reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wklejaj wklejaj;-)
czekamy:tak::tak:

u mnie tez MH anakondzia i lidka a kazdej post po 4 razy:-D:-D:-D:-D
daj znac jak wrocisz:tak::tak::tak:

no ja juz po ginku:tak::tak::tak:
kochane cos slabo te kciuki trzymalyscie:sorry:
mlody/mloda tak sie wiercil/wiercila ze szok,
najpierw byl przodem i gin mierzyl mu brzuszek glowe sprawdzal zebra kregoslup, serduszko i puls:tak:
a jak juz chcial zajrzec miedzy nozki to sie obrocilo dzieciatko i tak zaczelo sie wiercic ze gin do mnie mow:
ale sie wierci najpier glowa byla u gory teraz na dole, az sie wystraszylem ze dwa są:-D:-D:-D
ja mu ze nie zaszkodziloby:-D bo ja chcialam blizniaki:tak:
a on sie tylko zasmial:-D
szukal i szukal az w koncu zrezygnowal:tak::tak:

wklejam zdjecia, beda troszke niewyrazne;-)
ma juz 14,4 cm:tak::tak:
piekne foteczki.Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa kolejnym razem sie uda podgladnac :))Mi Lali tez nie dala za 1 razem zobaczyc pipeczki:-D
NATALINECZKA
Ale slodziutki dzidziolek:tak::tak::tak:No i najwazniejsze ze zdrowo rosnie:-):tak:

Ja juz wykapana i zdazylam jeszcze wyszorowac prysznic:tak::tak::tak:
Ale mi moje dzieci na nerwy dzialaja:wściekła/y:
oj moja poszla spac bo nbakrzyczalam na nia a w sumie to mojemu sie nalezalo.Poszlam do pralni a ta za mna a moj przed tv:wściekła/y:Oczywiscie dostal opier papier:-D
Hej moje dziewczęta.
Nie czytałam ,ale nie bijcie:zawstydzona/y:

Od wczoraj pracuję w sklepie,podobaa mi sie bardzo ,posadzili mnie na kasie więc sie ucze ,bo co sklep to inna kasa,inne kody.....

Moje dzieci chodzą na swietlicę ,zapisałam ich też na obiady w szkole więc gotuję tylko dla nas co drugi dzień:-p nie mam zamiaru sie przemęczać:-p

Dalej biegam ,kupiłam sobie buty do biegania ,dziś śmigłam juz 5 km,zajmuje mi to 40 min.muszę sie pochwalic ,bo komu powiem ,jak nie wam:rofl2:pękam z dumy:rolleyes:

Jutro idę na popołudnie do pracy więc pewnie z rana wpadnę:tak: buziaki :oo2:
kochana fajnie ze podoba ci sie w pracy oby atmosfera byla sprzyjajaca.Wtedy chetnie bedziesz chodzila a kasa sama na konto wplynie:happy:
Mama mi nawet Oliwke uspala pierwszy raz w zyciu.Normalnie w szoku bylam:szok::-D.
:szok::szok::szok::szok:
jezcze nie znam terminu nastepnego usg do gina chodze co 3 tyg a tak co trzecia wizyte mam usg tak wiec jakies 9 tyg:eek::eek:
chyba ze cos mu odbije i wczesniej mi zrobi:sorry:
super ze wiesz juz wszystko co i jak:tak::tak:
grunt to rzetelna informacja:tak::tak::tak:

czy smakowalo jakos takos nie wiem bo nie czulam tego salami tam w srodku:sorry:
zjadlam bo zjadlam ale rewelacji nie bylo:no::no::no:
e no to dzieciaczki ladnie skorzystaly:tak::tak::tak:

a ja wlasnie czytalam sobie artykol na wp i az strach mnie oblecial i wizja wojny wrocila:sorry::sorry::crazy:
proszę:
"Samolot nie mógł rozpaść się na kawałki" - Media - WP.PL

bardzo długi ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy, naprawde:tak::tak::tak:
ehhhhh poczekamy zobaczymy.Domysly snuc latwo trzeba konkretow
witajcie kobitki

w koncu dotralam
bylabym wczesniej bo po 21 dziewczyny juz psaly ale jeszcze sprztanelam i tak sie zeszlo
na jutro zostala mi sterta zmywania ale trzeba miec zajecie rano jak eszt abedzie spala:-)

dzis jak wyszykowalam Pauline do szkoly to poszlam dalje spac:-) i spalsymy z mala do 9
pozniej psozlysmy na podworko,ale zaczelo niezle padac wiec wrocilsymy do domu
ale ulozylam reszte chodnika:tak::tak::tak::tak:
jutro jak sie uda to posieje kwiatki na tym kawalku

Paulina byla dzis na konkursie piosenki o zdrowiu razme z paniami i 8 dziewczynkami z kalsy
ich grupa nie zajela zadnego miejsca ale dostala wyroznienie:tak::tak::tak::tak::-)

no i tak dzionek zlecial

p w pracy,ostatnia noc ma z czwartku na piatek a pozniej do pracy dopeori we wtorek:baffled:
musze mu jakies zajecie znalezc:-D:-D:-D:-D:-D

no to gratulacje dla zespolu Fajnie ze zostaly wyroznione:tak:
Twoj sporo wolnego ma:szok:

Glowa mnie boli to se piwko bachnelam.Spoakowalam siostrze posciele, ciuchy ciazowe i ciuszki od 56-68 w jednym kartonie i w drugim kartonie ciuszki do 86.A gdzie reszta toz to trzeba na 3 razy brac:szok::-D:-D:-D:-DCiuchy, wozek, chodzik, fotelik:szok::szok::szok:dobrze ze do konca sierpnia mam czas:-D:-D:-D
Laura spika moj patrzy w tv wiec mam chwilke zeby poklikac

A Aga nie dala znac co z Emilki wizyta u laryngologa:baffled:Jutro z rana zadzwonie:rofl2:

reklama
no alski
wlasnie gadam z Mlena na gg
udalo im sie dostac kredyt i w piatek odbieraja klucze do mieszkania:tak::tak::tak::tak:
w koncu pojda na swoje:-):-):-):-):-)
superasne wiesci:tak::tak::tak::tak:
piekne foteczki.Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa kolejnym razem sie uda podgladnac :))Mi Lali tez nie dala za 1 razem zobaczyc pipeczki:-D

Glowa mnie boli to se piwko bachnelam.Spoakowalam siostrze posciele, ciuchy ciazowe i ciuszki od 56-68 w jednym kartonie i w drugim kartonie ciuszki do 86.A gdzie reszta toz to trzeba na 3 razy brac:szok::-D:-D:-D:-DCiuchy, wozek, chodzik, fotelik:szok::szok::szok:dobrze ze do konca sierpnia mam czas:-D:-D:-D
Laura spika moj patrzy w tv wiec mam chwilke zeby poklikac

A Aga nie dala znac co z Emilki wizyta u laryngologa:baffled:Jutro z rana zadzwonie:rofl2:
no mam nadzieje ze da zobaczec:tak::tak:
chociaz ja czuje ze chlopiec i m tez mi tak pisal:tak::tak::tak:
no to rzeczywiscie sie tego uzbierało;-);-):-D

ja filmik nadal ogladam jakis taki nezbyt ciekawy ale juz skoncze;-);-)

Uwaga Uwaga!!!
Pilnie poszukiwana za zniknięcie nagłe i nie dawanie znaków życia
Kerna!!!

Witam Was kochane
Tak siedze od paru godzin na kompie i szukam a to butow a to wozka dla Emily
Buty znalazlam fajne z Bartka w ich slepie internetowym

U Laryngologa okazalo sie ze Emily ma dalej plyn w uszach dostala nastepny spray niby jakis na alergie ktorej nie ma
ale ma pomoc wiec zobaczymy nastepne 4 tygodnie mam jej to dawac a potem do kontroli.
Jechalismy tam 45min a u lekarza nawet 5 min nie bylismy zero ludzi w poczekalni.
Tak wiec poszlismy jeszcze do miasta na zakupy jak zawsze obkupilam tylko corke:))
Zjedlismy odrazu kolacje na miescie w domu bylismy po 20.
Mala dostala jesc i poszla spac.
Ja zasiadlam do kompa i tak sie od niego odkleic nie moge:))

Ania hmmm ...chyba B bedzie musial wszystko Sprinterem zawiesc tyle tego Iwonie przyszykowalas:)))
A ja mam jeszcze bujak i worek ciuchow od Ciebie :)))
Tak wiec Iwcik jak Cie siostra zasypie tym wszystkim to juz nic nie bedziesz musiala kupowac:)))

Anabuba obiecuje ze sie poprawie:)))

Ide kochane spac bo oczy juz mnie bola od kompa
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam nocnie.
Właśnie skończyłam gadać z młodą o latach mojej młodości i burzliwych romansach moich i jej kochanego tatusia.
Znalazłam stary pamiętnik z 1992 roku.Oj było śmiechu jak go czytałysmy z Klaudią.:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze nie wyszłam z pokoju a młoda juz spała :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Tak ją moje opowiesci wykonczyły.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Aga dziękuje za życzenia.
:tak::tak::-):-):-):-)

Mojego jeszcze nie ma.
Odbierał dziś nagrodę za kampanię reklamową a teraz mają after party.
Myślałam,że juz się do niego nie dodzwonie ,ale profilaktycznie puściłam mu strzałkę.
Oddzwonił prawie natychmiast (jeszcze trzeźwy:szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2:)
Okazało się,ze prosto z after party musi jechać jeszcze do pracy zatwierdzić kolejna kampanię .Musi być zrobione na 6 rano.
Mam się go spodziewać koło 4 ,więc jeszcze 3 godzinki tu zabawię.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

AS kochana!!!!!!
W Dniu tak pieknym i wspanialym
Zycze Tobie sercem calym
Zdrowia Sczescia Pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci

Wszytkiego Naj naj naj .....
dołączam sie dożyczonek:tak::tak::tak::tak:
6.jpg
Witam nocnie.
Właśnie skończyłam gadać z młodą o latach mojej młodości i burzliwych romansach moich i jej kochanego tatusia.
Znalazłam stary pamiętnik z 1992 roku.Oj było śmiechu jak go czytałysmy z Klaudią.:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze nie wyszłam z pokoju a młoda juz spała :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Tak ją moje opowiesci wykonczyły.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Aga dziękuje za życzenia.
:tak::tak::-):-):-):-)

Mojego jeszcze nie ma.
Odbierał dziś nagrodę za kampanię reklamową a teraz mają after party.
Myślałam,że juz się do niego nie dodzwonie ,ale profilaktycznie puściłam mu strzałkę.
Oddzwonił prawie natychmiast (jeszcze trzeźwy:szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2:)
Okazało się,ze prosto z after party musi jechać jeszcze do pracy zatwierdzić kolejna kampanię .Musi być zrobione na 6 rano.
Mam się go spodziewać koło 4 ,więc jeszcze 3 godzinki tu zabawię.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
lo matko to ty na niego bedziesz jeszcze czekac, ja to bym spac poszla:tak::tak::tak:

lysy mi swieci w okna taki jakis wielki sie wydaje ino wyjsc na balkon i wyc:tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry