reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

duzo nie napisalyscie
widac ze pogoda byla:-)

Wiktor 2,5 roku Czarek 1,5 roku
wg mnie takie dziecko jak wiktor swietnie rozumie ze nie wolno zabierac bic kopac popychac ale jesli mu sie na to pozwala to jego to nic nie obchodzi i bedzie tak robil nadal:sorry::sorry:
jakos jak u mnie zostaje jak mam go pilnowac to jest nawet grzeczny bo ja nie pozwole i wie ze ze mna nie ma dyskusji, nawet sie na niego nie wydzieram ani nie krzycze ani nie bije, poprostu staje przed nim lapie za reke i mowie prosto w oczy:tak::tak:
moze to glupio wyglada i brzmi ale dziala
a jak on widzi ze mama jest to robi co mu sie zewnie podoba:sorry::sorry:
bo mama bedzie kszyczala bedzie sie darla po 50 razy a i tak np nie zabierze tak jak dzisiaj kredy:sorry:
po 100 razy grozi ze idiesz do domu bo jestes niegrzeczny a za ekunde mu mowi idz na dwor:sorry::sorry:
dla mnie to jest niezrozumiale bo jak czarkowi mowie idziesz do domu bo jestes niegrzeczny to idzie do domu, pomarudzi pomarudzi i przestanie jak zobacze ze mu przeszlo wtedy wyjdzie na dwor:tak::tak:
mozecie mnie uznac za wyrodna matke i corke i siostre ale juz taka jestem;-):tak:
ok spadam ny ny bo m juz od godziny spi:-D:-D:-D
do juterka;-);-)

kochana ja robie podobnie
ne jestes wyrodna matka
wlasnie dobra mtaka wie co to konsekwencja i potrafi wyznaczyc dziecku granice

Witam mamuśki piątkowo.
My już po śniadanku i szykujemy się do szkoły.
Klaudia w domu ,bo znów noga....:crazy::crazy::crazy:

co sie stalo?

Ja wczoraj miałam jazdę ze swoją szefową....:confused2:ja wczoraj byłam jak to mówi Pietrucha jak granat zaczepno obronny... chora z bólem głowy poszłam do pracy a tam siedzi moja szefowa z Małgosią(młoda pracownica) i mówi "pani Aniu damy Małgosi wolne bo ona chora wie pani" no to ja jej z tekstem że ja tez jestem chora więc mi też niech da wolne...ona no wie pani pani Małgosi to obiecałam już wcześniej i ja ją puszczę jutro tez ma wolne...ja no ok pani tu jest szefem..a kto będzie za panią Małgosię robił bo ja tu przychodzę sprzątać górę biura dyrektorów stołówkę ja łazienek dla klientów sprzątać nie będe:no: a ona no wie pani ...ja poszłam robić swoje przychodzi to francowate szefostwo za mną na górę i mów "to pani zejdzie na łazienki na dole bo tam brudno a pani tu pucuje i pucuje..:angry:nosz się we mnie zagotowało:angry::angry:mówię dała pani pani Małgosi wolne to niech teraz pani za nią idzie robić ja może mnie pani zaboić zwolnić albo iść na skargę do samego ana Boga nie zejdę i za nią nic nie będe robić ja też jestem chora:angry::angry::angry::angry: i wiecie że ona sobie pojechałą zostawiła mi karteczkę w naszej szatni na stoliku że ona idzie a ja mam na koniec sprzątnąć "choć" łazienki dla klientów:wściekła/y::wściekła/y: no to jej odpisałam na tej katrce" ja wolnego Małgosi nie dawałam więc ja za nią robić nie będe":-) no i nie zrobiłam :no:wiem uparta jestem ale no już tak mam i tyle :-p:-D:-D:-D
]

dobrze zrobilas
tak trzymaj!

