reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej nie poczytam,wybaczcie .Wczoraj pojechalam do kolezanki,bylo super bo ona mieszka w domu i ma ogrod i coreczke starsza od Oliwki o niecaly rok i sie dziewczynki bawily.Oliwka byla padnieta :-). Ja jednak do Czestochowy jade w srode na prawie tydzien :-). Jutro ide do wlasnie tej kolezanki co wczoraj bylam na ognisko :-).A w niedziele jak bedzie fajna pogoda to chrzestna niunia z mezem zabieraja nas do ZOO :-). Poczytam was pozniej .Teraz ide ogarnac sie i idziemy na spaerek.Jak wroce uspie mala to poczytam Milego dnia.

reklama
Dobra ja uciekam do biedrony na zakupy i do lekara musze po skierowanie na masaze i zwolnienie bo mi z dniem dzisiejszym sie kończy
Uciekam pzniej zajrze

milego i cieplutkiego dzionka zycze

Witam mamuśki piątkowo.
My już po śniadanku i szykujemy się do szkoły.
Klaudia w domu ,bo znów noga....:crazy::crazy::crazy:
a co znów ja boli???

Natalineczka - popieram cię w 100%, a to, że chcesz dyscyplinę w domu utrzymać to nie znaczy, że jesteś wyrodną matką, tylko dokładnie odwrotnie no i dziadkowie nie powinni się wtrącać. :tak:
dziekuje za uznanie;-):tak::tak:
miłego wyjazdu życzę;-);-);-);-)
Hej kochane piątkowo :happy:
za oknem świeci słonko ale jakieś takie zamglone :sorry:ale jest cieplusio bo już jest 17* :tak:moje dzieci już w szkole Pietrucha w pracy a Anteek śpi ale to standart bo ostatnio wstaje o 5 rano :sorry:chyba energi się sztachnął od cioci As :-D:-D:-D wczoraj siedział w piaskownicy z dzieciakami od 17.40 do 19.30 i jak go Pietrucha zabieral do domu to był podobno ryk na całą okolicę :eek:ale jak tylko go Pietrucha umył to zasnął nad kolacją w krzesełku :-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie ta pełnia jeszcze jest???? moje dziecię najstarsze kolejną noc ma koszmary:eek:straszą się z kumplami jakimiś niesamowitymi historiami typu jak staniesz przy lustrze i powiesz 5 razy "krwawa mery" to w nocy ona przyjdzie i wymorduje całą twoja rodzinę :szok:albo historie jak to chłopiec poszedł na cmętarz i go duchy rozszarpały etc etc etc.......:baffled:lubi te historie a potem się wariat budzi i gania po mieszkaniu zapala światła płacze......
Ja wczoraj miałam jazdę ze swoją szefową....:confused2:ja wczoraj byłam jak to mówi Pietrucha jak granat zaczepno obronny... chora z bólem głowy poszłam do pracy a tam siedzi moja szefowa z Małgosią(młoda pracownica) i mówi "pani Aniu damy Małgosi wolne bo ona chora wie pani" no to ja jej z tekstem że ja tez jestem chora więc mi też niech da wolne...ona no wie pani pani Małgosi to obiecałam już wcześniej i ja ją puszczę jutro tez ma wolne...ja no ok pani tu jest szefem..a kto będzie za panią Małgosię robił bo ja tu przychodzę sprzątać górę biura dyrektorów stołówkę ja łazienek dla klientów sprzątać nie będe:no: a ona no wie pani ...ja poszłam robić swoje przychodzi to francowate szefostwo za mną na górę i mów "to pani zejdzie na łazienki na dole bo tam brudno a pani tu pucuje i pucuje..:angry:nosz się we mnie zagotowało:angry::angry:mówię dała pani pani Małgosi wolne to niech teraz pani za nią idzie robić ja może mnie pani zaboić zwolnić albo iść na skargę do samego ana Boga nie zejdę i za nią nic nie będe robić ja też jestem chora:angry::angry::angry::angry: i wiecie że ona sobie pojechałą zostawiła mi karteczkę w naszej szatni na stoliku że ona idzie a ja mam na koniec sprzątnąć "choć" łazienki dla klientów:wściekła/y::wściekła/y: no to jej odpisałam na tej katrce" ja wolnego Małgosi nie dawałam więc ja za nią robić nie będe":-) no i nie zrobiłam :no:wiem uparta jestem ale no już tak mam i tyle :-p:-D:-D:-D
Agnes mi tak Adam spadł kiedyś z takiego domku nad ślizgawką na placu zabaw :baffled:ja palpitacja serca a ten wstał otrzepał się i poszedł dalej :eek: a Oliwka no cóż bunt 2 latka na całego ..zresztą dziewczyny ci wszystko juz napisały :tak: trzeba to przetrwac i byc konsekwentnym :tak:
super zalatwilas ta szefowa:tak::tak::tak:
chcialabym miec twoj charakter, naprawde bo ja to potulne ciele pewnie bym te lazienki pozprzatala, ale z drugiej str to jak jak bylam chor to do lekarza po zwolnienie i tydz w domku siedzialam sobie;-);-):tak::tak:
tak wiec nigdy chora nie pracowalam:no::no::no:
U mnie w sloncu na balkonie jest juz 35 stopni:szok::szok::szok:jka sciagalam pranie to myslalam ze padne:szok::-DNo ale niech tak bedzie i to dluuugo,dluuugo;-):-)
35 st :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
u nas chyba z 18 i watr ale cieply i slonka brak bo sie za chmurkami schowało:tak::tak::tak::tak:
ale dobrze ze cieplo:tak::tak:
hej nie poczytam,wybaczcie .Wczoraj pojechalam do kolezanki,bylo super bo ona mieszka w domu i ma ogrod i coreczke starsza od Oliwki o niecaly rok i sie dziewczynki bawily.Oliwka byla padnieta :-). Ja jednak do Czestochowy jade w srode na prawie tydzien :-). Jutro ide do wlasnie tej kolezanki co wczoraj bylam na ognisko :-).A w niedziele jak bedzie fajna pogoda to chrzestna niunia z mezem zabieraja nas do ZOO :-). Poczytam was pozniej .Teraz ide ogarnac sie i idziemy na spaerek.Jak wroce uspie mala to poczytam Milego dnia.
ja tez chcialam teraz w dlugi weekend do zoo jechac z mlodym :tak::tak::tak:
ale niestety nie mamy transportu bo moje auto nadaje sie tylko do jedzenia po wsi:crazy::crazy:
bo m nie chce zalatwic zeby naprawili:crazy::crazy::crazy:
jak przyjedzie z pracy bede go tlamsic:tak::tak:
no i przyjechal dzis ma prawie wolne bo za pol godz ma juz byc w domku, jutro do wtorku wolne i nie wiadomo czy nie bede go miala caly tydz na glowie:sorry::sorry::-D:-D
cos wspomina ze ma dosc roboty i chce sie zwalniac:baffled::baffled::baffled::baffled:

