reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

mała miała wczoraj za dozxo wrazen więc noc przekichana :wściekła/y:

Natalieczka, ja polecam swoją karocę która jeżdżę na co dzień :tak: Wózek jest pojedynczy ale panienki jadą dwie :-ppeg perego venezia albo uno :tak: zrobię ci na spacerku fotkę jak jada moje panny :-)

Tu masz jakies z netu, na jakimś stu letnim modelu:-D, ale zasada sie ie zmieniła.

93857671.jpg

By lola_lu at 2010-04-28

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama
helo helo

dzis jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-D w sumie znow:rofl2:

mooja Paulina mnie zadziwia bo od 2 dni sama wstaje chwile przed 7,doslaownie z minute przed budziekime,nie musze jej sciagac siiila z lozka ani nic takiego
wczoraj zanim ja sie zwlekalm to ona juz byla ubrana:szok:
ciekawe jak dlugo to potrwa:sorry:

mala spala spokojnie,ale po tej wczorajszej histerie dalam jej melisal na uspokojenie,zjadal o 7 kasze i dalej spi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

p dzwonil ze autbus mu uciekl sprzed nosa i bedzie dopeiro nastepnym,czyli laski 8.20 mam dzwonic do starego go budzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamietajcie!

Natali-ja widzialam osobiscie fure MH i musze przyznac ze jest fajny i rzeczywiscie 2 krolewny w jednej karocy jada:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam
Mlodzi pospali do 8;30 i ja tez:-);-)Pogoda zapowiada sie super i niby maja byc 23 stopnie:tak::tak::tak:
Ale mi jakos nic sie nie chce:baffled:A mialam takie plany na dzisiaj hehe

a szkoda gadac tylko z Wojtkiem coraz wiecej klopotow Zuzi komunia no i Gaba nieznosna Wszytko poszło o kapsle Wojtek zbira takie kapsle ja to sie nie znam no i kiedys Gaba zauwazyla u niego i dzis rano zaczęla dobireac sie do Wojtka tornistra po kapsle Wojtek wpad w szal ze to jego kapsele ze to moja wina bo jej pokazalam ze tam są awantura na 102 :wściekła/y: A Gabi stali po prostu sie zanosiła od płaczu aż zwymiotowała Wkurzylam sie i przylałam Wojtkowi jak [poszedla do szkoly nie wiem ale zle sie z tym czuje az musialm nabrac lekow i juz dzis samochodem nie pojade Tlumaczylam mu ze przeciez sie tylko pobawi i zostawi ale nie no idochodza inne sytuacj nawet pod9czas jazdy samochodem z Zuzia sie kóca na `okrąglo szturchaj raz musial stanąc na awryjnych bo tak mnie zdenrewowaly ze bie0gó0w nie mogłam wrzucic :no::no::no:

reklama
Asiu powiem Ci szczerze ze czasami mam podobne odczucia do Pauliny,nie dosc ze glupi wiek to jeszcze ona nieraz nie rozumie takich pdostawowych rzeczy ze doprowadza mnie do furii
tez zbiera te kapsle,a mala tez chce i coraz sie o to kloca albo o pte shopy

obie teraz mamy stres przed komunia,tylko Ty masz 3 dzieci
i ja nieraz wychodze z siebie to Tobie sie nie dziwie

kochana wyplacz sie,wygadaj idz na plotki,albo na dlugi spacer bez dzieci tak zeby odetchnac

a nasze dzeci nas wykanczaja nieraz psychicznie ale nie sadze zebys juz go nie kochala,chyba sie tak nie da:no::no::no::no:
jestes zmeczna i tyle

Do góry