reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Obiad gotowy
Laura poszla sama sie polozyc cos mi mowi ze ja brzuszek boli:baffled: Dalam jej rumianek do picia:-( Mam nadzieje ze jak wstanie to bedzie ok
Zasiadlam z kawa i po niej ani sladu:-D:-D
Chcialam isc na spacer z Lali ale ze poszla spac to teraz nudaaaaaa

reklama
ANACONDA
Spokojnie niedlugo zakuma o co chodzi i bedziesz jeszcze za Nia biegala;-):-)

ANKA
To jest taki sam wozek:tak::tak::tak:
+++ Wózek dla bliźniąt Cosatto You2 Twin +++ (1012713789) - Aukcje internetowe Allegro
Pojedyncze tez takie sa:tak::tak::tak:

Mlode juz nie spia,wiec koncze obiad i zmykamy:-);-)

ale ja dupa jestem.Myslalam ze piszesz o wozku dla lalek.A teraz skojarzylam ze Ty wczesniej kupowalas :/ Gapa ze mnie heheh
Ja chce Laurze dla lalki kupic wozek bo ten co ma jest za maly

Moje powstawaly, są już po obiadku :tak:

Dowikla, kupiłaś już dziewczynkom nowy wózio??

Coś chyba mało uważnie czytam bo ciagle sie gubię :szok: głowa jakas pusta :eek::confused2:

jej dowikluś sorki..mój syn bawił się telefonem i zadzwonił. A jak odzwoniłaś to tak sięrpzestraszył, że zaczął płakać i odruchowo rozłączyłam:zawstydzona/y:
Anaconda fajny rowerek:tak::tak::tak::tak:
Medeawiesz co a długo tak masz??? To nie jest normalne....:no::no:

Ostatnia edycja:
Moje powstawaly, są już po obiadku :tak:

Dowikla, kupiłaś już dziewczynkom nowy wózio??

Coś chyba mało uważnie czytam bo ciagle sie gubię :szok: głowa jakas pusta :eek::confused2:
Tak,dzisiaj kupilam i juz zaplacilam:tak::tak::tak:
A dobrze sie Tobie nim jezdzi?

jej dowikluś sorki..mój syn bawił się telefonem i zadzwonił. A jak odzwoniłaś to tak sięrpzestraszył, że zaczął płakać i odruchowo rozłączyłam:zawstydzona/y:
A ja jzu myslalam ze cos sie stalo
Pewnie chcial se ze mna pogadac;-):-)

Teraz to juz na serio zmykam ,bo mlode sie juz ubraly i czekaja za mna

ale wy pedzicie z tymi postami.Nie poczytalam wszystkiego. MALINKA czekam na tytul tej ksiazki ale pewnie jej nie kupie bo nie mam kasy :-(. KERNUS dobrze ze sie pojawilas .Uwazaj na siebie. Oliwka pospala poltorej godziny.Wlasnie wstala.Ja dam jej zupke.Jak bedzie cieplo to wyjde z nia do tej szkoly troche wczesniej to pojdziemy na spacer :-).

reklama
Dowilka, na razie to po domu tylko, bo pogody brak na wypad :-D Ale helenka go sam prowadzi, świetnie sonie radzi :tak: Anika chodzi z wózkiem dla lalek, a Helena z tym :-D:rofl2: Zrób fotkę jak powsadzasz dziewczyny :tak:

Do góry