reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

helo babeczki
sobota minela mi bardzo racowicie,prawie cały dzien siedziałysmy na podworku z dziewczynami a ja mialam co robic,bo stary nadal połamany.
jeszcze nie zrobiłam wszystkiego co bym chciala:baffled:

byłam dzis u tesciowej na obiedzie p,pozniej u mamy,omowilysmy menu i podzial robot na komunie:-)
mam tylko baaaaardzo długa liste zakupow,we wtorek zabieram sie z bratwoa do biedronki i tak mysle ze chyba w jeden koszyk to sie nie zmieszcze:rofl2:
chyba wezme szwagierke do pomocy bo moze byc ze mna cienko:rofl2:

jutro mam sadyste na 12,30 ciekawwe co mi powie
zab chwilowo mi nie dokucza,ale wiem ze to tylko chwilowe

poza tym jutro do sasiadki na imieniny:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a moj caly tydzien na nocach

ide poczytam

reklama
Dziewczynki juz po kolacji i wykapane i zaraz beda szly spac:tak::tak:
A Dominik spi od wtedy co Wam napisalam i pewnie bedzie juz spal do rana:szok::szok::szok::szok:
ja se ogladam tv:-):tak:

WIKI,NATALINECZKA
nie przesadzajcie tak z ta moja figura bo jeszcze sama w to uwierze;-):-D:-D:-D
Ja juz po prostu wiem jak mam sie usatwiac do zdjec zeby bylo jak najmniej widac tego co nie powinno byc widac:-p
kochana i o to chodzi:tak::tak:
wiara w siebie czyni cuda:tak::tak::tak::tak::tak:
ellooo

dzis caly dzien spedzilysmy z ZOO z Agnieszka, Davidem i Emily.Byla jeszcze znajoma Agi z rodzinka :) Milutko spedzilismy czas i wszyscy jestesmy padnieci.laura wykapana, po kolacji, padla jak kawka.
Dzis bylo strasznie goraco spieklam sobie ramiona.Opalilam sie od bluzki bokserki :))
Wlasnie czekam na kebaba:)

Przeczytalam posciki ale nie mam sil odpisac.Foteczki tez wrzuce innym razem.Ide sie polozyc bo nogi mam bardzo zmeczone.Wyszlam z domu przed 10 a wrocilam po 19:rofl2:Wiec nie dziwcie sie ze padam na twarz
A no i dodam tylko ze moj juz w Niemczech ale kilometrow to on ma jeszcze troszeczke
ale jedzie w dobra strone:tak::tak::tak:
wiec coraz blizej;-);-)
kebab ale bym sobie zjadla,
kurcze co wy nie napiszecie to ja mam na to ochote:sorry2:
tylko robic mi sie nie chce:-p:-D:-D:-D
Dziękuję dziewczyny za miłe przywitanie....
tych 12300 stron na 10000% nie nadrobię.. ale postaram się pisać na bieżąco...
kochaniutka jakbys to nadrobila pojechalabym ci poklony bic:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

czarek napewno juz spi, sprawdzalam ponad godzinke temu:-p
byla ciocia pogadalysmy troszke, z m wyjasnilismy sobie co poniektore rzeczy oczywiscie przez sms:sorry2::sorry2:
ale lepiej tak niz wcale, nie lubie sie klucic jak on jest w delegacji:no::no::no:
mlode jakos takos sie ulozylo na prawa stronke ze uciska mi jajnika chyba:errr::errr::errr::errr:
chociaz nie wiem jajniki tez mi sie podnosza w ciazy:errr::errr::errr::errr:
bo uciska mnie tak jakbym miala jajniki na swoim miejscu:eek::eek:

LIDUS
No to fajny dzionek mialas:tak::tak::tak::tak:No i odpoczelas troszke:-)Super:-)

ANABUBKA
Widze ze przygotowania juz pelna para:tak::tak::tak:
Ktorego masz ta komunie?Sorki jak pisalas a jaz nie doczytalam:zawstydzona/y:

NATALINECZKA
Dobrze ze jakos se wyjasniliscie:tak::tak::tak:Oby jzu teraz bylo ok

Ja juz zmykam bo sie kłade przed tv:tak::tak::tak:
Dobranoc:-)

a i wczoraj nie byłam jednak na tej imprezie bo mnie moja tesciowa w.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i stwierdzilam że z łaska nie bedzie mi z dziecmi zostawac,wolałam nie isc.a od dzis wcale sie do siebie nie odzywamy-mam ją gdzies.:no::wściekła/y:
no to cie teciowka zalatwila:crazy::crazy:
widze ze to taka tesciowa z kawalow na 102:baffled::baffled::-D:-D:-D
jestem wkurzona że ho ho :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kolor nie wyszedł mi taki jaki chciałam i na dodatek nie zafarbowałam sie dokładnie kuź........

jutro ścinam włosy to w tyg farbne się jeszcze raz i musi byc ok :tak::tak::tak::tak:

teraz ide spać aby sie więcej nie denerwować.

jutro znów trzeba do pracy buuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D
o tam nie przejmuj si nastepnym razem bedzie git:tak::tak::tak:
wrzucaj tu fotke i sie nie przejmuj ;-);-)

sorki za posta za postem ale nie wiem jak zrobic zeby w edycji mi wyswietlilo dodatkowe cytaty:baffled::baffled::baffled::baffled:
no i co do plci wg mnie na 100% bedzie dziewczynka czolo mam jak tarka i brode też i wygladam jakby mnie ktos kwasem oblal cala czerwona jestem a dzis zrobilam sobie piling i jak sie w lustrze zobaczylam to az mnie zatkalo:szok::szok::szok::szok:
nigdy tak wstretnie nie wygladalam:no::no::no:

Witam :-):-):-)
Ja tylko na chwilkę bo mąż mnie już do łóżka ciągnie, czyżby na coś liczył?! :-p:-p:-p
Dowikla widać ze wypad na basen udany a z ciebie niezła laska, teraz już wiem że ty to tonami możesz te swoje ciasteczka i łakocie zjadać a i tak ci to w boki nie idzie :tak::tak::tak:
As tort pierwsza klasa :tak::tak::tak:
Witam też nową mamusię i zapraszam do pisania :tak::tak::tak:
Medeuska napisz nam troszkę więcej na temat tego teledysku :tak::tak:
Agnes ja też się bałam jak pierwszy raz z Maja do fryzjera szłam, nawet byłam przekonana ze nie da się dotknąć ale mnie miło zaskoczyła bo siedziała grzeczniutko przez cały czas :tak::tak::tak:
Anabubka sadysty nie zazdroszczę i przygotowań przed komunią też nie :no::no::no:
Anka czekam na fotki z zoo :tak::tak::tak:

Ja też już znikam i spokojnej nocy życzę :-):-)
Lidka to teściowa się nie spisała jednym słowem :crazy::crazy:
Natalineczka dobrze że z mężem już się pogodziliście :tak::tak:
Agnes może rano ten kolor nie będzie tak źle wyglądał :tak::tak::tak:

Dziewczyny napiszcie mi o co chodzi z tym tv MEDEUSKI ????/:-).Bo nie umiem tego znalesc i nie wiem o co kaman :-(.
PATRYSIA I AGNES to czekamy na fotki wloskow :-).
DOWIKLA laska z ciebie .Fajny wypad na basenik mieliscie :-).
LIDKA fajny dzien mialas.
ANKA ty tez dzis nie proznowalas :-)
BUBKA przygotowania pelna para.3 mam kciuki za sadyste .

Witam nowa mamuske i zapraszam do rozmowy i gratuluje coreczki :-).

NATALINECZKA lepiej przez smsy niz wcale :-).

Moja niunia spi dopiero od 21.30 .Ja wlasnie zjadlam kanapki i ide spac zaraz bo padnieta jestem.

NATALINECZKA a kiedy masz teraz usg?moze na nim sie dowiesz plci ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry