reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w ten słoneczny dzień :-D normalnie walicie tych postów ostatnio jak nie wiem co :tak: nadążyć nie da rady ;-) Kuba zasnął a ja siedzę przy pralce dzisiaj bo M przywiózł wszytskie mundury itd :sorry: dał mi roboty jak nie wiem :eek: dobrze że suszarnie mamy bo w domu już nie mam miejsc a dopiero drugie pranie się kończy :sorry: jutro siostra wychodzi z małym ze szpitala. Wszytsko już ok tylko wyszło że na coś uczulony jest ale nie wiadomo na co :sorry: jeszcze obiadek muszę zrobić ale mi się nie chce jak nie wiem co i głowę umyć ale mam lenia jak nie wiem :confused2: w mieszkaniu już prawie mam zrobione wszystko, kuchnia sprzątnięta poukładana, Kuby pokoik tylko ściana koło okna do pomalowania i koniec :tak: mam nadzieję że dam radę do połowy maja się przenieść :tak: to lecę póki Kuba śpi, postaram się wejść na wieczór :tak:
AS już Ci na gg życzenia wysłałam ale jeszcze raz wszystkiego naj naj z okazji urodzin :-):-):-)

reklama
Juz wrocilam z mlodymi do domu bo byly mega marudne:no::no::no:powiesze pranie i zaraz klade Je spac
Dobrze ze mlody w szkole do 16 to jak sie wyspia ,ubiora sie i po Niego pojdziemy i wrocimy w sam raz na obiadek:tak::tak::tak:

KERNUS
No fajnie ze zajrzalas:tak::tak::tak:Ale pilnuj sie kochaniutka

uwielbiam makarony:tak::-D:-D:-D
a na zatwardzenie ja mam straszne a wystarczy mi lyzka tego syrpou co czarkowi na zatwardzenia daje to od razu zadnego problemu nie mam:no::no::-D:-D:-D

no co ty:szok::szok:
a zalezy czy Juliusz czy Julian:-D:-D:-D:-D

a moj zawsze rano jak sie go pytam co chce na sniadanko to mowi "jebuś":tak:
a jak pytam z czym to "z patetem":-D:-D:-D:-D

to co ty nogami piszesz:-D:-D:-D

no to juz wszystko wiemy:-D:-D
znajac zycie te lozka to ja sobie ogladac moge m przyjdzie i pojedziemy do zwyklego sklepu zwykla sofke kupic:sorry::-D:-D

a mi sie jakos takie wozki nie podobaja, nie wiem czemu:no::no:
ja to wogole jakas dziwna jestem musze wszystko miec inne niz inni :-D:-D:-D
sama zreszta jestem inna:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miesko sie rozmraza, mlody spi jak wstanie zjemy obiadek i pewnie na dzialeczke uderzymy a co;-);-);-)
Natali czyżby to był syrop Laktulosum?Czy Debridat? :-D:-D:-D
Tak z ciekawości pytam.
Kiedyś stosowałam i jedno i drugie.
Co do zaprć .Nieraz wystrczy dodać do potraw oliwę z oliwek .
Tak po łyżce i wsio.:tak::-D:-D

Natalineczka ale się uśmiałam z tego "jebusia" :-D:-D:-D
Malinka jednak wczoraj nie zrobiłam zdjecia Mai na rowerku ale specjalnie dla ciebie przesyłam fotke samego rowerka a przy okazji Maja wczoraj w piaskownicy :-p:-p:-p

Anakonda fajny ten rowerek:-):-):-)

O kerna fajnie ze sie pokazałas chociaz na chwilke:tak::tak::tak:wiemy ze zyjesz:-):-)

Natali nie wiem jk ma w dowodzie ale Julek na niego wolaja:-D:-D:-D

Aga ja pewnie tez bede dokupywac znajac siebie no chyba ze nie bedzie mi sie to wszystko miescic w szafkach to sobie podaruje:-):-):-)

Witam w ten słoneczny dzień :-D normalnie walicie tych postów ostatnio jak nie wiem co :tak: nadążyć nie da rady ;-) Kuba zasnął a ja siedzę przy pralce dzisiaj bo M przywiózł wszytskie mundury itd :sorry: dał mi roboty jak nie wiem :eek: dobrze że suszarnie mamy bo w domu już nie mam miejsc a dopiero drugie pranie się kończy :sorry: jutro siostra wychodzi z małym ze szpitala. Wszytsko już ok tylko wyszło że na coś uczulony jest ale nie wiadomo na co :sorry: jeszcze obiadek muszę zrobić ale mi się nie chce jak nie wiem co i głowę umyć ale mam lenia jak nie wiem :confused2: w mieszkaniu już prawie mam zrobione wszystko, kuchnia sprzątnięta poukładana, Kuby pokoik tylko ściana koło okna do pomalowania i koniec :tak: mam nadzieję że dam radę do połowy maja się przenieść :tak: to lecę póki Kuba śpi, postaram się wejść na wieczór :tak:
AS już Ci na gg życzenia wysłałam ale jeszcze raz wszystkiego naj naj z okazji urodzin :-):-):-)
&&&&&&& co by przeprowadzka szybcikiem sie udala:tak::tak:
Natali czyżby to był syrop Laktulosum?Czy Debridat? :-D:-D:-D
Tak z ciekawości pytam.
Kiedyś stosowałam i jedno i drugie.
Co do zaprć .Nieraz wystrczy dodać do potraw oliwę z oliwek .
Tak po łyżce i wsio.:tak::-D:-D
lactulosum, i daje go dopiero jak mlody 3/4 dni kupy nie robi zeby za bardzo sie nie przywyczail organizm:tak:
u nas niestety nic nie pomaga na zaparcia:no::no::no:
nieraz jadlam tak ze normLNY CZLOWIEK TO BY SIE (sorki za cpas) po pachy obesrał za przeproszeniem, a ja nic:no:
nic mi nie pomagalo, diety ani zadne inne cuda na kiju, teraz w ciazy mi troche lepiej sie wyprozniac ale niestety czarek ma to po mnie:-(
Natalineczka ale się uśmiałam z tego "jebusia" :-D:-D:-D
Malinka jednak wczoraj nie zrobiłam zdjecia Mai na rowerku ale specjalnie dla ciebie przesyłam fotke samego rowerka a przy okazji Maja wczoraj w piaskownicy :-p:-p:-p
superaśny rowerek, a malutka w piaskownicy i w tle tez sklep z rowerkami:)

