reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
Witam! :-)
Żyję!
Podczytuję!
Dzieciaki marudne!
Wracam do moich korepetycji! :-)
Czasu brak!
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie!
aleś posta walnęła
A&E
Ale masz dobrze z ta szwagierka
Moje to teraz sa na takim etapie ze nigdzie by beze mnie nie poszlyI ja tez za bardzo nie mam szans zeby gdzies sie wyrwac sama
A takie urodziny na sali zabwa sa super
MYSZUNIA
Fajnie ze wracasz do korepetycji
No to moje mendki leza albo i nawet spia a ja pije sobie kawke mrozona
Ale masz dobrze z ta szwagierka
Moje to teraz sa na takim etapie ze nigdzie by beze mnie nie poszlyI ja tez za bardzo nie mam szans zeby gdzies sie wyrwac sama
A takie urodziny na sali zabwa sa super
MYSZUNIA
Fajnie ze wracasz do korepetycji
No to moje mendki leza albo i nawet spia a ja pije sobie kawke mrozona
No co? Na takiego czasu mi starczyło
aleś posta walnęła
A tak apropos "jebusia" to moja ciocia jak pytała swojego trzylatka co chce jeść to jej mówił - "****, patetu i kutata", co w wolnym tłumaczeniu oznaczało chleb z pasztetem i ogórka
Zmykam, bo Zuzka się budzi, laptop rozładowuje, naczynia w zlewie czekają aż się nad nimi ulituję, mięso na obiad się rozmraża, a łazienka czeka na sprzątanie
Paaaaa! :-)
...
MYSZUNIA
Fajnie ze wracasz do korepetycji...
Decyzja zapadła w ostatni weekend. Powiedziałam mojemu m, że albo wrócę do ludzi, albo niedługo mnie wywiezie do szpitala psychiatrycznego Dodatkowym argumentem była kaska, więc się wreszcie zgodził No i wczoraj miał debiut - 5 godzin sam z dzieciakami! Ale sprawdził się - muszę go pochwalić Zuzia wykąpana, Piotruś ubrany do snu, obydwoje nakarmieni, położeni spać
A teraz to już naprawdę uciekam, bo Zuzia zaczyna koncert i jeszcze mi Piotrusia obudzi! :-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Ale naprodukowałyscie
Madziula, twój post tak bije optymizmem,ze az miło sie czyta
Malinka, piekny wykład nt. umeblowania pokoju dziececego
Myszunia, mezulo zdolniacha
A&E a nie lepiej kupic jakis lekki wózeczek, Emily to już spora dziewczynka
Anaconda, to nowy rowerek majeczki? bo gdzies sie zagubiłam.
Madea, koniecznie wkręć się do tego gastrologa, młoda dziewczyna z ciebie, musisz to szybko wyleczyć.
Moja Helena po przedszkolu spi Obiad prawie gotowy a ja nie mam co robić szok
Madziula, twój post tak bije optymizmem,ze az miło sie czyta
Malinka, piekny wykład nt. umeblowania pokoju dziececego
Myszunia, mezulo zdolniacha
A&E a nie lepiej kupic jakis lekki wózeczek, Emily to już spora dziewczynka
Madea, koniecznie wkręć się do tego gastrologa, młoda dziewczyna z ciebie, musisz to szybko wyleczyć.
Ostatnia edycja:
Natalineczka555
kocham kochać :)
No co? Na takiego czasu mi starczyło
A tak apropos "jebusia" to moja ciocia jak pytała swojego trzylatka co chce jeść to jej mówił - "****, patetu i kutata", co w wolnym tłumaczeniu oznaczało chleb z pasztetem i ogórka
Zmykam, bo Zuzka się budzi, laptop rozładowuje, naczynia w zlewie czekają aż się nad nimi ulituję, mięso na obiad się rozmraża, a łazienka czeka na sprzątanie
Paaaaa! :-)
a teraz lata dalam mu chleb tostowy to chodzi i gada ałułułłłłłołiłeś co znaczy ułożyłeś
załaczyłam kamerke do kamerowania co by mi sie naladowala to jak mi sie uda go skamerowac to wrzuce;-);-)
No to ja tez juz uciekam bo was tu podczytuje a godzinki leca trzeba zbierac sie i po dzieci do skoly jechac
Myszunia super ze zajrzalas a post to walnęlas no ale wiemy ze zyjesz
Aga to Emili siewybawi fajne sa takie imprezki dziecięce:-):-)
Myszunia super ze zajrzalas a post to walnęlas no ale wiemy ze zyjesz
Aga to Emili siewybawi fajne sa takie imprezki dziecięce:-):-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
tak zrob!Anka no faktycznie ja tylko zrobie sobie zapas pampków i kosmetyków
Ide zupke skonczyc tzn ziemniaczki do niej wkroić zaraz wracam do was;-)
tir by sie przydal wzielabym wszyustko jednorazowo)Gratulacje przekażę .Dzięki :-):-)
Wcale kawy nie pije,bo na mnie nie działa.
