Witam! jakaś nie do życia jestem. Głowa mnie boli jak po jakiejś imprezie Obiadek sie pichci, mąż z Zuzą chyba zasypiają
wspólczuję nocki. Ja nie spałam 5 nocy jak miała ten kaszel od krtani-masakra
My pewnie po drzemce Zuzi pojedziemy na cmentarz i może na lody bo mam chęć a widziałam już budki otwarte
U nas Zuza w niedzielę zawsze wstaje wcześniej. Normalnie teraz 8-8.30 wstaje a w niedzielę przed 7 Wspólczujęja chęeeeee spaććććććc
Oliwka zrobiła pobudke o 5.30,normalnie mam przez nia popsuty humor zawsze jak mam dzień wolny to robi mi takie numery,ja sie chyba nigdy nie wyspię
Ale masz zachcianki :-)no to rzeczywiscie ci numer wykrecila
my przed chwilka wstali
ja wlasnie popijam powerona, wiem ze nie powiennam ale takiego smaka mialam ze szok
rzodkiewki mi sie skonczyly :--(
a dzis juz ich nie kupie i co ja wieczorem bede chrupac?
zostja mi flakiersy
u nas juz sloneczko sliczne i ani chmurki wiec znow sie sliczna pogoda zapowiada, juz jest 16c a co bedzie pozniej??
no i co tu robic??
nuuuuuuda
Fajnie że Oliwka wreszcie daje Ci pospaćWitam niedzielnie :-).
PATI oczywiscie ze nie mam nic przeciwko zdjeciom :-).Musisz pomyslec co by tu skombinowac bo serio robisz sliczne makijaze :-).
NATALINECZKA u mnie tez sloneczko.My o 12 obiad i po obiedzie idziemy z niunia na karuzele.Mam nadzieje ze mala choc 30 minut pospi na dworze.Przez to ze musze sie z nia dzis z G podzielic to mamy to wszystko dzis rozregulowane.
U mnie nocka super.Oliwka od dawiem dawna nie miala takiej fajnej nocki.Obudzila sie tylko raz o 4.30 Oj takie nocki to u nas zadkosc :-(.
Milej niedzieli
Zuza jak była marudna to zawsze na zęby zwalałam a teraz ma wszystkie jużWitam,
nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...
Agnes, witaj w gronie nie wyspanych.
Dorota, gratuluje centymetra
Mamita, fajnie, ze zajżałas :-)
A ja mam zły dzień
wspólczuję nocki. Ja nie spałam 5 nocy jak miała ten kaszel od krtani-masakra
My pewnie po drzemce Zuzi pojedziemy na cmentarz i może na lody bo mam chęć a widziałam już budki otwarte