reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale masz kochanego meża!!!!
ale komu jak komu ale tobie sie nalezy bo jestes wspaniałą kobieta.

Dzięki za uznanie,ale w tej wspaniałości jest dużo niedoskonałości.:-D:-D:-D:-D
Malinka dawaj do haremu.
Ja Ci pozwalam ,ale nie wiem jak Twój Pietrucha na to spojrzy.:-D:-D:-D:-D
Temat tego neurologa zostawię bez komentarza,bo zbyt mocno mi ciśnienie podniósł.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agunia dopóki nie dajesz rady to powinni Ci pomagać ,a potem to i tak się jeszcze narobisz za wszystkich.
więcej nie pamiętam.
Znów mi cytaty wcieło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ale jestem zla.Bylam w poradni wczesnej interwencji tam gdzie kiedys bylam u neurologa i wtedy nie bylam z niej zadowolona i dzis poszlam i tez na ni trafilam .Jakbym wiedziala ze to ona zas bedzie to bym do niej nie poszla. Babka nawet jej palcem nie dotknela.Oliwka akurat przy niej nie zrobila tego co robi.Nie miala tego napiecia.Ja to babce opisalam jak ona torobi.Ona powiedziala ze mam wzrocic uwage czy ona tez nozki napina bo jesli tak to moze sie ONANIZOWAC :-(. Albo ona tak sie nauczyla i tak robi bo jej sie tak podoba. Troche sie z tym nie zgadzam bo uwazam zeona jest zamala na takie cos A pozatym ona robi tak od dawna tylko ze teraz czesciej . Zla jestem bo kazdy byl przynajmniej 15 minut a ja bylam 5 minut i z tego nic kompletnie nic ona Oliwki nie zbadala.Powiedziala ze jakby tak robila czesciej to mam to nagrac i przyjsc.

Obiadek zrobiony,chłopcy jedzą,a ja na BB zaglądam.:tak::-):-)
Poczęstowałam Jędrzejka obiadem,bo długo będzie u nas .Z początku nie chciał,bo on zup nie jada,ale go namówiłam.:tak:;-):-):-):-)
Zostałam nazwana "Mistrzynią kuchni" ,bo on w domu to je tylko bele co ,a tu to jak w restauracji.:-D:-D:-D:-D
Chłopcy jedli dziś przy dużym stole ;-).
Okazało się,że w domu to on je byle jakie frytki,byle jakie ziemniaki i zupę burakową.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Pięknie mamę podsumował,nie ma co.:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Ale jestem zla.Bylam w poradni wczesnej interwencji tam gdzie kiedys bylam u neurologa i wtedy nie bylam z niej zadowolona i dzis poszlam i tez na ni trafilam .Jakbym wiedziala ze to ona zas bedzie to bym do niej nie poszla. Babka nawet jej palcem nie dotknela.Oliwka akurat przy niej nie zrobila tego co robi.Nie miala tego napiecia.Ja to babce opisalam jak ona torobi.Ona powiedziala ze mam wzrocic uwage czy ona tez nozki napina bo jesli tak to moze sie ONANIZOWAC :-(. Albo ona tak sie nauczyla i tak robi bo jej sie tak podoba. Troche sie z tym nie zgadzam bo uwazam zeona jest zamala na takie cos A pozatym ona robi tak od dawna tylko ze teraz czesciej . Zla jestem bo kazdy byl przynajmniej 15 minut a ja bylam 5 minut i z tego nic kompletnie nic ona Oliwki nie zbadala.Powiedziala ze jakby tak robila czesciej to mam to nagrac i przyjsc.
kochana ta lekarka to jakies ufocostam bo nie lekarz na pewno:no::no::no:
no maakra jak tak mozna bez zadnych badan ani niczego tylko z relacji diagnoze postawic:sorry::sorry::sorry:
Poczęstowałam Jędrzejka obiadem,bo długo będzie u nas .Z początku nie chciał,bo on zup nie jada,ale go namówiłam.:tak:;-):-):-):-)
Zostałam nazwana "Mistrzynią kuchni" ,bo on w domu to je tylko bele co ,a tu to jak w restauracji.:-D:-D:-D:-D
Okazało się,że w domu to on je byle jakie frytki,byle jakie ziemniaki i zupę burakową.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
no to mistrzyni kuchni gratulacje:tak::tak::tak:
nie ma to jak porzadna zupka a nie jakies byle co:no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i cytaty mi wcielo :-( ASIU dziewczyny ci juz wszystko napisaly.3 maj sie kochana .dasz rade :-) AS dziekuje ze pisalas dziewczynom co i jak .Idziekuje za rozmowe.Postaram sie jak najszybciej nagrac ci to jak ona to robi i ci przeslac jak bede umiala . Do lekarza napewno inneo pojde.Jak on powie ze to nic takiego o spoko ale jak okaze sie ze cos jest nie tak to pojde pozkarzyc sie na tamta babke tak jak mi doradzilas :-). Dziekuje wam bardzo kazdej za dobre slowa :-). Niunia spi Jak wstanie i zje to lecimy do kolezanki.Ide sie ubierac,.Glowa mnie boli jakas zmeczona jestem :-(.

hej jestem byłam sie opalac na ławeczce przed domkiem takie piekne słoneczko i cieplutko ze az grzech siedziec w domu , a na słońcu nic nie widze w laptopie:-D:-Dwiec przyszłam do domu cokolwiek poczytac:-):-):-)

Obiadek nie gotowy nawet nie wiem co gotowac a chłop w domu wiec cos trzeba , a tu lipa weny brak na gotowanie , była sasiadka poklachalysmy chyba ze trzy godzinki no i by sie zabrac za cos , albo do sklepu jechac i kupic cos na obiad :eek::eek::eek::eek:

latwo mowic...jesli chodzi o jezyk dla mnie to nie problem a tutaj jak chcesz pracowac to nawet bez jezyka ...
pracowalam juz za granica ..we wloszech..i tez jak przyjechalam to nic nie gadalam ale pracujac to lepiej sie nauczysz niz na kursach...
po drugie....mala bardzo lubi z dziecmi byc
po trzecie ...chcialabym zobaczyc was w mojej sytuacji...od kiedy sie urodzila moja corka ja z domu bez wozka nie wyszlam ..nawet jej ojciec mi nie pomaga...zadna babcia czy ciocia wiec jak mam ja oddac na kilka godzin do zlobka to nawet tylko po to zeby oddech zlapac!

No to daj ja do tego przedszkola na te 3-4 godziny i wtedy bedziesz miała czas dla siebie

ejjjjjjj laseczki
gdzie jestescie?
jak ja juz sie pojawilam to cisza jak makiem zasial

POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo wam prad wylacze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))))))))))))))))))

No jak wyłaczysz prąd to napewno nikogo tu nie bedzie:-D:-D:-D

witam :-( powiedyzcie mi czy mozna przestac kochac własne dziecko? czy włsane dziecko moze stac sie dla matki kims obcym? :szok::-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y:

Asiu nie załamuj sie , naprawde tak jak dziewczyny pisza uspokoisz sie i spojrzysz na to inaczej a twój syn to chyba przechodzi młodzieńczy bunt :tak::tak:

a szkoda gadac tylko z Wojtkiem coraz wiecej klopotow Zuzi komunia no i Gaba nieznosna Wszytko poszło o kapsle Wojtek zbira takie kapsle ja to sie nie znam no i kiedys Gaba zauwazyla u niego i dzis rano zaczęla dobireac sie do Wojtka tornistra po kapsle Wojtek wpad w szal ze to jego kapsele ze to moja wina bo jej pokazalam ze tam są awantura na 102 :wściekła/y: A Gabi stali po prostu sie zanosiła od płaczu aż zwymiotowała Wkurzylam sie i przylałam Wojtkowi jak [poszedla do szkoly nie wiem ale zle sie z tym czuje az musialm nabrac lekow i juz dzis samochodem nie pojade Tlumaczylam mu ze przeciez sie tylko pobawi i zostawi ale nie no idochodza inne sytuacj nawet pod9czas jazdy samochodem z Zuzia sie kóca na `okrąglo szturchaj raz musial stanąc na awryjnych bo tak mnie zdenrewowaly ze bie0gó0w nie mogłam wrzucic :no::no::no:

Niech ma te swoje kapsle na wyłacznosc moze szybciej wytłumaczysz Gabi niz Wojtkowi, i zrozumie zeby mu tam nie szperała , , wtedy ty bedziesz spokojniejsza:-):-):-)

Dzwoniłam do Dorotki.
Ta lekarka to porażka totalna.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet Oliwki nie zbadała.:szok::szok::eek::eek::eek:
Były w gabinecie może 5 minut:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:
Jej diagnoza :
Najprawdopodobniej się onanizuje i jest tak dobrze,że tak właśnie robi.:szok::szok::eek::eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jakiś psychol a nie lekarz.
Diagnoza z kosmosu .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dorotka potem napisze pewnie więcej.

Matko chyba bym babce powiedziała ze sie z choinki urwała:tak::tak::tak:
Dziewczynki a zapomniałam Wam się pochwalić jaki prezent od męza dostałam na urodziny.
Dostałam kopertę a w niej ... symboliczne kluczyki do auta :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Normalnie wczoraj w nocy mnie z nóg ścięło i oddech straciłam na kilka sekund.
Ależ się cieszę,bo teraz to auto mi się bardzo przyda.

Mam sobie wybrać model a on się postara by był mój :eek::eek::szok::szok::-D:-D:-D
Wow super prezen ja o takich prezentach dowiadywałam sie od meża troche wczesniej niz mielismy kupic i tez sama wybierałam on tylko płacił:-):-):-):-)

czesc mamuski.:-)
witam sie w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia a ja z kawka na bb.dobrze ze obiad mam z wczoraj to mam luzy,i moge wiecej czasu spedzic przed kąpem.pranie juz powieszone,posprzątane i teraz czekam jak dzieciaki sie obudza to zmykamy na spacer.
noc beznadzejna(przez ta pełnie):no:nie moge spac i głupstwa mi sie snia.z moim M sie pokłuciłam,ale mam nadzieje ze nam zlosc szybko minie.:tak:(czasem mam wrażenie że mnie wogóle nie rozume).

dorota-kochana trzymam kciuki za oliwke,oby to nie była padaczka.:-(
trzymaj sie.

as-masakra co za lekarz?:wściekła/y:szok!!!!!:szok::szok::szok:
Lidka piekne słonce idz zdziecmi naplac zabaw wszystko ci przejdzie :-):-):-):-)

baba z kosmosu sie urwała abo co , idz do innego lekarza jabym jej nie wierzyła:tak::tak:

To ty nie wiesz ze u kogos zawsze lepiej smakuje:-D:-D:-D

No to moje malpeczki juz leza:tak::tak::tak:A jak sie obudza to pojdziemy po Dominika:tak::tak::tak:
Mi jak zwykle nic sie nie chce a wypadaloby polatac troszke z odkurzaczem

AS
Ale super prezencik dostalas:tak::tak::tak:jak jzu wybierzesz sobie jakies autko to sie nam koniecznie pochwal:-)

DOROTA
No co to za lekarka:szok:

MH gratki:-) gdzie zostałas moderatorem? :-)

Dorota co za lekarka:no: nienaiwdze takich lekarzy, a czesto na takich durniów trafiam:eek:

As super prezent:tak: masz juz jakis na oku? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
:-)Witam i ja:-)

My z synkiem juz o 8 wyruszylismy z domku , bo na 9 bylam umowiona z kolezanka i robila mi wlosy . Małego zaprowadzilam do Mojej mamy :-) Potem pochodzilam po sklepach i szukalam jakichs wygodnych ciuchobiegów , ale albo za duze albo mi sie nie podobały :-p Przed chwila wrocilismy do domku , Mały śpi :-) ja chyba tez sie chwile zdrzemne ... to dobranoc :-) a Wam jak mija dzien w ta sloneczna pogode ? :-)

Do góry