Która ukradła mi słońce :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Madziula duże dzieci to skarb:tak::tak::tak: ale małe sa takie rozkoszne :-D:-D:-Dmi wiek Antkowy teraz pasuje super kocham tego małego szkaraba nad życie :tak::tak::tak:jak słyszę jak sobie gada albo jak idzie rano budzić dzieciaki mówimy mu no Toni śmigaj budzić dzieciaki a on wchodzi do nich do pokoju wdrpuje się Adamowi na łóżko daje mu buziaka i mówi "Adam odź":-Da potem woła "Juju odź da da pa pa tam " to mnie to niezmiennie co rano wzrusza :zawstydzona/y:potem jak oni są juz gotowi ubrani do szkoły wołają go Toni chodź po buziaka leci do nich rzuca się im na szyje daje po buziaku robi papa to mslę sobie że jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem i dom pełen dzieci to jest to :tak:

moja rano wstaje to od razu pyta o Paulne ,kaze sie wyjmowac z lozeczka i od razu idzie Pauline budzic:-)
wskakuje do nie do lozka i sie razem bawia

Dziewczyny Klaudia się obudziła mega chora.:szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:
Katar,kaszel,ból gardła ,ucha i 40.3 stopnia goraczki.:szok::szok::szok::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy:
Do tego z tą skręconą nogą....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Torebka znów poszła,bo guz jak cholera wyskoczył,robi się krwiak.Widać,że płyn się rozlał.Znów Reparil poszedł w ruch i zimne okłady.
Czekamy ....

o matko!
zdrokwa dla niej
z noga nie przelweki
jak sie dzis czuje?

Meduska i słuszna decyzja mamy :tak:będzie tam napewno szczęśliwsza a ty zasze ją będziesz mogła jeździć i odwiedzać :tak::tak::tak: a za 300 zł góre domu :szok::szok::szok::szok:jak ja bym tak chciała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a my po spacerku i zakupach niby na termometrze mam 23 * ale wieje wiatr i to wcale nie ciepły :no: normalnie zmarzłam bo wyszłam w cienkiej bluzeczce :eek:
w biedronce mieliśmy normalnie akcje jak w kinie akcji ...stoimi juz przy kasach płacimy a tu nagle facet przeskoczył przez kasę za nim 3 ochroniarzy z czego jeden emeryt a 2 z big brzuchami :-D:-D:-Dale dopadli go ukradł na sklepi jak sie okazało jakies tam kiełbasy wódke i kobiecie portfel i komórkę:szok:najlepsze jest to że ta kobietka to się wogóle nie zorientowała :szok: no i powalili go przy drzwiach na podłogę i krępują mu ręce do tyłu a moja Julka w ryk nie zabijajcie tego pana on nie chciał napewno!!!!:szok:Adam jak zobaczył to to mi się wpasował normalnie w wózek :szok:a ANTEK jak zobaczył że oni płaczą to też w ryk :szok::szok::szok::szok::szok::szok: uspokoiłam ich wyszliśmy szybko no i idziemy do bankomatu :eek: po kasę bo jakoś musi styknąć do 10..i co wkładam kartę wbijam pin a tam pin nie prawidłowy no to ja myk drugi raz...pin nie prawidłowy i zgłupiałam jak mam pin :sorry::sorry::sorry: myslę nie wbijam 3 raz bo mi kartę wciągnie idziemy do domu myślę jaki to pin i nic wymyśleć nie mogę ale pewna że na początku 75:tak::tak::tak:taaaa wracam do domu sprawdzam a tam początek 76:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno nic w pracy wybiorę z bankomatu :-D:-D:-D:-D

faktycznie sytuacja rodem z filmu

Mam dla was zagwozdkę od Piotrusia, tak żebyście myślały o nas w długi weekend :-p Piotruś chodzi i powtarza "BONTI PUSIA SINTA" :-D

Jak myślicie, co to oznacza? :-D:-D:-D:-D

??????????????????????????????????????????????

reklama
MALINKA STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wieczorkiem
Dziewczynki wlasnie sie polozyly a Dominik oglada spidermana:tak::tak::tak:ja bym sobie cos zjadla ale jeszcze nie wiem co hehe

A teraz sie chwale
Dominikowi wybily sie dwie pierwsze szostki:tak::tak::tak:nawet nie mam pojecia kiedy ;-):-)
Ale juz je widac i ta jedna calkiem fajnie:tak::tak::tak:
gratki:-):Tak:

mi wychodza dwie ósemki juz pól roku:rofl:
mam dopiero jedną:-D

Mam numerek do przychodni :-) jesteśmy pierwsze :-p A na dworze zimno i strasznie wieje, brrrr :eek:

A jeśli mowa o ósemkach, to moje sie pchają od paru lat, ale , żadnej jeszcze nie mam :baffled:

Helenka, jeszcze spi, szok, no ale cóż chora bidula :-(

A ja siedzę roztrzesiona i ryczę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie już dziś nie wytrzymuje z tym moim dzieckiem.

od samego rana cyrki,śniadania zjeść nie chciała zjadła pól kanapki nie to nie zabrałam,potem drugie sniadanie też nie tknęła to nie.poszła sie bawić,grzecznie sie bawiła to poszłam do łazienki umyc tylko głowę,słyszałam jak bawi sie w sklep owocami,nagle zrobiła sie dłuższa cisza.pomyslaąłm pewnie coś broi idę zajrzec do pokoju.

normalnie jak weszłam to normalnie tak się przeraziłam.

Oliwka była na parapecie,okno otwarte i się wychyla.
Szybko ja złapałam bo by wypadła :no::no::no::no::no::no: a my mieszkamy na poddaszu,zabiła by się.normalnie dojść nie mogę do siebie,cały czas ryczę:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
(

wspolczuje stresu

witam :-) dzis mam wolne mąż własnie wybiera sie do kolegi ,Gabi chora ma szkarlatynę :-:)baffled: Zuzi ma tez cos z gardłem bo chrząka strasznie :szok: ja mam w koncu chwile dla siebie zaraz ide poczytac ukroje sobie szarlotki zrobie kawki zyc nie umierac :-D:-D:-D miłego weekendu bo ja jutro do pracy na 12.30 :wściekła/y:

zdrokwa!

Witam,

ja tylko na chwilke. Jestem u mamy :tak:M wziął się za malowanie :-) w końcu będę miała czysto :-) bo moja helena tak upaskudziła sciany,ze szok :szok:

Nikuisa,spi, a wyszło piekne sloneczko, mam nadzieje, ze zdazymy zniego skorzystac.
Miłego weekendu :tak:

swieto pracy a maz zapracowany
ta trzymac:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

my juz w domku po grilu bylismy u rodzicow na dzialeczce fajnie bylo wyzylam sie sekatorem na winogronach bo akurat wycinali a ja dorwalam sekator :tak::-D:-D:-D
czarek juz spi a ma poszedl za piwem sie rozejrzec bo zapomnial sobie wczoraj zakupic a sklepy dzis pozamykane ale u nas na sali dzis impreza wiec sprzedaja alkohol i "biedaczek" czeka pod drzwiami az ktos znajomy wyjdzie:sorry::sorry::sorry:
zeby mu piwo kupic:sorry::sorry:
niemozliwie meskie samozaparcie jesli chodzi o piwo:no::-D:-D:-D:-D:-D

a ja sobie przynioslam sadzonek winogron i musze je dzis w koncu wsdazic

zrobiliśmy zakupki ,oliwka chciała przejechac się autem więc wrzuciła pieniązka,jakas dziewczynka stała obok to pozwoliłak jej aby z Oliwka się przejechała.

nagle podeszła babcia i dała mi 2zł abym wrzuciła że zaraz wraca.

słuchajcie zostawiła mi dziecko nie pytając mnie o zgode i poszła sobie robić zakupy do biedronki.:no::no::no::no::no:
no masakra jakaś ,dziewczynka miałą z może 2 latka i ja tak staąłm jak ten parasol i czekałąm na ta babcię aby ją wzięła przecież nie mogłam jej tk zostawić.

ja nie wiem ludzie to wyobraźnie nie mają jak można zostawić tak małe dziecko, w ogóle dzieckop osobie którą się nie zna,pierwszy raz na oczy widzi i iść sobie zakupy robić.w głowie mi sie to nie mieści.a jak by tak trafiła na taka osobę która by porwała to dziecko,mało sytuacji sie takich zdarza albo ktoś by nie czekał na nią po co ma obce dziecko pilnoać i to dziecko mogłoby przecież wyjść ze sklepu bo by szukało babci.

jestem w ogromnym szoku/.:no::no::no::no::no::no::no:

co za bacia!!!!!!!!!!!!!!!!

W nocy sie przestraszyłam bo nie wiedziałal co mi sie dzieje obudziłam sie ok 4 rano
z bólem brzucha ,cały byłnapiety mialam wrazenie ze peknie:szok: na wymioty mnie wzieło goraco oblecialo no i polecialam do łazienki aiadłam na kibel i zaczeło sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:blada jak sciana ,zimna woda zaczełam sie poleac, mąż za mna przylecial i pyta sie co sie dzieje ledwo do łóżka wrócilam siadłam i czekalam co sie bedzie działo..... pomalu przechodzilo, leżałam tak na pół siedząco w łóżku i nagle zasnelam a mąż sie wystraszył i krzyknal iwonka do mnie , bo myslał ze zamdlałam ae odezwałam sie i mówie ze spie ze juz lepiej mi .........no i zasnelismy .......i nie mam pojecia co sie ze mna działo bo rano normalnie wstalam ok9.30 i poszłam do koscioła z mężem

A dzisiaj ok14 zjechali sie goscie do nas ale długo nie siedzieli bo juz posprzatałam i zdążyłam pograc dzieckiem w spadajace małpki:-):-):-)

Pozdrawaim was wszystkie

dobrze ze juz ok
ja w polwoie ciazy z Weronika po weselu dostalam starsznje biegunki
i to nie tylko ja
cos bylo nieswieze

[
Ach no i pochwale sie bo mąż wybrał imie dla naszej princeski ,spodobało mu sie LENKA , wiec moja córcia tak bedzie miała na imię:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)LENA.

fajne imie:tak::tak::tak::tak:

ja w zlym humorze...
tesciowa byla juz po 9...
wczoraj bylam z malym na dyzurze bo urwal sobie skorke z palca u nogi i mial stan zapalny
tzn ropa pod skora i to duza no i czarwony palec...
przebil mu to lekarz odkazil i przepisal leki... zas 60 zl poszloooooo... ;/
\nie chce mi sie nic, pogoda do bani...

biedny paluszek
oby leki zadzialay

Hej dziewczyny. POdczytuje od 7 rano i w koncu udało mi isę nadrobić. Mój chory leży w łóżku, mała jakaś do niczego, marudna, no i miała obiecane, że dzic pojedziemy do Kasi, aże pada i wieje i lipa, to siedzimy w domu, no i załamamna jest, to wyjątkowo bajki jej włączyłam. Sama gotuję, sprzatam i piorę, i jak tylko moge to do kompa siadam. Niby nie dużo, no ale kilka sytron mega jednak się uzbierało.

Oststni tydzień Piciu ma urlop, do pracy dopiero we średę. Powiem wam, że to najfajniejszy tydzień od baaaaaaaaardzo dawna. Ciągle razem w trójeczkę, spacery non toper, zakupki razem, wypoczęci, szczesliwi, no bosko. I nawet kompa żeśmy nie włączali, tylko jak otworzyliśmy oczy to pogaducy, później mała wstała, to do nas golas pod kołderki, leżakowanie jeszcze ze 2h, później zakupki, spacerki, place zabaw, no bajecznie było. Oststnio wprosili się znajmi, na noc zostali, ale juz ich nie ma, nareszcie:-). A po tej imprezce, choć wcale dużo picia nie byłoi jedzenie takie lekkie, mój wylądował w szpitalu na izbie. Rano jak się obdził wszystko oki pói nie napił się soku owocowego. Jak go skórcz brzucha złapał, o kilka godzin trzymało, 4 nospy i nic, później nerki. W koncu pojechał do szpitałla. Dostał kroplówkę z nospą i później z pyralginą i puściło. Zrobili krew i mocz, stweirdzili, że to jakiś nieżyt żółądka i puścili:szok:. A ten ledwo żywy wrócił, bo żeby zapytali, czy brał cos przeciwbólowego, to nie, zapodali nospę, a ta obniże ciśnienie. Tak wiec w ciągu 6h przyjął 4 tabsy i jedną kroplówkę dożylnie. Ledwo do chaty doszedł, w głowie mu sie kreciło, na wymioty itd. dzis muli go, nagotowałam mu rosolku, nic innego nie wymysle, wszystko pozamykane.
Jak jutro nie pójdzie do lekarza to mu chyba te bolące flaki wypruję, przysięgam!
?

zdrokwa dla niego
to go zalatwili

Cześć babeczki:-)
Witam się poimprezowo;-)
Dopiero teraz pojechał wrocław i dochodzimy do siebie,...taki tłok że szok ale Michał był wniebowzięty bo wszyscy ciaciali i latali koło niego:-)
Wesele ok, ale ja głównie siedziałam:sorry: Mimo to wytrzymałam do 2:szok:
Ale od wesela brzuch mnie boli cholernie:eek: to nie są skurcze ani nic takiego..boli mnie cały brzuch, tak kłuje mnie wszędzie jak napnę, jak chodzę..wydęty i twardy jak balon...aż pod cycki...Pewnie jakieś mega wzdęcia mam bo co innego:eek::eek:
Jeszcze ciotka mnie nastraszyła bo śniły mi się zęby i krew i że to cos sięstanie złego a ja już nakręcona chodze.:confused2::confused2::confused2:
Później cos poczytam bo obiadek szykuję i tylko tak zaglądnęłam. fotki wstawię też;-);-)
Papapa

kochana lec do gina!

Wpadłam na minutkę ,ogólnie mało tu sie działo przez weekend ,ja miałam pierwszego tez grilla,wczoraj sie wyspałam po raz pierwszy od tygodnia i było bosko:-D

ja sie w weekend tez wysalam
w sobote do 10 spalam:-):-):-):-):-)
a jak w pracy?

Wszystkiego najlepszego!
Litra wyborowego!
Zdrowia, szczęścia w miłości,
Nie za dużo gości.
Bo to zawsze się tak kończy,
Że główka rano ból sączy.
I szklanek może ubyć w barku..
A po szaleństwach będzie strzykać w karku.
Teraz coś na poważnie..
Żeby nie było tak doraźnie..
Że mój humor Ci doskwiera..
Jak Ci 18 strzela!
Szanuj zawsze i wszędzie ludzi,
Każdy swój urok ma.
Nawet gdy ktoś bardzo marudzi..
(na ten przykład ja)

100 lat Malinus :* !

Malinka naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam,

moje dzieci znowu poprzeziębianie :wściekła/y: czekam , aż przychodnie otworzą :sorry:

Malinka 100 lat :tak:
d41d8b0e480bed7a053a425.gif

By lola_lu at 2010-04-06
:

bidulki
znow katarek?
zdrowka

[

mi wylazily pare lat
ale dobrze ze sie pozbyalm
jeszcze jaenda gleboko siedzi i moze nie wyjzie:baffled:

Paulina juz w szkole,pranie sie kreci mala spi
trzeba jakas zupke zrobic,sprztanac,praswoanie wczorajsze porozkladac do szafek i do szkoly

dobra laski spadam
jak mi sie uda to wpadne wieczorem albo jutro rano
pamietjacie ze ja jutro do fryzjera!!!
kurcze przez te swieta zapominam ze dzis juz wtorek

milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkiego najlepszego!
Litra wyborowego!
Nie za dużo gości.
Teraz coś na poważnie..
Jak Ci 18 strzela!
Każdy swój urok ma.
(na ten przykład ja)

JA SIE TEŻ DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ
Witam,

moje dzieci znowu poprzeziębianie :wściekła/y: czekam , aż przychodnie otworzą :sorry:

Malinka 100 lat :tak:
d41d8b0e480bed7a053a425.gif

By lola_lu at 2010-04-06

Anabuba, ciężki tydzień przed tobą.

A&E gratuluje zakupu :tak:

Wiki, świetnie wyglądasz :tak:

Śmiejcie się śmiejcie z moich białych ścian :sorry: Dziewczyny na pewno je utytłają, ale cóż, nic z tym nie zrobię :sorry:
Zdrówka dla dzieciaczkow.A oco chodzi z tymi białymi scianami????????
Mam numerek do przychodni :-) jesteśmy pierwsze :-p A na dworze zimno i strasznie wieje, brrrr :eek:

A jeśli mowa o ósemkach, to moje sie pchają od paru lat, ale , żadnej jeszcze nie mam :baffled:

Niech sobie bidulka pospi moze bedzxie jej lepiej.

Anabuba kochana jest czego zazdroscic ziemniaczki z ogniska mniam aleś mi smaka zrobiła

Lunka no to ci sie chłop załatwił

Iwcik super imie Lenka

Kerna jak ty sie kochana czujesz??dzwoniłaś do gina??

Agnes jakoś brak czasu i dlatego nie zagladam. Doczytałam ze masz problem z Oliwką współczuje ale dla pocieszenia u nas zaczyna sie bunt dwulatka

Witam i ja sobie kawusie pije u nas pada deszcz w nocy też padał no kiedy to słonce wyjdzie a tu cały tydzien taki ma byc.
Prania cały kosz ale jak dopije kawke to pójde puscic. No i dziekuje za komplemęty

Wszystkiego najlepszego!
Litra wyborowego!
Nie za dużo gości.
Teraz coś na poważnie..
Jak Ci 18 strzela!
Każdy swój urok ma.
(na ten przykład ja)

MALINKA i ja dolanczam siw do zyczen :-) U nas nocka spokojna.Wczoraj poszlismy na godzine na rynek bo caly czas padalo.Bylo cieplo ale ten deszcz nie pozwolil nam byc dluzej . Nocka spokojna .Oliwka obudzila sie 1 raz a ja plus jeszcze 2 razy . Dzis w planach cos tam posprzatac,poprasowac bo mam tego multum :-(.Spakowac sie bo jutro jedziemy z mala do czestochowy do kolezanki no i dzis pisze pismo o alimenty.Jutro ide je zaniesc jak bede szla do urzedu pracy sie podpisac :-).

Witam :-):-):-)
My wczoraj na wieczór zajechaliśmy wiec nie było już czasu zajrzeć. Weekend majowy uważam za bardzo udany, na szczęście w mazowieckim pogoda nawet dopisała, grill wypalił i wypad nad zalew :tak::tak::tak:
Maja wyszalała się za wszystkie czasy aż nawet kataru załapała - mam tylko nadzieję że szybko jej minie :tak::tak::tak:
Nie będę oszukiwała ze poczytam bo zapewne dużo tego :-p:-p coś mi się tylko rzuciło w oczy że Malinka ma urodziny tak więc Malinka z okazji 18-tych urodzin wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń :tak::tak::tak:

ANABUBKA ciezki tydzien przed Toba .Powodzenia. AGNES zagladaj jak tylko bedziesz mogla i powodzenia w poskromieniu Oliwki :-). WIKI slicznie wygladasz :-). MH zdrowka dla dziewczynek.Pewnie Helenka z przedszkola przyniosla jakies chorobsko :-( I wiecej nie pamietam.Dziewczyny jak j pisze tego posta to mam odstepy a ja sie wysyla to tak jakbym spacji nie robila a robie .Sama nie wiem dlaczego to sie tak wysyla :-(. KERNUS jak sie czujesz??????/Ja bym na Twoim miejscu do gina poleciala dzisiaj .Nie bagatelizuj teo. MEDUSKA wspolczuje zabkowania.Tak jak Ania napisala kazda musi to przejsc.Biedny Maksiu sie nacierpi :-(. DOWIKLA gratki 6 dla Dominika :-). NATALINECZKA jAK TAM nastroj dzisiaj????????????

Wszystkiego najlepszego!
Litra wyborowego!
Nie za dużo gości.
Teraz coś na poważnie..
Jak Ci 18 strzela!
Każdy swój urok ma.
(na ten przykład ja)

Od nas tez kochana wszystkiego naj,naj:tak::tak::tak:
Zdrowka,szczescie,pomyslnosci,spelnienia marzen:-):tak:

witajcie poweekendowo:-)
wstalam dac malje mleko i postanowilam ze sie klasc nie bede tylko zobacze co u was bo w dzien bedzie brak czasu na kompa

weekend spedzilismy rodzinnie-troche u moich rodzicow,u brata,u nas.przyjechala siora z mezem,w niedziele odpalilismy ognisko bo nie padalo wieczorem.byly kielbaksi,pieczony chlebem,piwko i pieczone w ognisku ziemniaczki:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
to tak zebyscie mi zazdroscily:-p:-p:-p:-p:-p

p pojechal na dzien do roboty
ten tydzien kupe latania-dzis i w czwratke proba,w sobote rano spowiedz i do tego szykowanie "lokalu" i menu
oj bedzie tego
w srode umowilam sie z fryzjerka na balejaz po poludniu.czasu zbraknie.dobrze ze siora przyjedzie w piatek do pomocy:tak::tak::tak::tak:
wolalabym miec juz to za soba...

pogoda weekndowa pewnie jak wszedzie w kratke byla.ale na szczescie dosc cieplo.

nie nadrobie wszystkiego ale postaram sie chociaz kilka ostatnich stron
No to super mialas weekend:tak::tak::tak:
Widze ze teraz czeka Cie mega ciezki tydzien

MALINKA STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratki:-):Tak:

ja mam tylko gorne osemki i w sumie to nawet nie mam pojecia kiedy mi wyszly:rofl2:

Daj znac po lekarzu:-)Oby to bylo zwykle przeziebienie
Moje etz od wczoraj sa przeziebione,maja lekki katarek i troszke kaszla ale ja z takim zwyklym przeziebieniem nie chodze do lekarza:tak::tak::tak:

Witam :-):-):-)
My wczoraj na wieczór zajechaliśmy wiec nie było już czasu zajrzeć. Weekend majowy uważam za bardzo udany, na szczęście w mazowieckim pogoda nawet dopisała, grill wypalił i wypad nad zalew :tak::tak::tak:
Maja wyszalała się za wszystkie czasy aż nawet kataru załapała - mam tylko nadzieję że szybko jej minie :tak::tak::tak:
Nie będę oszukiwała ze poczytam bo zapewne dużo tego :-p:-p coś mi się tylko rzuciło w oczy że Malinka ma urodziny tak więc Malinka z okazji 18-tych urodzin wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń :tak::tak::tak:
Ciesze sie ze mialas taki udany weekend:tak::tak::tak:

ANKA
Pochwal sie jaki upatrzylas wozek dla Laury i stroje dla siebie:tak::tak::tak:

No to sie witam
Jak juz pisalam mlode sa przeziebione,ale to przez ta postrzelona pogode:no:
pospalismy dzisiaj znowu do 9,ale i tak dziewczynki marudza:no:
od samego ranca juz smigaja na rowerkach:-)A jak tylko cos jest nie po Ich mysli to od razu sie zloszcza i wyja:no::wściekła/y:
Dominik jeszcze dzisiaj w domu siedz ale od jutra juz do szkoly bedzie zasuwal:tak::tak::tak:
Pogoda taka jak wczoraj ale chociaz nie pada
mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie dziewczynek wozek:tak::tak::tak:

reklama
dowikla ten jeden co mam tez nie wiem od kiedy go mam wogóle:rofl:

a te które mi wychodza zauwazyłam wlasnie wtedy kiedy odkryłam że mam 1 ósemke:rofl: to było jakos przed pierwszą poważniejszą wizytą u dentysty:rofl:
gryby nie to, pewnie dalej żyłabym w nieświadomości że mam 8:rofl:

Do góry