Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nadrobilam
jestescie jeszcze?
kochana nie zawracsz nam glowy
od tego tu jestesmy
bez komentarza
jak neurolog moze nie zbadac dziecka?zandych odruchow nic
konowal
a zamierzasz sama o 4 w kolejke ruszyc?
niemadra jestes
jak sama chec pomoc to korzystaj
pewnie kiedys bedziesz sie mogla odwdzieczyc
gratki
jestescie jeszcze?
szkoda Wam glowe zawracac bo kazda ma jekies problemy dzwonilam do meza zeby pogadał spokojnie z Wojtkiem wieczorem idę cos grzebnąc no i jakis obiad wymyslic i musze zadzwonic do mamy bo nie wiem czy wie ze ma przyjsc bo ja dzis do pracy na 16.30 do 22 .30 a mąz do 19 w pracy dobrze ze moge sie pozalic choc troche bylam w poniedzialek u swojego lekarza i zauwazyla ze znowu mam zmainy w zachowniu no i lęki i agresja wrócila zmienila mi leki zobaczymy jak zadziałaja
kochana nie zawracsz nam glowy
od tego tu jestesmy
f
Rozmawiałam z Dorotką,bo do mnie dzwoniła.
Dorota po przedstawieniu objawów przez tel dla recepcjonistki w poradni wczesnej interwencji została do neurologa umówiona już dziś na godz.10.
Po wyjsciu ma mi eska napisać ,co neurolog powiedział.;-):-):-)
bez komentarza
jak neurolog moze nie zbadac dziecka?zandych odruchow nic
konowal
d
w środę idę do ortopedy na kontrolę, teściowa sie zaofiarowała, ze pojedzie mnie zapisać bo są straszne kolejki i trzeba stać od 4 rano
a zamierzasz sama o 4 w kolejke ruszyc?
niemadra jestes
jak sama chec pomoc to korzystaj
pewnie kiedys bedziesz sie mogla odwdzieczyc
Dziewczynki a zapomniałam Wam się pochwalić jaki prezent od męza dostałam na urodziny.
Dostałam kopertę a w niej ... symboliczne kluczyki do auta
Normalnie wczoraj w nocy mnie z nóg ścięło i oddech straciłam na kilka sekund.
Ależ się cieszę,bo teraz to auto mi się bardzo przyda.
Mam sobie wybrać model a on się postara by był mój
gratki
czesc mamuski.:-)
Ale jestem zla.Bylam w poradni wczesnej interwencji tam gdzie kiedys bylam u neurologa i wtedy nie bylam z niej zadowolona i dzis poszlam i tez na ni trafilam .Jakbym wiedziala ze to ona zas bedzie to bym do niej nie poszla. Babka nawet jej palcem nie dotknela.Oliwka akurat przy niej nie zrobila tego co robi.Nie miala tego napiecia.Ja to babce opisalam jak ona torobi.Ona powiedziala ze mam wzrocic uwage czy ona tez nozki napina bo jesli tak to moze sie ONANIZOWAC :-(. Albo ona tak sie nauczyla i tak robi bo jej sie tak podoba. Troche sie z tym nie zgadzam bo uwazam zeona jest zamala na takie cos A pozatym ona robi tak od dawna tylko ze teraz czesciej . Zla jestem bo kazdy byl przynajmniej 15 minut a ja bylam 5 minut i z tego nic kompletnie nic ona Oliwki nie zbadala.Powiedziala ze jakby tak robila czesciej to mam to nagrac i przyjsc.
co za baba!
moje juz kolo roku sie onanizowaly,wiec moze juz w tym weiku ale musialby pcahc tam rece,albo klasc sie na brzuchu czy o cos sie opierac brzuszkiem
Dzięki na mamach 2 i 3 latków. Jestem mama 3 latka i niedługo będę miła 2 latka więc chyba najbardziej pasowałam ;-)
no no no
to teraz nie pogadasz
gratulacje
mnie zycie juz tyle w dupe wytluklo ze potrafie sie postwicMalina zapraszam do klanu "śmierdzących leniuchów"
A z tym chamstwem to masz rację,moja siostra wiecznie mi powtarza ze w dzisiejszych czasach trzeba być świnią tylko najgorzej jak ktoś ma taki charakter jak ja i nie potrafi tego przeskoczyć, ale jak to siorka mówi życie mnie w końcu do tego zmusi a jak nie to będę wiecznie w koncie popłakiwać - wiem że ma rację i staram się jak mogę Może nasza Dorotka też takie potulne cielątko ;-);-)
Ja kawkę wypiłam ale wcale nie postawiła mnie ona na nogi :--(
A prasowanie to i na mnie czeka i będę musiała się za nie dzisiaj zabrać
staram sie zawsze robic to w uprzejmy sposb ale nie zawsze sie da:-)
bylismy chwile na spacerze i u mamy, moze jestem niedobra wyredna corka ale nie dam sobie autorytetu podwazac zabralam wiec czarka i poszlismy do domu wole zeby sie na balkonie bawil niz z wiktorem ktoremu na wszystko sie pozwala bo wszystko jest jego i wszystko zabiera nawet te zabawki co sa czarka, a jak mamie powiedzialam ze u naiej nie widze zadnej ale to zadnej konsekwencji i nie dziwie sie ze on taki rozwydrzony to sie obrazila
wiec sie zabralam i poszlam, czarek nie zjadl obiadu wiec powiedzialam ze nic slodkiego nie dostanie a ona mu chciala lizaka kupic, wiec sie zabralam
ok spadm cosik ogarnac bo mnie m przeswieci
to ile on ma lat?
hej ooooooo matko zmeczyłam sie , poszłam pokosic troche trawke bo juz duza była a tu impreza w sobote wiec ma byc ciepło to przed domem posiedziec bedzie mozna .
Opalilam sie przy okazji rece moje zrobiły sie czerwone , musze isc sie wykąpac bo mam wrazenie ze sie cała kleje
Dziewczyny co myslicie o kolysce dla niemowlaka , nachodzi mnie kupic taka kołyske , wiem ze to tylko na chwile dziecko ma bo szybko z tego wyrasta ale moze któras z was miala cos takiego w domciu dla bobaska:-):-):-):-)
u mnie trawa tez sie prosi o koszenie,przynajmniej w tym miejscu co rosnie:-)
cod o kolsyki
ja jestem przeciwna bujaniu i moje laski sie wychowaly praktycznie bez buajania
moj bart kupil lozeczko z biegunami
Oliwka jest ostatnio nie do wytrzymania mówie serio amm jej serdecznie dosyć.
dziś po pracy przyszła o mnie z M,poszliśmy na zakupy no diabeł w nia wstapił,nie da rady nic przy niej kupić,nie patrzy tylko idzie sobie obojętnie grzieś,mówie do niej że płacę niech poczeka to ma gdzies i ucieka.
bierze coś z pólki i chce zabierac i wiać albo rzuca tym o ziemię.a jak jej każe coś zrobić albo zabraniam jak tak się zachowuje to cyrk,krzyczy ,kładzie mi sie na ziemię,wrzeszczy ryczy normalnie porażka,wstyd na całego ludzie się gapią.
dzis dostała od M w dupę bo poszliśmy kupować warzywa a ta zaczęła rzucać pomidorem no kuźwa i ona nie rozumie ze nie wolno,wszystko robi na przekór
a 2 dni temu,zapomniałm wam napisać Oliwka miała wypadek na placu zabaw.
strasznie sie przestraszyłam,bo spadła z samej góry ze zjeżdżalni,jakoś sie przekręciła,odwróciła i straciła równowagę i poleciała na ziemię z samej góry,ja nie zdązyłam jej złapać.
w panikę wpadłam,bałam się ze sie połamała bo to było dość wysoko,dobrze ze spadła bardziej tak na bok ,bo jak tak by podwinęła jej się ręka to po ręce.normalnie strasznie sie bałam,jeszce płakała więc dodatkowy stres na szczęście tylko na strachu sie skończyło.
:
dobrze ze nic jej sie nie stalo
a mysle ze chce zwrocic na siebie uwage i przez to ze pracujesz to chec Twojee uwagi!