Witam i ja
Zaczyna sie dlugi weekend u Nas jutro pozamykane wszystko wiec dzis musze jeszcze na zakupki
Laura wlasnie spi zostalysmy o 9 obudzone telefonem
do 14:30 bylysmy poza domem.Umowilam sie z kolezankami na miasto i tak od 11 do 14:30 szalenstwo
Laura biegala z kolezanka po deptaku i chyba sie zmeczyla bo miala oczka jak krecik.Dlatego tez 12h snu jej nie wystarczylo i zostalam zmuszona zrobic jej drzemke:-)
Kupilam Laurze panczo na plaze i bufki do plywania z hello kitty
Szukam jeszcze jakiegos pontonu i muszli na plaze taka co robi cien
Na koniec zostanie mi zakupienie kremu z filtrami i buty do wody
Anaconda widze ze pogoda dopisuje u nas dzis sie zepsula i jak wialo to bylo zimno ale niby 17st
Malinka ale scena,Faktycznie jak z filmu akcji
Zlodzieji pelno mi kiedys portfel ukradli i tez nawet nie wiem kiedy
A z ta praca to jestes boska bardzo dobrze zrobilas dlaczego masz za kogos odwalac prace jak babka dala jej wolne to niech za nia robi sluszna odpowiedz na karteczce
Medeuska mama podjela sluszna decyzje.A co do babci sepa to brak slow 2 lata ma dlug a tu spalaca rate 400zl
Lidka ja mam kolezanke co ma uczulenie na slonce odrazu jej wlasnie krostki wychodza
szkoda ze nie mozesz sie cieszyc te solka.Tylko nie rozdrapuj tego paskudztwa
Dowikla i znow moje upaly poslzy do Ciebei
AS zdrowka dla Klaudi, biedaczka ale ja wzielo
Natalineczka co do Wiktora i sposobu jecho wychowania no to coz jak mama zrobi tak bedzie miala zreszta juz ma jak sama zauwazylas.Wiesz dziecko to dobry psyholog ja mam tak ze Lali na duzo nie pozwalam ale jak moj Maz jest w domu to Lali sobie pozwala przy tatusiu na wiele .Swietnie corka wie co moze u mamy a co u taty.Wiktor madry chlopak bo sama zauwazylas ze przy Tobie jest grzeczny .Ty wychowujesz Czarka dobrze a twoja mama robi blad i pozwala sobie wejsc na glowe.Musisz przymknac na to oko bo raczej nie da sie mamie przegadac.Poprostu tak wychowuje i juz a Czarek madry chlopak .Zaczekaj jak pojdzie do przedszkola tam to sie dopiero nauczy
ja juz sie tego boje