reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes zdrowka zycze
Agnieszka dziekuje Ci bardzo za herbatke, Laurze tak zasmakowala ze odrazu wypila cala Dalam jej racuchy zjadla 5 plackow i pocisnela jeszcze pudding sahne nabrala apetytu
Ogladamy TVN oczywiscie moja cora nie spi bo sie wypsal w poludnie
Agnieszka dziekuje Ci bardzo za herbatke, Laurze tak zasmakowala ze odrazu wypila cala Dalam jej racuchy zjadla 5 plackow i pocisnela jeszcze pudding sahne nabrala apetytu
Ogladamy TVN oczywiscie moja cora nie spi bo sie wypsal w poludnie
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
helo kobitki
kurcze ocraz pozniej zasiadam do kompa,ale.....
rano skonczylam sobie film ogaladac,pozniej maa wstala,ogarnelam zlew,zrobilam zupke,pozniej psozlam z mal po Pauline i zakuoy
zaszlysmy do bratwoej,u niej kawka,ploteczki,pozniej na PRObe do kosciola
Weronika znalazla sobie kawalera z ktorym przesiedziala prawie cala probe:-):-):-):-);-)
kolejna proba w niedziele,pozniej we wtorek,czwartke i spowiedz w sobote]ale nie bedzie odnowienia chrztu,bo to wszytsko bedzie na mszy komunijnej
cale szczescie bo to odejdzie
i zawsze o 16 bylo spotkanie na zdjecia komunijne a teraz podobno ma nie byc,i tez dobrez
no i do domu wrocilysmy na 18,rozpalanie w piecu,dzieciom, jesc,psom jesc,podlewanei ogrodka itd itd.
mala urzadzila mi pol godz histerie w zasadzie nie wiem o co
ale poszla spac w miare grzeczbnie
no i znow zmywalam na koniec i siadam w koncu
kurcze ocraz pozniej zasiadam do kompa,ale.....
rano skonczylam sobie film ogaladac,pozniej maa wstala,ogarnelam zlew,zrobilam zupke,pozniej psozlam z mal po Pauline i zakuoy
zaszlysmy do bratwoej,u niej kawka,ploteczki,pozniej na PRObe do kosciola
Weronika znalazla sobie kawalera z ktorym przesiedziala prawie cala probe:-):-):-):-);-)
kolejna proba w niedziele,pozniej we wtorek,czwartke i spowiedz w sobote]ale nie bedzie odnowienia chrztu,bo to wszytsko bedzie na mszy komunijnej
i zawsze o 16 bylo spotkanie na zdjecia komunijne a teraz podobno ma nie byc,i tez dobrez
no i do domu wrocilysmy na 18,rozpalanie w piecu,dzieciom, jesc,psom jesc,podlewanei ogrodka itd itd.
mala urzadzila mi pol godz histerie w zasadzie nie wiem o co
ale poszla spac w miare grzeczbnie
no i znow zmywalam na koniec i siadam w koncu
Natalineczka555
kocham kochać :)
Natali ten wózek wogóle nie wyglada jak wózek to jest jakis wynalazek
dokładnie
swietne są tylko ze cena szokuje nowy 1000 złNATALI
To zobacz sobie p graco quatro deluxe bo one tez sa fajne i jedno siedzisko sie rozkladaI mozna dokupic usztywniana gondolke
Mi sie podobaja te graco
znalazłam jeden uzywany ale na licytacji jest 415 zl i nie osiagnal jeszcze ceny min
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/
Natalineczka555
kocham kochać :)
super ze apetyt wrocilAgnes zdrowka zycze
e no to zmiany na lepsze;-);-);-)kolejna proba w niedziele,pozniej we wtorek,czwartke i spowiedz w sobote]ale nie bedzie odnowienia chrztu,bo to wszytsko bedzie na mszy komunijnej
a ja tak siedze i sobie mysle ze moje poszukiwania i tak pojda na marne bo m zignoruje to i nie kupimy zadnego wozka bo on stwierdzi ze to zbedny wydatek
i bede znow jezdzic tym samym wozkie co z czarkiem czyli moje drugie dziecko bedzie juz 4 dzieckiem w tym wozku
a wozej nie ma juz hamulcow a raczka sama sie sklada, w budzie nie ma jednej sruby i sie sklada delikatnie ech
szkoda gadac
jeszcze sie nie spotkalam z komunia w sobote
na poczataku kazda matka sie boi ze jej dziecko bedzie plakalo w przedszkoluSkoro nie pracujesz, nie umiesz jezyka a zeby pracowac to raczej trzeba chociaz sie dogadac to dlaczego chcesz mala oddac do przedszkola?
Dla dziecka jezyk nie jest bariera bo dopiero sie uczy mowi.Zlapie szybko i po 3mc sama zobaczysz efekty.Gorzej jak mala zacznie mopwic tylko po francusku.
Chcesz isc do szkoly jezykowej, na jakis kurs?
latwo mowic...jesli chodzi o jezyk dla mnie to nie problem a tutaj jak chcesz pracowac to nawet bez jezyka ...
pracowalam juz za granica ..we wloszech..i tez jak przyjechalam to nic nie gadalam ale pracujac to lepiej sie nauczysz niz na kursach...
po drugie....mala bardzo lubi z dziecmi byc
po trzecie ...chcialabym zobaczyc was w mojej sytuacji...od kiedy sie urodzila moja corka ja z domu bez wozka nie wyszlam ..nawet jej ojciec mi nie pomaga...zadna babcia czy ciocia wiec jak mam ja oddac na kilka godzin do zlobka to nawet tylko po to zeby oddech zlapac!
reklama
Kochana nie chcę Cię martwić ,ale to co opisujesz wyglada na ataki padaczki wyłączeniowej.:----(Witam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/
Zasuwaj z nią biegiem do neurologa i rób EEG we śnie.
To da Ci pwność
Podziel się: