reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

NATALINECZKA szkoda ze dzidzia nie chciala zdradzic mamusi plci ale najwazniejsze ze wszystko ok i widac ze zdrowe bo szaleje w brzuszku:tak:.A kiedy masz miec znow usg?.
MADZIULA super ze w pracy ci sie podoba .No i oczywiscie nam sie mozesz pochwalic:tak:.

Bylam i wrocilam.Bylam jeszcze w klubie bo to w tym samym miejscu i nagadalam troche na G do prezesa a co ? hihihih:-D:-D.
To co sie dowiedzialam od adwokata wole tutaj nie pisac na otwartym.Powiem tylko tyle ze teraz juz mnie wiecej wiem co i jak mam robic :tak:.

Mama mi nawet Oliwke uspala pierwszy raz w zyciu.Normalnie w szoku bylam:szok::-D.

reklama
No jestesmy w domu :tak: Helena była ponoć bardzo dzielna :-) Ale bidula spłakała się na mój widok :szok::-( potem nie chciała zostawić kapci w szafce w przedszkolu :rofl2: Helena w domu poleciała prosto do łózka spać. Ciekawa jestem co mi opowie jak wstanie :sorry2:

Malina, no nareszcie :-)
No to gratki dla Helenki:tak::tak::tak:
A to mój maly kapitan Nemo :-D:-D:-D
Przystojny kapitan:tak::tak::tak:
hejka.

Oliwka jeszzce nie śpi,ale już w łożku ale nie wygląda na śpiącą holercia ja już jestem zmęczona a ona dokazuje :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

wizyta u fryzjera wyszła spoko_Oliwka na szzcęście dała się obciąć :tak::tak::tak::tak: jestem z niej dumna,była bardzo dzielna.na początku była przerażona ale potem jej przeszło ,jeszce pani Natalia dała jej zabaweczkę to już w ogóle luzik ,przekupna ta moja córa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

była lekka burza,deszcz p[opadał a raczej lał i pogoda sie popsuła,już o wiele chłodniej się zrobiło,jutro tez ma być już chłodno,długo tego ciepła było nie ma co:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A tak wygląda Oliwcia po wyjściu od fryzjera :tak::tak::tak::-):-):-)
No super jak modeleczka:tak::tak:
Iwcik no ja pakuje wszystko:-)

a to foty z wczoraj
Super fotki a Lali jaka duza:szok::tak:
czesc dziewczyny dawno tu nie zagladalam....
widze dzieje sie u was
ostatnio sobie mysle zeby dac mala do zlobka..ma prawie dwa lata...i chcialam sie was zapytac co o tym sadzicie.... a wiec mala nigdy z nikim nie zostala wiec bedzie ryk napewno jak ja zostawie sama ale ona lubi dzieci...moze sie przyzwyczai...po drugie...to mieszkamy w paryzu i nie mowie po francusku i jak mam oddac dziecko komus jak sie nawet nie dogadam co ona tam robi?????......a po trzecie to ja tez sie przyzwyczailam ze ona jest caly czas ze mna i tak smutno mi bedzie bez niej...i szkoda mi jej ze bedzie tak plakac .;....nie wiem co robic podpowiedzcie cos !!!! tez chcialabm poszukac moze jakies pracy nawet na kilka godzin......pozdrawiam milej nocki
Witaj
wklejaj wklejaj;-)
czekamy:tak::tak:

u mnie tez MH anakondzia i lidka a kazdej post po 4 razy:-D:-D:-D:-D
daj znac jak wrocisz:tak::tak::tak:

no ja juz po ginku:tak::tak::tak:
kochane cos slabo te kciuki trzymalyscie:sorry:
mlody/mloda tak sie wiercil/wiercila ze szok,
najpierw byl przodem i gin mierzyl mu brzuszek glowe sprawdzal zebra kregoslup, serduszko i puls:tak:
a jak juz chcial zajrzec miedzy nozki to sie obrocilo dzieciatko i tak zaczelo sie wiercic ze gin do mnie mow:
ale sie wierci najpier glowa byla u gory teraz na dole, az sie wystraszylem ze dwa są:-D:-D:-D
ja mu ze nie zaszkodziloby:-D bo ja chcialam blizniaki:tak:
a on sie tylko zasmial:-D
szukal i szukal az w koncu zrezygnowal:tak::tak:

wklejam zdjecia, beda troszke niewyrazne;-)
ma juz 14,4 cm:tak::tak:
Ale slicza dzidzia:tak::tak:ja tez taka chce
Hej moje dziewczęta.
Nie czytałam ,ale nie bijcie:zawstydzona/y:

