reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A&E
Ale masz dobrze z ta szwagierka:tak::tak::tak:
Moje to teraz sa na takim etapie ze nigdzie by beze mnie nie poszly:no::no:I ja tez za bardzo nie mam szans zeby gdzies sie wyrwac sama:no::no::no:
A takie urodziny na sali zabwa sa super:tak::tak::tak:

MYSZUNIA
Fajnie ze wracasz do korepetycji:tak::tak::tak:

No to moje mendki leza albo i nawet spia a ja pije sobie kawke mrozona:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
aleś posta walnęła:-D
No co? Na takiego czasu mi starczyło :-p:-p:-p:-p:-p

A tak apropos "jebusia" to moja ciocia jak pytała swojego trzylatka co chce jeść to jej mówił - "****, patetu i kutata", co w wolnym tłumaczeniu oznaczało chleb z pasztetem i ogórka :-D:-D:-D:-D

Zmykam, bo Zuzka się budzi, laptop rozładowuje, naczynia w zlewie czekają aż się nad nimi ulituję, mięso na obiad się rozmraża, a łazienka czeka na sprzątanie :sorry:
Paaaaa! :-)

...
MYSZUNIA
Fajnie ze wracasz do korepetycji:tak::tak::tak:...
:tak:
Decyzja zapadła w ostatni weekend. Powiedziałam mojemu m, że albo wrócę do ludzi, albo niedługo mnie wywiezie do szpitala psychiatrycznego :-D:-D:-D:-D Dodatkowym argumentem była kaska, więc się wreszcie zgodził :tak: No i wczoraj miał debiut - 5 godzin sam z dzieciakami! :szok: Ale sprawdził się - muszę go pochwalić :tak: Zuzia wykąpana, Piotruś ubrany do snu, obydwoje nakarmieni, położeni spać :tak:

A teraz to już naprawdę uciekam, bo Zuzia zaczyna koncert i jeszcze mi Piotrusia obudzi! :szok::-)

Ale naprodukowałyscie :szok:
Madziula, twój post tak bije optymizmem,ze az miło sie czyta :tak:
Malinka, piekny wykład nt. umeblowania pokoju dziececego :tak::-D
Myszunia, mezulo zdolniacha :happy:
A&E a nie lepiej kupic jakis lekki wózeczek, Emily to już spora dziewczynka :tak:

Anaconda, to nowy rowerek majeczki? bo gdzies sie zagubiłam.

Madea, koniecznie wkręć się do tego gastrologa, młoda dziewczyna z ciebie, musisz to szybko wyleczyć.

Moja Helena po przedszkolu spi :-p Obiad prawie gotowy a ja nie mam co robić szok :szok::-D

Ostatnia edycja:
No co? Na takiego czasu mi starczyło :-p:-p:-p:-p:-p

A tak apropos "jebusia" to moja ciocia jak pytała swojego trzylatka co chce jeść to jej mówił - "****, patetu i kutata", co w wolnym tłumaczeniu oznaczało chleb z pasztetem i ogórka :-D:-D:-D:-D

Zmykam, bo Zuzka się budzi, laptop rozładowuje, naczynia w zlewie czekają aż się nad nimi ulituję, mięso na obiad się rozmraża, a łazienka czeka na sprzątanie :sorry:
Paaaaa! :-)

a teraz lata dalam mu chleb tostowy to chodzi i gada ałułułłłłłołiłeś co znaczy ułożyłeś :-D:-D:-D:-D:-D:-D
załaczyłam kamerke do kamerowania co by mi sie naladowala to jak mi sie uda go skamerowac to wrzuce;-);-)

No to ja tez juz uciekam bo was tu podczytuje a godzinki leca trzeba zbierac sie i po dzieci do skoly jechac:tak:

Myszunia super ze zajrzalas a post to walnęlas no ale wiemy ze zyjesz:-D:-D:-D

Aga to Emili siewybawi fajne sa takie imprezki dziecięce:-):-)