ANACONDKA
Fajny ten rowerek:tak::tak::tak:To jest 16" tak?
A jak malej sie na nim jezdzi?

Pranie powiesilam,a moje dziewczynki rozebraly sie i sie opalaja na balkonie:szok:Zaraz Je biore i niech zmykaja spac:tak::tak::tak:

A ja zamowilam dzisiaj mlodym ten wozek cossatta z tego typu co ma MH tylko teroszke inny i oczywiscie podwojny:tak::tak::tak::tak:Jutro ma facet juz go wyslac i mam ndzieje ze szybko dojdzie:tak::tak::tak:

dziewczyny ja nie ma zaparć- ja m całkowicie rozregulowane trawienie- albo nie wiadomo, czy nie coś gorego- bo raz mam biegunke, raz zaparcia, czasem nie robie kupy prze tydzień ponad(!) czasem przez 3 dni sam śłuz- i to nie zalezy od tego ile wypije ile zjem- lactulosum brałam ale to jeszcze bardziej spieprzyło mi jelita.
poza tym mam wzdęcia i cokolwiek zjem to od razu mi wywala brzuch.
a wcześniej jak jadłam jak słoń to wogóle mi brucha nie wywalało i nie robiłam kupy przez miesiC(!) to znów myślalam, że mam JAKIEGOŚ ROBALA... sorry za caps

no i lekarz mi powiedział, że musze do gastrologa i to jak najszybciej ale on nie umie nic poradzić na terminy:eek:

teraz czekam az znów bede wydalała sam śluz to ide na pogotowie- wtedy od razu mnie gastrolog zbada:tak:
innego sposobu na tą durną służbę zdrowia nie ma....

Anaconda fajny ten rowerek

Moje dziecko wlasnie zostalo porwane przez szwagierke poszli do przedszkola na jakas imprezke:))

w ogole Emily zostala zaproszona do 3 dzieci na urodziny jedne beda teraz w piatek na sali gdzie robilam chrzciny tzn od wlascicieli syn bedzie mial 2 latka i szykuja mu wielka impreze
a reszta urodzin na poczatku maja dobrze ze szwagierka sie zaangazowala ze z nia pojdzie na te wszystkie urodzinki bo to praktycznie jej znajomi sa Emily sie zawsze z ich dziecmi bawi na placu zabaw.
Musimy tylko jeszcze jakies prezenty pokupowac.

reklama
Anakonda fajny ten rowerek:-):-):-)

O kerna fajnie ze sie pokazałas chociaz na chwilke:tak::tak::tak:wiemy ze zyjesz:-):-)

Natali nie wiem jk ma w dowodzie ale Julek na niego wolaja:-D:-D:-D

Aga ja pewnie tez bede dokupywac znajac siebie no chyba ze nie bedzie mi sie to wszystko miescic w szafkach to sobie podaruje:-):-):-)
zawsze sie dokupuje:-D:-D:-D:-D
dziewczyny ja nie ma zaparć- ja m całkowicie rozregulowane trawienie- albo nie wiadomo, czy nie coś gorego- bo raz mam biegunke, raz zaparcia, czasem nie robie kupy prze tydzień ponad(!) czasem przez 3 dni sam śłuz- i to nie zalezy od tego ile wypije ile zjem- lactulosum brałam ale to jeszcze bardziej spieprzyło mi jelita.
poza tym mam wzdęcia i cokolwiek zjem to od razu mi wywala brzuch.
a wcześniej jak jadłam jak słoń to wogóle mi brucha nie wywalało i nie robiłam kupy przez miesiC(!) to znów myślalam, że mam JAKIEGOŚ ROBALA... sorry za caps

no i lekarz mi powiedział, że musze do gastrologa i to jak najszybciej ale on nie umie nic poradzić na terminy:eek:

teraz czekam az znów bede wydalała sam śluz to ide na pogotowie- wtedy od razu mnie gastrolog zbada:tak:
innego sposobu na tą durną służbę zdrowia nie ma....
ja kupy tez nie moge przez tydz dwa zrobic az mnie krgoslup boli i cale jelita:no::no:
a ty kochana do gastrologa i tak moglas sie zapisac nic by to nie zmienilo a miejsce bys juz miala zarezerwowane:tak::tak::tak:
Anaconda fajny ten rowerek

Moje dziecko wlasnie zostalo porwane przez szwagierke poszli do przedszkola na jakas imprezke:))

w ogole Emily zostala zaproszona do 3 dzieci na urodziny jedne beda teraz w piatek na sali gdzie robilam chrzciny tzn od wlascicieli syn bedzie mial 2 latka i szykuja mu wielka impreze
a reszta urodzin na poczatku maja dobrze ze szwagierka sie zaangazowala ze z nia pojdzie na te wszystkie urodzinki bo to praktycznie jej znajomi sa Emily sie zawsze z ich dziecmi bawi na placu zabaw.
Musimy tylko jeszcze jakies prezenty pokupowac.
fajnie masz z ta szwgierka;-):tak::tak:

Do góry