reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As kochana nie odbiorę od ciebie telefonu bo znów mi się zblokował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj jak pójdę do plusa to nie będzie to miła rozmowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anaconda rowerek świetny moja Julka powiedziała jaki kobiecy jeszcze koszyk wiklinowy z przodu a w nim tulipany...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dza dużo seriali moje dziecko ogląda chyba :-D:-D:-D:-D
Myszunia o żyjesz :-D:-D:-D:-Dpost boski :-D:-D:-D:-D:-Da korepetycje popieram wyjcie z domu to jest to :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Meduska tyle kupska nie robisz:szok::szok::szok::szok:dziewczyno ty na cito do lekarza na pogotowie bo to nie jest napewno normalne :szok::szok::szok:
Natalineczka a moja Julka dostawała debridat na kolki :baffled::eek::eek::eek:
Dowikluś ale śliczny ten wózek no i dobra firma :tak:
A&E drogie są te maclareny ale tez później łatwo je sprzedać :tak:
Natali mi się one też średnio podobały i zastanawiałam się czym się ci ludzie zachwycają dopóki nie dane było mi go prowadzić chwilkę :tak::tak::tak:on nie jeździ on płynie nawet na tych naszych "chodnikach":tak:
Ania a ty czemu chcesz zmienić wózek?????????
My wróciliśmy ze szkoły zupka zjedzona ja zaraz musze kawę wypić bo zasypiam :eek::eek::eek::eek:a poza tym gardło mnie draie katar męczy i ogólnie czuję że znów mnie jakieś choróbsko bierze:eek::eek::eek:
a teraz wam zacytuję ostatni tekst mojej Julki "Antek daj mi miejsce na oddech bo czuję się dziś przytłoczona życiem ":szok::-D:-D:-D

reklama
Malinka ja szukam dla lalek Laurze:-) Swojego Maclarena nie wymienilabym na inny:no:To byly najlepiej zainwestowane pieniadze:tak:lepiej nie moglam wybrac:-) Zreszta z 1 wozka tez bylam zadowolona bo by gleboki, spacerowy i maxicosi 3 w 1Ale wozio moja mama kupila ja wybralam Rodzice dali pieniazki.A teraz Iwona bedzie swoja ksiezniczke wozila :)
Julcia teksciara :))

MH tyle postow ze moze cos umknac;-)

Anaconda wozek dla lalki tez kupujesz?

Moja Lala spi wstanie to nie wiem co jej dac do jedzenia:eek: Na kupke to chyba jogurt:nerd:

Anka rozglądam się za wózeczkiem, może na dzień dziecka bym jej kupiła, jak znajdziesz fajne to podeślij linka bo ja tak niby się rozglądam ale to nie jest tak "na już" :tak::tak::tak:

Anka rozglądam się za wózeczkiem, może na dzień dziecka bym jej kupiła, jak znajdziesz fajne to podeślij linka bo ja tak niby się rozglądam ale to nie jest tak "na już" :tak::tak::tak:

wlasnie przegladam allegro i tyle tych wozkow ze szok
Ja szukam duzego wozka z ruchoma raczka.Nie chce kupic wozka na rok tylko zeby Lali mogla sie nim dluzej pobawic.Ostatnio kupilam wozek zima i co> Juz za maly :/

Anaconda marne ma szanse na ciszę bo jak oni wracaja ze szkoły to Antek ich prawie nie opuszcza :-D:-D:-D:-D:-Da Julkę zaczyna drażnić to że on wiecznie o coś ją pyta a jak ona go zlewa i mu nie odpowiada to włazi na nią patrzy w oczy i pyta do skutku :-D:-D:-D:-Da na szczęście wystarczy mu odpowiedzić tak Toni albo no racja i daje spokój...do następnego pytania które zadaje po 20-30 sekundach :-D:-D:-D:-D:-Dmoim dzieciom buzie się nie zamykają:eek:oni nawet przez sen gadają:eek::-D
Dorotko zawsze możesz książkę pożyczyć z biblioteki :tak:ja gdyby nie biblioteka tez bym pewnie mało co czytała a tak to spokojnie po 5-8 książek m-cznie przerabiam :tak:

Malinka moja robi tak samo, jak już mi się nie chce jej odpowiadać na tysięczne pytanie to podchodzi do mnie blisko i mi zagląda prosto w oczy i pyta i wtedy ja wymiękam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra ja już zmykam po swoją i zapewne trochę na placu zabaw posiedzimy :tak::tak::tak:

Anaconda a szukasz spacerowki czy taki wileofunkcyjny?

Moja sie przebudzila i powiedziala ze brzuch ja boli kurcze nie wiem moze do lekarza z nia jechac? Dalam jej rumianek ale widac nie pomogl:baffled:
W sumie nic takiego nie jadla ehhh kupki biedna nie moze zrobic czy co? Sama nie wiem jeszcze nigdy nie miala bolu brzucha:no:

reklama
Aniu a dawno Lali nie robiła kupki?????? moja Julina popija w dzień dziurawiec ,melisę,rumianek ale ona wogóle zoiołolubna:eek:masz w domu dziurawiec??bo on ma właściwości rozkurczowe więc może jej pomóc:tak:a jak ją brzuszek boli to lepiej jej jogurciku nie dawaj :no:może kompot z jabłek :tak:

Do góry