Anka no faktycznie ja tylko zrobie sobie zapas pampków i kosmetyków:-D:-D:-D

Ide zupke skonczyc tzn ziemniaczki do niej wkroić:tak::tak::tak: zaraz wracam do was;-)
tak zrob!
Gratulacje przekażę .Dzięki :tak::-):-)
Wcale kawy nie pije,bo na mnie nie działa.
Mogę wypić kawę połozyć głowę do poduszki i zasnać w 30 sekund.:-D:-D:-D:-D

Fajnie,że sukieneczka fajna.
Potem będzie znów dla Iwcik :-D:-D:-D:-D:-D
Niedługo tirem będziesz do niej jeździć ,bo sprinter nie wystarczy.:-D:-D:-D:-D

Nie mam dealera,nic nie biorę .Tyle snu mi wystarczyło.Jestem naprawdę wyspana.:-D:-D:-D:-D

Rację bytu będzie miało przy gościach,kiedy dzieci będą się hurtem bawiły.
tir by sie przydal :) wzielabym wszyustko jednorazowo:))
A sukieneczka to dla mnie na komunie sobie zamoiwlam na ebay :)
Nosz cholera znów mnie z BB non top wywala i jak chcę wejść to mi error wyskakuje :angry:
Natalineczko no jakoś do ciebie nie mam 100% pewności ale jakoś tak mi sie Julek płci męskiej wydaje:eek::-D:-D:-D:-D
Lunka wszystkie myślą że ciąża wtedy kiedy si,ę nie planuje to koniec świata a otem co 8 cud świata :tak::tak:sama tak świadomie zdecydowac to zawsze coś...a tak.......:baffled:no kochana chłopak ma być pójdziesz na macierzyński potem wychowawczy..minie kryzys w kraju ...pracy będzie w brud.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As moja Julia ma astmę :-:)-:)-:)-:)-(
Anaconda no jaki ten rowerek???????????bo umrę z ciekawości :-D:-D:-D:-D:-D
MH no i jaki wózeczek kupiłaś Nice?????????????????????????????
Anka ty o tak wczesnej godzinie na nogach :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowiklusia też :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moję dziecię wstał wyspane i bawi się w nomiocie normalnie mam pokojowy namiot nie mam dziecka :-D:-Dpolecam do kupienia w biedronce za jedyne 29.99:-D:-Da i polecam biedronkowy chleb tostowy o smaku pizzy wychodzą tosty pizzowe marzenie normalnie orgazm podniebienia:-D:-D
wiem wiem szok ze ja tak szybko no ale coz jak juz nas obudzili a slonko za oknem to szkoda bylo sie klasc:-) Chleb o samku pizzy jeszcze tego wynalazku nie jadlam:szok:Jak bede w PL to kupie do proby
zreszta narazie to tylko takie moje propozycje zobaczymy co m powie jak przyjedzie;-)
a jutro pzyjezdza:-):-):-)
no to czekamy na decyzje;-)
Mój synuś najmłodszy wciąż mnie zaskakuje swoim wygadniem właśnie mi powiedział "mama mniam mniam " no to ja poszłam do kuchni i mówię zrobie ci kanapkę z pasztecikem co??a toni "nie mama o to.."i pokazał na makaron z wczorajszego obiadu :-D:-D:-D
:-D:-D:-D chyba mu zasmakowalo:tak:
:tak:ale lecicie z postami:szok: woliej trochę bo ja jestem kontuzjowana i nie nadążam:-D
witam się wtorkowo;-)
:tak::tak:[/COLOR]

i niestety wiecej nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a u mnie Mika ma ropne zapalenie migdałków (babcię wysłałam do lekarza) i antybiotyk:-(a jeszcze w poniedziałek nic nie wskazywało, ze tak się ta infekcja rozwinie:crazy:

ja nadal w pozycji siedzącej, juz mnie tyłek od tego boli i popadam w jakąś depresję, m nie ogarnia tego wszystkiego i dziaisj się pokłóciliśmy :sorry:wszystko mnie wkurza, nawet to, że nie tak odsłonił zasłonę rano i mnie razi bo jest krzywo:eek: i głupio mi tak o wszystko prosić bo ja raczej z tych osób które wolą same coś zrobić niż kogoś prosić:no:
ale przynajmniej sam z własnej woli rano podlał mi kwiatki przed domem:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D kontuzjowana i nie nadaza:-D
Zdrowka zyczymy
Witam

Anka ty tak wczesnie na nogach woooowwww ale napewno gdyby nie dzwonek to byc dluzej pospala co????;))))))

:tak::tak::tak::tak:

Cześc laski:-)
Od razu przyznaję się, że poczytałam tyle o ile... Wszsytko w biegu:baffled:
Malinka no w końcu jesteś!!!!! Zdrowiej szybko i pewnie juz wiesz co u mnie siedzi;-) A ja ci tak pięknie na czerwono wytłusciłam to Ciebie nie było:-(
U nas powoli bieganina, bo wesele lada dzień. Opieka do małego załątwiona więc chociaż to. M obiecuje nie pić no i moze akurat, że będziemy siędobrze bawić...no tylko że siedząc na tyłku całe weselicho to mało zabawne:sorry::sorry:
Hmmm co jeszcze....nie pamietam:confused2::confused2::confused2:
Medea nasza gwiazdą MTV:-D:-D:-D
Natalineczka "jebuś" ....słodkie:-D:-D:-D
Dziewczyny fotki cudne, widoki ekstra;-)
fajnie ze wpadlas:tak:
Juz wrocilam z mlodymi do domu bo byly mega marudne:no::no::no:powiesze pranie i zaraz klade Je spac
Dobrze ze mlody w szkole do 16 to jak sie wyspia ,ubiora sie i po Niego pojdziemy i wrocimy w sam raz na obiadek:tak::tak::tak:

KERNUS
No fajnie ze zajrzalas:tak::tak::tak:Ale pilnuj sie kochaniutka
no patrz jak pieknie Ci sie dzien ulozyl :)
ANACONDKA
Fajny ten rowerek:tak::tak::tak:To jest 16" tak?
A jak malej sie na nim jezdzi?

Pranie powiesilam,a moje dziewczynki rozebraly sie i sie opalaja na balkonie:szok:Zaraz Je biore i niech zmykaja spac:tak::tak::tak:

A ja zamowilam dzisiaj mlodym ten wozek cossatta z tego typu co ma MH tylko teroszke inny i oczywiscie podwojny:tak::tak::tak::tak:Jutro ma facet juz go wyslac i mam ndzieje ze szybko dojdzie:tak::tak::tak:
daj linka ja szukam tez jakiegos wozeczka:-)
dziewczyny ja nie ma zaparć- ja m całkowicie rozregulowane trawienie- albo nie wiadomo, czy nie coś gorego- bo raz mam biegunke, raz zaparcia, czasem nie robie kupy prze tydzień ponad(!) czasem przez 3 dni sam śłuz- i to nie zalezy od tego ile wypije ile zjem- lactulosum brałam ale to jeszcze bardziej spieprzyło mi jelita.
poza tym mam wzdęcia i cokolwiek zjem to od razu mi wywala brzuch.
a wcześniej jak jadłam jak słoń to wogóle mi brucha nie wywalało i nie robiłam kupy przez miesiC(!) to znów myślalam, że mam JAKIEGOŚ ROBALA... sorry za caps

no i lekarz mi powiedział, że musze do gastrologa i to jak najszybciej ale on nie umie nic poradzić na terminy:eek:

teraz czekam az znów bede wydalała sam śluz to ide na pogotowie- wtedy od razu mnie gastrolog zbada:tak:
innego sposobu na tą durną służbę zdrowia nie ma....
iodz na pogotowie bo do listopada daleko:baffled:
Anaconda fajny ten rowerek

Moje dziecko wlasnie zostalo porwane przez szwagierke poszli do przedszkola na jakas imprezke:))

w ogole Emily zostala zaproszona do 3 dzieci na urodziny jedne beda teraz w piatek na sali gdzie robilam chrzciny tzn od wlascicieli syn bedzie mial 2 latka i szykuja mu wielka impreze
a reszta urodzin na poczatku maja dobrze ze szwagierka sie zaangazowala ze z nia pojdzie na te wszystkie urodzinki bo to praktycznie jej znajomi sa Emily sie zawsze z ich dziecmi bawi na placu zabaw.
Musimy tylko jeszcze jakies prezenty pokupowac.
no mamus teraz ty;lko kup prezenty i po klopocie:-D
Witam! :-)
Żyję! :tak:
Podczytuję! :tak:
Dzieciaki marudne! :wściekła/y:
Wracam do moich korepetycji! :-)
Czasu brak! :no:

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie!

fajnie ze czytasz :)a dzieci jak dzieci raz maja lepszy dzien raz gorszy

reklama
Ja już z zakupów wróciłam, dwie siaty z biedronki przytargałam jak ten łoś a za każdym razem sobie mówię że nie będę tyle dźwigać bo przecież samochód jest :angry::angry::angry:
Teraz z obiadkiem zasiadłam i za godzinkę trzeba będzie po Maję iść :sorry::sorry:
Malinka u mnie w biedronce nie było tego chlebka tostowego a tak się napaliłam :crazy::crazy::crazy:

ANACONDKA
Fajny ten rowerek:tak::tak::tak:To jest 16" tak?
A jak malej sie na nim jezdzi?

Tak to jest 16" ale jakaś taka duża się wydaje a Majka wczoraj bardzo się ucieszyła jak wyszła z przedszkola i go zobaczyła ale ona chyba źle siada i źle siłę rozkłada bo popedałuje trochę i mówi że ją nogi bolą :crazy::crazy: a to przecież już na dwóch kółkach powinna się uczyć jeździć a nie na czterech :szok::szok::szok:

dziewczyny ja nie ma zaparć- ja m całkowicie rozregulowane trawienie- albo nie wiadomo, czy nie coś gorego- bo raz mam biegunke, raz zaparcia, czasem nie robie kupy prze tydzień ponad(!) czasem przez 3 dni sam śłuz- i to nie zalezy od tego ile wypije ile zjem- lactulosum brałam ale to jeszcze bardziej spieprzyło mi jelita.
poza tym mam wzdęcia i cokolwiek zjem to od razu mi wywala brzuch.
a wcześniej jak jadłam jak słoń to wogóle mi brucha nie wywalało i nie robiłam kupy przez miesiC(!) to znów myślalam, że mam JAKIEGOŚ ROBALA... sorry za caps

no i lekarz mi powiedział, że musze do gastrologa i to jak najszybciej ale on nie umie nic poradzić na terminy:eek:

teraz czekam az znów bede wydalała sam śluz to ide na pogotowie- wtedy od razu mnie gastrolog zbada:tak:
innego sposobu na tą durną służbę zdrowia nie ma....

Ty leć czym prędzej do lekarza bo to nienormalne to co piszesz :szok::szok::szok:
A co do zaparć to moja Maja niestety je ma :-:)-:)-(

Moje dziecko wlasnie zostalo porwane przez szwagierke poszli do przedszkola na jakas imprezke:))

w ogole Emily zostala zaproszona do 3 dzieci na urodziny jedne beda teraz w piatek na sali gdzie robilam chrzciny tzn od wlascicieli syn bedzie mial 2 latka i szykuja mu wielka impreze
a reszta urodzin na poczatku maja dobrze ze szwagierka sie zaangazowala ze z nia pojdzie na te wszystkie urodzinki bo to praktycznie jej znajomi sa Emily sie zawsze z ich dziecmi bawi na placu zabaw.
Musimy tylko jeszcze jakies prezenty pokupowac.

Fajnie masz z tą szwagierką i przy okazji dziecko się rozerwie :tak::tak::tak:

Anaconda, to nowy rowerek majeczki? bo gdzies sie zagubiłam.
Moja Helena po przedszkolu spi :-p Obiad prawie gotowy a ja nie mam co robić szok :szok::-D

Tak rowerek nowy - wczoraj kupiłam bo ze starego (jeśli tak można nazwać rowerek kupiony rok temu) był już za mały :crazy::crazy:
A Helenka to ma tyle zajęć i tak to przeżywa że wymęczona spać idzie zaraz po przedszkolu :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry