Natalineczka555
kocham kochać :)
wlasnie gdzie zginela nasz gwiazdeczka mialam nadzieje ze jeszcze przed wtorkiem dowiem ie co mi sie kluje w brzuszyskuMoje juz spia jest ktos tutaj??
A co z nasza Malinką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie gdzie zginela nasz gwiazdeczka mialam nadzieje ze jeszcze przed wtorkiem dowiem ie co mi sie kluje w brzuszyskuMoje juz spia jest ktos tutaj??
A co z nasza Malinką
No tak sobie to tłumacz maszz super figure naprawde uwiesz w to.Dziewczynki juz po kolacji i wykapane i zaraz beda szly spac
A Dominik spi od wtedy co Wam napisalam i pewnie bedzie juz spal do rana
ja se ogladam tv:-)
WIKI,NATALINECZKA
nie przesadzajcie tak z ta moja figura bo jeszcze sama w to uwierze;-)
Ja juz po prostu wiem jak mam sie usatwiac do zdjec zeby bylo jak najmniej widac tego co nie powinno byc widac
Ja mysle ze dziewczynkawlasnie gdzie zginela nasz gwiazdeczka mialam nadzieje ze jeszcze przed wtorkiem dowiem ie co mi sie kluje w brzuszysku
No top daj fotke późniejwiki ognista czerwień
Witaj i gratuluje dzidziusia w brzuszkuWitajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie
heh ja zawsze chciaam parke i mamoj biedna:---(
jedna i druga
e no to sie nim porzadnie naciesz, moj niestety wroci do domu dopiero w piatek:--(
ale mam nadzieje ze poniedzialek bedzie mial wolny
wiecie co że tak siedze i sobie mysle ze chyba chcialabym drugiego chlpaczka:-):-):-)
nie wiem tak jakos mnie natchnelo, nie wyobrazam sobie miec core, nie wiem czemu
oj buziam na pocieszenie :-);-)witam :-( jestem na maksa w........ nawet nie chce mi sie pisac tylko tyle ze znowu poszlo o samochód i kasę 2 tro4/4 juz kilka 4zproszen wreczonych 7 32 a+ jak mi przejdzie to *zajrze + :--(
no a jakze by nie - pewnie ze takWitam.
Miałam awarię na łączu.
Tęskniłyście?
Żart oczywiście.
mmmm az mi slinka cieknie...Pisać na razie nie mam czasu z Wami.
Wklejam więc,moje nocne wypociny.:-):-)
W sumie jestem z niego zadowolona.Zobacz załącznik 239232
kochana ale lasencja z Ciebie normlanie wiesz.... polecialabym na Ciebie ;-)Hello
My niedawno wrocilismy do domku i wlasnie zjedlismy hot-dogi
Bylismy na basenie i oczywiscie bylo superPozniej bylam przymierzyc mlode do rowerkow i jak siedzonka beda tak mega na samym dole to jakos dadza rade pedalowac,ale jeszcze przejade sie do innego sklepu i zobacze inne rowerki:-);-)
Przy okazji zaliczylam zakupki i kupilam sobie fajna tuniczke
Dzwonil M i 12 maja przylatuje,wiec akurat w Dominika imieniny i bedzie na dziewczynek urodzinkach
AS
Sliczny torcik
A to kilka foteczek
wspolczuje oby dzisiejsza byla lepszaWitam,
nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...
Agnes, witaj w gronie nie wyspanych.
Dorota, gratuluje centymetra
Mamita, fajnie, ze zajżałas :-)
A ja mam zły dzień
a to zaszalejecieHej dziewczyny, witam niedzuelnie.
Wpadam tylko powiedzieć, że mój mężuś ma urlop. Do pracy wróci dopiero po majówce, ięc za szybko nie zajrze.
witaj witajWitajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie
pokaz oczywiscie fotke jutroOliwka lezy już w łożku,i chyba zaraz zaśnie bo padnięta na maksa
jak tylko uśnie to biorę się za farbowanie włosów i prasowanie więc dziś wcześnie się nie położę trudno się mówi
no to juz usnęła,szybko dzis i mam luzik he he
zapomniałam wam powiedziec jutro sie we dwie wybieramy fo fryzjera po mojej pracy,jestem już umówiona z moja fryzjerką.
nie wiem jak to będzie bo dla Oliwki to będzie pierwszy raz he he he
mam nadzieje ze da sobie obciąć te włosy alboz robi cyrk,oby to pierwsze
ciotka ja tu pisze smsy na gg a Ty mowisz ze padnieta jeste....halooooooooooooooooo
ja juz po wszystkim
sorry nie nadrobie jestem cholrnie padnieta
z kaski którą zarobilam kupilam sobie rolki:-) już dlugo planowałam ten zakup ale zawsze było coś i nigdy nie było kasy- juz takie lepsze
no a reszta na zycie pojdzie
ciekawe kiedy go zrobią nsa gotowo i kiedy poleci w TV
no super dzionekellooo
dzis caly dzien spedzilysmy z ZOO z Agnieszka, Davidem i Emily.Byla jeszcze znajoma Agi z rodzinka Milutko spedzilismy czas i wszyscy jestesmy padnieci.laura wykapana, po kolacji, padla jak kawka.
Dzis bylo strasznie goraco spieklam sobie ramiona.Opalilam sie od bluzki bokserki )
Wlasnie czekam na kebaba
Przeczytalam posciki ale nie mam sil odpisac.Foteczki tez wrzuce innym razem.Ide sie polozyc bo nogi mam bardzo zmeczone.Wyszlam z domu przed 10 a wrocilam po 19Wiec nie dziwcie sie ze padam na twarz
A no i dodam tylko ze moj juz w Niemczech ale kilometrow to on ma jeszcze troszeczke