reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

E no nic sie nie stało tylko tak jakos chęci nie mam

Dowikla super rowerki.

A zapomniałam wam powiedziec od wczoraj mój m pracuje 12 godzin i to jeszcze na nocki chodzi tak ze od 19:00 do 7:00 rano pracuje idą spac wstają o 16:30 i znowu o 18:00 juz jadą no nawet spokojnie pogadac nie można ale naszczęscie jutro mają wolne wiedz moze sie uda po południu pogadac.
Zmęczona jestem od rana do wieczora cos robie zero wolnego.Dzisiaj wysprzątałam sobie kuchnie i pokoju troche jutro bede miała mniej, no i doprasowac jeszcze musze.
Dotego pomagam tesciowej w stajni :-) no i wokół domu pracy dużo.
A już mówiłam mojemu ze musimy kupic dziecią do pokoju rolety bo za jasno jest jak one idą spać.Pisac mi sie nie chciało a tu prosze rozpisałam sie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki!!
witam sie weczorem,moje dziec juz wykapciane,nakarmione i spia.
uwielbiam jak juz ich ploże wtedy mam pelen luz i czas dla siebie.

dowikla-sliczne te rowerki!!!a niunie sa kochane.

dorota-lepszego humorku życzę.

agnes-uparta ta woja córcia.mam nadzieje że jej szybciutko minie ten bunt dwulatka.

wiktoria-co sie stalo?????????????

WIKTORIA
Ja tez juz myslałam ze cos sie stalo:no:

Umylam mlode i mam nadzieje ze zaraz sie ubiora w pizamki i pojda spac bo juz mi mega marudza
Ja musze sie wykapac ,wydepilowac troszke i cos zjesc:tak::tak::tak:
Jutro znowu planuje basen ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo;-)

Witam wieczorem. Ja tylko na chwilkę po zaraz spać idę bo już padam :sorry: widać pogoda dzisiaj wszędzie ładna bo pustki :-D i dobrze trzeba korzystać póki ładna pogoda :tak: ja dzisiaj dwa spacerki z Kubą zaliczyłam a nawet trzy :tak: dziecko teraz dopiero padło :sorry: za jasno już jak dla niego żeby go przymusić spać o 20 :laugh2: dobrze że śpi chociaż do tej 7.30 :tak: no to idę w kimono bo i tak nie ma nic w tv :sorry: dopbranoc spokojnej nocki życzę :tak:

WIKTORIA
Ja tez juz myslałam ze cos sie stalo:no:

Umylam mlode i mam nadzieje ze zaraz sie ubiora w pizamki i pojda spac bo juz mi mega marudza
Ja musze sie wykapac ,wydepilowac troszke i cos zjesc:tak::tak::tak:
Jutro znowu planuje basen ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo;-)

He ja nogi depiluje juz tydzien i jeszcze sie do tego nie zabrałam ale moze też pójde :-).Zazdroszcze ci tego basenu

No i wydepilowałam sie wkoncu wykompałam odrazu lepiej sie czuje zjem jeszcze kanapeczke i ide nyn

Ostatnia edycja:
hej laski!!!:-)
jestem i ja popoludniem.u nas sliczna pogoda,nie tak dawno wruciłam ze spacerku z dzieciakami.;-)teraz dzeci spia a ja mam luz wiec wskoczylam na bb.kurcze ja nie :no:małam pojecia ze jutro sklepy sa pozamykane(z glowy mi calkiem wylecialo)chcac nie chcac jak M z pracy wruci to na zakupy musze jechac.:eek:

anaconda-to i ja chyba musze isc do dermatologa:-(.mnie tez to cholernie swendzi,a jak byłam na spacerze i slonce mi przypiekalo do dekoldu to myslalam ze sie zadrapie na smierc:eek:.to znaczy że ja mam uczulenie na slonce?????????????????:wściekła/y:szok!!:szok::szok::szok::szok:

malinka-to faktycznie akcja jak w filmie.tylko szkoda dzieci bo sie przestraszyły.:-(

ania-a kiedy wy na ten urlop sie wybieracie?
wyjezdzamy 2 lipca:-) ale powoli kompletuje graty:-)
Anka widze ze zakupy na wakacje juz robisz :-):-):-)

A ja własnie skaplam sie ze jutro chleba nie ku[ie a dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam tylko jeden :szok::szok::szok:o kurcze a w niedziele pewnie teznie kupie chyba bede musiała jeszcze raz podjechac do miasta:wściekła/y:

Maksiu bawi sie z sasiadeczka bo przyszła sie pobawic do niego Kamilka jest rok młodsza od maksia ale taka cholera ze oczy musze miec szeroko otwarte bo ma takie pomysly ze moje dziecko tylko robi to co ona każe juz ze stodoły musiałam ich wykurzyc :no::no::no::angry::angry::angry::angry:
powoli robie tak zeby pozniej czegos nie zapomniec:-D
kamilka to mala rozbujnica:)) czego oni w stodole szukali:-D:-D
Mam dla was zagwozdkę od Piotrusia, tak żebyście myślały o nas w długi weekend :-p Piotruś chodzi i powtarza "BONTI PUSIA SINTA" :-D

Jak myślicie, co to oznacza? :-D:-D:-D:-D
moja Laura oglada non stop Krol Lew i tam taka malpa podobnie spiewa:-D:-D:-D
Ania ale jak ja mam nie reagować jak ona to robi na ulicy czy w sklepie???i sie w tedy drze,krzyczy pyskuje a ludzie se gapią:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

o kurczę to się doprawiła.informuj nas co znią ,czy lepiej.zdrówka:tak::tak::tak::tak::tak:
ja wiem ze to trudne
Wiesz ludzie niech sie gapia a Ty sie odwroc i idz Oliwka bedzie widziala ze nie reagujesz i przestanie.Napewno nie za 1 razem ale za 3, 4 czy 5.Lepsze to niz przerabiac napady dziecka w sklepie.
Mi Laura tez tego probowala na szczescie tylko w domu ale ja wychodzila z pokoju a gdy ta sie orientowal ze mnie nie ma wstawala i biegla do mnie sie przytulic.Moze z tych prob bylo 3 moze i 5 ale ani razu nie zareagowalam.Na moje szczescie wtedy miala 1,5 roku i jak narazie nie pokazuje mi w taki sposob swojej zlosci.
Trzymam kciuki
Witam wieczorkiem
Niedawno wrocilismy do domku:tak:Bylam na zakupach i kupilam dziewczynkom rowerki:tak:Sa juz przetestowane ze dodam:tak::tak::tak:
Jak mi sie uda to zaraz wkleje zdjecia:tak::tak::tak:Byly juz z nimi na dworze ale po domu nadal jezdza hehe
Dominik to mi tak dziala na nerwy ze chyba zaraz jemu wpiernicze:wściekła/y::wściekła/y:Wyje,uderzyl Wiktorie i stoi i krzyczy ze Ona ma Go przeprosic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

MALINUS
niezla akcja w biedronce:szok::szok::szok:
Moi tez placza jak cos takiego widza

AS
Biedna Klaudia:no:Zdrowka zycze

ale fajne dziewczynki :) Swietnie sobie radza:-)
Nie nic mnie nie gryzie.Czasem tak mam jak to sie nazywa dołki :-) brak męza samotnosc itd.
Dobrze ze jeszcze mam dzieci :-)

nawet jak sie na meza obok to mozna popasc w dolki;-) Glowa do gory bedzie dobrze:tak:

Bylam u kolezanki i jej corka chciala koniecznie jechac ze mna i Laura na zakupki.Zabralam ja i tak razem pojechalysmy na grilla, potem dziewczyny wziely wspolna kapiel a na koniec wyladowaly w jednym lozku:)
Ciagle je slysze wiec ciezko widze te zasypianie:baffled:

reklama
Do góry