anaconda27
styczniówka2006
Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia to szok, niby posprzątałam i pranie zrobiłam ale wszystko z takim przymusem ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MH gratki:-) gdzie zostałas moderatorem? :-)
...
Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia to szok, niby posprzątałam i pranie zrobiłam ale wszystko z takim przymusem ...
Słoooooodziak!cos wam wkleje ale nie patrzcie na dalszy plan bo "lekki nieład" przed sprzataniem panował
[video=youtube;n4yrr-EGNxE]http://www.youtube.com/watch?v=n4yrr-EGNxE[/video]
No cóż, szczerość dzieci jest nieograniczona i czasem boliObiadek zrobiony,chłopcy jedzą,a ja na BB zaglądam.:-):-)
Poczęstowałam Jędrzejka obiadem,bo długo będzie u nas .Z początku nie chciał,bo on zup nie jada,ale go namówiłam.;-):-):-):-)
Zostałam nazwana "Mistrzynią kuchni" ,bo on w domu to je tylko bele co ,a tu to jak w restauracji.
Chłopcy jedli dziś przy dużym stole ;-).
Okazało się,że w domu to on je byle jakie frytki,byle jakie ziemniaki i zupę burakową.
Pięknie mamę podsumował,nie ma co.
Oj chyba tak, bo ja też dziś leniwa i nerwowa jak nie wiem co, aż mi szkoda Piotrusia, bo tylko na niego warczę i pokrzykuję dzisiajMoże ciśnienie spadło i dlatego tak się czujemy, ja właśnie z kawką zasiadłam i niedługo będzie trzeba po dziecię iść
Ja zdecydowanie z tych cielątek Przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę, bo teraz przy dzieciach to rzeczywiście uczę się walczyć, bo inaczej się nie da w naszym kraju....
A z tym chamstwem to masz rację,moja siostra wiecznie mi powtarza ze w dzisiejszych czasach trzeba być świnią tylko najgorzej jak ktoś ma taki charakter jak ja i nie potrafi tego przeskoczyć, ale jak to siorka mówi życie mnie w końcu do tego zmusi a jak nie to będę wiecznie w koncie popłakiwać - wiem że ma rację i staram się jak mogę Może nasza Dorotka też takie potulne cielątko ;-);-)
...