Od wczoraj pracuję w sklepie,podobaa mi sie bardzo ,posadzili mnie na kasie więc sie ucze ,bo co sklep to inna kasa,inne kody.....

Moje dzieci chodzą na swietlicę ,zapisałam ich też na obiady w szkole więc gotuję tylko dla nas co drugi dzień:-p nie mam zamiaru sie przemęczać:-p

Dalej biegam ,kupiłam sobie buty do biegania ,dziś śmigłam juz 5 km,zajmuje mi to 40 min.muszę sie pochwalic ,bo komu powiem ,jak nie wam:rofl2:pękam z dumy:rolleyes:

Jutro idę na popołudnie do pracy więc pewnie z rana wpadnę:tak: buziaki :oo2:
Gratuluje pracy.Oj to teraz zapracowana jestes
GRATULACJE PRACY (sorki za caps)
chwal sie chwal ja to pol km bym nie przebiegla teraz:zawstydzona/y:
wystarczy ze do domu pod gore wychodze to sie juz mecze:sorry::-D:-D

czarek juz wykapany i nyna mi sie tosciki z serem i salami robia;-)
ale jak smakowac beda:baffled::eek:
zaraz zobaczymy;-)

Ijak smakowało

No i wkoncu do was dotarłam obecnie jem sobie jabuszko pycha:tak::tak::tak::tak:w dzien nie mam czasu nawet zaglądnać jeszcze jak jest ciepło:tak::tak:Dzieciaki zdrowe i czasem nie moge im dac rady.A babcia sprzedała cielątko juz tdzien temu i dzieci dostały po 100 zł do skarbonek bo to ja miałam dostac te 200 zł ale nie chciałam bo wiadomo oni płacą rachunki no to poco mam brac no to dzieci skozystały i tak Martynka ma 200 zł a Kamilek 150 zł w skarbonce z czego Matrynka kupiła juz sobie jakis czas temu lalke Agatke za 100 zł

NATALINECZKA szkoda ze dzidzia nie chciala zdradzic mamusi plci ale najwazniejsze ze wszystko ok i widac ze zdrowe bo szaleje w brzuszku:tak:.A kiedy masz miec znow usg?.
MADZIULA super ze w pracy ci sie podoba .No i oczywiscie nam sie mozesz pochwalic:tak:.

Bylam i wrocilam.Bylam jeszcze w klubie bo to w tym samym miejscu i nagadalam troche na G do prezesa a co ? hihihih:-D:-D.
To co sie dowiedzialam od adwokata wole tutaj nie pisac na otwartym.Powiem tylko tyle ze teraz juz mnie wiecej wiem co i jak mam robic :tak:.

Mama mi nawet Oliwke uspala pierwszy raz w zyciu.Normalnie w szoku bylam:szok::-D.
jezcze nie znam terminu nastepnego usg do gina chodze co 3 tyg a tak co trzecia wizyte mam usg tak wiec jakies 9 tyg:eek::eek:
chyba ze cos mu odbije i wczesniej mi zrobi:sorry:
super ze wiesz juz wszystko co i jak:tak::tak:
grunt to rzetelna informacja:tak::tak::tak:
Ijak smakowało

No i wkoncu do was dotarłam obecnie jem sobie jabuszko pycha:tak::tak::tak::tak:w dzien nie mam czasu nawet zaglądnać jeszcze jak jest ciepło:tak::tak:Dzieciaki zdrowe i czasem nie moge im dac rady.A babcia sprzedała cielątko juz tdzien temu i dzieci dostały po 100 zł do skarbonek bo to ja miałam dostac te 200 zł ale nie chciałam bo wiadomo oni płacą rachunki no to poco mam brac no to dzieci skozystały i tak Martynka ma 200 zł a Kamilek 150 zł w skarbonce z czego Matrynka kupiła juz sobie jakis czas temu lalke Agatke za 100 zł
czy smakowalo jakos takos nie wiem bo nie czulam tego salami tam w srodku:sorry:
zjadlam bo zjadlam ale rewelacji nie bylo:no::no::no:
e no to dzieciaczki ladnie skorzystaly:tak::tak::tak:

a ja wlasnie czytalam sobie artykol na wp i az strach mnie oblecial i wizja wojny wrocila:sorry::sorry::crazy:
proszę:
"Samolot nie mógł rozpaść się na kawałki" - Media - WP.PL

bardzo długi ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy, naprawde:tak::tak::tak:

hejka ja tylko na chwilkę.

Oliwka śpi już od jakis 40min ,M własnie wrócił z pracy i poszedł sie kąpać :tak::tak::tak::tak::tak:

natalineczka śliczna dzidzia :tak::tak::tak::tak:

a jesli chodzi o ten artykuł to go dzis tez czytałam i też sie tego coraz bardziej obawiam,ale jak ajkiś czas o tym mówiłam to zadna nie wierzyła.
na bank ktos trzeci maczał w tym palce.:baffled:

madziula fajnie ze prca Ci sie podoba:tak::tak::tak::tak:

wiki no to fajnie dzieciaki skorzystały :tak::tak::tak::tak::tak:

witajcie kobitki

w koncu dotralam
bylabym wczesniej bo po 21 dziewczyny juz psaly ale jeszcze sprztanelam i tak sie zeszlo
na jutro zostala mi sterta zmywania ale trzeba miec zajecie rano jak eszt abedzie spala:-)

dzis jak wyszykowalam Pauline do szkoly to poszlam dalje spac:-) i spalsymy z mala do 9
pozniej psozlysmy na podworko,ale zaczelo niezle padac wiec wrocilsymy do domu
ale ulozylam reszte chodnika:tak::tak::tak::tak:
jutro jak sie uda to posieje kwiatki na tym kawalku

Paulina byla dzis na konkursie piosenki o zdrowiu razme z paniami i 8 dziewczynkami z kalsy
ich grupa nie zajela zadnego miejsca ale dostala wyroznienie:tak::tak::tak::tak::-)

no i tak dzionek zlecial

p w pracy,ostatnia noc ma z czwartku na piatek a pozniej do pracy dopeori we wtorek:baffled:
musze mu jakies zajecie znalezc:-D:-D:-D:-D:-D

hej laski ja dopiro teraz bo gadałam przez tel najpierw z moim mężęm a pózniej z siostra i tak zeszlo:-):-):-)
Oczywiscie maż jakby nigdy nic sie nie stało czesc kochanie:-) a ja nerwy na niego ty cholero gdzie ty jesteś:angry::angry::angry::angry: a on no jak gdzie w opolu :-D:-D:-Dto gadam ze miał byc w domu wiec nawet sms nie łaska :angry::angry::angry:a on ze zmeczony był i spanie łamało no i zapmnial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlak by go wzial , to juz nie pomyslala ze ja bede sie martwic no bo po co:no::no::no::no: ooooooojjjjjjjjj chłopy chłopy...........:baffled::baffled::baffled:

No cóż siostra zadzwoniła to sie odstresowalam , posmiały my sie no i trzeba było wskoczyc jeszcze do was zagladnąć :-):-):-)

Natali super ze z dzidzia ok no i fotki cudne:-):-):-):-)

Anakonda no to bedzie radosc i niespodzianka dla Mai:-):-):-)

Dorota super mam nadzieje ze teraz bedzie łatwiej i uzyskałas od adwokata informacje jakich potrzebowałaś:tak::tak::tak:

Madziula super ze w pracy ci sie podoba fajna sprawa siedziec na kasie:-):-):-)

Wiki to przynajmniej dzieci skorzystały:tak::tak::tak::tak:

natalineczka śliczna dzidzia :tak::tak::tak::tak:

a jesli chodzi o ten artykuł to go dzis tez czytałam i też sie tego coraz bardziej obawiam,ale jak ajkiś czas o tym mówiłam to zadna nie wierzyła.
na bank ktos trzeci maczał w tym palce.:baffled:
moze nie tyle nie wierzylysmy co nie chialysmy wierzyc:tak::tak::baffled:
przynajmniej ja, bo ja to panikara wiec wszystko w czarnych barwach odrazu:tak:
hej laski ja dopiro teraz bo gadałam przez tel najpierw z moim mężęm a pózniej z siostra i tak zeszlo:-):-):-)
Oczywiscie maż jakby nigdy nic sie nie stało czesc kochanie:-) a ja nerwy na niego ty cholero gdzie ty jesteś:angry::angry::angry::angry: a on no jak gdzie w opolu :-D:-D:-Dto gadam ze miał byc w domu wiec nawet sms nie łaska :angry::angry::angry:a on ze zmeczony był i spanie łamało no i zapmnial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlak by go wzial , to juz nie pomyslala ze ja bede sie martwic no bo po co:no::no::no::no: ooooooojjjjjjjjj chłopy chłopy...........:baffled::baffled::baffled:
ja tez tak zawsze mowie a jak przychodzi co do czego to i tak sie martwie:sorry:
taka nasza glupia kobieca natura:sorry::crazy::-D:-D

a ja zaiadam przed filmikiem i mi cos sie flaki przewalaja:baffled::baffled::baffled::baffled:
chyba po tych tostach

[
ANABUBKA
Super ze z rwa P juz lepiej :tak::tak::tak:Ale cena lekarstw no coz i akurat potrzebne Wam to przed komunia
]

aj nie wiesz ze biednemu witar w oczy?:baffled:

malinka1 pisze:
Anabubka ty sama chodnik układasz????ty to umiesz robić???????? kurcze normalnie ty sie na wszystkim znasz:szok: A KOCHANA MIAŁAM CI WCZORAJ PISĆ W CASTO ROZDZIELNIA PRĄDU NA SKLEP NAZYWA SIĘ JAK???ANABUBA :-D:-D:-Dto jkest jakiś skrót z francuskiego jak mi tłumaczyli ale wyłam z tego :-D:-D:-D
:

rozdzielnia pradu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
raczej piorunow:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
ale to taki chodnik ze zwyklych pluyt i mam troche scentrowane oko wieclekko sie zatacza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

rozdzielnia prądu:-D:-D:-D:-D:-D
bubka masz nowa ksywke:tak::-D:-D:-D
)

no ladnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wpadłam Wam tylko ogłosić,że zapisałam się na kurs.
Ech co by mi mało obowiązków było....:tak::-D:-D:-D
Myśle jednak,że warto spróbować.
Jeśli nie praca terapeutyczna z dziećmi to chociaż I stopień do pracy z moim Kubusiem w domu zrobię.:tak:;-):-):-)
Dla niego warto się poświęcić :tak::rofl2::rofl2::rofl2:
Koszt porażający niestety :baffled::baffled::baffled::baffled:
1 weekend 924 zł :szok::szok::baffled::baffled::baffled:

Wklejam info dla zainteresowanych

Fundacja Rozwiązać Autyzm
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja podziekuje

Kobieto ty jednym słowem samowystarczalna jesteś :-D:-D:-D:-D:-D:-D
]

no prawie
czasami jednak chlop mi do czegos jest potzrebny:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam Was kochane
Ania mnie poonformowala ze sie o mnie dopytujecie wiec postanowilam sie odezwac.
Wybaczcie ale ostatnio mam zero weny na kompa wpadam tylko co nie co poczytac lub poszukac co potrzebuje i zaraz go wylanaczam jest super pogoda to korzystamy.
Teraz tez wzielam Emily na taras do piaskownicy ona sie super bawi a mamusia korzysta z laptopa:))
Dzis jedziemy do laryngologa na kontrole z tym plynem w uszach
Mam nadzieje ze operacja nas ominie.
A tak to Emily dalej bez kaszlu i kataru i mam nadzieje ze tak juz zostanie.
Sory ale nie bede odpisywac na posty bo bym musiala bardzo duzo nadrabiac.

no w koncu raczyla pani zawitac
trzymam kciuki za laryngologa
moglabtys czesciej zagladac

to i ja się witam ze słonecznego jeszcze prawie Lublina;-)ale widzę, ze niedługo juz to słońce poświeci bo jakiś wiatr się zrywa i chyba będzie padać:baffled:

mam słabość do wszelkiego rodzaju roślin i ta moja nowa pasja w niedzielę mnie niestety zgubiła:-:)-:)-:)-:)-:)-(m kupił mi na giełdzie nowego kwiatka do ogrodu i tak się do nieg spieszyłam, ze spadłam z ostatniego schodka przed domem i......................................złamałam nogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem teraz uziemiona na dobre
do tego Mika choruje już drugi tydzień więc siedzimy obie

a do tego właśnie chyba korki wywaliło:baffled:a ja nie mogę zejsc do piwnicy i zobaczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to trzeba mieć szczęście, jadę na baterii w laptopie ale pewnie nie za długo

u mnie slnce bylo tylko do 9 rano:baffled:
biedulku wspolczuje tego gipsu
jak nie urok to...
zdrowiej szybciutko

ci faceci wszyscy tacy sami!!

witamy

Natali mój maż jezdzi tirem naspedycji tylko nockami wiec jak a wrócic do domu to najpózniej jest na 10 rano bo musi sie kiedys wyspac bo o 17 spowrotem ma wyjazd w dzien on nie jezdzi , wiec albo cos sie stalo albo pojechał gdzies do opola lub wrocławia i spi bo wieczorem znów wyjazd tylko szkoda ze zapomina mnie o tym poinformowac bo jak mówi ze bedzie w domu to ja czekam jak głupia a pózniej snuje domysly a jeden sms duz nie kosztuje zeby napisac kochanie jednak nie wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz do wieczora bede czekac na telefon :angry::angry::angry::angry:dostanie opier...:angry::angry::angry:

doczytalam ze sie zguba znalazla
ehhh chlopy
moj juz wie ze ma dzownic albo cos ale nieraz podobne nuemry robil

[
Oj to faktycznie niefortunny wypadek ci się zdarzył, oby noga szybko wyzdrowiała :tak::tak::tak:

Wcale się ci nie dziwię że jesteś cała w nerwach a jak mąż wróci to za karę nie daj mu siąść do komputera :-p:-p:-p
Pochwalę się jeszcze ze kupiłam Mai rowerek, jeszcze nic nie wie wezmę go do przedszkola to będzie miała niespodziankę i postaram się pstryknąć jakąś fotkę to wam się pochwalę :tak::tak::tak:

ucieszyla sie Maja z rowerku?
to Ty teraz kochana musisz Agunie odwiedzic bo my mamy za daleko:rofl2:

no ja juz po ginku:tak::tak::tak:

wklejam zdjecia, beda troszke niewyrazne;-)
ma juz 14,4 cm:tak::tak:

piekne fotki
najwazniejsze ze z malstwem ok

Od wczoraj pracuję w sklepie,podobaa mi sie bardzo ,posadzili mnie na kasie więc sie ucze ,bo co sklep to inna kasa,inne kody.....

Moje dzieci chodzą na swietlicę ,zapisałam ich też na obiady w szkole więc gotuję tylko dla nas co drugi dzień:-p nie mam zamiaru sie przemęczać:-p

Dalej biegam ,kupiłam sobie buty do biegania ,dziś śmigłam juz 5 km,zajmuje mi to 40 min.muszę sie pochwalic ,bo komu powiem ,jak nie wam:rofl2:pękam z dumy:rolleyes:

Jutro idę na popołudnie do pracy więc pewnie z rana wpadnę:tak: buziaki :oo2:

no szalejsz kobieto z tymi km:tak::tak::tak::tak::tak:
zazdroszcze samozaparcia bo ja na takie cuda nie mam zdrowia
wole rower albo koszykowke:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry