reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! jakaś nie do życia jestem. Głowa mnie boli jak po jakiejś imprezie:baffled: Obiadek sie pichci, mąż z Zuzą chyba zasypiają:happy:

ja chęeeeee spaććććććc :crazy:

Oliwka zrobiła pobudke o 5.30,normalnie mam przez nia popsuty humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zawsze jak mam dzień wolny to robi mi takie numery,ja sie chyba nigdy nie wyspię:no::no::no::no::no::no::no::no:
U nas Zuza w niedzielę zawsze wstaje wcześniej. Normalnie teraz 8-8.30 wstaje a w niedzielę przed 7:angry: Wspólczuję

no to rzeczywiscie ci numer wykrecila:sorry2:

my przed chwilka wstali:tak::tak:
ja wlasnie popijam powerona, wiem ze nie powiennam ale takiego smaka mialam ze szok:tak::tak:
rzodkiewki mi sie skonczyly :-:)-(
a dzis juz ich nie kupie i co ja wieczorem bede chrupac?:rofl2:
zostja mi flakiersy:tak::tak::tak:
u nas juz sloneczko sliczne i ani chmurki wiec znow sie sliczna pogoda zapowiada, juz jest 16c a co bedzie pozniej??
no i co tu robic??
nuuuuuuda
Ale masz zachcianki :-)

Witam niedzielnie :-).
PATI oczywiscie ze nie mam nic przeciwko zdjeciom :-).Musisz pomyslec co by tu skombinowac bo serio robisz sliczne makijaze :-).
NATALINECZKA u mnie tez sloneczko.My o 12 obiad i po obiedzie idziemy z niunia na karuzele.Mam nadzieje ze mala choc 30 minut pospi na dworze.Przez to ze musze sie z nia dzis z G podzielic to mamy to wszystko dzis rozregulowane.

U mnie nocka super.Oliwka od dawiem dawna nie miala takiej fajnej nocki.Obudzila sie tylko raz o 4.30 Oj takie nocki to u nas zadkosc :-(.

Milej niedzieli
Fajnie że Oliwka wreszcie daje Ci pospać:tak:

Witam,

nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...

Agnes, witaj w gronie nie wyspanych.
Dorota, gratuluje centymetra :tak:
Mamita, fajnie, ze zajżałas :-)

A ja mam zły dzień :baffled:
Zuza jak była marudna to zawsze na zęby zwalałam a teraz ma wszystkie już:baffled:
wspólczuję nocki. Ja nie spałam 5 nocy jak miała ten kaszel od krtani-masakra:baffled:

My pewnie po drzemce Zuzi pojedziemy na cmentarz i może na lody bo mam chęć a widziałam już budki otwarte:-p:-p

reklama
Witajcie wczoraj nie miałam czasu zaglądnąc do was a poźniej byłam juz tak zmęczona ze zasnełam razem z dziecmi.:tak::tak::tak:przebudziłam sie o 22:00 i poszłam pod prysznic później jeszcze sobie paznokcie pomalowałam i poszłam spac.A rano też jakos tak nie włączyłam kompa.

A jesli chodz o mów nick Wiktoria12 no to Wiktoria mi sie strasznie podoba to moje imie z bierzmowania a 12 to tak jakos wyszło bo samo Wiktoria było zajęte:tak::tak::tak:no i to jest też moje internetowe imie bo gdzie sie loguje to zawsze Wiki albo Wiktoria:tak:

hej i ja zanalazlam chwilke zeby do was zagladnąć ,

widze ze mamitka wróciła do nas , miło i zycze zdrowka :tak::tak::tak:

Natali ty to masz smaki ale po rzodkiewkach jak jesz ich duzo moze cie gardło piec albo drapac bo jest taka odmiana ich ze sa ostre i podrazniaja gardło:tak::tak::tak:a z tego co piszesz to non stop u ciebie rzodkiewka króluje:-):-):-)

Ja sobie siedze i czekam az kurczak dojdzie do siebie :-D:-D:-Dbo musi miec skórke chrupiaca bo innej nie lubie a wieczorkiem jedziemy do szwagierki na pierwszego grilla w tym roku :-):-):-):-)sezon grillowy czas zaczać:-D:-D:-D
Maksiu jezdzi rowerkiem koł domu a tatus z sąiadami na ławeczce pod domkiem piwko pija:-D:-D:-Da ja za to mam czas na BB , bo tak to by mi sie chłop buntowal ze nawet w niedziele nie moge odejsc z kompa:-D:-D:-D

Hej
JOASIU rozumiem zdenerwowanie :-(.
WIKI a ja nie doczytalam to jak ty masz na imie???????/:-)
MAMITA zycze aby bol glowy przeszedl I milego spacerku zycze.
IWCIK udanego grilowania.
NATALINECZKA bo masz juz chlopca i dlatego myslisz ze z drygim to juz latwiej bo wiedzialabys juz co i jak .Jak ja sie tak zastanowie nad drugim dzieckiem to tez jakos mysle o dziewczynce ale sama nie wiem dlaczego ,choc chlopca do pary bym chciala :-).

Bylismy na karuzeli.Bylo bardzo fajnie tylko zamalo karuzel na takie male dzieci .Najwazniejsze ze Oliwce sie podobalo :-).W drodze powrotnej mala sie uspala.Jak wstanie to zje obiadek i G po nia przyjdzie i ja wezmie na dwor i do znajomej z dziecmi wiec bede miala jakies 2/3 godzinki luzu :-).

Pisać na razie nie mam czasu z Wami.
Wklejam więc,moje nocne wypociny.:tak::-):-)
W sumie jestem z niego zadowolona.:tak::rofl2::rofl2: DSC00347.jpg

Hello
My niedawno wrocilismy do domku i wlasnie zjedlismy hot-dogi:tak::tak::tak:
Bylismy na basenie i oczywiscie bylo super:tak::tak::tak:Pozniej bylam przymierzyc mlode do rowerkow i jak siedzonka beda tak mega na samym dole to jakos dadza rade pedalowac,ale jeszcze przejade sie do innego sklepu i zobacze inne rowerki:-);-)
Przy okazji zaliczylam zakupki i kupilam sobie fajna tuniczke:tak::tak::tak:

Dzwonil M i 12 maja przylatuje,wiec akurat w Dominika imieniny i bedzie na dziewczynek urodzinkach:tak::tak::tak:

AS
Sliczny torcik:tak::tak::tak:

A to kilka foteczek

Załączniki

• SDC11834.jpg
    SDC11834.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC11818.jpg
    SDC11818.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC11831.jpg
    SDC11831.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC11825.jpg
    SDC11825.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Witajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie

Do góry