reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka nie po gary choc rzuciłam na nie okiem:-D:-D:-D musiałam zrobic zakupy i zapas wódki :-D:-Dbo u mnie w niedziele impreza bo tesciowa ma urodziny , i jak zwykle wzystko na mojej głowie , co mnie wkurza bo cała rodzinka sie zwali a ja pózniej bede sprzatac sama bo nikt nie pomoże :-:)-:)-(mam nadzieje ze nie beda siedziec do północy :no:
Akcji w biedronie nie zazdroszcze napewno dzieci sie wystraszyly , dobrze ze udało ci sie je uspokoić:tak::tak:

Anka widze ze zakupy na wakacje juz robisz :-):-):-)

Medea faktycznie szkoda , zawsze to lepiej miec mame pod reką , no ale babo dasz rade , ja to tez nie mogłam liczyc na nikogo wszedzie z dzieckiem , kilka razy zostawilam maksa u szwagierki ale musiałam go zawiesc az 40km :-):-):-)

A ja własnie skaplam sie ze jutro chleba nie ku[ie a dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam tylko jeden :szok::szok::szok:o kurcze a w niedziele pewnie teznie kupie chyba bede musiała jeszcze raz podjechac do miasta:wściekła/y:

Maksiu bawi sie z sasiadeczka bo przyszła sie pobawic do niego Kamilka jest rok młodsza od maksia ale taka cholera ze oczy musze miec szeroko otwarte bo ma takie pomysly ze moje dziecko tylko robi to co ona każe juz ze stodoły musiałam ich wykurzyc :no::no::no::angry::angry::angry::angry:

reklama
Mam dla was zagwozdkę od Piotrusia, tak żebyście myślały o nas w długi weekend :-p Piotruś chodzi i powtarza "BONTI PUSIA SINTA" :-D

Jak myślicie, co to oznacza? :-D:-D:-D:-D

Iwcik ja bym chciala do pracy iść, dlatego sie cieszylam, że mama tu bedzie.. a tak to nie wydaje mi się, żebym go oddala do żłobka, żeby isc do pracy....:-(

Bylam jeszcze raz z niunia na chwile na spacerku.Pogadalam sobie z kolezanka.Zaraz ide mala kapac.Jakos nie mam dzis humorku a nic sie nie stalo chyba przez @ mam jakies niewyjasnione nastroje :-(. MEDUSKA mama dobrze zrobila.No ale ciebie tez rozumiem . MALINKA serio scena jak z filmu .Twarda babka sie zrobilas no i bardzo dobrze :-) AS zdrowka dla Klaudi .

Rzucanie sie na ziemie hmmm nie wiem czy reagujesz na to ale to jest jedan z gorszych rzeczy gdy rodzic reaguje wowczas dziecko jeszcze bardziej i czesciej sie rzuca na podloge.Mi kiedys Laura tak robila moze ze 3, 4 razy ale ja wtedy wychodzilam z pokoju sama widziala ze nie robi to na mnie wrazenia i nie mam z tym klopotu.Nie szukaj winy w sobie ze zle wychowujesz.Poprostu Oliwka testuje rodzicow i ich wytrzymalosc.Powinnas zastosowac jaks inna kare. Dla mojej najwieksza kara jest sen i brak bajki.Zwroc uwage na to co uwielbia Oliwcia i wykorzystaj w stosowaniu kary.Trzymam kciuki

Ania ale jak ja mam nie reagować jak ona to robi na ulicy czy w sklepie???i sie w tedy drze,krzyczy pyskuje a ludzie se gapią:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Agnes kary ewidentnie nie działaja i mała robi z wami co chce ,weżcie sie w garść ,bo to nie moze tak byc ,ze mała dziewczynka rządzi wami,dziewczyny dobrze radzą:tak:pomyśl co wam grozi jak pójdzie tak dalej a ona będzie już miała z 7 lat:szok:

alke co to znaczy weźcie sie w garść????przeciez nie olewam tego zachowania,tylko prubuje jakoś na nia wpłynąć ale ona stale robi to samo,dostaje karę,to płacz i obiecywanie że będzie grzeczna a za 20min jest to samo.

Wypadku współczuję też bym miała niezłego pietra jakby Maja tak spadła, nieraz o wypadek nie trudno nawet jak przy dziecku się stoi :tak::tak::tak:
A na nieposłuszeństwo Oliwki to dużo cierpliwości życzę i bądź twarda, w żadnym razie jej nie ulegaj. A może ona jest tak nauczona ze za każdym razem gdy w sklepie jesteście to jej coś kupujecie? Jeśli tak to jak najszybciej trzeba ją tego oduczyć :tak::tak::tak:

ale własnie o to chodzi że to nie chodzi o kupowanie :no::no::no::no: tylko ona chce iść tam coś sobie popatrzeć albo poprostu robi mi na złośc i mi ucieka,ja stoję przy kasie i wyciągam zakupy a ona mi zwiewa a mnie to do szału doprowadza.

Dziewczyny Klaudia się obudziła mega chora.:szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:
Katar,kaszel,ból gardła ,ucha i 40.3 stopnia goraczki.:szok::szok::szok::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy:
Do tego z tą skręconą nogą....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Torebka znów poszła,bo guz jak cholera wyskoczył,robi się krwiak.Widać,że płyn się rozlał.Znów Reparil poszedł w ruch i zimne okłady.
Czekamy ....

o kurczę to się doprawiła.informuj nas co znią ,czy lepiej.zdrówka:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
Niedawno wrocilismy do domku:tak:Bylam na zakupach i kupilam dziewczynkom rowerki:tak:Sa juz przetestowane ze dodam:tak::tak::tak:
Jak mi sie uda to zaraz wkleje zdjecia:tak::tak::tak:Byly juz z nimi na dworze ale po domu nadal jezdza hehe
Dominik to mi tak dziala na nerwy ze chyba zaraz jemu wpiernicze:wściekła/y::wściekła/y:Wyje,uderzyl Wiktorie i stoi i krzyczy ze Ona ma Go przeprosic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

MALINUS
niezla akcja w biedronce:szok::szok::szok:
Moi tez placza jak cos takiego widza

AS
Biedna Klaudia:no:Zdrowka zycze

Załączniki

• SDC11838.jpg
    SDC11838.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC11839.jpg
    SDC11839.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 33