reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

M właśnie zadzwonił, że zdąży ją zawieźć, nie muszę ruszać d na to wiatrzycho na razie :-p

As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 :tak: dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła :no: szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie :eek: Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady :sorry:

reklama
Wiki a Twoje dzieciiaczki to sporo tych bajek oglądają, co?

Jedno pranie sie kręci, drugie sie szykuje.
Dziewczyny, co jest dobre na alergie. Nosz kurde kicham i smarkam jak najeta. Zapomniałąm już jak to jest, hehe. W ciąży miałam spokój, no i aż do teraz. Skosili trawę a ja umieram. A tak kocham spacery po parku, te kwitnące drzewka, no i jak tu się zaciągnąć takim zapachem?:-D:-D:-D
Coś dobrego ale nie drogiego, może być nawet i na recepte.Plissss.

i drugie. Słuchajcie, jak to jest mozliwe, zeby brzuszysko urosło w ciegu , no nie wiem- max 2 tyg??? Dopiero co mialam plaski ( tylko ta skóra...), a teraz wywalony jak w 3 m ciazy!. Nigdzie indziej tak strasznie ( proporcjonalnie) ni eprzytyłam.

Wiki a Twoje dzieciiaczki to sporo tych bajek oglądają, co?

Jedno pranie sie kręci, drugie sie szykuje.
Dziewczyny, co jest dobre na alergie. Nosz kurde kicham i smarkam jak najeta. Zapomniałąm już jak to jest, hehe. W ciąży miałam spokój, no i aż do teraz. Skosili trawę a ja umieram. A tak kocham spacery po parku, te kwitnące drzewka, no i jak tu się zaciągnąć takim zapachem?:-D:-D:-D

i drugie. Słuchajcie, jak to jest mozliwe, zeby brzuszysko urosło w ciegu , no nie wiem- max 2 tyg??? Dopiero co mialam plaski ( tylko ta skóra...), a teraz wywalony jak w 3 m ciazy!. Nigdzie indziej tak strasznie ( proporcjonalnie) ni eprzytyłam.

LUNKA moze ty w ciazy bedziesz????????Ja tez alergiczka i mam katar przez to i nos strasznie swedzi.Zazwyczaj nic na to nie biore tylko sie tak mecze ale jak juz nie daje rady to kupuje w aptece tabletki na alergie najtansze i bez recepty.Alerzina tabletki sa chyba najtansze. MH no to widze ze masz niezle koszmary :-(.Napewno nic sie takiego nie stanie :-).Dobrze ze Helenka chetnie idzie do przedszkola :-) AS WSZYSTKOEGO NAJLEPSZEGO W TA 18 :-). NATALI I AS wy nasze nocne marki :-). MLENKO gratuluje mieszkanka :-). Witajcie w srode.U mnie nocka fatalna.Juz nawet nie potrafilam zliczyc ile razy wstawalam :-(. U mnie dzis bez sloneczka.Narazie nie planuje nigdzie wychodzic. Kolo 17 ide z Oliwka do szkoly dla rodzicow. Chodze z mala tam bo od tamtego tygodnia jest tam jedna babka ktora w pokoju obok takim fajnym dzieciecym pokoju opiekuje sie naszymi dziecmi a my spokojnie siedzimy na tej szkole :-).Oliwka zdowolon no i ja tez bo moge byc do konca i nie musze sie mamy prosic aby mi z nia zostala. ANKA no ja tez wielkie oczy zrobilam jak mama mi ja wczoraj uspala.W szoku bylam :-).

Luna zyrtec jest ok jak masz tylko katar i kichasz. Tylko ni epamiętam czy on nie jest na receptę. On nie jest mocny. Jest też mnóstwo innych bez recepty.Ja brałam jakiś tabletki na a ale teraz sobie ne potrafie przypomniec dokladnie... Są tez jakies krople- tylko teraz nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:

doczytalam ze chcialas tanie- to najlepiej zyrtec:tak:
co do brzucha- normalnie się wypróżniasz? Może masz wzdęcia?
Ja mam tak że ran brzuch jest w miare- ale wieczorem to juz wyglądam jakbym wazyla z 6kg więcej....

nie mówiąc o tym, że przez moje problemy trawienne to wogole juz nie mam płaskiego brzucha:eek:

Ostatnia edycja:
Luna zyrtec jest ok jak masz tylko katar i kichasz. Tylko ni epamiętam czy on nie jest na receptę. On nie jest mocny. Jest też mnóstwo innych bez recepty.Ja brałam jakiś tabletki na a ale teraz sobie ne potrafie przypomniec dokladnie... Są tez jakies krople- tylko teraz nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:

doczytalam ze chcialas tanie- to najlepiej zyrtec:tak:
co do brzucha- normalnie się wypróżniasz? Może masz wzdęcia?
Ja mam tak że ran brzuch jest w miare- ale wieczorem to juz wyglądam jakbym wazyla z 6kg więcej....

nie mówiąc o tym, że przez moje problemy trawienne to wogole juz nie mam płaskiego brzucha:eek:
Zyrtek, no musze po drodze wpać do apteki, bo jak wyjde na dwór, to na oczy patrzec nie mog e, tak mi w nosie kręci.
Z załatwianiem nie mam problemów, żadnych, absolutnie. Na godzinę -codziennie:-D.Kurcze musze wejść na wagę i zobaczyć, czy podskoczyło. Jesli nie, to woda, ale dziwnie by to było, tylko w brzuchu...

Witam :-):-):-)
U nas zimno i pochmurno, dobrze że nigdzie nie muszę wychodzić :-p:-p:-p
A na dodatek @ przyszła więc mam dzień lenia i koniec :tak::tak::tak:

w
no ja juz po ginku:tak::tak::tak:
kochane cos slabo te kciuki trzymalyscie:sorry:
mlody/mloda tak sie wiercil/wiercila ze szok,
najpierw byl przodem i gin mierzyl mu brzuszek glowe sprawdzal zebra kregoslup, serduszko i puls:tak:
a jak juz chcial zajrzec miedzy nozki to sie obrocilo dzieciatko i tak zaczelo sie wiercic ze gin do mnie mow:
ale sie wierci najpier glowa byla u gory teraz na dole, az sie wystraszylem ze dwa są:-D:-D:-D
ja mu ze nie zaszkodziloby:-D bo ja chcialam blizniaki:tak:
a on sie tylko zasmial:-D
szukal i szukal az w koncu zrezygnowal:tak::tak:

wklejam zdjecia, beda troszke niewyrazne;-)
ma juz 14,4 cm:tak::tak:

Dzidziuś uroczy tylko szkoda ze nie chciał pokazać swojej płci :rofl2::rofl2::rofl2:

Od wczoraj pracuję w sklepie,podobaa mi sie bardzo ,posadzili mnie na kasie więc sie ucze ,bo co sklep to inna kasa,inne kody.....

I to najważniejsze - że ci się podoba :tak::tak::tak::tak:

A babcia sprzedała cielątko juz tdzien temu i dzieci dostały po 100 zł do skarbonek bo to ja miałam dostac te 200 zł ale nie chciałam bo wiadomo oni płacą rachunki no to poco mam brac no to dzieci skozystały i tak Martynka ma 200 zł a Kamilek 150 zł w skarbonce z czego Matrynka kupiła juz sobie jakis czas temu lalke Agatke za 100 zł

No to fajne prezenciki dzieciaki od babci dostały :tak::tak::tak:

a ja wlasnie czytalam sobie artykol na wp i az strach mnie oblecial i wizja wojny wrocila:sorry::sorry::crazy:
proszę:
"Samolot nie mógł rozpaść się na kawałki" - Media - WP.PL

bardzo długi ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy, naprawde:tak::tak::tak:

Dobry ten artykuł, mi też się coś nie zgadzało że taki roztrzaskany ten tupolew a przecież mówili że z bardzo wysoka nie runął :baffled::baffled::baffled:

Paulina byla dzis na konkursie piosenki o zdrowiu razme z paniami i 8 dziewczynkami z kalsy
ich grupa nie zajela zadnego miejsca ale dostala wyroznienie:tak::tak::tak::tak::-)

Najważniejsze że została wyróżniona :tak::tak:

Oczywiscie maż jakby nigdy nic sie nie stało czesc kochanie:-) a ja nerwy na niego ty cholero gdzie ty jesteś:angry::angry::angry::angry: a on no jak gdzie w opolu :-D:-D:-Dto gadam ze miał byc w domu wiec nawet sms nie łaska :angry::angry::angry:a on ze zmeczony był i spanie łamało no i zapmnial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlak by go wzial , to juz nie pomyslala ze ja bede sie martwic no bo po co:no::no::no::no: ooooooojjjjjjjjj chłopy chłopy...........:baffled::baffled::baffled:

Ach ci faceci :crazy::crazy::crazy::crazy:

no alski
wlasnie gadam z Mlena na gg
udalo im sie dostac kredyt i w piatek odbieraja klucze do mieszkania:tak::tak::tak::tak:
w koncu pojda na swoje:-):-):-):-):-)

To super :tak::tak::tak::tak:

U Laryngologa okazalo sie ze Emily ma dalej plyn w uszach dostala nastepny spray niby jakis na alergie ktorej nie ma
ale ma pomoc wiec zobaczymy nastepne 4 tygodnie mam jej to dawac a potem do kontroli.

Oby te spray pomógł bo z uszami nie ma żartów :tak::tak::tak:

Mam się go spodziewać koło 4 ,więc jeszcze 3 godzinki tu zabawię.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ty jesteś niezniszczalna i widzę ze twój mąż też :szok::szok::szok::szok:

As, to są takie zajęcia w przedszkolu, 3 razy w tygodniu, od 8 do 12 :tak: dzisaj idzie 2 raz. A ja nie mogę spać, śnią mi sie koszmary, że pod samochód wpadła bo wybiegła na ulice, albo, rze wyszła sama z przedszkola i zginęła :no: szok. Nie się już od 5.30, w poniedziałek było podobnie :eek: Całe szczęście Helenka chętnie idzie do przedszkola i nie płacze, bo chyba bym nie dała rady :sorry:

Widzę że mamuśka bardziej zestresowana niż dziecko :-D:-D:-D

Na katar alertec wzf albo akatar w tabletkach - wypróbowane przeze mnie a też alergikiem jestem i działa :tak::tak::tak::tak:

LUNKA z tego co pamietam to Zyrtec jest na recepte. Ja kupowalam tabletki o nazwie ALERZINA sa tanie one sa napewno tansze od zyrtecu no i bez recepty a pozatym sa jeszcze inne tabletki bez recepty na alergie :-) i jak dla mnie byly ok.Krople tez sa jakies ale tez nie pamietam nazwy. Oliwka pojadla .Ide cos porobic bo zarosne tutaj :-). I nawet sloneczko wyszlo.Moze przed drzemka na spacer sie z Oliwka wybiore :-).

reklama
Witam i ja
Pogoda cudna:tak::tak::tak:Swieci sloneczko i jest cieplutko:tak::tak::tak:
Zaraz jemy sniadanko i na 11 idziemy zaprowadzic mlodego do szkoly:tak::tak::tak:
Dziecikai wstaly mi przed 8 ,wiec cos czuje ze bede miala niezly sajgon:no:
Weszlam juz wczesniej na BB,ale oczywiscie net mi sie rozlaczyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AS
Od nas tez wszystkeigo naj,naj:tak::-)

Do góry