reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Podobac mi się podobają,ale ja mym takiego łózka nie kupiła.:no::no:

M właśnie zadzwonił, że zdąży ją zawieźć, nie muszę ruszać d na to wiatrzycho na razie :-p

As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 :tak: dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła :no: szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie :eek: Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady :sorry:
SUPER !!!!
Normalne obawy kazdej mamy,z czsem Ci minie .
Będzie dobrze.
Przy drugiej już nie będziesz się tak bała.;-)

Wiki a Twoje dzieciiaczki to sporo tych bajek oglądają, co?

Jedno pranie sie kręci, drugie sie szykuje.
Dziewczyny, co jest dobre na alergie. Nosz kurde kicham i smarkam jak najeta. Zapomniałąm już jak to jest, hehe. W ciąży miałam spokój, no i aż do teraz. Skosili trawę a ja umieram. A tak kocham spacery po parku, te kwitnące drzewka, no i jak tu się zaciągnąć takim zapachem?:-D:-D:-D
Coś dobrego ale nie drogiego, może być nawet i na recepte.Plissss.

i drugie. Słuchajcie, jak to jest mozliwe, zeby brzuszysko urosło w ciegu , no nie wiem- max 2 tyg??? Dopiero co mialam plaski ( tylko ta skóra...), a teraz wywalony jak w 3 m ciazy!. Nigdzie indziej tak strasznie ( proporcjonalnie) ni eprzytyłam.
Kochana na alergię jest masa leków.
Najlepszy moim zdaniem jest Aerius,właśnie na receptę,ale nie ma skutków ubocznych w takim stopniu jak Zyrtec.
Zyrtec i Allertec to ostatnie co bym polecała.:sorry::sorry:

Dobra jest też jakaś Loratadyna (Flonidan),ale to leki drugiej generacji mocno obciązające wątrobę i nerki.
Drugim polecanym lekiem już III generacji jest feksofenadyna (telfast,texofast,telfexo).To leki,które w ogóle nie są metabolizowane w organizmie .

LUNKA moze ty w ciazy bedziesz????????Ja tez alergiczka i mam katar przez to i nos strasznie swedzi.Zazwyczaj nic na to nie biore tylko sie tak mecze ale jak juz nie daje rady to kupuje w aptece tabletki na alergie najtansze i bez recepty.Alerzina tabletki sa chyba najtansze. MH no to widze ze masz niezle koszmary :-(.Napewno nic sie takiego nie stanie :-).Dobrze ze Helenka chetnie idzie do przedszkola :-) AS WSZYSTKOEGO NAJLEPSZEGO W TA 18 :-). NATALI I AS wy nasze nocne marki :-). MLENKO gratuluje mieszkanka :-). Witajcie w srode.U mnie nocka fatalna.Juz nawet nie potrafilam zliczyc ile razy wstawalam :-(. U mnie dzis bez sloneczka.Narazie nie planuje nigdzie wychodzic. Kolo 17 ide z Oliwka do szkoly dla rodzicow. Chodze z mala tam bo od tamtego tygodnia jest tam jedna babka ktora w pokoju obok takim fajnym dzieciecym pokoju opiekuje sie naszymi dziecmi a my spokojnie siedzimy na tej szkole :-).Oliwka zdowolon no i ja tez bo moge byc do konca i nie musze sie mamy prosic aby mi z nia zostala. ANKA no ja tez wielkie oczy zrobilam jak mama mi ja wczoraj uspala.W szoku bylam :-).
Nocki nie zazdroszczę,a mama się wykazała :tak::-):-)

Luna zyrtec jest ok jak masz tylko katar i kichasz. Tylko ni epamiętam czy on nie jest na receptę. On nie jest mocny. Jest też mnóstwo innych bez recepty.Ja brałam jakiś tabletki na a ale teraz sobie ne potrafie przypomniec dokladnie... Są tez jakies krople- tylko teraz nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:

doczytalam ze chcialas tanie- to najlepiej zyrtec:tak:
co do brzucha- normalnie się wypróżniasz? Może masz wzdęcia?
Ja mam tak że ran brzuch jest w miare- ale wieczorem to juz wyglądam jakbym wazyla z 6kg więcej....

nie mówiąc o tym, że przez moje problemy trawienne to wogole juz nie mam płaskiego brzucha:eek:
Na problemy trawienne najlepsze są kasze jaglana i jęczmienne odpowiednio przygotowane z suszonymi owocami.
Pyszne !!!
Do tego mozna dodać płatki owsiane ,żytnie gotowane na mleku lub na wodzie .Też robi się je z suszonymi owocami.
Najlepsze są:
morele,śliwki węgierki(nie kalifornijskie:no: bleee),rodzynki sułtanki ,orzechy i ziarna.
Wszystkie owoce wieczorem trzeba zalać wrzątkiem.
Rano odcedzić i dodać do gotującej się kaszy lub płatków.
Po 3-5 dniach stosowania mijają wzdęcia i zaparcia.
Polecam,sprawdzone na sobie.
Przepisy mogę też podać,jak któraś zainteresowana bliżej tym tematem.;-)
Dziękuję wszystkim za życzenia :tak::-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
AS kochana!!!!!!
W Dniu tak pieknym i wspanialym
Zycze Tobie sercem calym
Zdrowia Sczescia Pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci

Wszytkiego Naj naj naj .....
DOŁĄCZAM SIE DO TYCH PIĘKNYCH ŻYCZEŃ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W DNIU 18 URODZIN :happy::happy:
Dzięki za życzenia.:tak::-):-)
Widzę,że jeszcze siedzisz.:eek::-D:-D:-D:-D
My to nocne marki jesteśmy.
:rofl2::rofl2::rofl2:

As bo ty jesteś nocny marek z Marek :-D:-D:-D ale wy z Natalineczką miałyście bezsenną noc :szok:
Natalineczka śliczna dzidzia :tak:chłopiec??????????????????????
Anabubka to ja czekam na fotki tego chodnika i kwiatkow:tak:no i gratki dla Pauliny :tak:
Mlenka superrrr że wreszcie na swoje idziecie:tak::tak:kochana mam nadzieję że niedługo znów u nas zagościsz na stałe :tak::tak::tak:
MH ty takak sama panikara jak ja :zawstydzona/y:moje dzieci wychodzą z domu a ja sobie schizy do głowy wbijam :eek:
Lunka pamiętaj tylko że zyrtec wzmaga apetyt moja Jula dostawała go przed snem bo inaczej jadła jadła jadła i pani doktor nam powiedziała że on na maxa pobudza apetyt ja moim teraz podaję co rano alertec wzf w tabletkach i narazie mają spokój a już mi się smarczyli i Julka miała pokrzywkę :baffled:
Iwcik kochana ty będziesz swoją księżniczkę przebierać po 5 razy dziennie przy tej ilości ubranek od Anki i Agi :-D:-D:-D:-D:-D
Aga jak wózek chcesz kupić????ja ostatnio widziałam babeczkę w castoramie maclarenem ale takim ślicznym czerwonym że się zakochałam :eek:ale kasy brak więc....... no....... a MH czytałam że ty kupiłaś Nice wózeczek a jaki ???bo nie mogę tego znaleźć:sorry:
Lidka jakie masz tipsy???możesz ty z nimi tak normalnie na codzień funkcjonować???
Anaconda jaki rowerek Majeczce kupiłaś ???pokaż :tak:jak zareagowała na niego???
Madziula super że pracujesz ale nie zaniedbuj nas paiętaj że trżeba choć raz dziennie wpaść i listę podpisać:-D:-D
Kerna gdzie jesteś???????????????????????????????????????
No tyle pamiętałam :zawstydzona/y:
u mnie za oknem słonko ale chłodno narazie :eek:Pietrucha rano dzieci prod=wadził do szkoły z].Teraz oni w szkole on w pracy Antek spi:szok: zupka się gotuje mieszkanko ogarnięte jeszcze tylko tona prasowania mnie czeka ale narazie mi sie nie chce :sorry:

Witam

ja juz zupke nastawiłam no i włoski umyłam bo na noc nie lubie myc bo rano mam szopke która ciezko ułozyc wiec wole z rana myć, pogoda taka sobie raz slonce raz chmurki ale pewnie pójde na podwórko ja tylko wlosy wyschną , mężuś łaskawie dzisiaj wrócil do domu z usmiechem na twarzy i walnął hasłem no kto by pomyslał ze bedziesz sie tak martwic:no::no::no: no myslałam ze utluke gada:angry::-):-):-)

Zjadł sniadanko no i poszedł spac ,a ja sobie na laptopie klikam:-):-)

Ide luknac na zupke bo juz czuje zapachy:-D:-D:-D

no alski
wlasnie gadam z Mlena na gg
udalo im sie dostac kredyt i w piatek odbieraja klucze do mieszkania:tak::tak::tak::tak:
w koncu pojda na swoje:-):-):-):-):-)

No to super wiadomosci :tak::tak::tak:gratuluje nie ma to jak na swoim:tak::tak:

Witam Was kochane
Tak siedze od paru godzin na kompie i szukam a to butow a to wozka dla Emily
Buty znalazlam fajne z Bartka w ich slepie internetowym

U Laryngologa okazalo sie ze Emily ma dalej plyn w uszach dostala nastepny spray niby jakis na alergie ktorej nie ma
ale ma pomoc wiec zobaczymy nastepne 4 tygodnie mam jej to dawac a potem do kontroli.
Jechalismy tam 45min a u lekarza nawet 5 min nie bylismy zero ludzi w poczekalni.
Tak wiec poszlismy jeszcze do miasta na zakupy jak zawsze obkupilam tylko corke:))
Zjedlismy odrazu kolacje na miescie w domu bylismy po 20.
Mala dostala jesc i poszla spac.
Ja zasiadlam do kompa i tak sie od niego odkleic nie moge:))

Ania hmmm ...chyba B bedzie musial wszystko Sprinterem zawiesc tyle tego Iwonie przyszykowalas:)))
A ja mam jeszcze bujak i worek ciuchow od Ciebie :)))
Tak wiec Iwcik jak Cie siostra zasypie tym wszystkim to juz nic nie bedziesz musiala kupowac:)))

Anabuba obiecuje ze sie poprawie:)))

Ide kochane spac bo oczy juz mnie bola od kompa
Dobranoc

No o tym siostra juz tez mnie poinformowala bede musiała chyba sobie na to wszystko pokój dobudowac:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieje zeEmli wkoncu wszystko przejdzie:tak::tak::tak:
AS kochana!!!!!!
W Dniu tak pieknym i wspanialym
Zycze Tobie sercem calym
Zdrowia Sczescia Pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci

Wszytkiego Naj naj naj .....

Ja równiez zycze ci wszystkiego naj ........ no i nastepnej 18nastki:-):-):-)

Witam nocnie.
Właśnie skończyłam gadać z młodą o latach mojej młodości i burzliwych romansach moich i jej kochanego tatusia.
Znalazłam stary pamiętnik z 1992 roku.Oj było śmiechu jak go czytałysmy z Klaudią.:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze nie wyszłam z pokoju a młoda juz spała :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Tak ją moje opowiesci wykonczyły.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Aga dziękuje za życzenia.
:tak::tak::-):-):-):-)

Mojego jeszcze nie ma.
Odbierał dziś nagrodę za kampanię reklamową a teraz mają after party.
Myślałam,że juz się do niego nie dodzwonie ,ale profilaktycznie puściłam mu strzałkę.
Oddzwonił prawie natychmiast (jeszcze trzeźwy:szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2:)
Okazało się,ze prosto z after party musi jechać jeszcze do pracy zatwierdzić kolejna kampanię .Musi być zrobione na 6 rano.
Mam się go spodziewać koło 4 ,więc jeszcze 3 godzinki tu zabawię.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Matko do 4 czekac na chlopa i o 2 w nocy myc podłogi podziwiam cie kobieto:tak::tak::tak:

M właśnie zadzwonił, że zdąży ją zawieźć, nie muszę ruszać d na to wiatrzycho na razie :-p

As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 :tak: dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła :no: szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie :eek: Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady :sorry:

Kobieto ona lepiej sobie radzi z tym przedszkolem niż ty , wyluzj troszke bo jak tak bedziesz cały czas myslc ze jej sie cos moze stac to nie wyrobisz:-D:-D:-D:-D

Wiki a Twoje dzieciiaczki to sporo tych bajek oglądają, co?

Jedno pranie sie kręci, drugie sie szykuje.
Dziewczyny, co jest dobre na alergie. Nosz kurde kicham i smarkam jak najeta. Zapomniałąm już jak to jest, hehe. W ciąży miałam spokój, no i aż do teraz. Skosili trawę a ja umieram. A tak kocham spacery po parku, te kwitnące drzewka, no i jak tu się zaciągnąć takim zapachem?:-D:-D:-D
Coś dobrego ale nie drogiego, może być nawet i na recepte.Plissss.

i drugie. Słuchajcie, jak to jest mozliwe, zeby brzuszysko urosło w ciegu , no nie wiem- max 2 tyg??? Dopiero co mialam plaski ( tylko ta skóra...), a teraz wywalony jak w 3 m ciazy!. Nigdzie indziej tak strasznie ( proporcjonalnie) ni eprzytyłam.

A nie jestes w ciązy , bo ja znam przypadek ze kobieta w 5 miesiacu juz była i dopiero sie skapla ze w ciąży jest:-):-):-)

Podłogi z paneli już pozmywałam ,jeszcze mi terakoty zostały.:-D:-D:-D
Może jeszcze sałatkę makaronową dla Klaudii na śniadanie zdążę zrobić.:tak::-):-)
a ja poczytalam jeszcze do 2:30 i poszlam nyny:tak::tak::tak:
Witam babencje urodzinkowo.
I już znów 18 na karku :-D:-D:-D:-D:-D
aha to juz znamy twoj sekret wiecznej energii;-):-D:-D:-D
Ostatnio oglądałam program na tvn style chyba, . no i prawdą rzucili, że Polacy przodują w wydawaniu kasy na ogródki, hehe. Najwiecej u nas działkowcow i hobbystów ogrodników, hihi.

Natali, no szkoda, ze nie chciało dzieciątko się pokazać z TEJ strony, ale to pewnie dziewczynka, taka wstydliwa i skromna, hehe. Ale za to jak Ci pomachała kruszyna!
no wlasnie ja sie przymierzam do kupna takiej dzialeczki, na przedmiesciach;-)
taka 3/4 ary z altana, mam nadzieje ze tan dziadek nie bedzie chcial jakies wielkiej ceny bo dzialeczka co nieco jest zaniedbana:sorry::sorry:

a co do dzidzi to zobaczymy;-);-)
niestety dopiero za 9 tyg:-:)-:)-(
wybralas te co mi sie najbardzej podobaja:tak::tak::tak::tak::tak:
a najbardziej te pietrowe zamek:tak::tak::tak:
ale mlody jeszcze za mlody:confused2::confused2:
a moze jakis efekt jojo:eek::eek::-D:-D
taki z plemniczków;-);-)
ostatnio o tym synku tak gadalas;-);-)
. U mnie dzis bez sloneczka.Narazie nie planuje nigdzie wychodzic. Kolo 17 ide z Oliwka do szkoly dla rodzicow. Chodze z mala tam bo od tamtego tygodnia jest tam jedna babka ktora w pokoju obok takim fajnym dzieciecym pokoju opiekuje sie naszymi dziecmi a my spokojnie siedzimy na tej szkole :-).Oliwka zdowolon no i ja tez bo moge byc do konca i nie musze sie mamy prosic aby mi z nia zostala. ANKA no ja tez wielkie oczy zrobilam jak mama mi ja wczoraj uspala.W szoku bylam :-).
wspczuje nocki :no::no::no:
ja dzis wstalam po 9, mlody mi dal sie wyspac;-);-)

witam porannie u nas w miare ladnie, widze ze chyba witerku nie ma, i chyba nawet cieplo jest wiec zaraz na spacerek ;-);-);-)
dzis spagetti na obiadek, zaraz wrzuce miesko co by mi sie ladnie rozmrozilo:tak:

Dobry ten artykuł, mi też się coś nie zgadzało że taki roztrzaskany ten tupolew a przecież mówili że z bardzo wysoka nie runął :baffled::baffled::baffled:
skończyłam w końcu czytac, w miedzyczasie poprałam, powiesiłam, mała wstała i szaleje.

Kochana na alergię jest masa leków.
Najlepszy moim zdaniem jest Aerius,właśnie na receptę,ale nie ma skutków ubocznych

Drugim polecanym lekiem już III generacji jest feksofenadyna (telfast,texofast,telfexo).To leki,które w ogóle nie są metabolizowane w organizmie .
Na problemy trawienne najlepsze są kasze jaglana i jęczmienne odpowiednio przygotowane z suszonymi owocami.
Pyszne !!!
Do tego mozna dodać płatki owsiane ,żytnie gotowane na mleku lub na wodzie .Też robi się je z suszonymi owocami.
Najlepsze są:
morele,śliwki węgierki(nie kalifornijskie:no: bleee),rodzynki sułtanki ,orzechy i ziarna.
Wszystkie owoce wieczorem trzeba zalać wrzątkiem.
Rano odcedzić i dodać do gotującej się kaszy lub płatków.
Po 3-5 dniach stosowania mijają wzdęcia i zaparcia.
Polecam,sprawdzone na sobie.
Przepisy mogę też podać,jak któraś zainteresowana bliżej tym tematem.;-)
No własnie ja bym chciąła coś , co mnei nei wykończy,hehe.
Podrzuciłabys mi kilka przepisów?

Lunka pamiętaj tylko że zyrtec wzmaga apetyt moja Jula dostawała go przed snem bo inaczej jadła jadła jadła i pani doktor nam powiedziała że on na maxa pobudza apetyt
łooo matko, dobrze ze mówisz, bo ja i bez tego mogłabym jeść i jeść, i musze się pilnować, hehe

A nie jestes w ciązy , bo ja znam przypadek ze kobieta w 5 miesiacu juz była i dopiero sie skapla ze w ciąży jest:-):-):-)
No weź mnie nie strasz kobieto!. Mi tez to przrz mysl przeleciało, poczekam do okresu, ma być za tydzien, jesli dobrze pamiętam. Na test jeszcze za wczesnie.

Podobac mi się podobają,ale ja mym takiego łózka nie kupiła.:no::no:
dlaczego:eek::eek:;-)

pytas czy stwierdzasz?
mi sie wydaje ze chlopiec ale nie wiem bo sie nie pokazal:no::no:
a kerna nie w ten weekend miala miec jakies wesele??
moze z wyjazdem??
i dlatego jej nie ma??
Witam

ja juz zupke nastawiłam no i włoski umyłam bo na noc nie lubie myc bo rano mam szopke która ciezko ułozyc wiec wole z rana myć, pogoda taka sobie raz slonce raz chmurki ale pewnie pójde na podwórko ja tylko wlosy wyschną , mężuś łaskawie dzisiaj wrócil do domu z usmiechem na twarzy i walnął hasłem no kto by pomyslał ze bedziesz sie tak martwic:no::no::no: no myslałam ze utluke gada:angry::-):-):-)

no bo kto by pomyslal ze mozna sie tak martwic:sorry::sorry:
chlopy to chlopy dla nich wszystko blachostka:confused2::confused2:
a ja lyszalam nieraz ze kobiety do szpitala z bolem brzucha jechaly a w szpitalu dzieci rodzily, i wielce zszokowane:tak::tak::tak:

Natali nasza malinka mówi ze chłopczyk wiec juz wesz na 100% u niej wszystko sie zgadza:):):) nie musiasz czekac 9 tygodni:):):) chłopiec chłopiec:):):)
mialam taka nadzieje;-):tak::tak::tak::tak:

od wczorajszej wizyty mlody mnie tak bombarduje ze szok, non stop jakies bulgotki mi po brzuchu jezdza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wierci sie masakrycznie:tak::tak::tak::tak::tak:

DOŁĄCZAM SIE DO TYCH PIĘKNYCH ŻYCZEŃ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W DNIU 18 URODZIN :happy::happy:

As bo ty jesteś nocny marek z Marek :-D:-D:-D ale wy z Natalineczką miałyście bezsenną noc :szok:
Anabubka to ja czekam na fotki tego chodnika i kwiatkow:tak:no i gratki dla Pauliny :tak:
Mlenka superrrr że wreszcie na swoje idziecie:tak::tak:kochana mam nadzieję że niedługo znów u nas zagościsz na stałe :tak::tak::tak:
MH ty takak sama panikara jak ja :zawstydzona/y:moje dzieci wychodzą z domu a ja sobie schizy do głowy wbijam :eek:
Lunka pamiętaj tylko że zyrtec wzmaga apetyt moja Jula dostawała go przed snem bo inaczej jadła jadła jadła i pani doktor nam powiedziała że on na maxa pobudza apetyt ja moim teraz podaję co rano alertec wzf w tabletkach i narazie mają spokój a już mi się smarczyli i Julka miała pokrzywkę :baffled:
Iwcik kochana ty będziesz swoją księżniczkę przebierać po 5 razy dziennie przy tej ilości ubranek od Anki i Agi :-D:-D:-D:-D:-D
Aga jak wózek chcesz kupić????ja ostatnio widziałam babeczkę w castoramie maclarenem ale takim ślicznym czerwonym że się zakochałam :eek:ale kasy brak więc....... no....... a MH czytałam że ty kupiłaś Nice wózeczek a jaki ???bo nie mogę tego znaleźć:sorry:
Lidka jakie masz tipsy???możesz ty z nimi tak normalnie na codzień funkcjonować???
Anaconda jaki rowerek Majeczce kupiłaś ???pokaż :tak:jak zareagowała na niego???
Madziula super że pracujesz ale nie zaniedbuj nas paiętaj że trżeba choć raz dziennie wpaść i listę podpisać:-D:-D
No tyle pamiętałam :zawstydzona/y:
u mnie za oknem słonko ale chłodno narazie :eek:Pietrucha rano dzieci prod=wadził do szkoły z].Teraz oni w szkole on w pracy Antek spi:szok: zupka się gotuje mieszkanko ogarnięte jeszcze tylko tona prasowania mnie czeka ale narazie mi sie nie chce :sorry:
Nocny marek z Marek :-D:-D:-D:-D:-D
oj malinka,malinka.

Malina musisz pamiętać ,że ten lek nie leczy tylko blokuje.
Alergia wciąż jest,ale w środku .
Trzeba wyelimnować źródło alergenu ,bo z czasem lek przestanie działać i będzie dużo gorzej.
Zrobi się AZS i tyle ,albo pójdzie w kierunku astmy nie daj Boże.:no:
Te leki to tacy oszuści ,bo nie leczą tylko blokują objawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam

Zjadł sniadanko no i poszedł spac ,a ja sobie na laptopie klikam:-):-)

Ide luknac na zupke bo juz czuje zapachy:-D:-D:-D

No to super wiadomosci :tak::tak::tak:gratuluje nie ma to jak na swoim:tak::tak:

No o tym siostra juz tez mnie poinformowala bede musiała chyba sobie na to wszystko pokój dobudowac:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieje zeEmli wkoncu wszystko przejdzie:tak::tak::tak:

Ja równiez zycze ci wszystkiego naj ........ no i nastepnej 18nastki:-):-):-)

Matko do 4 czekac na chlopa i o 2 w nocy myc podłogi podziwiam cie kobieto:tak::tak::tak:

Kobieto ona lepiej sobie radzi z tym przedszkolem niż ty , wyluzj troszke bo jak tak bedziesz cały czas myslc ze jej sie cos moze stac to nie wyrobisz:-D:-D:-D:-D

Też bym utłukła gada :tak::-):-):crazy::crazy::crazy:

a ja poczytalam jeszcze do 2:30 i poszlam nyny:tak::tak::tak:

aha to juz znamy twoj sekret wiecznej energii;-):-D:-D:-D

no wlasnie ja sie przymierzam do kupna takiej dzialeczki, na przedmiesciach;-)
taka 3/4 ary z altana, mam nadzieje ze tan dziadek nie bedzie chcial jakies wielkiej ceny bo dzialeczka co nieco jest zaniedbana:sorry::sorry:

a co do dzidzi to zobaczymy;-);-)
niestety dopiero za 9 tyg:-:)-:)-(

wybralas te co mi sie najbardzej podobaja:tak::tak::tak::tak::tak:
a najbardziej te pietrowe zamek:tak::tak::tak:
ale mlody jeszcze za mlody:confused2::confused2:

taki z plemniczków;-);-)

wspczuje nocki :no::no::no:
ja dzis wstalam po 9, mlody mi dal sie wyspac;-);-)

witam porannie u nas w miare ladnie, widze ze chyba witerku nie ma, i chyba nawet cieplo jest wiec zaraz na spacerek ;-);-);-)
dzis spagetti na obiadek, zaraz wrzuce miesko co by mi sie ladnie rozmrozilo:tak:
Ja jeszcze dozmywałam podłogi ,zrobiłam sałatkę i zdążyłam zasiąsc przed obrazem.
Darowałam sobie za to nocne kąpanie,bo na bank bym się dopiero rano obudziła w wannie,więc nie ryzykowałam.
Darek wrócił 4.15 i w drodze powrotnej jeszcze go Policja zatrzymała do kontroli:crazy::crazy::crazy:
Zjedliśmy obiad nocny i poszliśmy spać :-D:-D:-D:-D:-D
pobudka jak zwykle 6.30 :-):-)

reklama
AS, co Ty byś mi poleciła, żeby ni erzrec po tym, wątroby, nerek i serca nie zmasakrowac?Ale tak wiesz, do 30zł góra:-pno bida z nyndzą, hehe

taki z plemniczków;-);-)

Boziu, przestancie, chyba bym sie zalamala.

Alez mam piekną pogode, no szok, bedziemy z niej dzis na maksa kożystac-jak tylko P wróci z połowu-ponoć świetnie mu idzie...

Do góry