reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

własnie mi o to natali chodziło ze po co te wybory mgliby zostawic to tak jak jest i niech rzadzi sobie ten marszałek , a w całkiem innym czasie zrobic te wybory tk jak sie nalezy a nie na odpier.....na szybko bo który z tych 22 kandydatów do 6 maja uzbiera 100tys glosów jak mało kto ich zna , bo ja osobiscie to chyba tylko z 10 kojarze, a reszta to gdzies sie tam udzielała ale nie az taz znaczaco zeby ich tak odrazu pokojarzyc, wiec wyobraz sobie taki szary zwykły czlwiek ze wsi on bedzie wiedzial na kogo ma isc głosoac????????bo mi sie wydaje ze to bedzie jak na loterii:crazy::crazy::crazy:

a najlepsze nazwisko z listy kandydatow to uwaga :
nie kto inny jak pan Lepper :tak::-D:-D:-D:-D:-D
nie no pekam ze smiechu, a jak sie okaze ze uzbiera te 100 tys losow to chyba nie wiem co zrobie:no::no::-D:-D
masakra dla mnie moze zostac marszalek, i tak pewnie na niego glosowac bede bo nikogo w miare normalnego nie widze:no::no::no:
a wybory niestety tak mowi konstytucja ze od takich wypadkow maja dwa tyg na okreslenie daty wyborow ktore nie mga sie odbyc pozniej niz 60 dni od ich ogloszenia:tak::tak:

reklama
hejka.

Oliwka jeszzce nie śpi,ale już w łożku ale nie wygląda na śpiącą holercia ja już jestem zmęczona a ona dokazuje :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

wizyta u fryzjera wyszła spoko_Oliwka na szzcęście dała się obciąć :tak::tak::tak::tak: jestem z niej dumna,była bardzo dzielna.na początku była przerażona ale potem jej przeszło ,jeszce pani Natalia dała jej zabaweczkę to już w ogóle luzik ,przekupna ta moja córa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

była lekka burza,deszcz p[opadał a raczej lał i pogoda sie popsuła,już o wiele chłodniej się zrobiło,jutro tez ma być już chłodno,długo tego ciepła było nie ma co:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A tak wygląda Oliwcia po wyjściu od fryzjera :tak::tak::tak::-):-):-)

Załączniki

• DSC01300-846569.jpg
    DSC01300-846569.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC01302-846572.jpg
    DSC01302-846572.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dotarlam

Witam was goraco
Przeczytalam i widze ze Malinka wrcoila.iedaczka nieszczescia chodza parami i to prawada:baffled:
Co do wyborow to nawet glosu nie zabieram:-D
Dzis mialam dzien z wena bo zrobilam porzadki w szafach i zrobilam prasowanie.Iwcik odlozylam Ci posciele do lozeczka i panczo za pamieci polozylam obok;-)
Bylam z Laura na zakupach z ranka - o 11 bylam juz z powrotem wiec jak na mnie to dosc szybko:)
Potem obiadek i znow o 16 poszylysmy na plac zabaw Wrocilysmy o 19:45:happy:
Agnes gratuluje Olwiki cierpliwosci u fryzjera
Natalineczka to co na leppera glosujesz:-D:-D:-D

Co do Agnieszki to juz napisalam do niej ze pytacie o nia.Z tego co sie orientuje to Aga czaly czas czytal ale czemu nie pisze to sama napisze :))

Ostatnia edycja:
A dajcie spokój Lepper na prezydenta:-D:-D:-Dkupa smiechu i tyle:-D:-D:-D

Agnes super alemasz mała modelka moze i ja bede miała juz w sierpniu a za rok bede tez kucyki robić:-):-):-):-)

Anka spoko widze ze we wszystko mnie zaopatrzysz , to moze ja sie tak zapytam co ja moge se kupic dla dzidziulka:-):-):-)czego ty nie masz a ja moge na sklepy:-D:-Dchyba tylko kosmetyki i pampersów bedzie mi brakowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper az mi łezki polecialy chyba ze szczescia bo juz nie moge sie doczekac kiedy wezne to malenstwo na rece:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hel;o laseczki:-)

jkestem dopeiro teraz bo bylam u sasiadki ktora ma dzis imeiniiny wiec troche winka swojskiego sie polalo:-):-):-) i moge pisac bardziej po francusku niz zawsze:-)

rano mialam zajrzec ale maz postanowil mnie niecnie wykorzystac:-p:-p:-p:-p
pozniej poszlam ogarniac na podworku,pozniej do szkoly
bylam u sadystki
i jak na zlosc zab przestal mnie bolec i nawet porzdane opukiwanie nic nie dawalo
wiedzialam ze tak bedzie
ale powiedzialm zeby go rwala albo niech daje skierowanie na rtg
wiec dostalam,bo by moze bol promieniuje od 7:baffled:

p byl dzis znow u lekarza,lepiej juz z jego rwa ale dostal teraz tabletki za 100zl :szok::szok::szok::szok::szok:
zamiast zastrzkow i rehabilitacje na 10dni
musze podelciec do roboty podbic ksiazeczke i zapisac go na ta rehabilitacje
mialam jechac jutro akle jak bedzie padac to chyba w srode bede musiala

jakos w weekedn samochod potracil u nas dziewczynke z 2 klasy,ktora zreszta znam
dziecko prawie na miescie wychowane ale traf chcial ze wybiegla z zaparkowanego samochodu,mimo ze juz wiele razy sama wraclaa do domu itd:baffled:

daltego wlasnie ja latam codziennie po Pauline bo sa 3 takie niebezpieczne misjeca po drodze do domu

dziewczyny juz grzecznie spia,p na noc w robocie:-)

ide poczytac

Witam w poniedziałek.
dziś był mega zalatany dzień .
Zrobiłam w sumie 25 km piechotką :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły z psem,potem z Nilem na stajnię.Tam pies został a ja z kucykiem do przedszkola,potem do następnego i jeszcze do trzeciego.:szok::szok::-D:-D:-D.
W sumie dzieci z 3 przedszkoli było niecałe 20 ,bo tak chorują ,ale i tak z każdym dzieckiem trzeba chodzić 10 minut czyli średnio 1 km.
Prosty rachunek prawie 20 km to samo chodzenie w kółko z dzieciakami a reszta to droga do przedszkoli i powrót do stajni :baffled::baffled::baffled:.
Wróciłam do domu na 15.50 a na 16.30 musiałam być w fundacji z psem na dogoterapii.
W fundacji jeszcze 3 dzieciaczków i powrót do domu.
Następnie zakupy ,jakieś jedzonko i jeszcze małemu obciełam włoski.
Teraz się kąpie,zaraz go położę i wreszcie odpocznę .
Mam zamiar zasiąsc wreszcie przed obrazem,bo spore zaległości mam .:tak::-):-)
Już widać,ze będzie mały,ale naprawdę ładny.:rofl2::rofl2::rofl2:
pozdrawiam i życzę miłej nocki.

super fotki matko jak Laura urosła , jaka sliczna panna z niej ,ciociajuz nie moze sie dczekac kiedy ja uscisnie:-):-):-)bylam w piate:-)k na zakupach:-) i kupilm Lali prezent:-):tak::tak::tak::tak::tak:

AS ty to tych km nawalisz dziennie :):):)

Anabubka kurcze mam nadzieje ze dziewczynce nic takiego sie nie stało , faktycznie lepiej chodzic po dzieci ndo szkoly , całe szczescie ze mój syn ma daleko wiec trzeba jezdzic samochodem po niego........

Ostatnia edycja:
reklama
super fotki matko jak Laura urosła , jaka sliczna panna z niej ,ciociajuz nie moze sie dczekac kiedy ja uscisnie:-):-):-)bylam w piate:-)k na zakupach:-) i kupilm Lali prezent:-):tak::tak::tak::tak::tak:

a po co kupowalas jej prezent!?!
Rosnie pannica i sama zobaczysz za 2tyg jakie ma gadane hihi padniesz ze smiechu:))

As ale kilosow robisz woow jak to sie ograniczam do dojscia do auta :))
Anabuba co to za tablety za 100zl szok.Dziewczynka w szpitalu?

Do góry