anka26_x_07
Mama Laury :)
na szczescie te zmiany z komunia to tylkko wyszly na dobre:-)helo kobitki
kurcze ocraz pozniej zasiadam do kompa,ale.....
rano skonczylam sobie film ogaladac,pozniej maa wstala,ogarnelam zlew,zrobilam zupke,pozniej psozlam z mal po Pauline i zakuoy
zaszlysmy do bratwoej,u niej kawka,ploteczki,pozniej na PRObe do kosciola
Weronika znalazla sobie kawalera z ktorym przesiedziala prawie cala probe:-):-):-):-);-)
kolejna proba w niedziele,pozniej we wtorek,czwartke i spowiedz w sobote]ale nie bedzie odnowienia chrztu,bo to wszytsko bedzie na mszy komunijnej
cale szczescie bo to odejdzie
i zawsze o 16 bylo spotkanie na zdjecia komunijne a teraz podobno ma nie byc,i tez dobrez
no i do domu wrocilysmy na 18,rozpalanie w piecu,dzieciom, jesc,psom jesc,podlewanei ogrodka itd itd.
mala urzadzila mi pol godz histerie w zasadzie nie wiem o co
ale poszla spac w miare grzeczbnie
no i znow zmywalam na koniec i siadam w koncu
jak najszybciej do dobrego naurologaWitam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/
kochana ja od prawie 3 lat z domu nie wychodze bez dziecka.Sama jestem poza granicami panstwa bez rodzinki wiec swietnie Cie rozumie.Moja idzie od wrzesnia do przedszkola wtedy bede mial troche czasu dla siebie.I nie pisz takich bzdetow ze jakbysmy byly w twojej sytuacji...... nie jedna jest w takiej i nie marudzi tylko dzielnie znosi trudy codziennosci.Oddaj mala i bedziesz miala czas dla siebielatwo mowic...jesli chodzi o jezyk dla mnie to nie problem a tutaj jak chcesz pracowac to nawet bez jezyka ...
pracowalam juz za granica ..we wloszech..i tez jak przyjechalam to nic nie gadalam ale pracujac to lepiej sie nauczysz niz na kursach...
po drugie....mala bardzo lubi z dziecmi byc
po trzecie ...chcialabym zobaczyc was w mojej sytuacji...od kiedy sie urodzila moja corka ja z domu bez wozka nie wyszlam ..nawet jej ojciec mi nie pomaga...zadna babcia czy ciocia wiec jak mam ja oddac na kilka godzin do zlobka to nawet tylko po to zeby oddech zlapac!
no prosze paulina juz ma zegar w ciele.nauczyla sie, super!helo helo
dzis jestem w sumie znow
mooja Paulina mnie zadziwia bo od 2 dni sama wstaje chwile przed 7,doslaownie z minute przed budziekime,nie musze jej sciagac siiila z lozka ani nic takiego
wczoraj zanim ja sie zwlekalm to ona juz byla ubrana
ciekawe jak dlugo to potrwa
mala spala spokojnie,ale po tej wczorajszej histerie dalam jej melisal na uspokojenie,zjadal o 7 kasze i dalej spi
p dzwonil ze autbus mu uciekl sprzed nosa i bedzie dopeiro nastepnym,czyli laski 8.20 mam dzwonic do starego go budzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamietajcie!
Natali-ja widzialam osobiscie fure MH i musze przyznac ze jest fajny i rzeczywiscie 2 krolewny w jednej karocy jada
Oj cos p sie nie wyszykowal
nie nie mozna ale mozna miec gorszy dzien;-)witam :-( powiedyzcie mi czy mozna przestac kochac własne dziecko? czy włsane dziecko moze stac sie dla matki kims obcym? :----zawstydzona/y:
co za lekarzDzwoniłam do Dorotki.
Ta lekarka to porażka totalna.
Nawet Oliwki nie zbadała.
Były w gabinecie może 5 minut
Jej diagnoza :
Najprawdopodobniej się onanizuje i jest tak dobrze,że tak właśnie robi.
Jakiś psychol a nie lekarz.
Diagnoza z kosmosu .
Dorotka potem napisze pewnie więcej.
piekny prezent!Dziewczynki a zapomniałam Wam się pochwalić jaki prezent od męza dostałam na urodziny.
Dostałam kopertę a w niej ... symboliczne kluczyki do auta
Normalnie wczoraj w nocy mnie z nóg ścięło i oddech straciłam na kilka sekund.
Ależ się cieszę,bo teraz to auto mi się bardzo przyda.
Mam sobie wybrać model a on się postara by był mój
sama sie ciesze ze to tylko tak sie skonczyloWreszcie doczytałam i mogę popisać :-):-)
Najpierw witam drogie mamuśki :-):-):-)
U nas pogoda śliczna tylko że bez słonka
Dzisiaj rano wstałam i jakaś drętwa chodzę i nie wiem czy nie zasnę koło południa chociaż na godzinkę
Anka super ze u Lali był to tylko fałszywy alarm i już mała wyzdrowiała
:[/B]
ja z rana tez dretwa byla do wieczora bedziesz luzniejsza
Ale jestem zla.Bylam w poradni wczesnej interwencji tam gdzie kiedys bylam u neurologa i wtedy nie bylam z niej zadowolona i dzis poszlam i tez na ni trafilam .Jakbym wiedziala ze to ona zas bedzie to bym do niej nie poszla. Babka nawet jej palcem nie dotknela.Oliwka akurat przy niej nie zrobila tego co robi.Nie miala tego napiecia.Ja to babce opisalam jak ona torobi.Ona powiedziala ze mam wzrocic uwage czy ona tez nozki napina bo jesli tak to moze sie ONANIZOWAC :-(. Albo ona tak sie nauczyla i tak robi bo jej sie tak podoba. Troche sie z tym nie zgadzam bo uwazam zeona jest zamala na takie cos A pozatym ona robi tak od dawna tylko ze teraz czesciej . Zla jestem bo kazdy byl przynajmniej 15 minut a ja bylam 5 minut i z tego nic kompletnie nic ona Oliwki nie zbadala.Powiedziala ze jakby tak robila czesciej to mam to nagrac i przyjsc.
brak slow idz kochana gdzies indziej bo ta baba to ma cos z garem.Diagnoza bez badan