anaconda27
styczniówka2006
As ale te leki co podałaś to są na receptę czy bez?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kochana niecale 2 godz spania, polec mi swojego dealera;-)Ja jeszcze dozmywałam podłogi ,zrobiłam sałatkę i zdążyłam zasiąsc przed obrazem.
Darowałam sobie za to nocne kąpanie,bo na bank bym się dopiero rano obudziła w wannie,więc nie ryzykowałam.
Darek wrócił 4.15 i w drodze powrotnej jeszcze go Policja zatrzymała do kontroli
Zjedliśmy obiad nocny i poszliśmy spać
pobudka jak zwykle 6.30 :-):-)
e no to dzis rybka na obiad;-);-)Boziu, przestancie, chyba bym sie zalamala.
Alez mam piekną pogode, no szok, bedziemy z niej dzis na maksa kożystac-jak tylko P wróci z połowu-ponoć świetnie mu idzie...
dolaczam sie do zyczonek :*AS kochana!!!!!!
W Dniu tak pieknym i wspanialym
Zycze Tobie sercem calym
Zdrowia Sczescia Pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci
Wszytkiego Naj naj naj .....
gratulacje dla mezaWitam nocnie.
Właśnie skończyłam gadać z młodą o latach mojej młodości i burzliwych romansach moich i jej kochanego tatusia.
Znalazłam stary pamiętnik z 1992 roku.Oj było śmiechu jak go czytałysmy z Klaudią.
jeszcze nie wyszłam z pokoju a młoda juz spała
Tak ją moje opowiesci wykonczyły.
Aga dziękuje za życzenia.
:-):-):-):-)
Mojego jeszcze nie ma.
Odbierał dziś nagrodę za kampanię reklamową a teraz mają after party.
Myślałam,że juz się do niego nie dodzwonie ,ale profilaktycznie puściłam mu strzałkę.
Oddzwonił prawie natychmiast (jeszcze trzeźwy)
Okazało się,ze prosto z after party musi jechać jeszcze do pracy zatwierdzić kolejna kampanię .Musi być zrobione na 6 rano.
Mam się go spodziewać koło 4 ,więc jeszcze 3 godzinki tu zabawię.
fajnie ze Hecia chetnie idzie do przedszkola i nie przerabiacie placzuTez tak chce Zobaczymy jak to bedzie u nasM właśnie zadzwonił, że zdąży ją zawieźć, nie muszę ruszać d na to wiatrzycho na razie
As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady
Nocny marek z Marek
oj malinka,malinka.
Malina musisz pamiętać ,że ten lek nie leczy tylko blokuje.
Alergia wciąż jest,ale w środku .
Trzeba wyelimnować źródło alergenu ,bo z czasem lek przestanie działać i będzie dużo gorzej.
Zrobi się AZS i tyle ,albo pójdzie w kierunku astmy nie daj Boże.
Te leki to tacy oszuści ,bo nie leczą tylko blokują objawy
Też bym utłukła gada :-):-)
Ja jeszcze dozmywałam podłogi ,zrobiłam sałatkę i zdążyłam zasiąsc przed obrazem.
Darowałam sobie za to nocne kąpanie,bo na bank bym się dopiero rano obudziła w wannie,więc nie ryzykowałam.
Darek wrócił 4.15 i w drodze powrotnej jeszcze go Policja zatrzymała do kontroli
Zjedliśmy obiad nocny i poszliśmy spać
pobudka jak zwykle 6.30 :-):-)
Te są najbezpieczniejsze.As ale te leki co podałaś to są na receptę czy bez?
Gratulacje przekażę .Dzięki :-):-)dolaczam sie do zyczonek :*
gratulacje dla meza
Ty sypiasz?
fajnie ze Hecia chetnie idzie do przedszkola i nie przerabiacie placzuTez tak chce Zobaczymy jak to bedzie u nas
kobieto ile kaw na dzien pijesz bo ja po takim krotkim snie musialabym chyba z 4 wypic
Agnieszka a ja to zapomnialam o tych moich ciuszkach uuuuuuu no to jeszcze wiecej tegoale to byl az worek kurcze bagaznika braknie io faktycznie bedzie trzeba sprinterem jechac Mam nadzieje ze teraz woda z uszow zniknie
Iwcik Ty to juz masz wszystko dla swojej ksiezniczki.Od Maxicosi po ciuszki az do wozka) Teraz tylko mijesce zrob i mala moze sie rodzic
O 8:30 obudzil mnie dzwonek do drzwi.Przyszla paczka z sukieneczka.Jest swietna
PO 5 minutach dzwoni telefon no i tak tez wstalysmy przed 9. Lali ladnie sie bawi a ja sprzatam i w przerwie na bb wskoczylam
Nie mam dealera,nic nie biorę .Tyle snu mi wystarczyło.Jestem naprawdę wyspana.oj kochana niecale 2 godz spania, polec mi swojego dealera;-)
e no to dzis rybka na obiad;-);-)
a dlaczego bys sie zalamala???