reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS kochana!!!!!!
W Dniu tak pieknym i wspanialym
Zycze Tobie sercem calym
Zdrowia Sczescia Pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci

Wszytkiego Naj naj naj .....

dolaczamsie do zyczen

Anabuba, jak Paulinie poszło na dyktandzie, bo chyba przegapiłam :zawstydzona/y::-p

nie przeszla dalje ale byla 2 w kalsie:tak::tak::tak::tak:

As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 :tak: dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła :no: szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie :eek: Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady :sorry:

koszmray to ze stresy i przez ksiezyc
dzis pelnia

Jedno pranie sie kręci, drugie sie szykuje.
Dziewczyny, co jest dobre na alergie. Nosz kurde kicham i smarkam jak najeta. Zapomniałąm już jak to jest, hehe. W ciąży miałam spokój, no i aż do teraz. Skosili trawę a ja umieram. A tak kocham spacery po parku, te kwitnące drzewka, no i jak tu się zaciągnąć takim zapachem?:-D:-D:-D
Coś dobrego ale nie drogiego, może być nawet i na recepte.Plissss.
.

moja eostaja zyrtec ale jest na recpte
tyle ze w opakowanie starcza na mieisac i kosztuje ok10zl
a do nosa bedherin

A nie jestes w ciązy , bo ja znam przypadek ze kobieta w 5 miesiacu juz była i dopiero sie skapla ze w ciąży jest:-):-):-)

moja znajoma sie w 4mieisacu dopieor zorientowala ze jest ciazy jak w koncu okresu nie dostala

G
Nie mam dealera,nic nie biorę .Tyle snu mi wystarczyło.Jestem naprawdę wyspana.:-D:-D:-D:-D
.

a ja sie dzis AS przez tel pytalam czy na jkaiejs amfie nie jedzie:-D:-D:-D:-D:-D

Moję dziecię wstał wyspane i bawi się w nomiocie normalnie mam pokojowy namiot nie mam dziecka :-D:-Dpolecam do kupienia w biedronce za jedyne 29.99:-D:-Da i polecam biedronkowy chleb tostowy o smaku pizzy wychodzą tosty pizzowe marzenie normalnie orgazm podniebienia:-D:-D

bratowa mi mowila ze teraz w biedronce sa adidaski za 20zl:-)

&
u nas niestety nic nie pomaga na zaparcia:no::no::no:
nieraz jadlam tak ze normLNY CZLOWIEK TO BY SIE (sorki za cpas) po pachy obesrał za przeproszeniem, a ja nic:no:
nic mi nie pomagalo, diety ani zadne inne cuda na kiju, teraz w ciazy mi troche lepiej sie wyprozniac ale niestety czarek ma to po mnie:-(

superaśny rowerek, a malutka w piaskownicy i w tle tez sklep z rowerkami:)

moja siostar pije activie i jej pomaga
mi pomagala w ciazy jak mialam zpaarcia

:tak:
Decyzja zapadła w ostatni weekend. Powiedziałam mojemu m, że albo wrócę do ludzi, albo niedługo mnie wywiezie do szpitala psychiatrycznego :-D:-D:-D:-D Dodatkowym argumentem była kaska, więc się wreszcie zgodził :tak: No i wczoraj miał debiut - 5 godzin sam z dzieciakami! :szok: Ale sprawdził się - muszę go pochwalić :tak: Zuzia wykąpana, Piotruś ubrany do snu, obydwoje nakarmieni, położeni spać :tak:

A teraz to już naprawdę uciekam, bo Zuzia zaczyna koncert i jeszcze mi Piotrusia obudzi! :szok::-)

no prosze
gratki dla chlopa

Ja już z zakupów wróciłam, dwie siaty z biedronki przytargałam jak ten łoś a za każdym razem sobie mówię że nie będę tyle dźwigać bo przecież samochód jest :angry::angry::angry:
T]

to sie moiw nie los tylko wielblad:-D:-D:-D:-D:-D

dostalam maila ze poczta nie znalazla paczki ale uznala reklamacje i dostane zwrot kasy:tak::tak::tak::tak:

Witam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/
as juz Ci powiedziala zasuwaj do lekarza:tak:
nawet jutro:tak::tak:

latwo mowic...jesli chodzi o jezyk dla mnie to nie problem a tutaj jak chcesz pracowac to nawet bez jezyka ...
pracowalam juz za granica ..we wloszech..i tez jak przyjechalam to nic nie gadalam ale pracujac to lepiej sie nauczysz niz na kursach...
po drugie....mala bardzo lubi z dziecmi byc
po trzecie ...chcialabym zobaczyc was w mojej sytuacji...od kiedy sie urodzila moja corka ja z domu bez wozka nie wyszlam ..nawet jej ojciec mi nie pomaga...zadna babcia czy ciocia wiec jak mam ja oddac na kilka godzin do zlobka to nawet tylko po to zeby oddech zlapac!
droga koleżanko nikt tutaj nie pisał żeby cię obrazić chciałas porady więc Ci jej udzieliłyśmy zrobisz jak zechcesz :tak::tak::tak:
dla twojej wiadomości dużo z nas od kad ma dzieci baaaaaaardzo zadko wychodzi z domu bez wozka a nawet wcale, ale oddam głos dziewczynom ktore wyjechaly z domu w nieznane z mezem i tez zostawaly same i jakos sobie radza:tak::tak:

Moje dziecko po przedszkolu bardzo otworzyło się do dzieci :tak: Dzisiaj sama zaproponowała żeby do parku pójść :tak: a ostatnio miałam problem, żeby ją z domu wyciągnąć :sorry: Jestem mega zadowolona :tak: A przedszkolna wałówka wystarcza na podwieczorek dla moich obydwu dziewczyn :-D:rofl2:

to super!!!!!!!!!
moja Weronika tez ostatnia w koncu przestala sie bac rowiesnikow i ciagnie do dzieci

medea ja tez taka cholera byłam ze dziecko chcia,lo a ja mu tlumaczyłam ze dziewczynki sie bawia wózkami a on nic wział swoja kase i powiedział ze idzie do sklepu kupic wózek dla misia bo nie ma w czym misio spac :-D:-D:-D no i co miałam zrobic kupiłam wózek parasolke za 17 zł w markrecie :-D:-D:-Di butelke ze znikajacym mleczkiem za 7zł bo misio był głodny :-D:-D

Maksiu spi a ja juz sie tez wykapałam no i baaaaaa meczy mnie znów zgaga:eek::eek::eek:

a co ze chlopak to nie moze miec wozka
mojej znajomej syn koniecznie chcial miec lakake i dostal i sie nia ladnei bawil
a moja laski sie samochodami bawia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hejka.

ja jestem nie do życia:no::no::no: jakies chorubsko mnie bierze,nie wiadomo ską gardło mnie okropnie boli,cos mnie łamie,szprycuje sie tabletkami ,mam nadzieję ze szybko pzrejdzie bo łykac nie mogę,mówić też tak mnie boli

zdrowka
chyba Cie ten BB wirus dopadl

Witam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/

widzialam ze juz Ci As napsiala
ja tez od razu pomyslalam o padaczce
biegiem do neyrologa
mojej znjomej synek co jaksi czas dziwnie przekrecal oczy na pare minut
a ze mial autyzm to i tak mu zrobili eeg i wlasnie wyszlo ze ma padzcke
Pauline na szczescie nic ne wyszlo
padaczka wcale sie nie musi obawiac rzucaniem calego ciala:no::no::no::no::no:

a skladalas odowlanie?

super ze apetyt wrocil:tak::tak::tak:

e no to zmiany na lepsze;-);-);-)

a ja tak siedze i sobie mysle ze moje poszukiwania i tak pojda na marne bo m zignoruje to i nie kupimy zadnego wozka bo on stwierdzi ze to zbedny wydatek:sorry:
i bede znow jezdzic tym samym wozkie co z czarkiem czyli moje drugie dziecko bedzie juz 4 dzieckiem w tym wozku:sorry:
a wozej nie ma juz hamulcow a raczka sama sie sklada, w budzie nie ma jednej sruby i sie sklada delikatnie ech:confused2:
szkoda gadac:no:

a nie mozesz jakiegos uzywanego kupic?
moja mala jezdzi w zowku co ma 10lat;))))))))
jeszcze po starszej corce i ma sie dobrze
idiotsa nie łamiotsa
jak ruska maszyna
potrafie pod niego upchac 2 razy tyle co mala wazy;))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
a nie mozesz jakiegos uzywanego kupic?
moja mala jezdzi w zowku co ma 10lat;))))))))
jeszcze po starszej corce i ma sie dobrze
idiotsa nie łamiotsa
jak ruska maszyna
potrafie pod niego upchac 2 razy tyle co mala wazy;))))))))))))))))))
no uzywany uzywany na inny mnie nie stac,:tak::tak:
tyle ze nie chce tego od mamy bo to juz ruina, strach w nim dziecko wozic, składa się sam, juz przy czarku jak spal ja go zahamowalam na 4 hamulce i poszlam do sklepu dobrze ze przed sklepem chlopy staly bo by mi dziecko na ulice wyjechalo:szok::szok:
normlanie hamulce nie trzymaja:no::no:
jak mowie wlasnie kompletna ruina:tak::tak::tak:
chodzi o to zeby byl sprawny a nie nowy (jesli napisalam nowy chodzilo mi o to ze inny niz ten ;-):-D:-D)

Pogadalam z AS przez telefon.Jutro zadzwonie do naurologa .Pewnie beda terminy.As zasugerowala ze to moze byc mimowolne napiecie miesniowe i ze to tez sie leczy :-(.A ja sobie mowilam ze moze jej sie tak spodobalo i tak robi.No ale ona tak robi niezaleznie czy sie cieszy czy jest zla czy podniecona.Potrafi tak robic w kazdej pozycji.Raz bardziej a raz mniej.Mam nadzieje ze uda mi sie w nastepnym tygodniu isc z nia do lekarza i mam nadzieje ze to nie bedzie nic strasznego :-(.Kurcze jakbym malo miala na glowie :-(. AS dziekuje za rozmowe. Dziewczyny nie poczytam sorki.Dziekuje ze tez doradzilyscie mi lejarza. Dobranoc

Pogadalam z AS przez telefon.Jutro zadzwonie do naurologa .Pewnie beda terminy.As zasugerowala ze to moze byc mimowolne napiecie miesniowe i ze to tez sie leczy :-(.A ja sobie mowilam ze moze jej sie tak spodobalo i tak robi.No ale ona tak robi niezaleznie czy sie cieszy czy jest zla czy podniecona.Potrafi tak robic w kazdej pozycji.Raz bardziej a raz mniej.Mam nadzieje ze uda mi sie w nastepnym tygodniu isc z nia do lekarza i mam nadzieje ze to nie bedzie nic strasznego :-(.Kurcze jakbym malo miala na glowie :-(. AS dziekuje za rozmowe. Dziewczyny nie poczytam sorki.Dziekuje ze tez doradzilyscie mi lejarza. Dobranoc
kochana współczuję, mam nadzieje że wszystko w jakis sposób bedzie dobrze
trzymam kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&

bubka dzieki przejrzalam cale allegro :-D:-D
na szczescie mam jeszcze czas ;-);-)
zreszta z m musze sie dogadac:sorry::sorry:

ok dziopki ja odpadam bo cos mnie zamulilo:baffled::baffled::baffled:
do juterka;-);-);-)

reklama
Do góry