Która ukradła mi słońce :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Madziula duże dzieci to skarb:tak::tak::tak: ale małe sa takie rozkoszne :-D:-D:-Dmi wiek Antkowy teraz pasuje super kocham tego małego szkaraba nad życie :tak::tak::tak:jak słyszę jak sobie gada albo jak idzie rano budzić dzieciaki mówimy mu no Toni śmigaj budzić dzieciaki a on wchodzi do nich do pokoju wdrpuje się Adamowi na łóżko daje mu buziaka i mówi "Adam odź":-Da potem woła "Juju odź da da pa pa tam " to mnie to niezmiennie co rano wzrusza :zawstydzona/y:potem jak oni są juz gotowi ubrani do szkoły wołają go Toni chodź po buziaka leci do nich rzuca się im na szyje daje po buziaku robi papa to mslę sobie że jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem i dom pełen dzieci to jest to :tak:
Dowikluś i to jest argument ćwiczenia nie znalezione trza iść do łóżka ale pomyśl sobie jutro 1 maj więc zaczniesz z piękna datą:tak::-D:-Da maj to miesiąć który kocham najbardziej i gdybym kiedykolwiek miała brac ślub to właśnie w maju :tak:
Dorotko ale ci się super weekend zapaowiada :tak::tak::tak:
Iwcik a po co idziesz do biedronki po te gary :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a laseczki daje wam linka do bucików fajne i niedrogie :tak:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

...

MH
Na ktora mloda cgodzi do przedszkola ze tak wczesnie wstajesz?:szok::szok::szok:

Na 8, ale ja rano spac nie moge :-D

Witam z rana , słońce pieknie swieci u mnie ma byc dzisiaj 22stopnie , chyba znów bede sie opalać:-D:-D:-D:-D

maksiu w szkole ja podjadam ciasteczka zamiast isc sobie sniadanie zrobic :-D:-D:-D:-D

Dzieki dziewczyny za opinie :-D, ale moze ja tez najpierw pójde pochodze po sklepach i zobacze je na zywo jak one wygladaja , zreszta te z drzewa tez mi sie podobają:tak::tak::tak:takie malutkie miniaturkowe łóżeczko:-D

O kurcze tel dzwoni.................

Najlepeij pooglądać na żywo :tak:

Fajny dzień się zpowaiada :tak:

A ja zaraz wychodze z domu, Niki zasnie w ózeczku to jeszcze zakupki zrobie przed odebraniem Helenki :tak:

Papa

Witam :-):-):-)
Pogoda iście cudna ale to nie zmienia faktu że jestem niewyspana :sorry::sorry::sorry:
Pochwalę sie wam że Maja została przyjęta do przedszkola na kolejny rok ale to było do przewidzenia bo przecież jest kontynuacja :tak::tak::tak:

Mi sie podobaja takie:fane bo maja nawet wibracje : no ale nie kazdemu musi sie podobac , ale prosze napiszcie co myslicie:

NOWE W PL! ŁÓŻECZKO/KOŁYSKA KOLCRAFT od SS (1006749555) - Aukcje internetowe Allegro

i ta troszke inna ale tez mi siepodoba

PROMOCJA!! KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO/pozytywka Kolcraft (1017352265) - Aukcje internetowe Allegro

Obydwie ładne, a jeśli masz dodatkowe pieniądze to kupuj i się nie zastanawiaj :tak::tak::tak:

Oliwka jest ostatnio nie do wytrzymania :no::no::no::no: mówie serio amm jej serdecznie dosyć.
dziś po pracy przyszła o mnie z M,poszliśmy na zakupy no diabeł w nia wstapił,nie da rady nic przy niej kupić,nie patrzy tylko idzie sobie obojętnie grzieś,mówie do niej że płacę niech poczeka to ma gdzies i ucieka.

bierze coś z pólki i chce zabierac i wiać albo rzuca tym o ziemię.a jak jej każe coś zrobić albo zabraniam jak tak się zachowuje to cyrk,krzyczy ,kładzie mi sie na ziemię,wrzeszczy ryczy normalnie porażka,wstyd na całego ludzie się gapią.

dzis dostała od M w dupę bo poszliśmy kupować warzywa a ta zaczęła rzucać pomidorem no kuźwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ona nie rozumie ze nie wolno,wszystko robi na przekór :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

a 2 dni temu,zapomniałm wam napisać Oliwka miała wypadek na placu zabaw.

strasznie sie przestraszyłam,bo spadła z samej góry ze zjeżdżalni,jakoś sie przekręciła,odwróciła i straciła równowagę i poleciała na ziemię z samej góry,ja nie zdązyłam jej złapać.

w panikę wpadłam,bałam się ze sie połamała bo to było dość wysoko,dobrze ze spadła bardziej tak na bok ,bo jak tak by podwinęła jej się ręka to po ręce.normalnie strasznie sie bałam,jeszce płakała więc dodatkowy stres na szczęście tylko na strachu sie skończyło.

Wypadku współczuję też bym miała niezłego pietra jakby Maja tak spadła, nieraz o wypadek nie trudno nawet jak przy dziecku się stoi :tak::tak::tak:
A na nieposłuszeństwo Oliwki to dużo cierpliwości życzę i bądź twarda, w żadnym razie jej nie ulegaj. A może ona jest tak nauczona ze za każdym razem gdy w sklepie jesteście to jej coś kupujecie? Jeśli tak to jak najszybciej trzeba ją tego oduczyć :tak::tak::tak:

Pracuje sobie i jest fajnie,dzieciaki same ze szkoły chodzą,Klaudia pomaga w sprzątaniu ,A Ksawek jej:baffled::-DNaprawde to miło miec duże dzieci:tak:

Super że tak nowa praca się podoba :tak::tak::tak:

IWCIK mnie sie zawsze kolyski podobaly i tez chcialam kupic dlaOliwki ale ze to wydatek na chwile a kasa sie nie przelewala to nie kupilam. MALINKA jestes niesamowita z ta szefowa.Serio zadzroszcze odwagi :-).I co wiesz jaki to tytul jest tej ksaizki?Bo nie wiem czy o tym pisalas ? AGNES upadku wspolczuje i tego stresu,Dobrze ze nic sie nie stalo :-). I nie wiem co dalej napisac.mY ZARAZ Wychodzimy .

Która ukradła mi słońce :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Madziula duże dzieci to skarb:tak::tak::tak: ale małe sa takie rozkoszne :-D:-D:-Dmi wiek Antkowy teraz pasuje super kocham tego małego szkaraba nad życie :tak::tak::tak:jak słyszę jak sobie gada albo jak idzie rano budzić dzieciaki mówimy mu no Toni śmigaj budzić dzieciaki a on wchodzi do nich do pokoju wdrpuje się Adamowi na łóżko daje mu buziaka i mówi "Adam odź":-Da potem woła "Juju odź da da pa pa tam " to mnie to niezmiennie co rano wzrusza :zawstydzona/y:potem jak oni są juz gotowi ubrani do szkoły wołają go Toni chodź po buziaka leci do nich rzuca się im na szyje daje po buziaku robi papa to mslę sobie że jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem i dom pełen dzieci to jest to :tak:
przesłodkie:tak::tak::tak::tak:

ja tez chce pelen dom dzieci:tak::tak::tak:
m stwierdzil ze na 3 trza bedzie przestac:sorry::sorry:
zobacymy czy zdania nie zmieni jak sie drugie urodzi:-D:-D:-D
Witam :-):-):-)
Pogoda iście cudna ale to nie zmienia faktu że jestem niewyspana :sorry::sorry::sorry:
Pochwalę sie wam że Maja została przyjęta do przedszkola na kolejny rok ale to było do przewidzenia bo przecież jest kontynuacja :tak::tak::tak:
super:tak::tak::tak::tak:
a co do kupowania my tez mlodemu kupowalismy zawsze cos i jak m przyjezdzal z niemiec to tez zawsze mu cos kupil ale przestalismy tak robic bo nie chce miec dziecka ktore bedzie mi histeryzowalo w sklepie, mam takie jedno obok (znow wiktor):sorry::sorry:

My juz po sniadanku i dziewczynki poszly na balkon sie opalac:tak::tak::tak:no wiec ja lece do Nich poki jeszcze jest sloneczko;-)

MALINUS
masz racje Kochana,takie buziaczki maluszkow i zegnanie starszego rodzenstwa jak ida do szkoly jest bezcenne:tak::tak::tak:Moje dziewczynki tez tak robia jak nie spia i jak odbieramy Dominika to od razu daja buziaki,tak samo jest zawsze przed spaniem:tak::tak::tak:

reklama
Hej kochane piątkowo :happy:
za oknem świeci słonko ale jakieś takie zamglone :sorry:ale jest cieplusio bo już jest 17* :tak:moje dzieci już w szkole Pietrucha w pracy a Anteek śpi ale to standart bo ostatnio wstaje o 5 rano :sorry:chyba energi się sztachnął od cioci As :-D:-D:-D wczoraj siedział w piaskownicy z dzieciakami od 17.40 do 19.30 i jak go Pietrucha zabieral do domu to był podobno ryk na całą okolicę :eek:ale jak tylko go Pietrucha umył to zasnął nad kolacją w krzesełku :-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie ta pełnia jeszcze jest???? moje dziecię najstarsze kolejną noc ma koszmary:eek:straszą się z kumplami jakimiś niesamowitymi historiami typu jak staniesz przy lustrze i powiesz 5 razy "krwawa mery" to w nocy ona przyjdzie i wymorduje całą twoja rodzinę :szok:albo historie jak to chłopiec poszedł na cmętarz i go duchy rozszarpały etc etc etc.......:baffled:lubi te historie a potem się wariat budzi i gania po mieszkaniu zapala światła płacze......
Ja wczoraj miałam jazdę ze swoją szefową....:confused2:ja wczoraj byłam jak to mówi Pietrucha jak granat zaczepno obronny... chora z bólem głowy poszłam do pracy a tam siedzi moja szefowa z Małgosią(młoda pracownica) i mówi "pani Aniu damy Małgosi wolne bo ona chora wie pani" no to ja jej z tekstem że ja tez jestem chora więc mi też niech da wolne...ona no wie pani pani Małgosi to obiecałam już wcześniej i ja ją puszczę jutro tez ma wolne...ja no ok pani tu jest szefem..a kto będzie za panią Małgosię robił bo ja tu przychodzę sprzątać górę biura dyrektorów stołówkę ja łazienek dla klientów sprzątać nie będe:no: a ona no wie pani ...ja poszłam robić swoje przychodzi to francowate szefostwo za mną na górę i mów "to pani zejdzie na łazienki na dole bo tam brudno a pani tu pucuje i pucuje..:angry:nosz się we mnie zagotowało:angry::angry:mówię dała pani pani Małgosi wolne to niech teraz pani za nią idzie robić ja może mnie pani zaboić zwolnić albo iść na skargę do samego ana Boga nie zejdę i za nią nic nie będe robić ja też jestem chora:angry::angry::angry::angry: i wiecie że ona sobie pojechałą zostawiła mi karteczkę w naszej szatni na stoliku że ona idzie a ja mam na koniec sprzątnąć "choć" łazienki dla klientów:wściekła/y::wściekła/y: no to jej odpisałam na tej katrce" ja wolnego Małgosi nie dawałam więc ja za nią robić nie będe":-) no i nie zrobiłam :no:wiem uparta jestem ale no już tak mam i tyle :-p:-D:-D:-D

Chyba dzieci mają taki wiek ze lubią sobie wmawiać specjalnie różne rzeczy żeby się potem bać :-D:-D:-D
A twoja szefowa to prawdziwa świnia :angry::angry::angry::angry: i dobrze że jej zrobiłaś :-p:-p:-p:-p

Do góry