reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja chcialam isc na spacer ale Dominik byl taki zmeczony ze polozyl sie i spi:tak::tak:No to wzielam sie za sprzatanie:-)
Ale mialam fuksa,bo przyszlam do domu i akurat dostalam @:szok::-DOczywiscie bylam odpowiednio zabezpieczona na basenie i wogole,ale wiedziala kiedy ma przyjsc

Witam nowa mamusie i gratuluje dzidziulka:-):tak:

reklama
Natali ty to masz smaki ale po rzodkiewkach jak jesz ich duzo moze cie gardło piec albo drapac bo jest taka odmiana ich ze sa ostre i podrazniaja gardło:tak::tak::tak:a z tego co piszesz to non stop u ciebie rzodkiewka króluje:-):-):-)
ano ostatnio tak:tak::tak::tak:
ale powoli juz mi przechodzi;-):-D:-D:-D
witam :-( jestem na maksa w........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet nie chce mi sie pisac tylko tyle ze znowu poszlo o samochód i kasę :no: :crazy: 2 tro4/4 juz kilka 4zproszen wreczonych 7 32 a+ jak mi przejdzie to *zajrze + :-:)-(
tulaski na nerwa;-):tak::tak:
NATALINECZKA bo masz juz chlopca i dlatego myslisz ze z drygim to juz latwiej bo wiedzialabys juz co i jak .Jak ja sie tak zastanowie nad drugim dzieckiem to tez jakos mysle o dziewczynce ale sama nie wiem dlaczego ,choc chlopca do pary bym chciala :-).
nie wiem moze dlatego, ale mi sie wydaje ze to dlatego ze teraz wszystkie dziewczynki jakie sie u nas rodza to takie rozrabiary ze szok:szok::szok::szok:
a Czarus grzeczniutki i usluszny :tak::tak:
no moze poza pojedynczymi wybrykami :crazy:
tfu tfu co by nie zapeszyc
n
Pisać na razie nie mam czasu z Wami.
Wklejam więc,moje nocne wypociny.:tak::-):-)
W sumie jestem z niego zadowolona.:tak::rofl2::rofl2:Zobacz załącznik 239232
śliczny torcik:tak::tak::tak:
a coz to za julcia??
Hello
My niedawno wrocilismy do domku i wlasnie zjedlismy hot-dogi:tak::tak::tak:
Bylismy na basenie i oczywiscie bylo super:tak::tak::tak:Pozniej bylam przymierzyc mlode do rowerkow i jak siedzonka beda tak mega na samym dole to jakos dadza rade pedalowac,ale jeszcze przejade sie do innego sklepu i zobacze inne rowerki:-);-)
Przy okazji zaliczylam zakupki i kupilam sobie fajna tuniczke:tak::tak::tak:

Dzwonil M i 12 maja przylatuje,wiec akurat w Dominika imieniny i bedzie na dziewczynek urodzinkach:tak::tak::tak:

AS
Sliczny torcik:tak::tak::tak:

A to kilka foteczek
kurcze kobieto jak ty wygladasz:szok::szok::szok:
i to po trojce dzieci:szok::szok::szok:
szczerze zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja przed czarkiem takiej figury nie mialam:no::no::no::no:
As śliczny torcik
Dorotko ja mam na imie Renata
Dowikla super zdjęcie ale rozbawił mnie ten facet za wami on poze zrobił zaczadzistą hahah
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet nie zauwazylam, rzeczywiscie:-D:-D:-D
Witajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie
witamy, w naszym gronie sa u nas mamusie ktore w de mieszkaja:tak::tak::tak:

witam sie i ja, ja juz w domku a czarke jeszcze na wlokach z ciocia poszedl do piaskownicy:sorry2:
m mnie wczoraj wkurzyl na maksa wiec dzis wojjna:dry::dry::dry:
nie odpisal mi na ani jednego smsa:no::no::no:
a wczoraj mialam dola jak ta lala, juz wiem ze i na niego nie moge liczyc:crazy::crazy::-:)-(
przykre ale prawdziwe:-:)-:)-(

Oliwka lezy już w łożku,i chyba zaraz zaśnie bo padnięta na maksa :tak::tak::tak:

jak tylko uśnie to biorę się za farbowanie włosów i prasowanie więc dziś wcześnie się nie położę :no::no::no::no::no: trudno się mówi :-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to juz usnęła,szybko dzis i mam luzik he he

zapomniałam wam powiedziec jutro sie we dwie wybieramy fo fryzjera po mojej pracy,jestem już umówiona z moja fryzjerką.
nie wiem jak to będzie bo dla Oliwki to będzie pierwszy raz he he he
mam nadzieje ze da sobie obciąć te włosy alboz robi cyrk,oby to pierwsze

Ostatnia edycja:
Oliwka lezy już w łożku,i chyba zaraz zaśnie bo padnięta na maksa :tak::tak::tak:

jak tylko uśnie to biorę się za farbowanie włosów i prasowanie więc dziś wcześnie się nie położę :no::no::no::no::no: trudno się mówi :-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to juz usnęła,szybko dzis i mam luzik he he

zapomniałam wam powiedziec jutro sie we dwie wybieramy fo fryzjera po mojej pracy,jestem już umówiona z moja fryzjerką.
nie wiem jak to będzie bo dla Oliwki to będzie pierwszy raz he he he
mam nadzieje ze da sobie obciąć te włosy alboz robi cyrk,oby to pierwsze
CZAREK TEZ JUZ PO KAPANIU I SPI sorki za caps tzn juz zasypia ale czy zasnie nie wiem wczoraj o 22 poszlam mu odwiazac czosnek z lozeczka patrze a ten galy jak 5 zl i nie spi ale lezal sobie spokojniutko:tak::tak::tak:
i w koncu zasnal, nie wiem o ktorej ale zasnal:tak::tak:

halooooooooooooooooo

ja juz po wszystkim:-D

sorry nie nadrobie jestem cholrnie padnieta

z kaski którą zarobilam kupilam sobie rolki:-) już dlugo planowałam ten zakup ale zawsze było coś i nigdy nie było kasy- juz takie lepsze:tak:

no a reszta na zycie pojdzie:rofl:

ciekawe kiedy go zrobią nsa gotowo i kiedy poleci w TV:rofl:

CZAREK TEZ JUZ PO KAPANIU I SPI sorki za caps tzn juz zasypia ale czy zasnie nie wiem wczoraj o 22 poszlam mu odwiazac czosnek z lozeczka patrze a ten galy jak 5 zl i nie spi ale lezal sobie spokojniutko:tak::tak::tak:
i w koncu zasnal, nie wiem o ktorej ale zasnal:tak::tak:
Moje juz spia :tak::tak::tak::tak:jest ktos tutaj??

A co z nasza Malinką:baffled::baffled:

medeuska no właśnie opowiedz jak tam było??tak ze szczegułami?to pochwal się ile zarobiłaś????? :-p:-p:-p:-p:-p

a co z malinką???własnie dawno się nie odzywała :no::no::no::no::no:

niedługo będę zmywac farbę,to troszkę posiedzę tu z Wami :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry