reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
fajne masz zajęcie o drugiej w nocyJa zamierzam zaraz wziąc się za podłogi,bo i tak nie śpię.
Pies dziś mocno zabrudził,bo padało cały dzień.
Potem się wykąpię i pewnie już 4 będzie.
nie ma co ja mialam sie za obiad brac ale mi sie nie chce ruszac tych moich 4 literek
Natalineczka555
kocham kochać :)
a ja sobie ze szwagierkiem pogadalam na skypeWłaśnie wróciłam z psem ze spaceru.
Tak ładnie prosił.
Jak mi czasu starczy to jeszcze przed obrazem zasiądę i trochę go podrobię.
porozprawialismy i teraz spadam bo rano sie z wyra nie zwleke
biore lapka do pokoju moze jeszcze poczytam ksiazke
jak bede miala zasieg necika to jeszcze wpadne;-);-)
poki co odpadam;-);-);-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam, ja znowu spać nie mogę to przedszkole mnie wykończy
Natalieczka, super, że dzidzia zdrowiutka
Madziula gratki
Anabuba, jak Paulinie poszło na dyktandzie, bo chyba przegapiłam
As, a to dla Ciebie :-) STO LAT!!!
By lola_lu at 2010-04-06
No a ja się biorę za szykowanie małej do przedszkola :-)
Madziula gratki
By lola_lu at 2010-04-06
wiktoria12
Mama i żona :)
No to superno alski
wlasnie gadam z Mlena na gg
udalo im sie dostac kredyt i w piatek odbieraja klucze do mieszkania
w koncu pojda na swoje:-):-):-):-):-)
Ja sie też dołączamAS kochana!!!!!!
W Dniu tak pieknym i wspanialym
Zycze Tobie sercem calym
Zdrowia Sczescia Pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci
Wszytkiego Naj naj naj .....
As ja cie kochana podziwiam
MH napewno Helenka sobie poradzi nic sie nie martw.Mnie to za rok czeka
A ja wstałam bo Martynka chciał bajki no i poszłam ugotowac mleczko teraz ide jeszcze butle umyc.Kamil jeszcze spi
Witam, ja znowu spać nie mogę to przedszkole mnie wykończy
Madziula gratki
By lola_lu at 2010-04-06
Dzięki MH.:-):-):-)
Ja zapomniałam Ci pogratulować tego przedszkola,albo nie doczytałam
Do jakiego Helenka się dostała ?
Witam babencje urodzinkowo.
I już znów 18 na karku
luna665
Mama grudniowa 2007
Hejka, dziś witam słonecznie, grzeje mi w plecy, że szok, aż się rozebrałam do koszulki, hehe. No i na kompie mało co widze, bo odbija jak ch..., hehe
A&E no jesteś. mIło, że wpadłaś. Cisza taka, już myślałam, ze Ci palce się zrosły i klikać nie mozesz. No ale to tylko leń, no całe szczęście!
Agunia, ale kwiatek chociaż cały, czy też połamany? No bo wiesz, jak juz i tak miałaś się połąmać, to chociaż kwiatka mogłaś uratowac, hehehe. A poważnie współczuję. Jeśli to złamanie, to nei miej nadiei, że po 10 dniach gips Ci zdejmą. Miesiąc, a może i dwa:-(.
Iwcik, no w Opolu, a gdzie myśłąłas-no chłopy to jednak chłopy, no jemu spać się chciało, a Ty martw się, przecież i tak się nudzisz-och!
Anaconda, i jak, Maja zadowolona???
Natali, no szkoda, ze nie chciało dzieciątko się pokazać z TEJ strony, ale to pewnie dziewczynka, taka wstydliwa i skromna, hehe. Ale za to jak Ci pomachała kruszyna!
Madziula, no super, że jestes z pracy zadowolona, a 5 km-no no, ja dobiegnę na autobus i zipie, hehe. Szacun!
MLENKA GRATKI OGROMNIASTE!!!!!!!!!!!!!!!
AS, życzę Ci lepszego świata. Przede wszystkim zdrowia, dla Ciebie i wszystkich bliskich!
Matko jak ja się dziś nei wyspałąm, połamana kręciłam się w łóżku od 4 rano do 5.20. Plecy tak mnie bolą ( krzyż ), ze nie wiem jak siedzieć, muszę się troszkę rozejść-wstawię pranie i wracam
Ostatnio oglądałam program na tvn style chyba, . no i prawdą rzucili, że Polacy przodują w wydawaniu kasy na ogródki, hehe. Najwiecej u nas działkowcow i hobbystów ogrodników, hihi.a na kwiaty tez moglabym wydac fortune
taka moja slabostka wiosenna
A&E no jesteś. mIło, że wpadłaś. Cisza taka, już myślałam, ze Ci palce się zrosły i klikać nie mozesz. No ale to tylko leń, no całe szczęście!
Agunia, ale kwiatek chociaż cały, czy też połamany? No bo wiesz, jak juz i tak miałaś się połąmać, to chociaż kwiatka mogłaś uratowac, hehehe. A poważnie współczuję. Jeśli to złamanie, to nei miej nadiei, że po 10 dniach gips Ci zdejmą. Miesiąc, a może i dwa:-(.
Iwcik, no w Opolu, a gdzie myśłąłas-no chłopy to jednak chłopy, no jemu spać się chciało, a Ty martw się, przecież i tak się nudzisz-och!
Anaconda, i jak, Maja zadowolona???
Natali, no szkoda, ze nie chciało dzieciątko się pokazać z TEJ strony, ale to pewnie dziewczynka, taka wstydliwa i skromna, hehe. Ale za to jak Ci pomachała kruszyna!
Madziula, no super, że jestes z pracy zadowolona, a 5 km-no no, ja dobiegnę na autobus i zipie, hehe. Szacun!
przeczytam późnej, bo jużczuję, że strach się bać. Matko, jak u Ruskich, to nigdy nic ni ewiadomo. Oby to tylko takie naciągactwo było, żeby czytelników pochwycić.a ja wlasnie czytalam sobie artykol na wp i az strach mnie oblecial i wizja wojny wrocila
proszę:
"Samolot nie mógł rozpaść się na kawałki" - Media - WP.PL
bardzo długi ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy, naprawde
Fantastyczne wieścino alski
wlasnie gadam z Mlena na gg
udalo im sie dostac kredyt i w piatek odbieraja klucze do mieszkania
w koncu pojda na swoje:-):-):-):-):-)
MLENKA GRATKI OGROMNIASTE!!!!!!!!!!!!!!!
AS, życzę Ci lepszego świata. Przede wszystkim zdrowia, dla Ciebie i wszystkich bliskich!
Matko jak ja się dziś nei wyspałąm, połamana kręciłam się w łóżku od 4 rano do 5.20. Plecy tak mnie bolą ( krzyż ), ze nie wiem jak siedzieć, muszę się troszkę rozejść-wstawię pranie i wracam
reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Aaaaaaaaaaaaaaaa, wiedziałąm, że mi czegos nie zaznaczyło, no czemu tak mi porzera te cytaty!!!!
Mi podobają się te:
ŁÓŻKO DREWNIANE TOMEK Z BALDACHIMEM (1010618995) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE LITTLE TIKES ~THOMAS & FRIENDS )) (1005620266) - Aukcje internetowe Allegro
MASYWNE ŁÓŻKO SOSNOWE LILY 3 KOLORY BCM (1014026632) - Aukcje internetowe Allegro
łóżko MONO NAMIOT dla dziecka MATERAC (1013847332) - Aukcje internetowe Allegro
no alle nic o nich nie iwem, nikt ze znajomych nie używał...
Mi podobają się te:
ŁÓŻKO DREWNIANE TOMEK Z BALDACHIMEM (1010618995) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE LITTLE TIKES ~THOMAS & FRIENDS )) (1005620266) - Aukcje internetowe Allegro
MASYWNE ŁÓŻKO SOSNOWE LILY 3 KOLORY BCM (1014026632) - Aukcje internetowe Allegro
łóżko MONO NAMIOT dla dziecka MATERAC (1013847332) - Aukcje internetowe Allegro
no alle nic o nich nie iwem, nikt ze znajomych nie używał...
Ostatnia edycja:
Podziel się: