reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczynki juz po kolacji i wykapane i zaraz beda szly spac:tak::tak:
A Dominik spi od wtedy co Wam napisalam i pewnie bedzie juz spal do rana:szok::szok::szok::szok:
ja se ogladam tv:-):tak:

WIKI,NATALINECZKA
nie przesadzajcie tak z ta moja figura bo jeszcze sama w to uwierze;-):-D:-D:-D
Ja juz po prostu wiem jak mam sie usatwiac do zdjec zeby bylo jak najmniej widac tego co nie powinno byc widac:-p

ellooo

dzis caly dzien spedzilysmy z ZOO z Agnieszka, Davidem i Emily.Byla jeszcze znajoma Agi z rodzinka :) Milutko spedzilismy czas i wszyscy jestesmy padnieci.laura wykapana, po kolacji, padla jak kawka.
Dzis bylo strasznie goraco spieklam sobie ramiona.Opalilam sie od bluzki bokserki :))
Wlasnie czekam na kebaba:)

Przeczytalam posciki ale nie mam sil odpisac.Foteczki tez wrzuce innym razem.Ide sie polozyc bo nogi mam bardzo zmeczone.Wyszlam z domu przed 10 a wrocilam po 19:rofl2:Wiec nie dziwcie sie ze padam na twarz
A no i dodam tylko ze moj juz w Niemczech ale kilometrow to on ma jeszcze troszeczke

Dziewczynki juz po kolacji i wykapane i zaraz beda szly spac:tak::tak:
A Dominik spi od wtedy co Wam napisalam i pewnie bedzie juz spal do rana:szok::szok::szok::szok:
ja se ogladam tv:-):tak:

WIKI,NATALINECZKA
nie przesadzajcie tak z ta moja figura bo jeszcze sama w to uwierze;-):-D:-D:-D
Ja juz po prostu wiem jak mam sie usatwiac do zdjec zeby bylo jak najmniej widac tego co nie powinno byc widac:-p
No tak sobie to tłumacz maszz super figure naprawde uwiesz w to.
wlasnie gdzie zginela nasz gwiazdeczka mialam nadzieje ze jeszcze przed wtorkiem dowiem ie co mi sie kluje w brzuszysku:tak::tak::tak::tak:
Ja mysle ze dziewczynka

wiki ognista czerwień :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No top daj fotke później
Witajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie
Witaj i gratuluje dzidziusia w brzuszku

Anka fajnie ze dzionek sie udał

Ostatnia edycja:
ANKA
Widze ze dzionek mialas super udany:tak::tak::tak:Super:-)
Ale z doswiadczenia wiem jakie takie wypady sa meczace:-);-)

WIOLAN
nawet nie oczekujemy ze nadrobisz tyle stron;-)

Mlode juz w wyrakch,wiec mam luzik:tak::tak::tak:Ale tez jestem mega zmeczona,wiec nei wiem ile jeszcze posiedze

hej kobietki!!!:happy:
witam sie i ja wieczorem.moje dzieciaczki juz spią,a ja mam chwilke by posiedziec na bb.;-)
dzisiaj całą niedziele spedzilismy u mojej mamy,była tak piekna pogoda ze cały dzien na polu.super tak posiedziec w sloncu,no i dziecia bardzo dobrze sie spalo na polu.:tak:
a i wczoraj nie byłam jednak na tej imprezie bo mnie moja tesciowa w.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i stwierdzilam że z łaska nie bedzie mi z dziecmi zostawac,wolałam nie isc.a od dzis wcale sie do siebie nie odzywamy-mam ją gdzies.:no::wściekła/y:

as-sliczny tort.masz talęt kochana.:tak:

dowikla-kochana jaka ty jestes laska!!!:-):tak:
a fotki super,widac ze dzieciaki swietnie sie bawia na basenie.

anka-nie dziwie sie ze padasz na twarz po takim szalonym dniu.ale fajnie ze wypad do zoo wam sie udał.

wiolan-witamy!!!:-)
gatuluje dziewczynki.

oj biedna:-:)-:)-(
jedna i druga:tak::tak:

e no to sie nim porzadnie naciesz, moj niestety wroci do domu dopiero w piatek:-:)-(
ale mam nadzieje ze poniedzialek bedzie mial wolny:tak::tak::tak::tak:

wiecie co że tak siedze i sobie mysle ze chyba chcialabym drugiego chlpaczka:-):-):-)
nie wiem tak jakos mnie natchnelo, nie wyobrazam sobie miec core, nie wiem czemu:no::no::no:
heh ja zawsze chciaam parke i mam :-D
witam :-( jestem na maksa w........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet nie chce mi sie pisac tylko tyle ze znowu poszlo o samochód i kasę :no: :crazy: 2 tro4/4 juz kilka 4zproszen wreczonych 7 32 a+ jak mi przejdzie to *zajrze + :-:)-(
oj buziam na pocieszenie :-);-)
Witam.
Miałam awarię na łączu.:crazy::crazy::crazy:
Tęskniłyście?:-D:-D:-D:-D
Żart oczywiście.
no a jakze by nie - pewnie ze tak :tak:
Pisać na razie nie mam czasu z Wami.
Wklejam więc,moje nocne wypociny.:tak::-):-)
W sumie jestem z niego zadowolona.:tak::rofl2::rofl2:Zobacz załącznik 239232
mmmm az mi slinka cieknie...
Hello
My niedawno wrocilismy do domku i wlasnie zjedlismy hot-dogi:tak::tak::tak:
Bylismy na basenie i oczywiscie bylo super:tak::tak::tak:Pozniej bylam przymierzyc mlode do rowerkow i jak siedzonka beda tak mega na samym dole to jakos dadza rade pedalowac,ale jeszcze przejade sie do innego sklepu i zobacze inne rowerki:-);-)
Przy okazji zaliczylam zakupki i kupilam sobie fajna tuniczke:tak::tak::tak:

Dzwonil M i 12 maja przylatuje,wiec akurat w Dominika imieniny i bedzie na dziewczynek urodzinkach:tak::tak::tak:

AS
Sliczny torcik:tak::tak::tak:

A to kilka foteczek
kochana ale lasencja z Ciebie normlanie wiesz.... polecialabym na Ciebie :tak:;-):laugh2:
Witam,

nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...

Agnes, witaj w gronie nie wyspanych.
Dorota, gratuluje centymetra :tak:
Mamita, fajnie, ze zajżałas :-)

A ja mam zły dzień :baffled:
wspolczuje oby dzisiejsza byla lepsza :tak:
Hej dziewczyny, witam niedzuelnie.
Wpadam tylko powiedzieć, że mój mężuś ma urlop. Do pracy wróci dopiero po majówce, ięc za szybko nie zajrze.
a to zaszalejecie :rofl2::rofl2::rofl2:
Witajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie
witaj witaj :-D
no to juz kocowka
gratulacje dziewczynki :tak:
Oliwka lezy już w łożku,i chyba zaraz zaśnie bo padnięta na maksa :tak::tak::tak:

jak tylko uśnie to biorę się za farbowanie włosów i prasowanie więc dziś wcześnie się nie położę :no::no::no::no::no: trudno się mówi :-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to juz usnęła,szybko dzis i mam luzik he he

zapomniałam wam powiedziec jutro sie we dwie wybieramy fo fryzjera po mojej pracy,jestem już umówiona z moja fryzjerką.
nie wiem jak to będzie bo dla Oliwki to będzie pierwszy raz he he he
mam nadzieje ze da sobie obciąć te włosy alboz robi cyrk,oby to pierwsze
pokaz oczywiscie fotke jutro
a Sewek juz byl obcinany... jak farbowalam wlosy (pasemka) to znajoma go obciela :tak:
halooooooooooooooooo

ja juz po wszystkim:-D

sorry nie nadrobie jestem cholrnie padnieta

z kaski którą zarobilam kupilam sobie rolki:-) już dlugo planowałam ten zakup ale zawsze było coś i nigdy nie było kasy- juz takie lepsze:tak:

no a reszta na zycie pojdzie:rofl:

ciekawe kiedy go zrobią nsa gotowo i kiedy poleci w TV:rofl:
ciotka ja tu pisze smsy na gg a Ty mowisz ze padnieta jeste....
kchana nie am czassu Ty gadaj jak bylo...:-p:-p:-p:-p
ellooo

dzis caly dzien spedzilysmy z ZOO z Agnieszka, Davidem i Emily.Byla jeszcze znajoma Agi z rodzinka :) Milutko spedzilismy czas i wszyscy jestesmy padnieci.laura wykapana, po kolacji, padla jak kawka.
Dzis bylo strasznie goraco spieklam sobie ramiona.Opalilam sie od bluzki bokserki :))
Wlasnie czekam na kebaba:)

Przeczytalam posciki ale nie mam sil odpisac.Foteczki tez wrzuce innym razem.Ide sie polozyc bo nogi mam bardzo zmeczone.Wyszlam z domu przed 10 a wrocilam po 19:rofl2:Wiec nie dziwcie sie ze padam na twarz
A no i dodam tylko ze moj juz w Niemczech ale kilometrow to on ma jeszcze troszeczke
no super dzionek
nadrobisz jak odpoczniesz :-p:-p:-p

no i witam
ale na chwile bo mnie oczy szczypia
dzieciaczki zasnely dzis bardzo szybko...
z mala ponad 2 godz bylam na spacerku
ale jak wrocilysmy to sdie taka marudna zrobila ze uuuuuuu
ale po jakims czasi sie uspokoila wiec kapanie i teraz slodko spia bable
jutro jade do tej skarbowki
ciekawe co zalatwimy :sorry2::sorry2::sorry2:
a popoludniu przychodzi znajoma na poprawke pasemek :-D:-D:-D
wiec moze mnie caly dzien nie byc :tak:
a teraz zycze Wam spokojnej nocki
dobranoc

reklama
jestem wkurzona że ho ho :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kolor nie wyszedł mi taki jaki chciałam i na dodatek nie zafarbowałam sie dokładnie kuź........

jutro ścinam włosy to w tyg farbne się jeszcze raz i musi byc ok :tak::tak::tak::tak:

teraz ide spać aby sie więcej nie denerwować.

jutro znów trzeba do pracy buuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry