nam cos wiecej o sobie:-)
MALINUS
Zdrowka Kochana:-)Dla Ciebie i dla JuleczkiOby zaraza szybko przeszla i zeby reszta ferajny sie nie pozarazla
MH
Dobrze ze to tylko zwykle przeziebienie:-)
Ja moich wezme niedlugo na dwor bo juz Ich rozpiera a mnie szlag trafia
ANACONDA
Ja jzu wstawialam foteczki,ale skoro nie widzialas to prosze bardzo:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Malinka dużo zdrówka dla was i szkoda ze wam przepadła wizyta u laryngologa bo zapewne znowu będziecie musiały sporo czekać :--(
Dowikla to rowerki chyba wklejałaś jak mnie nie było, a są bardzo fajne
Dowikla to rowerki chyba wklejałaś jak mnie nie było, a są bardzo fajne
Podziel się: