dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kochana nie chcę Cię martwić ,ale to co opisujesz wyglada na ataki padaczki wyłączeniowej.:----(
Zasuwaj z nią biegiem do neurologa i rób EEG we śnie.
To da Ci pwność
AS wystraszylas mnie strasznie :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie chcę Cię martwić ,ale to co opisujesz wyglada na ataki padaczki wyłączeniowej.:----(
Zasuwaj z nią biegiem do neurologa i rób EEG we śnie.
To da Ci pwność
AS kochana!!!!!!
W Dniu tak pieknym i wspanialym
Zycze Tobie sercem calym
Zdrowia Sczescia Pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci
Wszytkiego Naj naj naj .....
Anabuba, jak Paulinie poszło na dyktandzie, bo chyba przegapiłam
As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady
Jedno pranie sie kręci, drugie sie szykuje.
Dziewczyny, co jest dobre na alergie. Nosz kurde kicham i smarkam jak najeta. Zapomniałąm już jak to jest, hehe. W ciąży miałam spokój, no i aż do teraz. Skosili trawę a ja umieram. A tak kocham spacery po parku, te kwitnące drzewka, no i jak tu się zaciągnąć takim zapachem?
Coś dobrego ale nie drogiego, może być nawet i na recepte.Plissss.
.
A nie jestes w ciązy , bo ja znam przypadek ze kobieta w 5 miesiacu juz była i dopiero sie skapla ze w ciąży jest:-):-):-)
G
Nie mam dealera,nic nie biorę .Tyle snu mi wystarczyło.Jestem naprawdę wyspana.
.
Moję dziecię wstał wyspane i bawi się w nomiocie normalnie mam pokojowy namiot nie mam dziecka polecam do kupienia w biedronce za jedyne 29.99a i polecam biedronkowy chleb tostowy o smaku pizzy wychodzą tosty pizzowe marzenie normalnie orgazm podniebienia
&
u nas niestety nic nie pomaga na zaparcia
nieraz jadlam tak ze normLNY CZLOWIEK TO BY SIE (sorki za cpas) po pachy obesrał za przeproszeniem, a ja nic
nic mi nie pomagalo, diety ani zadne inne cuda na kiju, teraz w ciazy mi troche lepiej sie wyprozniac ale niestety czarek ma to po mnie:-(
superaśny rowerek, a malutka w piaskownicy i w tle tez sklep z rowerkami
Decyzja zapadła w ostatni weekend. Powiedziałam mojemu m, że albo wrócę do ludzi, albo niedługo mnie wywiezie do szpitala psychiatrycznego Dodatkowym argumentem była kaska, więc się wreszcie zgodził No i wczoraj miał debiut - 5 godzin sam z dzieciakami! Ale sprawdził się - muszę go pochwalić Zuzia wykąpana, Piotruś ubrany do snu, obydwoje nakarmieni, położeni spać
A teraz to już naprawdę uciekam, bo Zuzia zaczyna koncert i jeszcze mi Piotrusia obudzi! :-)
Ja już z zakupów wróciłam, dwie siaty z biedronki przytargałam jak ten łoś a za każdym razem sobie mówię że nie będę tyle dźwigać bo przecież samochód jest
T]
as juz Ci powiedziala zasuwaj do lekarzaWitam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/
droga koleżanko nikt tutaj nie pisał żeby cię obrazić chciałas porady więc Ci jej udzieliłyśmy zrobisz jak zechceszlatwo mowic...jesli chodzi o jezyk dla mnie to nie problem a tutaj jak chcesz pracowac to nawet bez jezyka ...
pracowalam juz za granica ..we wloszech..i tez jak przyjechalam to nic nie gadalam ale pracujac to lepiej sie nauczysz niz na kursach...
po drugie....mala bardzo lubi z dziecmi byc
po trzecie ...chcialabym zobaczyc was w mojej sytuacji...od kiedy sie urodzila moja corka ja z domu bez wozka nie wyszlam ..nawet jej ojciec mi nie pomaga...zadna babcia czy ciocia wiec jak mam ja oddac na kilka godzin do zlobka to nawet tylko po to zeby oddech zlapac!
Moje dziecko po przedszkolu bardzo otworzyło się do dzieci Dzisiaj sama zaproponowała żeby do parku pójść a ostatnio miałam problem, żeby ją z domu wyciągnąć Jestem mega zadowolona A przedszkolna wałówka wystarcza na podwieczorek dla moich obydwu dziewczyn
medea ja tez taka cholera byłam ze dziecko chcia,lo a ja mu tlumaczyłam ze dziewczynki sie bawia wózkami a on nic wział swoja kase i powiedział ze idzie do sklepu kupic wózek dla misia bo nie ma w czym misio spac no i co miałam zrobic kupiłam wózek parasolke za 17 zł w markrecie i butelke ze znikajacym mleczkiem za 7zł bo misio był głodny
Maksiu spi a ja juz sie tez wykapałam no i baaaaaa meczy mnie znów zgaga
hejka.
ja jestem nie do życia jakies chorubsko mnie bierze,nie wiadomo ską gardło mnie okropnie boli,cos mnie łamie,szprycuje sie tabletkami ,mam nadzieję ze szybko pzrejdzie bo łykac nie mogę,mówić też tak mnie boli
Witam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/
super ze apetyt wrocil
e no to zmiany na lepsze;-);-);-)
a ja tak siedze i sobie mysle ze moje poszukiwania i tak pojda na marne bo m zignoruje to i nie kupimy zadnego wozka bo on stwierdzi ze to zbedny wydatek
i bede znow jezdzic tym samym wozkie co z czarkiem czyli moje drugie dziecko bedzie juz 4 dzieckiem w tym wozku
a wozej nie ma juz hamulcow a raczka sama sie sklada, w budzie nie ma jednej sruby i sie sklada delikatnie ech
szkoda gadac
no uzywany uzywany na inny mnie nie stac,a nie mozesz jakiegos uzywanego kupic?
moja mala jezdzi w zowku co ma 10lat)))))))
jeszcze po starszej corce i ma sie dobrze
idiotsa nie łamiotsa
jak ruska maszyna
potrafie pod niego upchac 2 razy tyle co mala wazy)))))))))))))))))
kochana współczuję, mam nadzieje że wszystko w jakis sposób bedzie dobrzePogadalam z AS przez telefon.Jutro zadzwonie do naurologa .Pewnie beda terminy.As zasugerowala ze to moze byc mimowolne napiecie miesniowe i ze to tez sie leczy :-(.A ja sobie mowilam ze moze jej sie tak spodobalo i tak robi.No ale ona tak robi niezaleznie czy sie cieszy czy jest zla czy podniecona.Potrafi tak robic w kazdej pozycji.Raz bardziej a raz mniej.Mam nadzieje ze uda mi sie w nastepnym tygodniu isc z nia do lekarza i mam nadzieje ze to nie bedzie nic strasznego :-(.Kurcze jakbym malo miala na glowie :-(. AS dziekuje za rozmowe. Dziewczyny nie poczytam sorki.Dziekuje ze tez doradzilyscie mi lejarza. Dobranoc