reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

o faktycznie duzo to kosztuje:eek::eek::eek:to lepiej w tej kasie kupic wózek:-):-) no ale i tak dwójka do jednego wózka ci nie wejdzie, czy ty myslisz o podwójnym wózku?????

reklama
o faktycznie duzo to kosztuje:eek::eek::eek:to lepiej w tej kasie kupic wózek:-):-) no ale i tak dwójka do jednego wózka ci nie wejdzie, czy ty myslisz o podwójnym wózku?????
nie no o podwojnym wozku mysle tylko takim gdzie siedzenie nie jest do 15 kg bo czarek juz 12 wazy wiec dlugo by nie pojezdzil:no::no:
chodzi mi o taki gdzie moge do jednego wlozyc gondole z dzidzia w w druga czesc wsadzic czarka:tak::tak:
znalazłam dwa takie fajne zaraz wrzuce

SS 3 kolory BABY TREND Wozek PODEST ADAPTER SU Duo (1016349369) - Aukcje internetowe Allegro
mam najbradziej chodzi mi o to ze ten wozek ma w sobie juz ten adapter a takze siedzonko, no i mozna normalne siedzisko wstaic wrazie czego:tak::tak::tak:
boje sie tylko o te kola ze sa takie male moze mozna jakies wieksze pompowane o nich dokupic
bede naciskac na m;-);-)
albo bardzo ladnie go poprosze:tak::tak::tak:
choc on jest zdania ze taki wozek wogole nie jest potrzebny:sorry::sorry:
ale to nie on bedzie na zakupy jezdzil
ok ide polozyc mlodego i zabieram sie za loda;-);-)

NATALI
Ale w tym wozku noworodka mozesz wozic tylko i wylacznie jak zamontujesz fotelik na przednim siedzisku:no:Tak normalnie nie idzie bo to siedzisko nie rozklada sie do spania:no:
moze lepiej kupic taki wozek w ktorym jedno z siedzisk rozklada sie na plasko i mozna zamontowac w nim jakas gondolke

Ania to jak robia wcyoraj to ok:tak:a jak bdyiesy w Polsce to kup dziurawiec bo to warto mieć :tak:tylko pamiętaj że jak się przebywa dużo na słońcu to warto oszczędzać się z dziurawcem bo potem mogą wychodzić plamy :tak:a może zjadła coś co jej zaszkodziło??? a twój M no znalazł najlepsze rozwiązanie po co pisać smsa jak można osobiście :-D
Meduska no nie wiem czy zakup wózia dla lalek ciebie nie dotyczy:eek: tak jak pisała Ania mój Adam bawił się wózkiem Antos tez lubi wózio dla lalek i lalki:tak:choć samochody też :tak::tak::tak::tak:
Patrysia wszystkie z nas czasami mają dosyć :baffled: uszy do góry długi spacer mp3 na uszy i twarz w słoneczku i od rZU BĘDZIE LEPIEJ A POTEM KĄPIEL ŚWIECZKI DOBRY sex i będziesz jak młody bóg :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A moje dzieci dokazują tak że czekam kiedy sąsiedzi wpadna do nas :eek::-D:-D:-D:-D:-Dno cła 3 ma głupawkę:-D:-D:-D:-D:-DAntek siedzi w namiocie puszcza bąki i sie śmieje i pyta co to ?????? a ci rżą jak wariaci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzieki za informacje :) a co do mezusia to fakt poszedl na latwizne:-D
Co do bakow to moja jak sobie walnie to sie mnie pyta co to i sie smieje :))
My po spacerku, odsapnę trochę i pakuje dziewczyny do wanny :tak:
A co dowózka dla lalek, to Julka Maliny ma superowy :tak: chciałam taki dla Heleny, ale na razie zrezygnowałam, bo Helenka bawi się świetnie spacerówka Aniki :-D

Moje dziecko po przedszkolu bardzo otworzyło się do dzieci :tak: Dzisiaj sama zaproponowała żeby do parku pójść :tak: a ostatnio miałam problem, żeby ją z domu wyciągnąć :sorry: Jestem mega zadowolona :tak: A przedszkolna wałówka wystarcza na podwieczorek dla moich obydwu dziewczyn :-D:rofl2:
mam nadzieje ze Lali tez bedzie taka otwarta.same pozytywy wynikaja z tego ze dziecko uczeszcza do przesdzkola:szok:
Właśnie wróciłam z pracy.
Dziś fundacja od 14 do 17.00 "Pomocna ręka" ,a od 18-do 19 "Otwarte serce"
W tej drugiej fundacji miałam wizytację sponsora moich zajęć.
Coś tam sobie robilismy a Łukasz głównie fotki pstrykał i zadawał niecodzienne pytania :-D:-D:-D:-D
Potem zaczął opowiadać o swoim psie i w końcu stwierdził,że jego pies jest głupi ,bo się niczego nie potrafi nauczyć.:eek::eek::baffled::baffled::baffled:
Zapytał co zrobić ,by pies załapał :sorry::sorry::sorry:
Odpowiedź była prosta z mojej strony.
"Nie ma głupich psów -są tylko niewyszkoleni właściciele "
Trochę się zdziwił tą odpowiedzią :-D:-D:-D:-D:-D
Umówilismy się na "korepetycje " ze szkolenia ,ale dla niego,a nie dla psa.:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
siostra jak tam Laura przeszło jej czy nie??????????

A ja zastanawiam sie co zjesc przegryzlam juz nugetsy ale zjadłabym jeszcze coś, moja princeska w brzuszku chyba sie jeszcze domaga:-D:-D:-D
juz dobrze, dziekuje:-)
jedz jedz :))
kurcze oby to nie byla jelitowka:no::no:
teraz lubi grasowac:baffled::baffled::baffled:

ale z tego co widze to ma male kola a mi wlasnie na kolkach duzych bo na wsi to roznie gorki laski itd:sorry::sorry:
a mam pytanie ma ktoras jakis wozek dla dzieci w roznym wieku?
Julka wymiata:-D:-D:-D:-D:-D

widac ze brat Julki:-D:-D:-D:-D

bidulina malutka sie meczy:no::no::no:
oby jej szybciutko minęło:tak::tak:

wesoło masz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

chcialo ci sie uszka i krokiety robic:eek::szok::szok::szok:
respect:tak::tak::tak::tak:
a co do dzieckow;-) chcialabym zobaczec taka akcje:-D:-D:-D:-D

e no to super, widzisz i po co sie martwilas;-):-):-)

wlasnie a co trzeba zrobic zeby pies zalapal:eek::eek:
tak z ciekawosci spytam;-)

witam sie po dzaileczce, my w domku dekoder co chwila mi jakis komunikat wywala:crazy::crazy:
normalnie dziecko nie moze sobie bajek obejrzec:crazy:
dzwonilam do nich babka mi powiedziala ze dopiero po godzinie znikna, ale dobrze ze znikna:sorry::tak::tak:
czarek wcina sucha bule glodny jak pierun, na obiad nie zjadl nic:crazy:
kawalek makaronu i sosu i nic wiecej na dzialce trzy ciastka i wsio:sorry:
ide mu pyknac jebus z patetem:tak::-D:-D
ja tez glodna ale ja moge poczekac zaraz mu zrobie ama poloze spac i bedzie spokoj zeby zjesc :tak::tak:
aha i kupilam sobie 8 pelargonii na balkonik, różowe bo wszedzie czerwone a ja sie w dode zabawie:-D:-D:-D:-D
a na wyplate kupie sobie surfinie do reszty skrzynek
apropo mam pytanie, jak gesto sadzidzie pelargonie do skrzynek:eek::eek:
ja mam metrowe skrzynki i sie zastanawiam czy za malo ich nie kupilam bo kupilam po 4 do jednej skrzynki:baffled::baffled:

juz jest dobrze wiec to nie jelitowka- na szczescie!
co do kwiatopwn to ie pomoge bo sie nie znam na tym :/
A brakiem apetytu nie ma sie co martwic;-)

Laura ma sie juz dobrze.Dalam jej jogurt i kupka byla po godzince:rofl2:

hejka.

ja jestem nie do życia:no::no::no: jakies chorubsko mnie bierze,nie wiadomo ską gardło mnie okropnie boli,cos mnie łamie,szprycuje sie tabletkami ,mam nadzieję ze szybko pzrejdzie bo łykac nie mogę,mówić też tak mnie boli

Medeuska nie mow chop Max Iwony mial swoj wozek.Ja bawilam sie autami Oliwka Agnes ma garaz wiec nie pisz ze cie to nie dotyczy:-D:-D
Ania dobrze mówi,chłopcy tez lubią sie bawić wózkami i lalkami jak i dziewczynki samochodami,nie ma reguły :tak::tak::tak:

Kochane mam do ws pytanko czy któras z was ogląda może Barwy szczęscia

ja ogladam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a co????

AS wszystkiego naj naj Sto lat kochana!!!!!

reklama
NATALI
Ale w tym wozku noworodka mozesz wozic tylko i wylacznie jak zamontujesz fotelik na przednim siedzisku:no:Tak normalnie nie idzie bo to siedzisko nie rozklada sie do spania:no:
moze lepiej kupic taki wozek w ktorym jedno z siedzisk rozklada sie na plasko i mozna zamontowac w nim jakas gondolke
wlasnie takiego szukam:tak::tak::tak:
zebym mogla gondole wsadzic ten tu to przyklad tylko
z tym ze mozna ten wozek kupic z dwoma siedziskami do spacerowki w te tylnie wtedy rozklada sie do lezacego:tak::tak:
d
juz jest dobrze wiec to nie jelitowka- na szczescie!
co do kwiatopwn to ie pomoge bo sie nie znam na tym :/
A brakiem apetytu nie ma sie co martwic;-)

Laura ma sie juz dobrze.Dalam jej jogurt i kupka byla po godzince:rofl2:
e no to supe ze juz dobrze:tak::tak::tak:
brakiem apetytu sie nie martwie bo wiem ze jutro za to pewnie bedzie jadl za dwoch:sorry::tak:
hejka.

ja jestem nie do życia:no::no::no: jakies chorubsko mnie bierze,nie wiadomo ską gardło mnie okropnie boli,cos mnie łamie,szprycuje sie tabletkami ,mam nadzieję ze szybko pzrejdzie bo łykac nie mogę,mówić też tak mnie boli
lodzika sobie zaaplikuj;-):-D:-D
wspolczuje gardziolka:baffled::baffled:

Do góry