reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nosz cholera znów mnie z BB non top wywala i jak chcę wejść to mi error wyskakuje :angry:
Natalineczko no jakoś do ciebie nie mam 100% pewności ale jakoś tak mi sie Julek płci męskiej wydaje:eek::-D:-D:-D:-D
Lunka wszystkie myślą że ciąża wtedy kiedy si,ę nie planuje to koniec świata a otem co 8 cud świata :tak::tak:sama tak świadomie zdecydowac to zawsze coś...a tak.......:baffled:no kochana chłopak ma być pójdziesz na macierzyński potem wychowawczy..minie kryzys w kraju ...pracy będzie w brud.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As moja Julia ma astmę :-:)-:)-:)-:)-(
Anaconda no jaki ten rowerek???????????bo umrę z ciekawości :-D:-D:-D:-D:-D
MH no i jaki wózeczek kupiłaś Nice?????????????????????????????
Anka ty o tak wczesnej godzinie na nogach :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowiklusia też :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moję dziecię wstał wyspane i bawi się w nomiocie normalnie mam pokojowy namiot nie mam dziecka :-D:-Dpolecam do kupienia w biedronce za jedyne 29.99:-D:-Da i polecam biedronkowy chleb tostowy o smaku pizzy wychodzą tosty pizzowe marzenie normalnie orgazm podniebienia:-D:-D

reklama
Dla mnie meble, maja być przede wszystkim funkcjonalne :tak: oczywiście przy okazji powinny cieszyć oko :tak: My mamy dla Heleny łóżeczko drewniane z regulowana długością, na razie śpi na najkrótszym.

Malina, ostatni ten w groszki, na razie robię przerwę :-p każdy ma jakiegos bzika :-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Natali tez znam takie przypadki ze miala byc dziewczynka a tu niespodzianka chłopak :-D:-D:-Ddobrze ze widziała na wlasne oczy bo by lekarzowi powiedziała ze podmienili i to nie jej :-D:-D:-D
u na tey duyo takich pryzpadkow, :tak::tak:
a co najlepsye ze moj gin najbardziej ze wszystkich lekarzy lubi sie mylic;-)
nie wiem czy specjalnie czy tak poprostu:-):-)
Nie mam dealera,nic nie biorę .Tyle snu mi wystarczyło.Jestem naprawdę wyspana.:-D:-D:-D:-D

Natali co do łózek.Mi się po prostu takie łóżka w domu wydają zbyteczne.
Dziecko szybko rośnie i potem nie ma co z takim meblem zrobic.
Poza tym łózko jest do spania , a nie do zabawy :no:.
Ja bym Kuby do 2 w nocy w takim łózku nie uspała.:-D:-D:-D
Dla dzieci z zaburzeniami neurorozwojowymi wymagane jest jak najmniej rozproszeń czyli wszystko proste ,bez zbędnych gadżetów ,gdzie zbyt dużo nie można kombinować,żeby dziecka nie pobudzać przed spaniem.:tak::-):-):-)
Szczerze jednak powiem,że koszt spory i pomimo tego,że mam kasę to szkoda mi by było wydać tylko po to,by dziecku z pokoju plac zabaw zrobić.
To dobre na chwilke potem będzie zawaliskiem .
Rację bytu będzie miało przy gościach,kiedy dzieci będą się hurtem bawiły.
te łózka sa duze bo maja po 200 cm materac:tak::tak::tak::tak:
wiec duze, a te pietrowe to pozniej mozna ten domek zdemontowac i biurko zamontowacpod spodem:tak::tak::tak:
tez juz patrzalam na funkcjonalnosc:tak::tak::tak:
no i inna rzecz ze ty masz juz starsze dziecko bo Kuba juz ma 7lat:tak::tak:
a czrek nawet dwoch;-);-)
dzieki za opinie;-);-):tak::tak:

Hej laseczki ,nie mam jednak tak duzo czasu jak bym chciała,ale wpadłam sie przywitać:tak:

Obiad juz robię ,bo po 12 musi byc ,JAKO,ze na 13 do pracy:tak:

Jutro po południu też juz mam rozplanowany dzień ,bo najpierw mamy spotkanie z architektem ,a potem musimy sprzątać domek i pokój na weekend ,bo na majówkę mamy gości:happy:

A co do kaski to potrzeba jest ogromna ,jak będe po spotkaniu z architektem to wam wszystko opowiem:eek:za tych kilka kwietniowych dni juz coś zarobie a za świąteczne dni i niedziele ,szefowa płaci extra na rękę ,wiec trzymajcie kciuki:tak:

AS MOC CAŁUSÓW I BUZIAKÓW 100 LAT:-)

Jak tylko bede mogła to dam wam znak co i jak i dalej będe sie chwaliła:tak::-D

Natali to co to za gin zesie tak czesto myli :-D:-D:-Dwiec przygotuj sie ze ci powie ze masz córke a urodzisz syna:-D:-D:-D

Malinka ty to masz hasła orgazm podniebienia:-D:-D:-D ale se kupie i spróbuje moze i ja doswiadcze tego orgazmu:-D:-D:-D:-D

NATALI jednak wolisz tego chlopca? :-) MH twoje obawy sa normalne .Ja bym miala tak samo :-) IWCIK ech faceci . LUNKA no wlasnie dlaczego bys sie zalamalanjakys byla w ciazy?????? Ja cos tam posprzatalam .Slonce zaszlo wiec nigdzie nie wychodzimy bo nawet chlodnawo u nas :-(.

u na tey duyo takich pryzpadkow, :tak::tak:
a co najlepsye ze moj gin najbardziej ze wszystkich lekarzy lubi sie mylic;-)
nie wiem czy specjalnie czy tak poprostu:-):-)

te łózka sa duze bo maja po 200 cm materac:tak::tak::tak::tak:
wiec duze, a te pietrowe to pozniej mozna ten domek zdemontowac i biurko zamontowacpod spodem:tak::tak::tak:
tez juz patrzalam na funkcjonalnosc:tak::tak::tak:
no i inna rzecz ze ty masz juz starsze dziecko bo Kuba juz ma 7lat:tak::tak:
a czrek nawet dwoch;-);-)
dzieki za opinie;-);-):tak::tak:
Wiesz mi nie chodzi o wiek tylko o funkcjonalnosc tego łózka właśnie.
Takie biurko pod łózkiem to pomyłka totalna,znajomi maja i narzekaja.To jest dobre na pierwsze 2 lata szkoły potem jak dziecko jest większe to to biurko jest za małe po prostu i tak trzeba kupić nowe.:baffled:
Mój Kubuś śpi na sofie 2 osobowej ,ale dziecięcej.Najpierw była rozłożona na raz,potem na 2 teraz już na 3 i od początku miał szerokie i wygodne łóżko.
Dla mnie takie łóżka zabawki są po prosty niebezpieczne.
Zauważ,że lada moment bedziesz miała młodsze dziecko,które szybko urośnie i zacznie się wspinać.
Drabinka od łózka to duze zgrożenie,zjezdzalnia dla takiego maluch tym bardziej.
Nie wspomnę o wysokosci,gdzie może sie wychylić przez zabezpieczenie np: chcąc sięgnąć zabawkę z podłogi.
Kupując wysokie łózko przy takich szkrabach będziesz musiała ich non stop pilnowac,a bawić się w łózku bedą tylko mogli pod twoją obecność.
Czyli co?
Zamkniesz pokój starszemu dzecku ,by młodsze nie weszło i krzywdy sobie nie zrobiło,albo spędzasz czas z dziećmi w łózku.:baffled::baffled:
To ja już wolę plac zabaw.:-D:-D:-D:-D
Wiadomo ile ludzi tyle opinii.
Moją więc znasz.
Dla mnie zbyteczny mebel do szybkiej wymiany.

Natalineczko no jakoś do ciebie nie mam 100% pewności ale jakoś tak mi sie Julek płci męskiej wydaje:eek::-D:-D:-D:-D
nawet co do imienia trafilas bo mi sie wlasnie julek podoba:tak::tak::tak::tak:
ale m powiedzial ze za chiny sie na julka nie zgodzi:no::no:
Natali to co to za gin zesie tak czesto myli :-D:-D:-Dwiec przygotuj sie ze ci powie ze masz córke a urodzisz syna:-D:-D:-D
przy czarku i wiktorze akurat sie nie pomylil, takie bezwstdne te dzieci ze od rau siusiakami machali na ekranie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

klade czarka spac i mykam obiad gotowac, tzn narazie miesko wyciagnac;-):-D
wiec zaraz wracam;-);-)

reklama
Wiesz mi nie chodzi o wiek tylko o funkcjonalnosc tego łózka właśnie.
Takie biurko pod łózkiem to pomyłka totalna,znajomi maja i narzekaja.To jest dobre na pierwsze 2 lata szkoły potem jak dziecko jest większe to to biurko jest za małe po prostu i tak trzeba kupić nowe.:baffled:
Mój Kubuś śpi na sofie 2 osobowej ,ale dziecięcej.Najpierw była rozłożona na raz,potem na 2 teraz już na 3 i od początku miał szerokie i wygodne łóżko.
Dla mnie takie łóżka zabawki są po prosty niebezpieczne.
Zauważ,że lada moment bedziesz miała młodsze dziecko,które szybko urośnie i zacznie się wspinać.
Drabinka od łózka to duze zgrożenie,zjezdzalnia dla takiego maluch tym bardziej.
Nie wspomnę o wysokosci,gdzie może sie wychylić przez zabezpieczenie np: chcąc sięgnąć zabawkę z podłogi.
Kupując wysokie łózko przy takich szkrabach będziesz musiała ich non stop pilnowac,a bawić się w łózku bedą tylko mogli pod twoją obecność.
Czyli co?
Zamkniesz pokój starszemu dzecku ,by młodsze nie weszło i krzywdy sobie nie zrobiło,albo spędzasz czas z dziećmi w łózku.:baffled::baffled:
To ja już wolę plac zabaw.:-D:-D:-D:-D
Wiadomo ile ludzi tyle opinii.
Moją więc znasz.
Dla mnie zbyteczny mebel do szybkiej wymiany.
nie zle sie zrozumialysmy, ja od razu pisalam ze to pietrowe odpada bo czarek za maly :tak::tak::tak:
sam nawet moglby wyleciec:tak::tak::tak:
tylko pisalam ze mi sie podoba:tak::tak:
bardziej chodzilo mi o te na podlodze:tak::tak::tak:
zreszta narazie to tylko takie moje propozycje zobaczymy co m powie jak przyjedzie;-)
a jutro pzyjezdza:-):-):-)

Do góry