reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MH gratki:-) gdzie zostałas moderatorem? :-)

...

Dzięki :-D na mamach 2 i 3 latków. Jestem mama 3 latka i niedługo będę miła 2 latka więc chyba najbardziej pasowałam ;-)

Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia to szok, niby posprzątałam i pranie zrobiłam ale wszystko z takim przymusem ...

Witam w klubie leniwców :szok::-D szok, jakaś jestem nie dorzeczy :confused2: Wróciłam niedawnoz parku, Helena jeszcze musiała sie dobawić na ogródku :sorry: Zjadły naleśniki i śpią, obie :-)

ŁAB mi rozsadza :angry::angry::angry::angry::angry::angry:z nosa kapie gardło drapie a buuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-(
Natalineczko świetny filmik CZarek ślicznie już mówi :tak::tak::tak::tak::tak:a mój Antek oglądał go jak urzeczony i tylko"mama pa dziol no pa mamo":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As zapytam Pietruzki a jak nie to go urobie :-D:-D:-Dsię dogadamy ty gotujesz ja sprzątam a Darek......no on robi nam prezenty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da co do jedzenia u kogoś to ja jako dziecko miałam swój stały tekst"w życiu tego nie jadłam" część się na to nabierała :-Dale jak przyszłam kiedys z resztkami buraczków na brodzie i koszulce do koleżanki mamy a u nich na obiad mielone z buraczkami to mój tekst nie przeszedł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH no gratulejszyn moderatorko :tak::tak::-):-):-):-):-):-)a i do ciebie i Anacondy dołączam i ja z mega mega śmierdzącym leniem:eek: ale chyba zaraz kawulca sobie zrobię i rusze trochę z prasowaniem bo juz z 4 pralek zalega:crazy:
Dorotko są lekarze a lekarze......najlepiej najprościej po co się wyilać wysyłać na badania diagnoza oczywista ...ech....i oni nas leczą.......:wściekła/y:nóż się w kieszeni otwiera.....trzymaj sie kochana i nie daj się tym konowałom tym bardziej że ciebie czeka trochę tych wizyt u lekarzy i musisz się nauczyć że jak wywalają drzwiami wchodzisz oknem .....na tekst następny proszę...odpowiedz jak ja kiedyś "a co będzie pani naraz dwoje pacjentów przyjmować??" on nie pani wychodzi a ja "ja nie wychodze pani nie załatwiła mojej sprawy tak jak należy"...musisz być asertywna a czasami nawet chamska dla twojego i Oliwki dobra :tak:

Malina zapraszam do klanu "śmierdzących leniuchów" :-p:-p
A z tym chamstwem to masz rację,moja siostra wiecznie mi powtarza ze w dzisiejszych czasach trzeba być świnią tylko najgorzej jak ktoś ma taki charakter jak ja i nie potrafi tego przeskoczyć, ale jak to siorka mówi życie mnie w końcu do tego zmusi a jak nie to będę wiecznie w koncie popłakiwać - wiem że ma rację i staram się jak mogę :tak::tak::tak: Może nasza Dorotka też takie potulne cielątko :-p:-p;-);-):-D:-D
Ja kawkę wypiłam ale wcale nie postawiła mnie ona na nogi :-:)-(
A prasowanie to i na mnie czeka i będę musiała się za nie dzisiaj zabrać :baffled::baffled:

Ja zato wydrapuje pazurami co moje jak mi sie coś należy :sorry: Ale to też nie dobrze :eek: No ale czasami nie moge się opanować, a mogła bym odpuścić :sorry: Cóż, tak źle i tak niedobrze.

Kurcze, nawet mi zadaleko, żeby na kanapie zalec :-D:rofl2:

Dorota, ty się zapisz jeszcze raz do neurologa, tylko dopilnuj, żeby to inny lekarz was przyjął :tak:

MH a ja bym chciała taka być :tak::tak::tak::tak::tak:
Tobie za daleko na kanapę a ja mus po dziecię iść i zapewne potem będzie jeszcze chciała na placu zabaw posiedzieć :szok::szok::szok:

hej laski.
ja na momencik,wruclam ze spacerku,dzieciaki spią a ja zjadłam obiad i wskoczyłam na bb.
czeka mnie jeszcze dzis prasowanie,i jak M wruci to na zakupy musze jechac.u na jest slicznie w cieniu 22*oby taka pogoda była na weekendzie.

natalineczka-czarus jest słodziutki!!!
buziaczki dla niego.

reklama
cos wam wkleje ale nie patrzcie na dalszy plan bo "lekki nieład" przed sprzataniem panował :-p:-p

[video=youtube;n4yrr-EGNxE]http://www.youtube.com/watch?v=n4yrr-EGNxE[/video]
Słoooooodziak! :-D:-D:-D:-D
Obiadek zrobiony,chłopcy jedzą,a ja na BB zaglądam.:tak::-):-)
Poczęstowałam Jędrzejka obiadem,bo długo będzie u nas .Z początku nie chciał,bo on zup nie jada,ale go namówiłam.:tak:;-):-):-):-)
Zostałam nazwana "Mistrzynią kuchni" ,bo on w domu to je tylko bele co ,a tu to jak w restauracji.:-D:-D:-D:-D
Chłopcy jedli dziś przy dużym stole ;-).
Okazało się,że w domu to on je byle jakie frytki,byle jakie ziemniaki i zupę burakową.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Pięknie mamę podsumował,nie ma co.:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D No cóż, szczerość dzieci jest nieograniczona i czasem boli :-p:-p
Może ciśnienie spadło i dlatego tak się czujemy, ja właśnie z kawką zasiadłam i niedługo będzie trzeba po dziecię iść :tak::tak::tak:
Oj chyba tak, bo ja też dziś leniwa i nerwowa jak nie wiem co, aż mi szkoda Piotrusia, bo tylko na niego warczę i pokrzykuję dzisiaj :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
...
A z tym chamstwem to masz rację,moja siostra wiecznie mi powtarza ze w dzisiejszych czasach trzeba być świnią tylko najgorzej jak ktoś ma taki charakter jak ja i nie potrafi tego przeskoczyć, ale jak to siorka mówi życie mnie w końcu do tego zmusi a jak nie to będę wiecznie w koncie popłakiwać - wiem że ma rację i staram się jak mogę :tak::tak::tak: Może nasza Dorotka też takie potulne cielątko :-p:-p;-);-):-D:-D
...
Ja zdecydowanie z tych cielątek :zawstydzona/y: Przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę, bo teraz przy dzieciach to rzeczywiście uczę się walczyć, bo inaczej się nie da w naszym kraju. :baffled:

Do góry