reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to witam wieczorkiem:tak::tak::tak:
My niedawno wrocilismy do domku:tak::tak::tak:jest tak cieplo na dworze ze az sie nei chcialo wracac:tak::tak::tak:zaraz biore sie za kapiel mlodych i pewnie za niedlugo pojda spac:tak:

MH
Napewno zrobie foteczki:tak::tak::tak:

MALINUS
Moje dzieciaki tez czesto maja takie glupawki,ale Oni to przewaznie wieczorem:szok:
A Julki tekst jak zwykle superowy;-):-D:-D:-D

LIDUS
Ja wlasnie sprzedaje taki jeden za drugim hehe:tak:Bo mialam bebe confort i teraz jakos wole taki obok siebie;-):-)

reklama
medea ja tez taka cholera byłam ze dziecko chcia,lo a ja mu tlumaczyłam ze dziewczynki sie bawia wózkami a on nic wział swoja kase i powiedział ze idzie do sklepu kupic wózek dla misia bo nie ma w czym misio spac :-D:-D:-D no i co miałam zrobic kupiłam wózek parasolke za 17 zł w markrecie :-D:-D:-Di butelke ze znikajacym mleczkiem za 7zł bo misio był głodny :-D:-D

Maksiu spi a ja juz sie tez wykapałam no i baaaaaa meczy mnie znów zgaga:eek::eek::eek:

medea ja tez taka cholera byłam ze dziecko chcia,lo a ja mu tlumaczyłam ze dziewczynki sie bawia wózkami a on nic wział swoja kase i powiedział ze idzie do sklepu kupic wózek dla misia bo nie ma w czym misio spac :-D:-D:-D no i co miałam zrobic kupiłam wózek parasolke za 17 zł w markrecie :-D:-D:-Di butelke ze znikajacym mleczkiem za 7zł bo misio był głodny :-D:-D

Maksiu spi a ja juz sie tez wykapałam no i baaaaaa meczy mnie znów zgaga:eek::eek::eek:
moj czarek ostatnio z wiktorem u Julki sie o jej wózek kłucili:sorry:
a julka się pociągiem bawiła:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie wieczorkiem.:happy:
moje dzieci juz wykapciane nakarmione ale jak narazie słysze to nie maja zamiaru spac.:no::wściekła/y:
ja ide zaraz ćwiczyc,nastepnie prysznic i bede ogladac ycd.może jeszcze uda mi sie dzis wskoczyc na bb.:tak:;-)

natalineczka-tak już za mna chodziły te krokiety i uszkA wiec sie zmusiłam i zrobiłam.:szok:
a co do kwiatkow to nie pomoge,bo sie nie znam.:no:

dowikla-a mogła bys mi na pw wrzucic fotki tego wózka(chetnie go zobaczę)i co zadowolona bylas z niego?
mi sie cholernie podobaja te jeden za drugim.:tak:

Natali a czemu pytasz o wózek dla dzieci w róznym wieku:-):-):-)
Bo ja mam niebieski i z duzymi kołami bo ja tez na wsi mieszkam wiec male koła odpadaja:no::no::no:

Jak bedzie chciał to i tak nie dostanie:-D

As
co było Klaudii??
Po wielu badaniach i kombinacjach,posiewach,cudactwach wyszło z objawów,że to nietolerancja laktozy tak ją ścieła.

Tu masz więcej na ten temat.
Tam są wypisane wszystkie objawy,a Klaudia miała tylko na początku własnie rozregulowaną perystaltykę a potem doszły omdlenia,nudności i zawroty głowy.
Choroba Leśniowskiego - Crohna, jelito, wrzody, stany zapalne, kamica żółciowa, zaparcia, biegunka.

kurcze oby to nie byla jelitowka:no::no:
teraz lubi grasowac:baffled::baffled::baffled:

ale z tego co widze to ma male kola a mi wlasnie na kolkach duzych bo na wsi to roznie gorki laski itd:sorry::sorry:
a mam pytanie ma ktoras jakis wozek dla dzieci w roznym wieku?
Julka wymiata:-D:-D:-D:-D:-D

widac ze brat Julki:-D:-D:-D:-D

bidulina malutka sie meczy:no::no::no:
oby jej szybciutko minęło:tak::tak:

wesoło masz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

chcialo ci sie uszka i krokiety robic:eek::szok::szok::szok:
respect:tak::tak::tak::tak:
a co do dzieckow;-) chcialabym zobaczec taka akcje:-D:-D:-D:-D

e no to super, widzisz i po co sie martwilas;-):-):-)

wlasnie a co trzeba zrobic zeby pies zalapal:eek::eek:
tak z ciekawosci spytam;-)

witam sie po dzaileczce, my w domku dekoder co chwila mi jakis komunikat wywala:crazy::crazy:
normalnie dziecko nie moze sobie bajek obejrzec:crazy:
dzwonilam do nich babka mi powiedziala ze dopiero po godzinie znikna, ale dobrze ze znikna:sorry::tak::tak:
czarek wcina sucha bule glodny jak pierun, na obiad nie zjadl nic:crazy:
kawalek makaronu i sosu i nic wiecej na dzialce trzy ciastka i wsio:sorry:
ide mu pyknac jebus z patetem:tak::-D:-D
ja tez glodna ale ja moge poczekac zaraz mu zrobie ama poloze spac i bedzie spokoj zeby zjesc :tak::tak:
aha i kupilam sobie 8 pelargonii na balkonik, różowe bo wszedzie czerwone a ja sie w dode zabawie:-D:-D:-D:-D
a na wyplate kupie sobie surfinie do reszty skrzynek
apropo mam pytanie, jak gesto sadzidzie pelargonie do skrzynek:eek::eek:
ja mam metrowe skrzynki i sie zastanawiam czy za malo ich nie kupilam bo kupilam po 4 do jednej skrzynki:baffled::baffled:
Co trzeba zrobić ,aby pies załapał ?:-D:-D
Nauczyć właściciela,żeby on sam załapał a potem wytłumaczył psu o co kaman.:tak::-):-)

Tak jak napisałam wcześniej.
Nie ma głupich psów-są tylko niewyszkoleni właściciele.:tak::-):-)
Ja pelargonię sadziłam po 3 w skrzynce czyli co 30 cm.
One mocno się rozkrzaczają i jak mają więcej miejsca to ładniej rosną.:tak::-):-)

Kochane mam do ws pytanko czy któras z was ogląda może Barwy szczęscia
:no::no::no::no::no:
Natali a czemu pytasz o wózek dla dzieci w róznym wieku:-):-):-)
Bo ja mam niebieski i z duzymi kołami bo ja tez na wsi mieszkam wiec male koła odpadaja:no::no::no:
no bo moj czarek bedzie mial dwa latka jak urodze i jak do miasta trza bedzie jechac to z dwoma wozkami nie wyrobie:no::no::no:
a czarek nie bedzie w nieskonczonosc chodzil sama widze co sie dzieje z wiktorem jak mama go ciaga po miescie w te i we w te az mi go szkoda bo wozka mu nie wezmie on zaczyna po jakims czasie marudzic (dla mnie normalne) mama tez sie wscieka i koniec zakupow:sorry::sorry:
a ja nie chce przez to przechodzic:no::no:
Ja pelargonię sadziłam po 3 w skrzynce czyli co 30 cm.
One mocno się rozkrzaczają i jak mają więcej miejsca to ładniej rosną.:tak::-):-)
wiem wlasnie zeby ich gesto nie sadzic bo ciocia sadzila po 5 tak jedna kolo drugiej na scisk w uwaga 50cm doniczce:sorry::sorry:
i sie strasznie dziwila ze jej nie rosna tak jak sasiadce:sorry::sorry::sorry:
jak jej mowilam ze sie tak gesto nie sadzi to bo ja sie nie znam nie to nie, jej sprawa jej balkon, ja zrobie po swojemu i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie:sorry:;-):tak::tak::tak:ja mam skrzynke 1 m i cztery sadzonki do jednej skrzynki tak wiec kolo co 25 cm:tak::tak::tak:
mysle ze styknie;-)

no tak to myslisz ich wsadzic razem do jednego wózka:-):-) najlepszym wyjsciem u ciebie byłoby jakbys dokupiła sobie do wózka taki podnózek gdzie dziecko staje na nim , doczepia sie go do wózka i on jest na dwóch kółkach o rozstawie mniejszym niz wózek duży . Takze pchas tylko wóżio a to jedzie samo , w niemczech wlasnie duzo ludzi takie ma a i u nas widze coraz wiecej własnie mam tak robi:tak::tak::tak:ale jaki koszt jest tego to nie mam pojecia

reklama
no tak to myslisz ich wsadzic razem do jednego wózka:-):-) najlepszym wyjsciem u ciebie byłoby jakbys dokupiła sobie do wózka taki podnózek gdzie dziecko staje na nim , doczepia sie go do wózka i on jest na dwóch kółkach o rozstawie mniejszym niz wózek duży . Takze pchas tylko wóżio a to jedzie samo , w niemczech wlasnie duzo ludzi takie ma a i u nas widze coraz wiecej własnie mam tak robi:tak::tak::tak:ale jaki koszt jest tego to nie mam pojecia
wiesz co watpie zeby mi czarek ustal tyle czasu, a koszt patrzalam kosztuje 250 zl taka dostaweczka :sorry::sorry::sorry:
tak wiec na to samo bym wyszla jak bym kupywala wozek bo wozio i tak musze zakupic

Do góry