reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem
Dziewczynki wlasnie sie polozyly a Dominik oglada spidermana:tak::tak::tak:ja bym sobie cos zjadla ale jeszcze nie wiem co hehe

A teraz sie chwale
Dominikowi wybily sie dwie pierwsze szostki:tak::tak::tak:nawet nie mam pojecia kiedy ;-):-)
Ale juz je widac i ta jedna calkiem fajnie:tak::tak::tak:

i ja sie witam na chwilkę.

dziś byliśmy u teściów,było bardzo fajnie :tak::tak::tak: tylko ze pogoda sie strasznie popsuła,od południa zaczęło lać i się chłodniej zrobiło ale udało się nam między jednym deszczem a drugim wyjść na spacer :tak::tak::tak::tak:

naczytałam sie sporo w necie i wszystko pasuje do Oliwki,to wiek buntu trzylatka,to zupełnie normalne,trzeba przeczekać i być konsekwentym w tym co sie jej zabrania i mówi:tak::tak::tak::tak:

staramy się :tak::tak::tak:

dziś było pare spięć z jej strony ale potem była już grzeczna,także ostro bierzemy się za nią.

także teraz kochane będzie mnie troszkę mniej na bb,ale muszę ujażmić moja małą bestię aby całkiem nie wlazła nam na głowę.muszę spędzić z nia trochę więcej czasu po pracy i i wytępić to okropne zachowanie.

mam nadzieję ze wybaczycie moją nieobecność ale oczywiście będe wpadac choć na chwilke aby zobaczyc co u Was słychać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi już od dawna,usnęła szybko po 21.00,ja sie już wykapałam,nabalsamowałam i zaraz kłade sie do łóżeczka odpocząć troszeczkę.

ale sie rozleniwiłam przez te 3 dni,nie chce mi się ani troche iść jutro do pracy.jak pomyśle o tym to az mnie ciarki przechodzą.jeszce jeden dzień lenistwa by się przydał:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

dowikla gratki dla Dominika szóstek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wiki ślicznie wyglądasz i super ze wreszcie widac uśmiech na twojej twarzy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:ale Ci już włosy urosły :szok::szok::szok::szok:

a tak w ogóle to czemu tak rzadko zaglądasz???????

hej

Ja od rana bardzo pracowita
Sniadanko, potem prasowanko, obiadek, zakupy, pieczenie ciasta, przyjecie kolezanek i na koniec kapiel Laury i kol;acja z mezem
Teraz szukalam na allegro wozka i znalazlam:) no i stroj kapielowy tez sobie upatrzylam:tak:nawet dwa:)

Agnes przeciez zawsze wchodzisz na bb jak jest pozno Zreszta wtey raczej Oliwka spi:sorry: albo jest w lozku:sorry:Mam nadzieje ze ja z Laura takiego buntu nie bede przechodzila:baffled::eek: Ale ja jestem z nia caly czas wiec to inna sytuacja.Tak jak napisala Madziula:tak: i zgadzam sie z nia ze moze Twoja rodzina potrzebuje czas

Dowikla z ta pogoda to juz tak jest dzis bylo pochmurnie ale nie padalo:tak:Pozatym nawet zimno bylo:baffled:Dominik pelne uzebienie z 6:rofl2:teraz to moze gryzc:-D

Medeuska kazda musi przejsc zabkowanie.Biedny Maxio musi sie teraz meczyc:baffled:

Wiki super fotka:tak:

Kerna Ty nie czekaj tylko szybko do lekarza.Nie ma zartow!

Luna fajnie ze tak razem spedzacie czas.Nie ma jak rodzinka w komplecie na sniadanku, zakupach, spacerku... Cos pieknego:happy:

Wszystkiego najlepszego!
Litra wyborowego!
Zdrowia, szczęścia w miłości,
Nie za dużo gości.
Bo to zawsze się tak kończy,
Że główka rano ból sączy.
I szklanek może ubyć w barku..
A po szaleństwach będzie strzykać w karku.
Teraz coś na poważnie..
Żeby nie było tak doraźnie..
Że mój humor Ci doskwiera..
Jak Ci 18 strzela!
Szanuj zawsze i wszędzie ludzi,
Każdy swój urok ma.
Nawet gdy ktoś bardzo marudzi..
(na ten przykład ja)

100 lat Malinus :* !

witajcie poweekendowo:-)
wstalam dac malje mleko i postanowilam ze sie klasc nie bede tylko zobacze co u was bo w dzien bedzie brak czasu na kompa

weekend spedzilismy rodzinnie-troche u moich rodzicow,u brata,u nas.przyjechala siora z mezem,w niedziele odpalilismy ognisko bo nie padalo wieczorem.byly kielbaksi,pieczony chlebem,piwko i pieczone w ognisku ziemniaczki:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
to tak zebyscie mi zazdroscily:-p:-p:-p:-p:-p

p pojechal na dzien do roboty
ten tydzien kupe latania-dzis i w czwratke proba,w sobote rano spowiedz i do tego szykowanie "lokalu" i menu
oj bedzie tego
w srode umowilam sie z fryzjerka na balejaz po poludniu.czasu zbraknie.dobrze ze siora przyjedzie w piatek do pomocy:tak::tak::tak::tak:
wolalabym miec juz to za soba...

pogoda weekndowa pewnie jak wszedzie w kratke byla.ale na szczescie dosc cieplo.

nie nadrobie wszystkiego ale postaram sie chociaz kilka ostatnich stron

Witam,

moje dzieci znowu poprzeziębianie :wściekła/y: czekam , aż przychodnie otworzą :sorry:

Malinka 100 lat :tak:
d41d8b0e480bed7a053a425.gif

By lola_lu at 2010-04-06

Anabuba, ciężki tydzień przed tobą.

A&E gratuluje zakupu :tak:

Wiki, świetnie wyglądasz :tak:

Śmiejcie się śmiejcie z moich białych ścian :sorry: Dziewczyny na pewno je utytłają, ale cóż, nic z tym nie zrobię :sorry:

reklama
Witam porannie.
I ja wstałam zrobić mleko małej i już isę nie kładłam tylko chyc do kompa...

Kerna dzwoniłaś da gin? Jak sie czujesz?

Wiki no w koncu sie usmiechasz

Agnes, oczywiscie, ze sie nie obrazimy. W koncu to forum matek,a Twoje dziecko jest dla Ciebie najważniejsze. Współczuje kochana i trzymam kciuki by ta batalia skonczyla sie jak najszybciej.

Wszystkiego najlepszego!
Litra wyborowego!
Zdrowia, szczęścia w miłości,
Nie za dużo gości.
Bo to zawsze się tak kończy,
Że główka rano ból sączy.
I szklanek może ubyć w barku..
A po szaleństwach będzie strzykać w karku.
Teraz coś na poważnie..
Żeby nie było tak doraźnie..
Że mój humor Ci doskwiera..
Jak Ci 18 strzela!
Szanuj zawsze i wszędzie ludzi,
Każdy swój urok ma.
Nawet gdy ktoś bardzo marudzi..
(na ten przykład ja)

100 lat Malinus :* !
Dopisuje sie do życzen obiema rekami i pieta!

witajcie poweekendowo:-)
wstalam dac malje mleko i postanowilam ze sie klasc nie bede tylko zobacze co u was bo w dzien bedzie brak czasu na kompa

weekend spedzilismy rodzinnie-troche u moich rodzicow,u brata,u nas.przyjechala siora z mezem,w niedziele odpalilismy ognisko bo nie padalo wieczorem.byly kielbaksi,pieczony chlebem,piwko i pieczone w ognisku ziemniaczki:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
to tak zebyscie mi zazdroscily:-p:-p:-p:-p:-p
no tosmy Ci pozazdrosciły, jędzo jedna:-D- a przynajmniej ja, hehe. Mam nadzieje, ze przeze mnie zgagi nie dostaniesz:-D:-D:-D:-D

Do góry