Mogę wypić kawę połozyć głowę do poduszki i zasnać w 30 sekund.
Fajnie,że sukieneczka fajna.
Potem będzie znów dla Iwcik
Niedługo tirem będziesz do niej jeździć ,bo sprinter nie wystarczy.
Nie mam dealera,nic nie biorę .Tyle snu mi wystarczyło.Jestem naprawdę wyspana.
Rację bytu będzie miało przy gościach,kiedy dzieci będą się hurtem bawiły.
A sukieneczka to dla mnie na komunie sobie zamoiwlam na ebay
wiem wiem szok ze ja tak szybko no ale coz jak juz nas obudzili a slonko za oknem to szkoda bylo sie klasc:-) Chleb o samku pizzy jeszcze tego wynalazku nie jadlamJak bede w PL to kupie do probyNosz cholera znów mnie z BB non top wywala i jak chcę wejść to mi error wyskakuje
Natalineczko no jakoś do ciebie nie mam 100% pewności ale jakoś tak mi sie Julek płci męskiej wydaje
Lunka wszystkie myślą że ciąża wtedy kiedy si,ę nie planuje to koniec świata a otem co 8 cud świata sama tak świadomie zdecydowac to zawsze coś...a tak.......no kochana chłopak ma być pójdziesz na macierzyński potem wychowawczy..minie kryzys w kraju ...pracy będzie w brud.....
As moja Julia ma astmę :-----(
Anaconda no jaki ten rowerek???????????bo umrę z ciekawości
MH no i jaki wózeczek kupiłaś Nice?????????????????????????????
Anka ty o tak wczesnej godzinie na nogach
Dowiklusia też
Moję dziecię wstał wyspane i bawi się w nomiocie normalnie mam pokojowy namiot nie mam dziecka polecam do kupienia w biedronce za jedyne 29.99a i polecam biedronkowy chleb tostowy o smaku pizzy wychodzą tosty pizzowe marzenie normalnie orgazm podniebienia
no to czekamy na decyzje;-)zreszta narazie to tylko takie moje propozycje zobaczymy co m powie jak przyjedzie;-)
a jutro pzyjezdza:-):-):-)
chyba mu zasmakowaloMój synuś najmłodszy wciąż mnie zaskakuje swoim wygadniem właśnie mi powiedział "mama mniam mniam " no to ja poszłam do kuchni i mówię zrobie ci kanapkę z pasztecikem co??a toni "nie mama o to.."i pokazał na makaron z wczorajszego obiadu
kontuzjowana i nie nadazaale lecicie z postami woliej trochę bo ja jestem kontuzjowana i nie nadążam
witam się wtorkowo;-)
[/COLOR]
i niestety wiecej nie pamietam
a u mnie Mika ma ropne zapalenie migdałków (babcię wysłałam do lekarza) i antybiotyk:-(a jeszcze w poniedziałek nic nie wskazywało, ze tak się ta infekcja rozwinie
ja nadal w pozycji siedzącej, juz mnie tyłek od tego boli i popadam w jakąś depresję, m nie ogarnia tego wszystkiego i dziaisj się pokłóciliśmy wszystko mnie wkurza, nawet to, że nie tak odsłonił zasłonę rano i mnie razi bo jest krzywo i głupio mi tak o wszystko prosić bo ja raczej z tych osób które wolą same coś zrobić niż kogoś prosić
ale przynajmniej sam z własnej woli rano podlał mi kwiatki przed domem
Zdrowka zyczymy
Witam
Anka ty tak wczesnie na nogach woooowwww ale napewno gdyby nie dzwonek to byc dluzej pospala co????)))))
fajnie ze wpadlasCześc laski:-)
Od razu przyznaję się, że poczytałam tyle o ile... Wszsytko w biegu
Malinka no w końcu jesteś!!!!! Zdrowiej szybko i pewnie juz wiesz co u mnie siedzi;-) A ja ci tak pięknie na czerwono wytłusciłam to Ciebie nie było:-(
U nas powoli bieganina, bo wesele lada dzień. Opieka do małego załątwiona więc chociaż to. M obiecuje nie pić no i moze akurat, że będziemy siędobrze bawić...no tylko że siedząc na tyłku całe weselicho to mało zabawne
Hmmm co jeszcze....nie pamietam
Medea nasza gwiazdą MTV
Natalineczka "jebuś" ....słodkie
Dziewczyny fotki cudne, widoki ekstra;-)
no patrz jak pieknie Ci sie dzien ulozylJuz wrocilam z mlodymi do domu bo byly mega marudnepowiesze pranie i zaraz klade Je spac
Dobrze ze mlody w szkole do 16 to jak sie wyspia ,ubiora sie i po Niego pojdziemy i wrocimy w sam raz na obiadek
KERNUS
No fajnie ze zajrzalasAle pilnuj sie kochaniutka
daj linka ja szukam tez jakiegos wozeczka:-)ANACONDKA
Fajny ten rowerekTo jest 16" tak?
A jak malej sie na nim jezdzi?
Pranie powiesilam,a moje dziewczynki rozebraly sie i sie opalaja na balkonieZaraz Je biore i niech zmykaja spac
A ja zamowilam dzisiaj mlodym ten wozek cossatta z tego typu co ma MH tylko teroszke inny i oczywiscie podwojnyJutro ma facet juz go wyslac i mam ndzieje ze szybko dojdzie
iodz na pogotowie bo do listopada dalekodziewczyny ja nie ma zaparć- ja m całkowicie rozregulowane trawienie- albo nie wiadomo, czy nie coś gorego- bo raz mam biegunke, raz zaparcia, czasem nie robie kupy prze tydzień ponad(!) czasem przez 3 dni sam śłuz- i to nie zalezy od tego ile wypije ile zjem- lactulosum brałam ale to jeszcze bardziej spieprzyło mi jelita.
poza tym mam wzdęcia i cokolwiek zjem to od razu mi wywala brzuch.
a wcześniej jak jadłam jak słoń to wogóle mi brucha nie wywalało i nie robiłam kupy przez miesiC(!) to znów myślalam, że mam JAKIEGOŚ ROBALA... sorry za caps
no i lekarz mi powiedział, że musze do gastrologa i to jak najszybciej ale on nie umie nic poradzić na terminy
teraz czekam az znów bede wydalała sam śluz to ide na pogotowie- wtedy od razu mnie gastrolog zbada
innego sposobu na tą durną służbę zdrowia nie ma....
no mamus teraz ty;lko kup prezenty i po klopocieAnaconda fajny ten rowerek
Moje dziecko wlasnie zostalo porwane przez szwagierke poszli do przedszkola na jakas imprezke)
w ogole Emily zostala zaproszona do 3 dzieci na urodziny jedne beda teraz w piatek na sali gdzie robilam chrzciny tzn od wlascicieli syn bedzie mial 2 latka i szykuja mu wielka impreze
a reszta urodzin na poczatku maja dobrze ze szwagierka sie zaangazowala ze z nia pojdzie na te wszystkie urodzinki bo to praktycznie jej znajomi sa Emily sie zawsze z ich dziecmi bawi na placu zabaw.
Musimy tylko jeszcze jakies prezenty pokupowac.
Witam! :-)
Żyję!
Podczytuję!
Dzieciaki marudne!
Wracam do moich korepetycji! :-)
Czasu brak!
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie!
fajnie ze czytasz a dzieci jak dzieci raz maja lepszy dzien raz gorszy
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja już z zakupów wróciłam, dwie siaty z biedronki przytargałam jak ten łoś a za każdym razem sobie mówię że nie będę tyle dźwigać bo przecież samochód jest
Teraz z obiadkiem zasiadłam i za godzinkę trzeba będzie po Maję iść
Malinka u mnie w biedronce nie było tego chlebka tostowego a tak się napaliłam
Tak to jest 16" ale jakaś taka duża się wydaje a Majka wczoraj bardzo się ucieszyła jak wyszła z przedszkola i go zobaczyła ale ona chyba źle siada i źle siłę rozkłada bo popedałuje trochę i mówi że ją nogi bolą a to przecież już na dwóch kółkach powinna się uczyć jeździć a nie na czterech
Ty leć czym prędzej do lekarza bo to nienormalne to co piszesz
A co do zaparć to moja Maja niestety je ma :---(
Fajnie masz z tą szwagierką i przy okazji dziecko się rozerwie
Tak rowerek nowy - wczoraj kupiłam bo ze starego (jeśli tak można nazwać rowerek kupiony rok temu) był już za mały
A Helenka to ma tyle zajęć i tak to przeżywa że wymęczona spać idzie zaraz po przedszkolu
Teraz z obiadkiem zasiadłam i za godzinkę trzeba będzie po Maję iść
Malinka u mnie w biedronce nie było tego chlebka tostowego a tak się napaliłam
ANACONDKA
Fajny ten rowerekTo jest 16" tak?
A jak malej sie na nim jezdzi?
Tak to jest 16" ale jakaś taka duża się wydaje a Majka wczoraj bardzo się ucieszyła jak wyszła z przedszkola i go zobaczyła ale ona chyba źle siada i źle siłę rozkłada bo popedałuje trochę i mówi że ją nogi bolą a to przecież już na dwóch kółkach powinna się uczyć jeździć a nie na czterech
dziewczyny ja nie ma zaparć- ja m całkowicie rozregulowane trawienie- albo nie wiadomo, czy nie coś gorego- bo raz mam biegunke, raz zaparcia, czasem nie robie kupy prze tydzień ponad(!) czasem przez 3 dni sam śłuz- i to nie zalezy od tego ile wypije ile zjem- lactulosum brałam ale to jeszcze bardziej spieprzyło mi jelita.
poza tym mam wzdęcia i cokolwiek zjem to od razu mi wywala brzuch.
a wcześniej jak jadłam jak słoń to wogóle mi brucha nie wywalało i nie robiłam kupy przez miesiC(!) to znów myślalam, że mam JAKIEGOŚ ROBALA... sorry za caps
no i lekarz mi powiedział, że musze do gastrologa i to jak najszybciej ale on nie umie nic poradzić na terminy
teraz czekam az znów bede wydalała sam śluz to ide na pogotowie- wtedy od razu mnie gastrolog zbada
innego sposobu na tą durną służbę zdrowia nie ma....
Ty leć czym prędzej do lekarza bo to nienormalne to co piszesz
A co do zaparć to moja Maja niestety je ma :---(
Moje dziecko wlasnie zostalo porwane przez szwagierke poszli do przedszkola na jakas imprezke)
w ogole Emily zostala zaproszona do 3 dzieci na urodziny jedne beda teraz w piatek na sali gdzie robilam chrzciny tzn od wlascicieli syn bedzie mial 2 latka i szykuja mu wielka impreze
a reszta urodzin na poczatku maja dobrze ze szwagierka sie zaangazowala ze z nia pojdzie na te wszystkie urodzinki bo to praktycznie jej znajomi sa Emily sie zawsze z ich dziecmi bawi na placu zabaw.
Musimy tylko jeszcze jakies prezenty pokupowac.
Fajnie masz z tą szwagierką i przy okazji dziecko się rozerwie
Tak rowerek nowy - wczoraj kupiłam bo ze starego (jeśli tak można nazwać rowerek kupiony rok temu) był już za mały
A Helenka to ma tyle zajęć i tak to przeżywa że wymęczona spać idzie zaraz po przedszkolu
Ostatnia edycja:
Podziel się: