Podobac mi się podobają,ale ja mym takiego łózka nie kupiła.Aaaaaaaaaaaaaaaa, wiedziałąm, że mi czegos nie zaznaczyło, no czemu tak mi porzera te cytaty!!!!
Mi podobają się te:
ŁÓŻKO DREWNIANE TOMEK Z BALDACHIMEM (1010618995) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE LITTLE TIKES ~THOMAS & FRIENDS )) (1005620266) - Aukcje internetowe Allegro
MASYWNE ŁÓŻKO SOSNOWE LILY 3 KOLORY BCM (1014026632) - Aukcje internetowe Allegro
łóżko MONO NAMIOT dla dziecka MATERAC (1013847332) - Aukcje internetowe Allegro
no alle nic o nich nie iwem, nikt ze znajomych nie używał...
SUPER !!!!M właśnie zadzwonił, że zdąży ją zawieźć, nie muszę ruszać d na to wiatrzycho na razie
As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady
Normalne obawy kazdej mamy,z czsem Ci minie .
Będzie dobrze.
Przy drugiej już nie będziesz się tak bała.;-)
Kochana na alergię jest masa leków.Wiki a Twoje dzieciiaczki to sporo tych bajek oglądają, co?
Jedno pranie sie kręci, drugie sie szykuje.
Dziewczyny, co jest dobre na alergie. Nosz kurde kicham i smarkam jak najeta. Zapomniałąm już jak to jest, hehe. W ciąży miałam spokój, no i aż do teraz. Skosili trawę a ja umieram. A tak kocham spacery po parku, te kwitnące drzewka, no i jak tu się zaciągnąć takim zapachem?
Coś dobrego ale nie drogiego, może być nawet i na recepte.Plissss.
i drugie. Słuchajcie, jak to jest mozliwe, zeby brzuszysko urosło w ciegu , no nie wiem- max 2 tyg??? Dopiero co mialam plaski ( tylko ta skóra...), a teraz wywalony jak w 3 m ciazy!. Nigdzie indziej tak strasznie ( proporcjonalnie) ni eprzytyłam.
Najlepszy moim zdaniem jest Aerius,właśnie na receptę,ale nie ma skutków ubocznych w takim stopniu jak Zyrtec.
Zyrtec i Allertec to ostatnie co bym polecała.
Dobra jest też jakaś Loratadyna (Flonidan),ale to leki drugiej generacji mocno obciązające wątrobę i nerki.
Drugim polecanym lekiem już III generacji jest feksofenadyna (telfast,texofast,telfexo).To leki,które w ogóle nie są metabolizowane w organizmie .
Nocki nie zazdroszczę,a mama się wykazała :-):-)LUNKA moze ty w ciazy bedziesz????????Ja tez alergiczka i mam katar przez to i nos strasznie swedzi.Zazwyczaj nic na to nie biore tylko sie tak mecze ale jak juz nie daje rady to kupuje w aptece tabletki na alergie najtansze i bez recepty.Alerzina tabletki sa chyba najtansze. MH no to widze ze masz niezle koszmary :-(.Napewno nic sie takiego nie stanie :-).Dobrze ze Helenka chetnie idzie do przedszkola :-) AS WSZYSTKOEGO NAJLEPSZEGO W TA 18 :-). NATALI I AS wy nasze nocne marki :-). MLENKO gratuluje mieszkanka :-). Witajcie w srode.U mnie nocka fatalna.Juz nawet nie potrafilam zliczyc ile razy wstawalam :-(. U mnie dzis bez sloneczka.Narazie nie planuje nigdzie wychodzic. Kolo 17 ide z Oliwka do szkoly dla rodzicow. Chodze z mala tam bo od tamtego tygodnia jest tam jedna babka ktora w pokoju obok takim fajnym dzieciecym pokoju opiekuje sie naszymi dziecmi a my spokojnie siedzimy na tej szkole :-).Oliwka zdowolon no i ja tez bo moge byc do konca i nie musze sie mamy prosic aby mi z nia zostala. ANKA no ja tez wielkie oczy zrobilam jak mama mi ja wczoraj uspala.W szoku bylam :-).
Na problemy trawienne najlepsze są kasze jaglana i jęczmienne odpowiednio przygotowane z suszonymi owocami.Luna zyrtec jest ok jak masz tylko katar i kichasz. Tylko ni epamiętam czy on nie jest na receptę. On nie jest mocny. Jest też mnóstwo innych bez recepty.Ja brałam jakiś tabletki na a ale teraz sobie ne potrafie przypomniec dokladnie... Są tez jakies krople- tylko teraz nie pamiętam nazwy
doczytalam ze chcialas tanie- to najlepiej zyrtec
co do brzucha- normalnie się wypróżniasz? Może masz wzdęcia?
Ja mam tak że ran brzuch jest w miare- ale wieczorem to juz wyglądam jakbym wazyla z 6kg więcej....
nie mówiąc o tym, że przez moje problemy trawienne to wogole juz nie mam płaskiego brzucha
Pyszne !!!
Do tego mozna dodać płatki owsiane ,żytnie gotowane na mleku lub na wodzie .Też robi się je z suszonymi owocami.
Najlepsze są:
morele,śliwki węgierki(nie kalifornijskie bleee),rodzynki sułtanki ,orzechy i ziarna.
Wszystkie owoce wieczorem trzeba zalać wrzątkiem.
Rano odcedzić i dodać do gotującej się kaszy lub płatków.
Po 3-5 dniach stosowania mijają wzdęcia i zaparcia.
Polecam,sprawdzone na sobie.
Przepisy mogę też podać,jak któraś zainteresowana bliżej tym tematem.;-)
Dziękuję wszystkim za życzenia :-):-)
Ostatnia edycja: