reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A dajcie spokój Lepper na prezydenta:-D:-D:-Dkupa smiechu i tyle:-D:-D:-D

Agnes super alemasz mała modelka moze i ja bede miała juz w sierpniu a za rok bede tez kucyki robić:-):-):-):-)

Anka spoko widze ze we wszystko mnie zaopatrzysz , to moze ja sie tak zapytam co ja moge se kupic dla dzidziulka:-):-):-)czego ty nie masz a ja moge na sklepy:-D:-Dchyba tylko kosmetyki i pampersów bedzie mi brakowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper az mi łezki polecialy chyba ze szczescia bo juz nie moge sie doczekac kiedy wezne to malenstwo na rece:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
juz polowe masz za soba :tak::tak::tak::tak:
tak wiec coraz blizej:tak::tak::tak:
Iwcik no ja pakuje wszystko:-)

a to foty z wczoraj
alez ta twoja lalunia jest sliczna napatrzec sie nie moge:no:;-):-D

Załączniki

• zenada.jpg
    zenada.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 25
  • ciało.jpg
    ciało.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Po co jej kupilam głupie pytanie :-D:-D:-Dbo mi sie spodobało:-D:-D:-D:-D

a te reklamy to naprawde żenada:no::no::no:

No mam nadzieje ze w 37 tygodniu juz cos ruszy:-D:-D:-Dwiec juz ponad połowa:-):-)

juz polowe masz za soba :tak::tak::tak::tak:
tak wiec coraz blizej:tak::tak::tak:

alez ta twoja lalunia jest sliczna napatrzec sie nie moge:no:;-):-D
dziekuje z imieniu coreczki
A te reklamy to dobre hihi nie ma jak zarobek :)

Po co jej kupilam głupie pytanie :-D:-D:-Dbo mi sie spodobało:-D:-D:-D:-D

a te reklamy to naprawde żenada:no::no::no:

No mam nadzieje ze w 37 tygodniu juz cos ruszy:-D:-D:-Dwiec juz ponad połowa:-):-)

mowilam Ci tyle razy ze masz jej non stop nie kupowac prezentow
Laura to sie Maxa doczekac nie moze :D

Natalineczka a Ty juz na polmetku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej to ja kobieta pracujaca. W zwiazku z tym ze w sobote jest Komunia chrzesniaka M a potem niedziela i poniedzialek swieto to musze sama dokanczac remonty ktore maz zaczal i tak pomalowalam dzis drugi raz drzwi wejsciowe, wyczyscilam kuchnie i przedpokoj a jutro czeka mnie malowanie. Tomek jak przyjedzie w piatek wieczorem to dokreci kontakty, lampy itp. Oprocz tego z Ania trzeba chodzic na proby, z Krzysiem na piatek wizyta u psychologa, a z Mackiem pasowaloby mi objechac do alergologa. O tym ze pasowaloby zaliczyc fryzjera czy samochod posprzatac to juz nie wspomne, bo nie wiem czy mi sie w harmonogramie zmiesci

Pozdrawiam i ide czytac coscie przez weekend naklikaly:-):-):-)

a ja jej nie kupuje non stop bo ją rzadko widuje ciocia :):):)
przeciez za kazdym razem jej cos dajesz.Pozowl sobie chociaz raz bez prezentu ja wysciskac :))

Kurde tak sie opalilam wczoraj ze dzis mnie wszystko piecze.Kurcze chocby lato i upal 30st, no prawie :)

Hej to ja kobieta pracujaca. W zwiazku z tym ze w sobote jest Komunia chrzesniaka M a potem niedziela i poniedzialek swieto to musze sama dokanczac remonty ktore maz zaczal i tak pomalowalam dzis drugi raz drzwi wejsciowe, wyczyscilam kuchnie i przedpokoj a jutro czeka mnie malowanie. Tomek jak przyjedzie w piatek wieczorem to dokreci kontakty, lampy itp. Oprocz tego z Ania trzeba chodzic na proby, z Krzysiem na piatek wizyta u psychologa, a z Mackiem pasowaloby mi objechac do alergologa. O tym ze pasowaloby zaliczyc fryzjera czy samochod posprzatac to juz nie wspomne, bo nie wiem czy mi sie w harmonogramie zmiesci

Pozdrawiam i ide czytac coscie przez weekend naklikaly:-):-):-)
w sobote komunia???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w poniedziałek.
dziś był mega zalatany dzień .
Zrobiłam w sumie 25 km piechotką :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły z psem,potem z Nilem na stajnię.Tam pies został a ja z kucykiem do przedszkola,potem do następnego i jeszcze do trzeciego.:szok::szok::-D:-D:-D.
W sumie dzieci z 3 przedszkoli było niecałe 20 ,bo tak chorują ,ale i tak z każdym dzieckiem trzeba chodzić 10 minut czyli średnio 1 km.
Prosty rachunek prawie 20 km to samo chodzenie w kółko z dzieciakami a reszta to droga do przedszkoli i powrót do stajni :baffled::baffled::baffled:.
Wróciłam do domu na 15.50 a na 16.30 musiałam być w fundacji z psem na dogoterapii.
W fundacji jeszcze 3 dzieciaczków i powrót do domu.
Następnie zakupy ,jakieś jedzonko i jeszcze małemu obciełam włoski.
Teraz się kąpie,zaraz go położę i wreszcie odpocznę .
Mam zamiar zasiąsc wreszcie przed obrazem,bo spore zaległości mam .:tak::-):-)
Już widać,ze będzie mały,ale naprawdę ładny.:rofl2::rofl2::rofl2:
pozdrawiam i życzę miłej nocki.
kobieto ty turbodymomenie jeden w spodnicy :-D:-D
ciekawa jestem jakby tak ktoregos dnia w parcy dali ci wolne, maz zabral dzieci na caly dzien i psa tez i fundacja tez bylaby zamknieta , co ty bys wtedy zrobila :sorry2::-D
Natalineczka a Ty juz na polmetku :)
ano tez polmetek czas szybko leci:tak::tak::tak:
ale gdzyby sie powiodlo wczesniej wlasnie bym pewnie parła albo juz wychodzila ze szpitala termin byl na 23 kwiecien:-:)-(

to co robia media to zenada, zwlaszcza to podziekowanie tvp1:szok::szok:
a tu na poprawe nastroju
ja ide po satine i sobie zjem:tak::tak:

Załączniki

• ejawamchujadampolatac.jpg
    ejawamchujadampolatac.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 26
  • gacie.jpg
    gacie.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 26
kobieto ty turbodymomenie jeden w spodnicy :-D:-D
ciekawa jestem jakby tak ktoregos dnia w parcy dali ci wolne, maz zabral dzieci na caly dzien i psa tez i fundacja tez bylaby zamknieta , co ty bys wtedy zrobila :sorry2::-D

ano tez polmetek czas szybko leci:tak::tak::tak:
ale gdzyby sie powiodlo wczesniej wlasnie bym pewnie parła albo juz wychodzila ze szpitala termin byl na 23 kwiecien:-:)-(

to co robia media to zenada, zwlaszcza to podziekowanie tvp1:szok::szok:
a tu na poprawe nastroju
ja ide po satine i sobie zjem:tak::tak:

nie ma co wracac do tego co juz minelo.Teraz ciesz sie ta ciaza i dzidziusiem.
Czas leczy rany ale blizny zostaja na zawsze

anka tyle mojego ze ją raz na ruski rok porozpieszczam:-):-):-)

Nati wiem co czujesz bo ja sama miałabym jeszcze dwójke:-(takze trzymaj sie cieplutko i ciesz sie tym co teraz masz:-) bedzie dobrze zobaczysz:-):-):-)

reklama
Do góry