reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! jakaś nie do życia jestem. Głowa mnie boli jak po jakiejś imprezie:baffled: Obiadek sie pichci, mąż z Zuzą chyba zasypiają:happy:

ja chęeeeee spaććććććc :crazy:

Oliwka zrobiła pobudke o 5.30,normalnie mam przez nia popsuty humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zawsze jak mam dzień wolny to robi mi takie numery,ja sie chyba nigdy nie wyspię:no::no::no::no::no::no::no::no:
U nas Zuza w niedzielę zawsze wstaje wcześniej. Normalnie teraz 8-8.30 wstaje a w niedzielę przed 7:angry: Wspólczuję

no to rzeczywiscie ci numer wykrecila:sorry2:

my przed chwilka wstali:tak::tak:
ja wlasnie popijam powerona, wiem ze nie powiennam ale takiego smaka mialam ze szok:tak::tak:
rzodkiewki mi sie skonczyly :-:)-(
a dzis juz ich nie kupie i co ja wieczorem bede chrupac?:rofl2:
zostja mi flakiersy:tak::tak::tak:
u nas juz sloneczko sliczne i ani chmurki wiec znow sie sliczna pogoda zapowiada, juz jest 16c a co bedzie pozniej??
no i co tu robic??
nuuuuuuda
Ale masz zachcianki :-)

Witam niedzielnie :-).
PATI oczywiscie ze nie mam nic przeciwko zdjeciom :-).Musisz pomyslec co by tu skombinowac bo serio robisz sliczne makijaze :-).
NATALINECZKA u mnie tez sloneczko.My o 12 obiad i po obiedzie idziemy z niunia na karuzele.Mam nadzieje ze mala choc 30 minut pospi na dworze.Przez to ze musze sie z nia dzis z G podzielic to mamy to wszystko dzis rozregulowane.

U mnie nocka super.Oliwka od dawiem dawna nie miala takiej fajnej nocki.Obudzila sie tylko raz o 4.30 Oj takie nocki to u nas zadkosc :-(.

Milej niedzieli
Fajnie że Oliwka wreszcie daje Ci pospać:tak:

Witam,

nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...

Agnes, witaj w gronie nie wyspanych.
Dorota, gratuluje centymetra :tak:
Mamita, fajnie, ze zajżałas :-)

A ja mam zły dzień :baffled:
Zuza jak była marudna to zawsze na zęby zwalałam a teraz ma wszystkie już:baffled:
wspólczuję nocki. Ja nie spałam 5 nocy jak miała ten kaszel od krtani-masakra:baffled:

My pewnie po drzemce Zuzi pojedziemy na cmentarz i może na lody bo mam chęć a widziałam już budki otwarte:-p:-p

reklama
Witajcie wczoraj nie miałam czasu zaglądnąc do was a poźniej byłam juz tak zmęczona ze zasnełam razem z dziecmi.:tak::tak::tak:przebudziłam sie o 22:00 i poszłam pod prysznic później jeszcze sobie paznokcie pomalowałam i poszłam spac.A rano też jakos tak nie włączyłam kompa.

A jesli chodz o mów nick Wiktoria12 no to Wiktoria mi sie strasznie podoba to moje imie z bierzmowania a 12 to tak jakos wyszło bo samo Wiktoria było zajęte:tak::tak::tak:no i to jest też moje internetowe imie bo gdzie sie loguje to zawsze Wiki albo Wiktoria:tak:

hej i ja zanalazlam chwilke zeby do was zagladnąć ,

widze ze mamitka wróciła do nas , miło i zycze zdrowka :tak::tak::tak:

Natali ty to masz smaki ale po rzodkiewkach jak jesz ich duzo moze cie gardło piec albo drapac bo jest taka odmiana ich ze sa ostre i podrazniaja gardło:tak::tak::tak:a z tego co piszesz to non stop u ciebie rzodkiewka króluje:-):-):-)

Ja sobie siedze i czekam az kurczak dojdzie do siebie :-D:-D:-Dbo musi miec skórke chrupiaca bo innej nie lubie a wieczorkiem jedziemy do szwagierki na pierwszego grilla w tym roku :-):-):-):-)sezon grillowy czas zaczać:-D:-D:-D
Maksiu jezdzi rowerkiem koł domu a tatus z sąiadami na ławeczce pod domkiem piwko pija:-D:-D:-Da ja za to mam czas na BB , bo tak to by mi sie chłop buntowal ze nawet w niedziele nie moge odejsc z kompa:-D:-D:-D

Hej
JOASIU rozumiem zdenerwowanie :-(.
WIKI a ja nie doczytalam to jak ty masz na imie???????/:-)
MAMITA zycze aby bol glowy przeszedl I milego spacerku zycze.
IWCIK udanego grilowania.
NATALINECZKA bo masz juz chlopca i dlatego myslisz ze z drygim to juz latwiej bo wiedzialabys juz co i jak .Jak ja sie tak zastanowie nad drugim dzieckiem to tez jakos mysle o dziewczynce ale sama nie wiem dlaczego ,choc chlopca do pary bym chciala :-).

Bylismy na karuzeli.Bylo bardzo fajnie tylko zamalo karuzel na takie male dzieci .Najwazniejsze ze Oliwce sie podobalo :-).W drodze powrotnej mala sie uspala.Jak wstanie to zje obiadek i G po nia przyjdzie i ja wezmie na dwor i do znajomej z dziecmi wiec bede miala jakies 2/3 godzinki luzu :-).

Pisać na razie nie mam czasu z Wami.
Wklejam więc,moje nocne wypociny.:tak::-):-)
W sumie jestem z niego zadowolona.:tak::rofl2::rofl2: DSC00347.jpg

Hello
My niedawno wrocilismy do domku i wlasnie zjedlismy hot-dogi:tak::tak::tak:
Bylismy na basenie i oczywiscie bylo super:tak::tak::tak:Pozniej bylam przymierzyc mlode do rowerkow i jak siedzonka beda tak mega na samym dole to jakos dadza rade pedalowac,ale jeszcze przejade sie do innego sklepu i zobacze inne rowerki:-);-)
Przy okazji zaliczylam zakupki i kupilam sobie fajna tuniczke:tak::tak::tak:

Dzwonil M i 12 maja przylatuje,wiec akurat w Dominika imieniny i bedzie na dziewczynek urodzinkach:tak::tak::tak:

AS
Sliczny torcik:tak::tak::tak:

A to kilka foteczek

Załączniki

• SDC11834.jpg
    SDC11834.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC11818.jpg
    SDC11818.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 38
  • SDC11831.jpg
    SDC11831.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 42
  • SDC11825.jpg
    SDC11825.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Witajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie

Do góry