anka26_x_07
Mama Laury :)
piekne foteczki.Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa kolejnym razem sie uda podgladnac )Mi Lali tez nie dala za 1 razem zobaczyc pipeczkiwklejaj wklejaj;-)
czekamy
u mnie tez MH anakondzia i lidka a kazdej post po 4 razy
daj znac jak wrocisz
no ja juz po ginku
kochane cos slabo te kciuki trzymalyscie
mlody/mloda tak sie wiercil/wiercila ze szok,
najpierw byl przodem i gin mierzyl mu brzuszek glowe sprawdzal zebra kregoslup, serduszko i puls
a jak juz chcial zajrzec miedzy nozki to sie obrocilo dzieciatko i tak zaczelo sie wiercic ze gin do mnie mow:
ale sie wierci najpier glowa byla u gory teraz na dole, az sie wystraszylem ze dwa są
ja mu ze nie zaszkodziloby bo ja chcialam blizniaki
a on sie tylko zasmial
szukal i szukal az w koncu zrezygnowal
wklejam zdjecia, beda troszke niewyrazne;-)
ma juz 14,4 cm
oj moja poszla spac bo nbakrzyczalam na nia a w sumie to mojemu sie nalezalo.Poszlam do pralni a ta za mna a moj przed tvOczywiscie dostal opier papierNATALINECZKA
Ale slodziutki dzidziolekNo i najwazniejsze ze zdrowo rosnie:-)
Ja juz wykapana i zdazylam jeszcze wyszorowac prysznic
Ale mi moje dzieci na nerwy dzialaja
kochana fajnie ze podoba ci sie w pracy oby atmosfera byla sprzyjajaca.Wtedy chetnie bedziesz chodzila a kasa sama na konto wplynieHej moje dziewczęta.
Nie czytałam ,ale nie bijcie
Od wczoraj pracuję w sklepie,podobaa mi sie bardzo ,posadzili mnie na kasie więc sie ucze ,bo co sklep to inna kasa,inne kody.....
Moje dzieci chodzą na swietlicę ,zapisałam ich też na obiady w szkole więc gotuję tylko dla nas co drugi dzień nie mam zamiaru sie przemęczać
Dalej biegam ,kupiłam sobie buty do biegania ,dziś śmigłam juz 5 km,zajmuje mi to 40 min.muszę sie pochwalic ,bo komu powiem ,jak nie wampękam z dumy
Jutro idę na popołudnie do pracy więc pewnie z rana wpadnę buziaki
Mama mi nawet Oliwke uspala pierwszy raz w zyciu.Normalnie w szoku bylam.
ehhhhh poczekamy zobaczymy.Domysly snuc latwo trzeba konkretowjezcze nie znam terminu nastepnego usg do gina chodze co 3 tyg a tak co trzecia wizyte mam usg tak wiec jakies 9 tyg
chyba ze cos mu odbije i wczesniej mi zrobi
super ze wiesz juz wszystko co i jak
grunt to rzetelna informacja
czy smakowalo jakos takos nie wiem bo nie czulam tego salami tam w srodku
zjadlam bo zjadlam ale rewelacji nie bylo
e no to dzieciaczki ladnie skorzystaly
a ja wlasnie czytalam sobie artykol na wp i az strach mnie oblecial i wizja wojny wrocila
proszę:
"Samolot nie mógł rozpaść się na kawałki" - Media - WP.PL
bardzo długi ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy, naprawde
witajcie kobitki
w koncu dotralam
bylabym wczesniej bo po 21 dziewczyny juz psaly ale jeszcze sprztanelam i tak sie zeszlo
na jutro zostala mi sterta zmywania ale trzeba miec zajecie rano jak eszt abedzie spala:-)
dzis jak wyszykowalam Pauline do szkoly to poszlam dalje spac:-) i spalsymy z mala do 9
pozniej psozlysmy na podworko,ale zaczelo niezle padac wiec wrocilsymy do domu
ale ulozylam reszte chodnika
jutro jak sie uda to posieje kwiatki na tym kawalku
Paulina byla dzis na konkursie piosenki o zdrowiu razme z paniami i 8 dziewczynkami z kalsy
ich grupa nie zajela zadnego miejsca ale dostala wyroznienie:-)
no i tak dzionek zlecial
p w pracy,ostatnia noc ma z czwartku na piatek a pozniej do pracy dopeori we wtorek
musze mu jakies zajecie znalezc
no to gratulacje dla zespolu Fajnie ze zostaly wyroznione
Twoj sporo wolnego ma
Glowa mnie boli to se piwko bachnelam.Spoakowalam siostrze posciele, ciuchy ciazowe i ciuszki od 56-68 w jednym kartonie i w drugim kartonie ciuszki do 86.A gdzie reszta toz to trzeba na 3 razy bracCiuchy, wozek, chodzik, fotelikdobrze ze do konca sierpnia mam czas
Laura spika moj patrzy w tv wiec mam chwilke zeby poklikac
A Aga nie dala znac co z Emilki wizyta u laryngologaJutro z rana zadzwonie